MW LKS pisze:mam pytanie paski do spodni Polonii Bytom gdzie zamawiane, jaka cena i jaki jest minimalny nakład??
powiem tak paski wyszly zajebiscie pasek do kupienia za 20 zl feler jest taki ze firma byla nie sprawdzona i zjebali nam polowe pasow i tyle teraz trzeba poprostu sprzedac co jest dobre zeby nie za duzo stracic na tym [P]ozdro .
witam.
Interesuje mnie zdjecie kurtek BANDYCKIE ZYCIE GKS Tychy...samo zdjecie prosilbym kogos aby mi fotke wyslal na PW albo zucil link chocby pozdrawiam
nowe bluzy i koszulki polo robione u Szulca w Lodzi dla Stowarzyszenia Kibicow Reprezentacji Polski w Irlandii " Polish Fans From Ireland " , wszystko robione haftem , co do koszulek to tylko mozna sie przyczepic o napis na plecach ktory zostal zrobiony za nisko !! reszta ok
Witam.
Nie wie ktos z was gdzie mozna wykonac takie ortaliony jak ma Lech Poznań - LPH ? - Chodzi mi o takie same tylko z zakrywana twarzą ( tzn NINJA )
(K)adamczyk pisze:No to jeszcze raz prezentuje. Bluzy Przeboju Wolbrom wykonane u Michala z Lodzi w nakladzie 25 sztuk. Hafty sa zajebiscie wykonane, . Material jest dobrej jakosci. Kontakt ze sprzedawca takze b. dobry. Polecam.
Czy Michał robi bluzy inne niż tylko czarne i szare?!
Doskonale widać że herb w peincie nałożony. Jeśli taka bluza wyjdzie to naprawdę będzie bardzo fajna ale po co wklejać jakieś projekty a nie gotowy towar.