A sprawa awansu Motoru jesczez nie jest przesądzona, chociaż cały Lublin wierzy w to bezgranicznie!
I wszytsko jasne, sądziłem ze ostrowiec jest w Mazowieckim, no a sama nazwa wskazuje Ostrowiec Świętokrzyski
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Kibiców jakiś tam mają, ale na wyjazdach to ich nie widać. U siebie młyn koło 30 osób, na ważniejszych meczach chyba więcej?!40i4 pisze:Podejrzewam, że Tur Turek to kolejny klub bez zorganizowanych kibiców? Czy może się mylę?
Normalnie z 3 ligi IV grupy spadają 2 ostatnie drużyny (15,16) z 2 ligi mogą spaść kolejne 2 drużyny (Kmita i Stalowa Wola)mu2yk pisze:Niech mnie ktoś oświeci z jakiej racji ma 7 zespołów z III ligi grupy IV spaść.
Zamiast GKS Jastrzebie GKS Katowice.Watpie zeby ten klub nie awansowal bezposrednio z pierwszego miejsca,wiekszy budzet,lepsze zaplecze,wieksza sila kibicowska.Jastrzebiu zycze awansu,ale bedzie to awans jak juz z barazy.Pozatym 2 liga ciekawsza bylaby z GieKSa niz z Jastrzebiem wedlug mnie.gukfva pisze:3 => 2 liga
Motor Lublin, GKS Jastrzębie, Znicz Pruszków, Turek
a w 4 lidze podkarpackiej Stal Sanok - Karpaty KrosnoDon_Padre pisze:W tej sytuacji wiele wskazuje na to że III ligę Grupę IV opuszczą nastepujacy zespoły:
Hetman Zamość
Sandecja Nowy Sącz
Avia Świdnik
Wierna Małogoszcz
Wisła II Kraków
AKS Busko Zdrój
Stal Sanok
pogrubionym - drużyny z kibicami
ubędzie więc troche tej grupie...
Ale w IV ligach lubelskiej ( Hetman Avia) bedzie duzo lepiej
a w Małopolskiej sie szykuje spotkanie Unia Tarnów : Sandecja....
Ale beda derby Trójmiasta Arka-Lechia w nastepnej rundzie,tylko ze w 2 lidze.Do 1 ligi na 99% wchodzi Polonia Warszawa.zwykly_kibic pisze:a ja zaluje bo po spadku Arki zapowiadaloby sie jedne z lepszych derbów TRÓJMIASTA z Lechia. Sadze ze te Krakowa sa juz lekko przereklamowane a taki mecz jak Arka-Lechia to byloby cisnienie ogromne
Ruch zremisował i to mu wystarczy. Po 4 latach wraca do ekstraklasy. Miejmy nadzieję, że kibice niebieskich, będą godnie pokazywać się na stadionach 1 ligi.Madball pisze:Spokojnie jeszcze zostały 4 kolejki,na awans mają szanse jeszcze Polonia Warszawa i Polonia Bytom.A jak Ruch dzisiaj wygra ze stalówką to jest w ekstraklasie.
kupowali kupowali niedawno grali z mkp zgierz u siebie byl remis ale byla proba kupna meczu juz w drodze do aleksa, wiadomosc z jaknajbardziej oficjalnych i wiarygodnych zrodel po podziale wyszloby po okolo 50 zl tak wiec meczu nie kupili ale proba bylalesiu pisze:Sokol Aleksandrow Lodzki maja podobno wypierol...c. Podobno meczy kupowali. Slyszalem rowniez ze z 4 ligi grupy lodzkiej maja awansowac dwie druzyny gdzyz z 3 ligi wycofala sie ceramika Paradyz. Takie ploty a jak bedzie... Moze ktos sie bardziej orientuje w tych sprawach. Jak cos to poprosze o relacje. dzieki