To niech osoby z Okocimskiego i Sandecji napisza co sie działo bo inni chca wiedziec. I nie piszcie tak jak niektorzy "kto ma wiedziec ten wie"
bo to nic nie wnosi a tylko wkurwia innych... Dzieki!
Piszę tutaj, bo nie potrafiłem znaleźć odpowiedniego tematu. W ostatnim sierpniowym numerze "To My Kibice!" czytając relacje z wyjazdu Ruchu Chorzów zdziwiła mnie (?) relacja dotycząca ich wyjazdu na Puchar Polski do Grodziska Wielkopolskiego. Cytuję "Po meczu w pewnej miejscowości na stacji benzynowej całkowite zaskoczenie i zasadzka Lecha Poznań (ok. 70 osób). Większość ucieka, Lech odmawia walko po 10, wtedy w ruch idzie wszystko co było pod ręką."
Może ktoś to potwierdzić? Nie, że szukam sensacji, tylko po prostu czytałem tą relację ze zdziwieniem.
Nas tego dnia w młynie ponad 50 osób. Na płocie wiszą dwie flagi, jak na taką liczbę prowadzimy dobry głośny doping przez całe spotkanie. Piłkarze zdobywają zwycięską bramkę w 90 minucie a my świętujemy na ulicach miastach awans do kolejnej rundy. Zabawę przerywają niebiescy. Kibiców gości brak.
Teraz wszystko w rękach ZOMO-wców i policji jak będzie wyglądała organizacja z biletami i samym wyjazdem. Pary faktycznie super, tylko ja właśnie przewiduję chujowy scenariusz do meczu Lechia-Legia.
Lechia prawdopodobnie przygotuje 2tyś. biletów dla kibiców Legii żeby zagrać ITI na nosie. Takie są wstępne ustalenia. A ilu kibiców Legii zjedzie to zależy tylko od nich!
W Gdyni tradycyjnie pewnie przestraszą się Lechii i wpuszczą lub nie 300 kibiców!
Danzing-chwm pisze:Lechia prawdopodobnie przygotuje 2tyś. biletów dla kibiców Legii żeby zagrać ITI na nosie. Takie są wstępne ustalenia. A ilu kibiców Legii zjedzie to zależy tylko od nich!
W Gdyni tradycyjnie pewnie przestraszą się Lechii i wpuszczą lub nie 300 kibiców!
Arka Gdynia - Wisła Kraków 1 kwietnia, 18:15
Zagłębie Lubin - Polonia Warszawa 2 kwietnia, 19:00
Legia Warszawa - Lechia Gdańsk 2 kwietnia, 18:15
Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Ruch Chorzów 1 kwietnia, 18:00
Wisła Kraków - Arka Gdynia 8 kwietnia, 18:00
Polonia Warszawa - Zagłębie Lubin 9 kwietnia, 17:45
Lechia Gdańsk - Legia Warszawa 9 kwietnia, 17:45
Ruch Chorzów - Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski 8 kwietnia, 17:45
Ciekawi mnie ile hipokryzji będzie w 1 meczach pucharu, jako że odbywają się one w okolicach obchodów rocznicy śmierci Karola Wojtyły. Pożyjemy zobaczymy.