U nas też było już oficjalne pismo, że na nasz stadion kibice przyjezdni nie zostaną wpuszczeni i tak miało być przez całą rundę. Ale my kibice postawiliśmy sobie za cel doprowadzenie do tego, że mecze będą mogli oglądać także przyjezdni i to się nam udało. Dlatego myślę, że w każdym z miast gdzie sektory gości są pozamykane można coś z tym zrobić. U nas się udało choć nie było to na rękę nikomu po za nami kibicami!
Dokładnie mozna sie dogadać,porozmawiać co zrobić zeby dopuścić stadion dla kibiców przyjezdnych .................I tutaj nalezy sie wielki szacunek dla KIBICÓW IGLOOPOLu za to co zrobili i robią nadal dla klubu
Mielec , Tarnobrzeg , Sanok , Sarzyna , Jarosław, Przemyśl zamknięte zostaje tylko Przeworsk i Krosno i po zaliczeniu ich sezon mozna uznać za zamknięty , i takim sposobem za jakiś czas będziemy sie podniecać ilu pojechało do Boguchwały albo Dzikowca , powoli najsilniejsza liga w kraju staje się zwykłą ligą buraczaną
bonifacy pisze:Mielec , Tarnobrzeg , Sanok , Sarzyna , Jarosław, Przemyśl zamknięte zostaje tylko Przeworsk i Krosno i po zaliczeniu ich sezon mozna uznać za zamknięty , i takim sposobem za jakiś czas będziemy sie podniecać ilu pojechało do Boguchwały albo Dzikowca , powoli najsilniejsza liga w kraju staje się zwykłą ligą buraczaną
Na Igloopol jeszcze można jechać (pod pewnymi warunkami)
jak jzu stadion otwarty , to pojawiaja sie nowe klopoty :/ brak transportu na mecz z Lechia :/ bedziemy sie starac zeby przynajmniej garstak kibiców Karpat pojeawila sie w Sedziszowie ...
Lechia1914 pisze:Czyli teraz na stadion JKS-u mozna normalnie wchodzic bez zadnych problemow??????????
Tak. A trybuna obok klatki będzie zamknięta, bo montowane są tam krzesełka, więc po tej stronie stadionu będą tylko przyjezdni. Naprawdę nie ma jakichkolwiek przeciwskazań by nie wpusczać kibiców gości Szkoda tylko że do tego czasu uciekły nam mecze z Siarką i Igloopolem
Igloopol-Rzemieslnik Wywieszamy 2 flagi , doping prowadzimy od 2 połowy , w młynie około 50 osob , poza stadionem na polance drugi młyn utworzyli chłopaki z zakazami 10 osob konkretny doping i melanz dobry
Izolator - JKS Jarosław
Nas na meczu 22 osoby z jedna flaga
tak mała liczba była pewnie spowodowana wczesna pora rozpoczecia meczu, gdyz rozpoczynał sie o godz.11
przez cała droge oraz na meczu spokoj.
niestety mecz przegrywamy 3-0
Nas w młynie ok. 30 osób ale niestety piknikowo Niestety nie prowadzimy praktycznie jakiekolwiek dopingu (tylko sporadycznie coś tam zaśpiewany). Wszyscy w 'nienajlepszych' humorach (ostanie miejsce w tabeli 0 pkt.). Podczas meczu przeprowadzamy zbiórke kasy na oprawe na JKS. Ogólnie nudno i spokojnie...
KORONA-RZESZOW! pisze:Podczas meczu przeprowadzamy zbiórke kasy na oprawe na JKS.
co Wy sie tak na ten JKS szykujecie?
Juz tam kiedys pisałem. Ciezko dla nas byloby mobilizowac sie na kazdy mecz i ciezko byloby zdobyc kase na oprawy. Dlatego postanowilismy pokazac sie raz ale bardzo porządnie. (za jakis czas znowu taka akcja bedzie. planujemy takie 3-4 w sezonie).
mam nadzieje ze JKS sie zjawi zawsze to ciekawiej będzie.
KORONA-RZESZOW! pisze:Podczas meczu przeprowadzamy zbiórke kasy na oprawe na JKS.
Juz tam kiedys pisałem. Ciezko dla nas byloby mobilizowac sie na kazdy mecz i ciezko byloby zdobyc kase na oprawy. Dlatego postanowilismy pokazac sie raz ale bardzo porządnie. (za jakis czas znowu taka akcja bedzie. planujemy takie 3-4 w sezonie).
seba1944 pisze:
W Krosnie mecz podwyzszonego ryzyka, wiec sobie wymyslili do tego ograniczena.
Jedno z nich
"osoba ktora nie ukonczyła 18 roku zycia, moze wejsc tylko z rodzicem badz prawnym opiekunem na stadion"
W Krosnie mecz podwyzszonego ryzyka, wiec sobie wymyslili do tego ograniczena.
Jedno z nich
"osoba ktora nie ukonczyła 18 roku zycia, moze wejsc tylko z rodzicem badz prawnym opiekunem na stadion"
wiec jaja ale nie takie rzeczy pokonywano
chyba na wszystkich meczach podwyzszonego ryzyka tak jest ale te zabezpieczenia to tylko pieknie na papierze wygladaja