Losowanie grup Euro 2020
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Losowanie grup Euro 2020
To jest ku*** nie do pomyślenia. ŚŻK!!! (i nie chodzi teraz o Widzew)
Oni nam plują w twarz a my im brawo za to bijemy nieźle , już widze jak nam biją brawo jak będziemy na wyjeździe grać. Niestety chora tolerancja prosto z zachodu wychodzi teraz z rodaków.
Piątek bez swojej cieszynki chyba sie obsrał:)
-
Football Saturday
Ciekawe dlaczego TVP nie pokazała cieszynkę Piątka?
Dostał zakaz wykonania tej cieszynki z meczu z Izraelem.
-
Slenderman
noddi lewacki pomiocie, powiedz to ma ulicy bez psów obok i kamer. Good Night (+) Left Side ! P(+)LSKA ! Jude WON !
A może Karmaaa doczekamy się twojej relacji z Macedonii. Patrząc na twoją aktywność w komentarzach o tamtych wydarzeniach mogę przypuszczać że byłeś w pierwszej linii "koalicji"Karmaaa pisze: 10.06.2019, 19:37 to teraz czekamy na relacje Widzewiaków.
Obawiam się, że dotychczasowe relacje z różnych zdarzeń i oświadczenia Wisły, Widzewa, a nawet Elany, mogą blado wyglądać przy opisie wydarzeń w Macedonii made by RTS :D
ale cóż pozyjemy zobaczymy
Oficjalnie mało barw klubowych co po wydarzeniach w macedonii nie dziwi Foto higiena prowadzi doping i wykroiła kilka osób z biednego kraju oraz było parę solówek info kumate.Brawa bija janki dostaja po uspokajaczu na brode.
-
Polish Power
Jeśli to prawda, to to już jest ku*** jakiś dramat.
-
Football Saturday
Myliłem się, pokazali powtórkę i Piątek nie wykonał swojej cieszynki. Panowie wstańcie z kolan, przecież nic wam nie zrobią.
Ten c*** noddi/songo bjj/ciamajda tylko czekają na odpowiedzi, nie ma co im odpowiadać.
-
sircharles
Chłopie jakby się te ekipy zebrały to nie jestem do końca przekonany, że ten zakaz w tym dniu by na pewno obowiązywał.Barwieiuk pisze: 10.06.2019, 14:22 Zakaz na kadre ma z rozmów polskich ekip Widzew,Ruch,Wisła,Elana,Stal Rzeszów,Stalówka,Chrobry,KKS Kalisz,Polonia przemyśl,Karpaty,Unia oświecim.
Panowie, mam pytanie. Jak podróżujecie na kadrę? Ile mniej więcej wychodzi taki wyjazd? Np do Słowenii. Może tak mniej więcej, jakieś doświadczenia z wyjazdów na Bałkany albo krajów blisko Bałkanów. Albo nawet ile wam wyszło do Austrii.
Interesuje mnie cena samego transportu, jak najtańsza opcja (studencka bieda). Bilet wiem, że 120-150 zł wychodzi za mecze, a transport? Wiem, że doliczać jakieś jedzenie,alko itp.
Pozdro.
Interesuje mnie cena samego transportu, jak najtańsza opcja (studencka bieda). Bilet wiem, że 120-150 zł wychodzi za mecze, a transport? Wiem, że doliczać jakieś jedzenie,alko itp.
Pozdro.
Fragment relacji Bełchatowian:
Bełchatowianie atakują bus Widzewa zmierzający na kadrę. Poprawcie mnie jeśli się mylę.Jeden z naszych busów atakuje po drodze w Serbii furę Widzewiaków z Tomaszowa w barwach, którzy odmawiają walki i kitrają barwy.
Relacje kibicowskie ostatnimi czasy to jakas komedia, jedno wydarzenie, dwie grupy a wyglada to mniej wiecej tak
A: Nas 50, tamtych 100, mimo przewagi liczebnej i sprzetu w rekach grupy B, odparujemy atak i B sie wycofuja, wjazd tych co zawsze i starcie na remis, do nastpnego
B: Zblizone liczby nas okolo 80, tamtych 65-75, wjezdzamy w A i rozpierdalamy ich, duzo KO po ich stronie
malo ktora ekipa potrafi sie dzisiaj przyznac do porazki
A: Nas 50, tamtych 100, mimo przewagi liczebnej i sprzetu w rekach grupy B, odparujemy atak i B sie wycofuja, wjazd tych co zawsze i starcie na remis, do nastpnego
B: Zblizone liczby nas okolo 80, tamtych 65-75, wjezdzamy w A i rozpierdalamy ich, duzo KO po ich stronie
malo ktora ekipa potrafi sie dzisiaj przyznac do porazki
Czyli KKS Kalisz określił się że na kadrze nie trzyma z polskimi ekipami tylko z WRWE.
Co ciekawe ich układowicz z Kołobrzegu był w grupie która atakowała. Nie wróżę nic dobrego tej relacji.
Co ciekawe ich układowicz z Kołobrzegu był w grupie która atakowała. Nie wróżę nic dobrego tej relacji.
Po tym opisie Widzewa.... Widzew mistrz!!!! Buehehe. Jedno wielkie zwycięstwo. Tak być zabujalym w sobie to trzeba umieć.
-
Polish Power
Bielskie Zagłębie obecne w Macedonii ??
-
Odbanowany
To jest gamoń, który już zmieniał konto, wiec zrobi to samo. Na szczęście łatwo poznać takich „asów”.
5 osób Pogoń Nowe Skalmierzyce
Stilon albo Pogoń neutral byli czy byli po którejś ze stron? Jak Kotwica?
Stilon neutral Pogoń kilka osób z całej grupy która była pod stadionem.
Możesz przejechać pół Europy na gapę w pociągu, można znaleźć promocje na loty, jechać z kimś busem. Bilety na Macedonię kosztowały 25 zł. Znajomi znaleźli bilety na samolot do Salonik za 250 zł, ja leciałem inną trasą za przeszło 400. Mozna było znależć nocleg za 80 zł na kilka osób, ale i też za 300. Skyscanner, airbnb, booking.com - warto tu zagladać. Macedonia to bardzo tani kraj -średnio pewnie wychodziło ok. 15-20 zł za obiad w knajpie. Słowenia jest o wiele droższa, bo choć to Bałkany to to już UE a i zarobki mają chyba wyższe niż u nas. Zależy jak trafisz.El Tigre pisze: 12.06.2019, 13:38 Panowie, mam pytanie. Jak podróżujecie na kadrę? Ile mniej więcej wychodzi taki wyjazd? Np do Słowenii. Może tak mniej więcej, jakieś doświadczenia z wyjazdów na Bałkany albo krajów blisko Bałkanów. Albo nawet ile wam wyszło do Austrii.
Pozdro.
Co do zajścia to się nie wypowiem, bo spóźnilem się na nie ze 20 minut. Było sporo więcej zainteresowanych.
Ktoś posiada foto z racami przy hymnie z Macedonii?
Były prezydent UEFA Michel Platini został aresztowany w związku ze śledztwem w sprawie przyznania Katarowi prawa organizacji mistrzostw świata w 2022 roku.
A taki dobry chłopak był, dzien dobry na klatce mówił :)
A taki dobry chłopak był, dzien dobry na klatce mówił :)
Wplac mu na wypiske a on ci rakiete wysle.
-
factoryproject
Tak idobry jak i jego rudy kolega z Juventusu. Wielka kasa, wielkie machloje.
Tylko co to ma wspólnego z tematem ?
-
Ukochane Miasto
jak to co ?? Boniek sie z nim przyjaźni a wiadomo że Boniek to Widzewiak....czyli będzie afera jak cholera. Na pewno kumacze coś wymyślą żeby Widzewowi dojebać w necie.factoryproject pisze: 18.06.2019, 19:58Tak idobry jak i jego rudy kolega z Juventusu. Wielka kasa, wielkie machloje.
Tylko co to ma wspólnego z tematem ?
Dużo ma wspólnego bo Plattini trzyma na wszystkim łape, no i dzięki niemu pewnie mamy też izrael w eliminacjach do Euro 2020 bo również przyjał gruby hajs od pejsatych 'panów'
nie zapominaj o euro u nas...
Bilety do Rygi kupione:-)
Witam. Czy ktoś z okolic G. Ślaska ma 2 wolne miejsca w aucie/busie na Łotwę?
Kupię 2 bilety na Łotwę
Kupię 3 bilety na mecz Słowenia - Polska, odbiór na miejscu
Witam
Kupię 3 bilety na Łotwę, będe miał 3-4 miejsca w busie z Wlkp
Kupię 3 bilety na Łotwę, będe miał 3-4 miejsca w busie z Wlkp
-
meditopglon
Stadion ma chyba 10 461 miejsc, ile biletów jest dla Nas?
Sektor gości to ten za bramką?
Sektor gości to ten za bramką?Re: Losowanie grup Euro 2020
Kupię 3 bilety na Łotwę
Kupie 1 bilet na mecz w Rydze
Kupię 4 bilety na mecz na Łotwie
Nie wiecie może czy na stronie Łotewskiego związku była już sprzedaż biletów, bo na mecz w listopadzie mają otwartą sprzedaż a na mecz z Polską już się nie da ?
Nie wiecie może czy na stronie Łotewskiego związku była już sprzedaż biletów, bo na mecz w listopadzie mają otwartą sprzedaż a na mecz z Polską już się nie da ?
Kupię 2 bilety na Łotwę. Na ich stronie jest napisane, że wkrótce ma być informacja co do sprzedaży biletów. Więc raczej jeszcze nie są dostępne.