- Ile Masz Wyjazdów ? ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
problemator
Re: - Ile Masz Wyjazdów ? ...
niedawno próbowałem policzyć i wyszło mi jakieś 50 nie wliczając meczów zgody i kadry u siebie
-
panoramiczny
Około 80 od 2005 roku. Liczę incognito, często jest jakaś szansa, że się zostanie rozpoznanym, więc taki wyjazd jest bardziej ciekawy niż masówka w 1000 osób.
-
jezdze pks-em
Przestałem liczy po 50,jezdze od 1999 r.
około 30 + około 15 na zgody (od dwoch lat emigracja, a jezdze od 2006/07)
2010/2011 - 7
2011/2012 - 9
2012/2013 - 7
Suma = 23
2011/2012 - 9
2012/2013 - 7
Suma = 23
13 za Arką 6836km
16 łącznie ze zgodami 7288km.
16 łącznie ze zgodami 7288km.
13 w najwyższych ligach i około 25-30 w A-klasie i Okręgówce (etap w życiu zakończony).
Nie liczę wyjazdów do Krakowa ani do Gdańska. I tak patrząc na to z perspektywy czasu, wyjazdy w niższych ligach miał swój urok i klimat, którego brakuje w masówkach, szczególnie, że wtedy miało się te 16 lat. Dodatkowo każdy mecz Śląska na Oporowskiej to dla mnie tak na prawdę wyjazd, ale takie życie, nikt nie skamle z tego powodu.
Nie liczę wyjazdów do Krakowa ani do Gdańska. I tak patrząc na to z perspektywy czasu, wyjazdy w niższych ligach miał swój urok i klimat, którego brakuje w masówkach, szczególnie, że wtedy miało się te 16 lat. Dodatkowo każdy mecz Śląska na Oporowskiej to dla mnie tak na prawdę wyjazd, ale takie życie, nikt nie skamle z tego powodu.
-
wyjazdowicz
coś pod 70 na klub i około 30 na zgody
Piłka+- 90 wyjazdów Hokej +-50 Hokej od 88r Piłka od 90r Kadry i Zgód nie liczyłem nigdy.
-
Forever Oldskool!
Wczoraj pykło 90 ;)
Od 1989 ok 150.
od 2007r. okolo 60 wyjazdów. pozdrawiam
Od 2008r. około 40 za klubem, 5 razy na zgodach i 6 razy na kadrze
-
doradzeCiDobrze
około 200 ze zgodami i kadrą ponad 10 dobrych lat
U mnie dopiero 7 , lecz praktycznie każdy z nich na drugi koniec Polski
Przy okazji pierwszego postu witam wszystkich
Przy okazji pierwszego postu witam wszystkich
-
macius2000
95 nie liczac zgod . Od roku na zakazie
-
Sektor Gości
25 wyjazdów na koncie.
-
ARMIA WISŁY ABG
a ja z kolei miedzy rokiem 1996 gdzie zaliczyłem swój pierwszy i jedyny w 1996 roku wyjazd do Zabrza na Górnik mając 13 lat a jezdziłem za Wisła do 2008 roku kończąc w Białymstoku u braci z Jagiellonii odnotowałem na sama Wisłe 113 wyjazdów gdzie wliczam incognito jeden na Lecha w Poznaniu i jeden na Ruch w Chorzowie (zakaz stadionowy) do tego dużo meczów zgodowych nie do policzenia wspomagając Śląska, Lechie i Jagiellonie na wyjazdach jak i w meczach jako gospodarze.
na kadre 0 (słownie zero) nie jestem kibicem kadry narodowej
na kadre 0 (słownie zero) nie jestem kibicem kadry narodowej
-
RoyberpakaOdrodzenie
od 32 lat w podróży za drużyną, w 1989roku na Lech-Górnik miałem setny wyjazd(liczyłem także wspieranie zgód),od tamtej pory nie liczę. Na kadrę nie śmigam...bywałem na hokeju,żużlu,piłce ręcznej(m.in. MŚ w 1983roku)...
tak z ciekawości... jak pany wygląda u Was sytuacja u osoby ,która ma 100 wyjazd? jest w jakiś specyficzny sposób świętowana,czy raczej mocno zakrapiana ?
W tym sezonie zaliczyłem kolejne 6 wyjazdów, Polonia, Legia (pod stadionem), Śląsk, Korona, Pogoń, Lechia. Jeśli chodzi o ilość kilometrów to ciężko to podliczyć ze względu na to że, nie zawsze wbijałem na zbiórki w Zabrzu. Zdarzało mi się podłączyć do reszty w Tarnowskich Górach lub Katowicach. Wg liczby podanej w poprzednim poście wychodzi na to że mam za sobą 36 wyjazdów, ale nie jestem tego do końca pewien.
ja 6 w tym sezonie
Od 4 lat jezdze ale nie licze. Mniej wiecej ~ 20. Bylo by duzo wiecej gdyby nie praca...
-
Zupełnie Zielony.
Mozna np zażyczyc sobie 100 pasów, jednak nie polecam- d*** przez tydzień nie nadaje sie do siedzienia ;)sklerotyk pisze:tak z ciekawości... jak pany wygląda u Was sytuacja u osoby ,która ma 100 wyjazd? jest w jakiś specyficzny sposób świętowana,czy raczej mocno zakrapiana ?
-
Kibol z Młyna
Myślę, że około 30 wyjazdów będzie zaliczonych choć dokładnie nie liczyłem.
w 2007 roku 100. Później przestałem liczyć. 3,5 roku bez możliwości jeżdzenia.
-
wypityjanusz
Pozwolę sobie odświeżyć temat.
Jeżdzę od 2001 roku. Pierwszy wyjazd zaliczyłem na Ruch (kibic Górnika). Najwięcej razy byłem w Chorzowie (2001, 2008, 2009, 2012, liczę też mecze na Śląskim). Do teraz mam z 70 na Górnik, 17 na zgody (7 GKS, 5 ROW, 5 Wisłoka), i 2 na reprezentacje.
Jeżdzę od 2001 roku. Pierwszy wyjazd zaliczyłem na Ruch (kibic Górnika). Najwięcej razy byłem w Chorzowie (2001, 2008, 2009, 2012, liczę też mecze na Śląskim). Do teraz mam z 70 na Górnik, 17 na zgody (7 GKS, 5 ROW, 5 Wisłoka), i 2 na reprezentacje.
-
pangrzegorz1975
Pierwszy wyjazd w 1988,ogólnie ok setki,od jakiegos czasu nie jeżdzę.Plus ok 15 na zgody
-
Czarodziej
To są wyjazdy, to nie mam pytań. Kiedyś się liczyły wyjazdy od min 200 km :) no ale czasy się zmieniają. Liczę wyjazdy, czyli od ok 200 km to kilkadziesiąt wyjazdów zaliczonych, Nie jest to dużo, ale zawsze coś :) Tych ' wyjazdów' typu na Gieksę, Górnik ( jak jeździliśmy ) Wisłę itd nie liczę, bo blisko i prawie każdy może pojechać. Pierwszy wyjazd w połowie lat 90tych. Tak gdzieś do końca lat 90tych jeździłem a potem długa przerwa...
Kiedyś liczyło się wyjazdy od stu kilometrów, ale było to w czasach, kiedy grupy kibicowskie miały ekipy w ekstraklasie, czy tam czasem w niższych ligach i miało to sens.
Gdyby przyjąć tę zasadę i dzisiaj, to niejeden sympatyk jakiegoś wiecznego piątoligowca mógłby ze dwie dekady jeździć na każdy mecz za swoją drużyną i jednocześnie mieć wyjazdowe zero. Nonsens.
Polska - Ukraina w Marsylii, był moim wyjazdem numer 150. Trochę mało jak na tak długi staż, ale nie zawsze człowiek mógł, poza tym od kilku już lat, poza sporadycznymi przypadkami praktycznie nigdzie nie jeżdżę.
Gdyby przyjąć tę zasadę i dzisiaj, to niejeden sympatyk jakiegoś wiecznego piątoligowca mógłby ze dwie dekady jeździć na każdy mecz za swoją drużyną i jednocześnie mieć wyjazdowe zero. Nonsens.
Polska - Ukraina w Marsylii, był moim wyjazdem numer 150. Trochę mało jak na tak długi staż, ale nie zawsze człowiek mógł, poza tym od kilku już lat, poza sporadycznymi przypadkami praktycznie nigdzie nie jeżdżę.
Chino XL pisze:Kiedyś liczyło się wyjazdy od stu kilometrów, ale było to w czasach, kiedy grupy kibicowskie miały ekipy w ekstraklasie, czy tam czasem w niższych ligach i miało to sens.
Miło Chino XL ,znowu zobaczyć Twój post ,ale w pierwsze zdanie, zaprzecza "trochę" drugiemu ;)
-
tuwimianin.
Wszystkiego będzie ponad 150 (klub, kadra, zgody, układy.).
-
bez-napinki
Razem z układami, zgodami i Ruchem zebrałoby się już 200.
Nie do policzenia. :)
Hm, nie do końca rozumiem dlaczego.S.J. pisze:Miło Chino XL ,znowu zobaczyć Twój post ,ale w pierwsze zdanie, zaprzecza "trochę" drugiemu ;)
124 nie licząc meczów zgód i układów oraz derbów.
Około 110 licząc ze zgodami, układami. Najbardziej egzotyczny mecz na jakim byłem a który nie dotyczył ani mojej zgody ani układu.
Piast Gliwice -GKS Katowice w 1 lidze kilka lat temu. Zasiedliśmy obok sektorów Gieksy i oczywiście dość szybko zostaliśmy rozkminieni. Gieksa do dzisiaj myśli, że wspieraliśmy tam Piasta. Na meczu jednak nie byliśmy na zaproszenie Gliwiczan a z własnej inicjatywy.
Piast Gliwice -GKS Katowice w 1 lidze kilka lat temu. Zasiedliśmy obok sektorów Gieksy i oczywiście dość szybko zostaliśmy rozkminieni. Gieksa do dzisiaj myśli, że wspieraliśmy tam Piasta. Na meczu jednak nie byliśmy na zaproszenie Gliwiczan a z własnej inicjatywy.
Jeden z fajniejszych tematów a wiecie dlaczego? Ponieważ nie wypowiadają się osoby które datę rejestracji mają w tym 2016 roku :)
Pozdrowienia dla normalnych kibiców. Życzę Wszystkiego Najlepszego z okazji nadchodzącego 2017 roku.
Pozdrowienia dla normalnych kibiców. Życzę Wszystkiego Najlepszego z okazji nadchodzącego 2017 roku.
-
MISTRZ1908
A co ma rok rejestracji do tego? Zarejestrowałem się w tym a pierwszy wyjazd miałem w 2007. Spoko,nie przeżyłem lat 90' jak 90%tego forum i nie jestem takim kumaczem jak wy wszyscy. Póki co 49. Niestety ale był słabszy okres finansowo i nie jeździłem wcale 2 lata. Ale tak to jest jak pójdzie się na swoje i od mamusi nie ciągnie się kasy jak robi to te 90%tego forum,które w latach 90'to się urodziły ale żeby postrzegać ich jako kumatych piszą jakby to przeżyli a wiedzą tyle co poczytają w TMK w dziale 20lat temu.