17.11.2010 Poznań Polska vs. Wybrzeże Kości Słoniowej
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: 17.11.2010 Poznań Polska vs. Wybrzeże Kości Słoniowej
Doping przeciętny - z prostego powodu - nie da się ogarnąć wszystkich trybun. Za to hymn pod koniec meczu miazga. Bardzo ładnie prezentuje się Zawisza. Pozdrowienia dla alkofanów, co dopiero wrócili z podróży pociągiem z 6 rano :-)
-
ObserwatorTrybun
http://www.ocb03.pl/index.php?option=co ... d=50:inne- - relacja Zagłębia Lubin.
Doping na prawdę dobry (biorąc fakt że nie było nagłośnienia, to ludzie bardzo szybko łapali i się dołączali) , wrażenie robiła ekipa Zawiszy, ile dokładnie było osób z Bydgoszczy?
Doping na prawdę dobry (biorąc fakt że nie było nagłośnienia, to ludzie bardzo szybko łapali i się dołączali) , wrażenie robiła ekipa Zawiszy, ile dokładnie było osób z Bydgoszczy?
Z ZawiszaFans.plPonad 200 osobowa delegacja kibiców Zawiszy Bydgoszcz z flagą Biało - Czerwoną "ZAWISZA" melduje się na meczu reprezentacji Polski z Wybrzeżem Kości Słoniowej. Na stadionie można było zauważyć wiele ekip z różnych stron Polski. Stadion, przy ponad 41 tysiącach ludzi z Biało - Czerwonymi szalami i głośnym dopingiem, naprawdę robił spore wrażenie. W Bydgoszczy meldujemy się po 2 w nocy, wszyscy w dobrych humorach. Udajemy się do domów, cześć już musiała szykować się do pracy, inni do szkół, ale ten kto był w Poznaniu na pewno nie żałuje, bo warto było obejrzeć polskich piłkarzy na żywo. SZACUNEK DLA OBECNYCH!
-
kibicTurysta
http://www.ocb03.pl/images/stories/Pols ... Opala3.jpg
http://www.ocb03.pl/images/stories/Pols ... Opala1.jpg
takie transparenciki powinny byc od razu zrywane
inowrocław około 60 osób. 4 trybuna
RKS Radomsko 9 osób z flagą.
-
Mario_Stomil
Szkoda, że nie było tego nagłośnienia bo byłoby jeszcze lepiej, choć i tak było elegancko, daliśmy rade! Na meczu widoczna bardzo duża ilość kibicowskiej Braci w różnych stron Polski a nawet i zagranicy. Z ekipa które zauważyłem, to wiadomo Lecha, Unia Leszno, Falubaz, Chrobry, BKS, Jaga, Jastrzębie, Zawisza, Zagłębie Lubin, Zagłębie Sosnowiec, Karpaty, GKM, JKS Jarosław, Motor, Sieradz i sporo, sporo innych.
Po meczu Chłopaki z Polonii Bydgoszcz dostają w oko od Zawiszy, która jak widać wy*ebane ma na to, że to kadra.
Ze Stomilu dużo fan clubów Widać flagę Szczytna, Nidzicy, Ol(S)ztynka no i główną Stomil Olsztyn.
Co do liczby całego Stomilu to niech to określi Ktoś, Kto Nas policzył, z Ol(S)ztynka 4 osoby z flagą.
Po meczu Chłopaki z Polonii Bydgoszcz dostają w oko od Zawiszy, która jak widać wy*ebane ma na to, że to kadra.
Ze Stomilu dużo fan clubów Widać flagę Szczytna, Nidzicy, Ol(S)ztynka no i główną Stomil Olsztyn.
Co do liczby całego Stomilu to niech to określi Ktoś, Kto Nas policzył, z Ol(S)ztynka 4 osoby z flagą.
-
ObserwatorTrybun
Pewnie to była jedyna szansa Zawiszy by ich spotkać, więc tak na prawde się nie dziwie...Mario_Stomil pisze:Szkoda, że nie było tego nagłośnienia bo byłoby jeszcze lepiej, choć i tak było elegancko, daliśmy rade! Na meczu widoczna bardzo duża ilość kibicowskiej Braci w różnych stron Polski a nawet i zagranicy. Z ekipa które zauważyłem, to wiadomo Lecha, Unia Leszno, Falubaz, Chrobry, BKS, Jaga, Jastrzębie, Zawisza, Zagłębie Lubin, Zagłębie Sosnowiec, Karpaty, GKM, JKS Jarosław, Motor, Sieradz i sporo, sporo innych.
Niesamowity wysyp januszy i rodzinek które przyszły obejrzeć mecz...
Stoje na balkonie a tu wyjeżdzją posuń sie Pan bo my tu miejsca mamy zarezerwowane i tu się siedzi.
Stoje na balkonie a tu wyjeżdzją posuń sie Pan bo my tu miejsca mamy zarezerwowane i tu się siedzi.
Moje spostrzeżenia odnośnie meczu i stadionu:
stadion Lecha - w środku prezentuje się fajnie, widok elegancki (siedziałem na trybunie II na samej górze czyli na 3 piętrze) aczkolwiek widać że jest jeszcze trochę rzeczy do zrobienia i poprawienia (infrastruktura przystadionowa).
doping - byłem na wielu meczach kadry, doping oceniam na 4.Było naprawdę nieźle. Świetnie wyszedł hymn pod koniec meczu, b.fajnie prezentowała się trybuna III gdzie prawie każdy trzymał podczas hymnu szalik :).Ogólnie komplet i fajnie to wyglądało. Z mej perspektywy najgorzej chyba dopingowała trybuna IV. Szkoda że PZPN zabrania na meczach kadry używania nagłośnienia...
+ brak pozdrowień dla zgód Lecha i dla samego Lecha
+ frekwencja na plus
+ ludzie chcą się bawić (fala, trzymanie się za bary)
- ubogi repertuar
Ogólnie było naprawdę fajnie :)).
stadion Lecha - w środku prezentuje się fajnie, widok elegancki (siedziałem na trybunie II na samej górze czyli na 3 piętrze) aczkolwiek widać że jest jeszcze trochę rzeczy do zrobienia i poprawienia (infrastruktura przystadionowa).
doping - byłem na wielu meczach kadry, doping oceniam na 4.Było naprawdę nieźle. Świetnie wyszedł hymn pod koniec meczu, b.fajnie prezentowała się trybuna III gdzie prawie każdy trzymał podczas hymnu szalik :).Ogólnie komplet i fajnie to wyglądało. Z mej perspektywy najgorzej chyba dopingowała trybuna IV. Szkoda że PZPN zabrania na meczach kadry używania nagłośnienia...
+ brak pozdrowień dla zgód Lecha i dla samego Lecha
+ frekwencja na plus
+ ludzie chcą się bawić (fala, trzymanie się za bary)
- ubogi repertuar
Ogólnie było naprawdę fajnie :)).
Nie po to przed laty zawierany był układ na kadrę by teraz jakiś Zawisza na terenie Lecha mógł sobie obijać derbową kosę, tylko dlatego że miała tego dnia wyśmienitą okazję. Nię będę rozkminiał że w normanlych warunkach okazji by nie mieli lub Polonia ciagle unika starcia, ale takie działanie doprowadzić może prędzej czy później do tego że za miast na meczach kadry razem się jednoczyć każdy będzie walczył ze swoim lokalnym wrogiem.ObserwatorTrybun pisze:Pewnie to była jedyna szansa Zawiszy by ich spotkać, więc tak na prawde się nie dziwie...Mario_Stomil pisze:Szkoda, że nie było tego nagłośnienia bo byłoby jeszcze lepiej, choć i tak było elegancko, daliśmy rade! Na meczu widoczna bardzo duża ilość kibicowskiej Braci w różnych stron Polski a nawet i zagranicy. Z ekipa które zauważyłem, to wiadomo Lecha, Unia Leszno, Falubaz, Chrobry, BKS, Jaga, Jastrzębie, Zawisza, Zagłębie Lubin, Zagłębie Sosnowiec, Karpaty, GKM, JKS Jarosław, Motor, Sieradz i sporo, sporo innych.
Jak dla mnie zachowanie Zawiszy o ile to prawda żenujące.
-
parzystokopytny
Trzeba mieć najebane w głowie ,kibicTurysta pisze:http://www.ocb03.pl/images/stories/Pols ... Opala3.jpg
http://es.tinypic.com/view.php?pic=29455eb&s=7
-
ostatniBastion
ŁKSu Łomża 25 osób z flagą.
Stomil Olsztyn - 35 osób z 4 flagami.
Zawisza to On. A Zamiast pisze się łącznie. Jak widać to poziom twojej wiedzy jest żenujący.paradoks pisze:Nie po to przed laty zawierany był układ na kadrę by teraz jakiś Zawisza na terenie Lecha mógł sobie obijać derbową kosę, tylko dlatego że miała tego dnia wyśmienitą okazję. Nię będę rozkminiał że w normanlych warunkach okazji by nie mieli lub Polonia ciagle unika starcia, ale takie działanie doprowadzić może prędzej czy później do tego że za miast na meczach kadry razem się jednoczyć każdy będzie walczył ze swoim lokalnym wrogiem.ObserwatorTrybun pisze:Pewnie to była jedyna szansa Zawiszy by ich spotkać, więc tak na prawde się nie dziwie...Mario_Stomil pisze:Szkoda, że nie było tego nagłośnienia bo byłoby jeszcze lepiej, choć i tak było elegancko, daliśmy rade! Na meczu widoczna bardzo duża ilość kibicowskiej Braci w różnych stron Polski a nawet i zagranicy. Z ekipa które zauważyłem, to wiadomo Lecha, Unia Leszno, Falubaz, Chrobry, BKS, Jaga, Jastrzębie, Zawisza, Zagłębie Lubin, Zagłębie Sosnowiec, Karpaty, GKM, JKS Jarosław, Motor, Sieradz i sporo, sporo innych.
Jak dla mnie zachowanie Zawiszy o ile to prawda żenujące.
http://annedg.fotolog.pl/ zdjęcia z wczorajszego meczu
-
GrubyDrweca
Drwęca Nowe Miasto 10 osób z flagą.
-
TYLKO DYSKOBOLIA
Kibicow z Kamienca a nie TSG ;)dawid222ksd pisze:TSG Kamieniec melduje się na stadionie w Poznaniu w 16 osób ;-)
nie podawajmy liczb z kosmosu kolego. Troszke pokory.
Kibicow Reprezentacji Polski w Poznaniu pewnie od groma.
Dyskobolia ze stara flaga GRODZISK WLKP w 15 osob.
-
TYLKO DYSKOBOLIA
Kibicow Reprezentacji Polski Z GRODZISKA w Poznaniu pewnie od groma.
tak mialo byc.
nie umiem sie poslugiwac tym forum hehe
tak mialo byc.
nie umiem sie poslugiwac tym forum hehe
-
krzycho_ASR
Doping rzeczywiście jednostajny, ale dobry. W dzisiejszej epoce "modern football" nie spodziewajcie się na kadrze fajerwerków, bo teraz na Polskę przyjeżdzają całe rodziny w czapkach z piłkami i trąbkami pod pachą. Lech robił co mógł, by publikę rozruszać, i na moje wywiązał się z tego zadania na co najmniej mocną czwórkę (w skali szkolnej). Hymn pod koniec meczu - petarda!
Podsumowując: kadra w Poznaniu to dobry pomysł. Wyrazy uznania dla Lecha, bo godnie się w ten dzień prezentował jako gospodarz.
Podsumowując: kadra w Poznaniu to dobry pomysł. Wyrazy uznania dla Lecha, bo godnie się w ten dzień prezentował jako gospodarz.
Od nas 13 osób.
Muszę przyznać, że przedostanie się z IV trybuny do kotła nie stanowi większego problemu:) Trzeba chcieć, a droga się znajdzie.
Doping robił na mnie duże wrażenie gdy podlaczał się cały stadion. Cieszy, że stadion pełny i multum ludzi chętnych do zabawy. Z racji tego, że nie byłem jeszcze na takim dużym stadionie, to jakby go nie zjebali to i tak wrażenie od środka na mnie zrobi. Szczególnie gdy jest wypełniony po brzegi. Na minus akustyka kotła. Koledzy z IV trybuny mówili, że niewyraźnie było nas słychać. Może to z braku nagłośnienia.
PS. Zgubiłem aparat cyfrowy na stadionie. Na 99% na II trybunie koło flagi Leszno. Może akurat trafił do uczciwej osoby i jak to czyta to się odezwie na PW. ku*** całe życie coś gubię.
Doping robił na mnie duże wrażenie gdy podlaczał się cały stadion. Cieszy, że stadion pełny i multum ludzi chętnych do zabawy. Z racji tego, że nie byłem jeszcze na takim dużym stadionie, to jakby go nie zjebali to i tak wrażenie od środka na mnie zrobi. Szczególnie gdy jest wypełniony po brzegi. Na minus akustyka kotła. Koledzy z IV trybuny mówili, że niewyraźnie było nas słychać. Może to z braku nagłośnienia.
PS. Zgubiłem aparat cyfrowy na stadionie. Na 99% na II trybunie koło flagi Leszno. Może akurat trafił do uczciwej osoby i jak to czyta to się odezwie na PW. ku*** całe życie coś gubię.
http://i52.tinypic.com/26405md.jpgAlbercik pisze:Stomil Olsztyn - 35 osób z 4 flagami.
Małapanew Ozimek - 21 osób, 2 flagi.
Wszyscy tu chwalą doping i zabawę,ale moim zdaniem poza momentami podłączenia się całego stadionu i paru zrywów to doping słaby.
Bezsensu katowanie może z 3,4 piosenek w kółko,z drugiej strony z taką ilością wynalazków pewnie tylko Kocioł by śpiewał.
Hymn pod koniec meczu powodował mega ciary.
Parę ekip się dobrze pokazało,nie chce wymieniać żeby nie pominąć kogoś ;)
Duży plus dla chłopaków z Jastrzębia którzy ogarniali piętro II trybuny.
Bezsensu katowanie może z 3,4 piosenek w kółko,z drugiej strony z taką ilością wynalazków pewnie tylko Kocioł by śpiewał.
Hymn pod koniec meczu powodował mega ciary.
Parę ekip się dobrze pokazało,nie chce wymieniać żeby nie pominąć kogoś ;)
Duży plus dla chłopaków z Jastrzębia którzy ogarniali piętro II trybuny.
GKM Grudziądz - 28osób z flagą!
-
Mario_Stomil
Z dala od Poznania ? Mi się wydawało, że okolice stadionu to jeszcze Poznańkibic_21 pisze: a zdarzenie gdzie ktos obrywa ,ma miejsce zdala od Poznania w dodatku na trasie
z Polonii nikt glosu na ten temat nie zabiera to Ty tym bardziej zamilcz. a najlepiej jeszcze wypisz tutaj dokladne miejsce +numery blachMario_Stomil pisze:Z dala od Poznania ? Mi się wydawało, że okolice stadionu to jeszcze Poznańkibic_21 pisze: a zdarzenie gdzie ktos obrywa ,ma miejsce zdala od Poznania w dodatku na trasie
-
scipiomaior
Stilon Gorzów - 150 nieprzypadkowych osób (obok Zawiszy byliśmy chyba jedną z największych grup przyjezdnych). Stoimy w kotle. Mamy ze sobą reprezentacyjną flagę Stilon Gorzów, która wisi na płocie na dole. Obok nas ekipa Rakowa Częstochowa i Jagielloni Białystok (nasza flaga wisiała pomiędzy ich flagami).
Poza Lechem w oczy rzucała się m.in. konkretna grupa Zawiszy, a także grupy BKS-u Bielsko i Zagłębia Sosnowiec, Chrobrego, KKS-u Kalisz, Rakowa. W ogóle fajnie, że w kotle była sporo kumatych osób.
Z mojej perspektywy doping trochę słaby. Ciarki przeszły jedynie na hymnie pod koniec meczu.
Był ktoś z Ruchu, Widzewa, Legii, ŁKS-u?
Poza Lechem w oczy rzucała się m.in. konkretna grupa Zawiszy, a także grupy BKS-u Bielsko i Zagłębia Sosnowiec, Chrobrego, KKS-u Kalisz, Rakowa. W ogóle fajnie, że w kotle była sporo kumatych osób.
Z mojej perspektywy doping trochę słaby. Ciarki przeszły jedynie na hymnie pod koniec meczu.
Był ktoś z Ruchu, Widzewa, Legii, ŁKS-u?
-
2mastercard
Była flaga Pogoni Lwów? Czy też wieszanie jej na kadrze od czasu meczu z Ukrainą jest jakoś "nieasertywne" dla PZPN.
-
stop napince
flaga GLIWICE nalezala do ktorej strony miasta???PIASTA czy GORNIKA???wogole orientuje sie ktos w jakich liczbach byly te dwie ekipy???
-
Bartek_KSG
Ciężko będzie podać liczbę KSG bo nigdy nie jeździmy jako całość a raczej FC lub jacyś znajomi się sami organizują.stop napince pisze:flaga GLIWICE nalezala do ktorej strony miasta???PIASTA czy GORNIKA???wogole orientuje sie ktos w jakich liczbach byly te dwie ekipy???
-
kornelowski
Górnik Łęczyca 5 osób
Piast Gliwice 4 osoby.
-
Lonsdale22
Włókniarz Kietrz od nas 9 osób.
Trochę dziwi mnie brak reprezentacyjnych flag zgód Lecha tj. Arki, Cracovii, Kszo i układowicza z Łodzi
-
BydgoskiPatriota
I nikt z kibiców Polonii nie będzie zabierał głosu w tej sprawie. Nie ma sensu komentować takich sytuacji.yeyo pisze:z Polonii nikt glosu na ten temat nie zabiera to Ty tym bardziej zamilcz. a najlepiej jeszcze wypisz tutaj dokladne miejsce +numery blach
bardzo chujowe zachowanie Zety ! Takich spraw na kadrze nie powinno sie wyjasniac !