- Ile Masz Wyjazdów ? ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

KO 7,5

Re: - Ile Masz Wyjazdów ? ...

Post autor: KO 7,5 »

Tylko lekko ironizowałem moim wczesniejszym postem co do roku rejestracji sami dobrze wiemy ze rok zalozenia konta nie ma znaczenia ale tez widzimy co sie dzieje w innych tematach w ktorych pisza nowo przybyli :)
iparts.pl
arleska2

Post autor: arleska2 »

Pierwszy klubowy na Radomiaka w 89roku.Ilości nie znam -kiedyś próbowałem zliczyć ale ciężka sprawa...łatwiej z reprezentacją-pierwszy rok93 Chorzów POLSKA-ANGLIA gdy Pasy zabiły chłopaka z Pogoni.W sumie na angolach3razy(2CHORZÓW,WARSZAWA),ROSJA(CHORZÓW,WARSZAWA),RUMUNIA(ZABRZE),FRANCJA(ZABRZE),IZRAEL(ZABRZE),NIEMCY(ZABRZE),MOŁDAWIA(KATOWICE),BIAŁORUŚ(ŁÓDŻ),ŁOTWA LUB LITWA (OSTROWIEC),SZWECJA(CHORZÓW),WŁOCHY(WARSZAWA),ARMENIA(WARSZAWA),CZECHY(WARSZAWA),LUKSEMBURG(WARSZAWA),BUŁGARIA(WARSZAWA),SZKOCJA(BYDGOSZCZ)i to był koniec kibolskiej kadry tj,rok2001 i mecz w Bydgoszczy gdzie Elana wjechała Z pod kasy .Lech atakował Widzew.Reszty koalicji nie stwierdzono.Czasy gdzie na każdym meczu było pełno dymów czy to z psami czy Triada,Koalicja.Najlepsze były mecze na Sląsku od Zabrza pamiętny mecz z Rumunią i szaleństwo Arki na sektorze z Sosnowcem,zerwanie BRYGADY BANICI przez MOTOR itd,dalej Katowice i mecz z Mołdawią gdzie tak na prawdę powstała KOALICJA I po drugiej stronie SLĄSKA SIŁA,Wszystkie mecze w Chorzowie i awantury TRIADA-KOALICJA i "łowy klubowe"Warszawa-pamietny dym z angolami,wjazd Cracovii pod kasy L,dojechanie Lecha itd.Jest co wspominać 15lat przerwy na kadre i wyjazd na Euro do MarsyliI
LudzieHonoru

Post autor: LudzieHonoru »

Co by nie pisać. Z wyjazdami jest jak z biletami, ciężko się je zbiera.

Ogólnie chciałoby się jeździć wszędzie i mieć ich dużo, ale te wszystkie ustawy, zakazy nam nie pozwalają na dużo.
arleska2

Post autor: arleska2 »

Nie wiem czemu ale w moim poscie wyzej ucielo kilka wyrazow tam gdzie jest przerwa. Ucielo Izrael,Francja,Niemcy- Zabrze,(Ostrowiec)-Litwa lub Lotwa i Warszawa -Armenia,Luksemburg
polakmaly

Post autor: polakmaly »

Czarodziej pisze:To są wyjazdy, to nie mam pytań. Kiedyś się liczyły wyjazdy od min 200 km :) no ale czasy się zmieniają. Liczę wyjazdy, czyli od ok 200 km to kilkadziesiąt wyjazdów zaliczonych, Nie jest to dużo, ale zawsze coś :) Tych ' wyjazdów' typu na Gieksę, Górnik ( jak jeździliśmy ) Wisłę itd nie liczę, bo blisko i prawie każdy może pojechać. Pierwszy wyjazd w połowie lat 90tych. Tak gdzieś do końca lat 90tych jeździłem a potem długa przerwa...

o c*** kumateria z k.net określiła że wyjazdy są tylko powyżej 200km haha

Zebrały się wszystkie ekipy i tak ustaliły czy skąd taka ustawa?

Na ja p******* ja was proszę. Wyjazd jest wtedy jak wiesz że jedziesz na obcy teren i może się coś zdarzyć. tyle
malinowski

Post autor: malinowski »

W c***...;)
RysiekQ

Post autor: RysiekQ »

polakmaly pisze:
Czarodziej pisze:To są wyjazdy, to nie mam pytań. Kiedyś się liczyły wyjazdy od min 200 km :) no ale czasy się zmieniają. Liczę wyjazdy, czyli od ok 200 km to kilkadziesiąt wyjazdów zaliczonych, Nie jest to dużo, ale zawsze coś :) Tych ' wyjazdów' typu na Gieksę, Górnik ( jak jeździliśmy ) Wisłę itd nie liczę, bo blisko i prawie każdy może pojechać. Pierwszy wyjazd w połowie lat 90tych. Tak gdzieś do końca lat 90tych jeździłem a potem długa przerwa...

o c*** kumateria z k.net określiła że wyjazdy są tylko powyżej 200km haha

Zebrały się wszystkie ekipy i tak ustaliły czy skąd taka ustawa?

Na ja p******* ja was proszę. Wyjazd jest wtedy jak wiesz że jedziesz na obcy teren i może się coś zdarzyć. tyle
kolejny kumaty wyznaczyl ze mecz na zgodzie to nie wyjazd :D dajcie troszeczke luzu bo to smieszne. wyjazd to wyjazd kazdy liczy jak chce. A wracajac do tematu obecnie 57 razem z wyjazdami zgod.
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

LudzieHonoru pisze: Ogólnie chciałoby się jeździć wszędzie i mieć ich dużo, ale te wszystkie ustawy, zakazy nam nie pozwalają na dużo.
prawda jest taka ze ogranicza Wasbtylko wyboraźnia :-)
ja na przyklad komplet wyjazdów w poprzedniej rundzie w tej śmiesznej łódzko warszawsko mazurskiej III lidze
andrij89

Post autor: andrij89 »

Jeżeli chodzi o wyjazdy na śląsku to starsi mi wpoili zasadę, że wyjazd który jest na terenie śląska to nie wyjazd.
Przekonałem się o tym osobiście, gdy na pierwszym wyjeździe poza śląsk nic nie dało tłumaczenie że byłem już na Odrze Wodzisław i chrzest bojowy dostałem ;)
Ogólnie wyjazdów poza śląsk ~50.
19KSG48

Post autor: 19KSG48 »

a u nas na Śląsku zawsze się mówiło nie ważne ile masz wyjazdów,ważne ile razy Szczecin zaliczyłeś.Moja liczba to ok 130 wyjazdów z czego kilka za granice.
takisobie

Post autor: takisobie »

Hehe , pamiętam mecz z Wami pod koniec lat 80 , praktycznie nikt nie miał jaj żeby do nas przyjechać - tak samo myśleliśmy o was , a tu zdziwko - mecz się zaczyna a na sektorze "gości" ( nikt się ich nie spodziewał więc prawie pełny szczecinskiej publiki wyskakuje 10 typów z małą barwówką Górnika - szybka ekspedycja karna i flaga zmienia właściciela , ale utkwiło mi to w pamięci bo mimo tego że skazani byliście na porażkę to się chłopaki postawili - a w tamtych czasach ekipa gości na naszym stadionie to było coś , z reguły eskapady przyjezdnych kończyły się w Dąbiu :D . Stare dobre czasy - a wyjazdów nie liczyłe , ale trochę było .
listonosz1

Post autor: listonosz1 »

nikodem pisze:Wyjazd powyzej 200 kmrozumiem że wyjazd 180 km,to już nie wyjazd?Weług mnie,każdy wyjazd ok.100 km,można smiało zaliczyć.
A jak na mecze domowe z domu rodzinnego mam 180km to mogę to liczyć jako wyjazd? Bo chyba będę musiał sobie wpisać ponad 100 wyjazdów do statystyk..
Ludzie, wyjazd to wyjazd. Derby miasta, regionu. Wioska 15km dalej czy drugi koniec Polski. Wyjazd to mecz na boisku rywala, obcy stadion.
Gary widz

Post autor: Gary widz »

listonosz1 pisze:
nikodem pisze:Wyjazd powyzej 200 kmrozumiem że wyjazd 180 km,to już nie wyjazd?Weług mnie,każdy wyjazd ok.100 km,można smiało zaliczyć.
A jak na mecze domowe z domu rodzinnego mam 180km to mogę to liczyć jako wyjazd? Bo chyba będę musiał sobie wpisać ponad 100 wyjazdów do statystyk..
Ludzie, wyjazd to wyjazd. Derby miasta, regionu. Wioska 15km dalej czy drugi koniec Polski. Wyjazd to mecz na boisku rywala, obcy stadion.
dobrze napisałeś ja do 2000 roku koło 70 .Moim zdaniem derby Krakowa czy Łodzi to nie wyjazd bo są w tym samym mieście ale już np Aleksandrów czy Łęczyca to już wyjazd bo to inne miasto ale każdy inaczej to interpretuje,nie wiem jak na śląsku to oceniają bo miasta mają koło siebie i tak naprawdę to są derby regionu więc takie derby też bym liczył jako wyjazd
ODPOWIEDZ