Kibicowska Warszawa
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Kibicowska Warszawa
Hutnik Warszawa obecny wczoraj na meczu z Polonią II Warszawa?
-
WieszWięcej
Były momenty, że zebrany Hutnik miał na pewno lepszą ekipę niż Polonia. Mam wątpliwości, czy np. wyjazdowy skład Polonii odparłby atak Petry na trasie.
Miałem np. okazję widzieć ekipę, która zebrała się na 60-lecie i obiektywnie, w moim odczuciu Polonia nigdy nie wystawiła i nie wystawi takiej bandy. Wizualnie prezentowali się konkretnie.
https://youtu.be/zMc5db4nhQc
Faktem jest, że teraz na Hutniku równia pochyla od kilku lat. Coś tam się zbierają, ale niestety to jest ułamek ich możliwości.
Miałem np. okazję widzieć ekipę, która zebrała się na 60-lecie i obiektywnie, w moim odczuciu Polonia nigdy nie wystawiła i nie wystawi takiej bandy. Wizualnie prezentowali się konkretnie.
https://youtu.be/zMc5db4nhQc
Faktem jest, że teraz na Hutniku równia pochyla od kilku lat. Coś tam się zbierają, ale niestety to jest ułamek ich możliwości.
Następnym razem trzeba będzie zrobić zdjęcie ilości psów zebranych wokół waszej Sahary czy jak się to boczne boisko nazywa i tu wstawić, to może jeden z drugim się zastanowi, co tu pisze. W pewnym momencie na długości od Parku Traugutta do Varsovii było co najmniej z 15 radiolek.cichociemny pisze: 22.09.2022, 16:00 Medokin08 - wygląda na to, że Legia po kilku starciach na minus z Polonią zaczyna kalkulować, kiedy można zaatakować, a kiedy nie.
Jakie miasta/FC wchodzą w skład ZK na Legii?
Na opowieści Mirka musisz brać poprawkę. Ale jednego mu odmówić nie można - napierda*lać się chłop potrafi.Witalski pisze: 01.11.2022, 17:23 https://www.youtube.com/watch?v=U-WAzhxUq1I
Nie miałem pojęcia że Mirek Okniński trenował TB'95.
Przy okazji znowu jak domek z kart padł mit sztywnych zasad w kryminałach.Mirek podczas pobytu za kratami nie grypsował a skarżyli na niego do administracji gity za to że robił z nimi porządek.
te wszystkie wywiady są pod wyświetlenia i reklamę
dziwnym trafem dla Mirka każdy a było tych osób dziesiątki odchodził nie z jego winy
on zawsze ma racje
dziwnym trafem dla Mirka każdy a było tych osób dziesiątki odchodził nie z jego winy
on zawsze ma racje
Mniej więcej te, które idą po linii kolejowej od Piastowa po Żyrardów + okoliczne wsie/przyległości, czyli Piastów, Pruszków, Brwinów, Milanówek, Grodzisk Maz., Międzyborów, Jaktorów, Żyrardów i to co w najbliższej okolicy.
Na stronie Legii Warszawa kiedyś była prowadzona taka kategoria "Na stadionach" czy jakoś tak. Czy dalej opisywana jest każda kolejka? Bo szukam tego na stronie i nie potrafię znaleźć.
-
Śnieżnobiały
Dzięki !
PozdRRawiam
-
Sebastian75
Tak dla przypomnienia największe frajerstwo Legii biją swojego bo chciał świętować na murawie jak za dawnych lat .
https://m.youtube.com/watch?v=pNu6KijxDgI
https://m.youtube.com/watch?v=pNu6KijxDgI
To bardzo proste. Zagłębie wie jak było, zamiast powtarzać historyjkę Bielska.
Odpowiesz na pytanie? Jakiej drużyny kibicem jesteś? Czy tak jak pisałem wyżej - wstydzisz się?
Cichociemna to polonistka.
-
manfredzik
Mignął mi teraz mecz Polonia-Śląsk II. Młyn przeniesiony z Kamiennej na główną?
Już od dawna, skoro tam przychodzi 1-2 tyś ludzi na mecz to nie ma sensu otwierać całego stadionumanfredzik pisze: 04.03.2023, 17:39 Mignął mi teraz mecz Polonia-Śląsk II. Młyn przeniesiony z Kamiennej na główną?
-
gorylwemgle
Dobry wyjazd Hutnika do Płocka i huczny awans Polonii, warto wspomnieć.
Wczoraj Huta mocno. Nie jedna ekipa z ekstraklapy by miala problem. Jesli chodzi o mnie mimo nienawisci do Poloni to chcialbym zeby awansowali jak najwyzej , w koncu by sie cos dzialo w Wwa
Mordo Hutnik Warszawa kibicowsko
Nie chodzilo mi o liczbe . Tylko jakosc. Pzdrplamy opadowe pisze: 21.05.2023, 12:23Ok. Znalazłem. Dzięki.
Nie chcę tu umniejszać Hutnikowi, ale w bliskim Płocku 130 osób, w tym Ostrołęka, Puławy to naprawdę nic nadzwyczajnego.
Jeszcze twoje zdanie, że niejedna ekipa z Ekstraklasy miałaby problem żeby w tyle osób pojechać, to nie wiem czy chciałeś żartem zarzucić czy co..
-
Matteunhos
Kolega faktycznie trochę odleciał. To jest Legia z Bielan - owszem mocna jakościowo, ale jednak ta ekipa to LEGIA. A Hutnik to po prostu osiedlowy mały klubik na mecze którego uczęszczają jako pewna odskocznia. Pzdr.Kaleoa.02 pisze: 21.05.2023, 12:27Nie chodzilo mi o liczbe . Tylko jakosc. Pzdrplamy opadowe pisze: 21.05.2023, 12:23Ok. Znalazłem. Dzięki.
Nie chcę tu umniejszać Hutnikowi, ale w bliskim Płocku 130 osób, w tym Ostrołęka, Puławy to naprawdę nic nadzwyczajnego.
Jeszcze twoje zdanie, że niejedna ekipa z Ekstraklasy miałaby problem żeby w tyle osób pojechać, to nie wiem czy chciałeś żartem zarzucić czy co..
Z czym odlecialem?
Może z tym że ten wasz cały Hutnik to tak jak ktoś wyżej napisał kibice Legii więc następnym razem napisz że dobrym składem pojechali Legioniści z Bielan a nie żaden Hutnik.Już byli tu tacy co robili z nich 2 siłę Warszawy co jest po prostu bzdurą bo najpierw musieiby być anty Legia żeby pisać o nich że są tam jakąś siłą w stolicy.
A dlaczego Widzew nie musi być anty Ruch żeby pisać że są jakąś tam siłą w Polsce?
Mógłbyś mi powiedzieć po czym oceniłeś jakość tego Hutnika ? bo raczej o jakości ekip swiadczą walki aktywność , czy jakieś akcje na trasie. Rozumiem ze ty stwierdziles po fotkach czy filmikach ? groźne koszulki łyse głowy i tatuaże na nasterydowanych bicepsach to w dzisiejszych czasach dla wielu swiadczy o jakości hehKaleoa.02 pisze: 21.05.2023, 10:02 Wczoraj Huta mocno. Nie jedna ekipa z ekstraklapy by miala problem. Jesli chodzi o mnie mimo nienawisci do Poloni to chcialbym zeby awansowali jak najwyzej , w koncu by sie cos dzialo w Wwa
Weź spierdajProof pisze: 21.05.2023, 15:19Mógłbyś mi powiedzieć po czym oceniłeś jakość tego Hutnika ? bo raczej o jakości ekip swiadczą walki aktywność , czy jakieś akcje na trasie. Rozumiem ze ty stwierdziles po fotkach czy filmikach ? groźne koszulki łyse głowy i tatuaże na nasterydowanych bicepsach to w dzisiejszych czasach dla wielu swiadczy o jakości hehKaleoa.02 pisze: 21.05.2023, 10:02 Wczoraj Huta mocno. Nie jedna ekipa z ekstraklapy by miala problem. Jesli chodzi o mnie mimo nienawisci do Poloni to chcialbym zeby awansowali jak najwyzej , w koncu by sie cos dzialo w Wwa
Gdyby wydzielić z Warszawy same dzielnice Bielany i Bemowo to byłyby przeszło 250 tysięcznym, 12 największym pod względem liczby mieszkańców miastem w Polsce większym niż np. Gdynia, Częstochowa, Radom, Toruń czy Rzeszów. W takim kontekście to chyba nie jest dziwne, że ludzie z tych dzielnic są w stanie zebrać liczną ekipę.Kaleoa.02 pisze: 21.05.2023, 10:02 Wczoraj Huta mocno. Nie jedna ekipa z ekstraklapy by miala problem.
-
CopA.C.A.B.ana
Co to ma za znaczenie, że są to również kibice Legii? Przecież jak jadą na wyjazd to nie wspiera ich Legia z całej Warszawy i okolic tylko jadą ludzie z dzielnicy.
-
Matteunhos
Hmm, może to, że przy braku akceptacji ze strony Legii po prostu by nic nie znaczyli albo nawet nie zaistnieli tylko zostali zduszeni w zarodku.CopA.C.A.B.ana pisze: 21.05.2023, 17:10 Co to ma za znaczenie, że są to również kibice Legii? Przecież jak jadą na wyjazd to nie wspiera ich Legia z całej Warszawy i okolic tylko jadą ludzie z dzielnicy.
Juz zluzowane. Nikt na Hucie tego nie nyguje. Jest mocny sklad.. Do gadania nic nie ma bo jak jestes w temacie to wiesz co chlopaki z Huty znacza na Legii.
Resztą cudaków z komisji kibice.net potwierdza twoje orzeczenie? Bo jeśli tak to nie będziemy mieć wyjścia.
Kibiconetownia nigdy nie zawodzi... :D
Kibiconetownia nigdy nie zawodzi... :D
Co ciekawe Polonii też chyba zabroniła, bo jak przychodzi co do czego, to albo są w jeansach, albo jadą pod Belweder.
Raczej pod Pałac Namiestnikowski ;) Ale z Polonią z realu to i tak nic specjalnego. Cichociemnemu tak ograniczyli przestrzeń, że całą swoją "kibolską" przygodę zalicza na tym forum. Nie wiem, czy to okrutniejsze dla niego, czy dla coraz mniej licznych czytelników :)
-
powsPominaSz
Co wy tu rozkminiacie, przecież w wielu miejscach to jest absolutnie normalna rzecz, że w mieście jest jeden "główny" klub, a cała reszta to osiedlowi kibice tego głównego klubu i nie ma w tym nic dziwnego. W Szczecinie na Świt chodzą osoby, które mieszkają na północy miasta i akurat Pogoń w tym momencie nie gra meczu, w Gdańsku chodzą na Gedanie, w Warszawie na Hutnika czy w Bielsku na jakiś Rekord.
A co, założyli w końcu dresy czy zrobili coś bez obstawy psów?
Mnie ciekawi co by było gdyby np.Legia grała ważny mecz na wyjeździe i Hutnik w tym samym dniu miał mecz.Na jaki mecz pojechaliby ci ludzie z Bielan.Może ktoś odpowie czy dla nich ważniejsza jest Legia czy Hutnik i wtedy wszystko będzie jasne.
To o czym wspomniał cichociemny to dobitnie pokazuje że bez zgody Legii nie można niczego robić.Teksty o drugiej sile stolicy są śmieszne z prostego powodu.Ktoś z Polonii kiedyś pisał że jakby chcieli się bić z Hutnikiem to wiadomo że nie będzie się bił sam Hutnik tylko będą posiłki z TB.
To o czym wspomniał cichociemny to dobitnie pokazuje że bez zgody Legii nie można niczego robić.Teksty o drugiej sile stolicy są śmieszne z prostego powodu.Ktoś z Polonii kiedyś pisał że jakby chcieli się bić z Hutnikiem to wiadomo że nie będzie się bił sam Hutnik tylko będą posiłki z TB.
W Gdańsku nie chodzi się na Gedanię .Choć oczywiście rozumiem przekaz i to co chciałeś napisać ,to akurat tutaj zły przykład.powsPominaSz pisze: 22.05.2023, 12:03 Co wy tu rozkminiacie, przecież w wielu miejscach to jest absolutnie normalna rzecz, że w mieście jest jeden "główny" klub, a cała reszta to osiedlowi kibice tego głównego klubu i nie ma w tym nic dziwnego. W Szczecinie na Świt chodzą osoby, które mieszkają na północy miasta i akurat Pogoń w tym momencie nie gra meczu, w Gdańsku chodzą na Gedanie, w Warszawie na Hutnika czy w Bielsku na jakiś Rekord.
Tym czasem fajnie, że Polonia ma awans. Zyska na tym kibicowsko Stolica. Na ostatnim "awansowym" meczu, dobra frekwencja, nie gorsza od tych na najlepszych meczach E-klapie przy K6.