W bardzo ciekawy sposób namierzacie fury, zwłaszcza fan-clubów, takie bardziej tradycyjne, ale jak zwykle frajerskie.Pike czy ku*** jak cie tam zwia a czemu po wyjeździe z Rzeszowa się nie odzywales ? jak wasze wozki wyłapane były
Poczekajmy aż rewelacje na temat T.S się potwierdzą, ja się nie dziwę że nikt z Łksu się nie chce odzywać,wszak sprawa jest dla nich że tak powiem "delikatna" . Stadion im wybudują prawie taki jaki będą chcieli, mają tak silne lobby we władzach miasta i nie tylko(w sumie chyba za komuny było podobnie) że przyklepią im to co będą chcieli, chyba że........Ale mi chodzisie o afery o jakich słychać na temat kupna licencji. Co to za świadek i czy prawdazeznania ze zeznal o zakupie za 400k .
Czyli w tym roku Wam nie wybuduja? Jesli tak to czy nie bedziewiem problemow z licencjatym bez oswietlenia i podgrzewanej murawy.?
Na temat frekwencji na ŁKS ie w ekstraklasie nie ma co gdybac. Sam myślałem, że na Widzewie pojdzie max 8tys karnetow.
Odnośnie liczb wyjazdowych Widzewa i Łksu. Widzew już od lat 90tych jeździł lepiej niż derbowy rywal, co nie jest tajemnicą, nic się nie zmieniło po dziś dzień, wiadomo u nas dobrą robotę robią fan cluby, z czego jesteśmy dumni, Łks może liczyć jedynie na zgody i układy (których też mają sporo). Zestawienia nie mają sensu,np Łks mało ryzykuje (np odpuszczając oficjalnie niektóre zakazy), gdy Widzew obecny jest praktycznie zawsze i wszędzie . A dla czego nie ryzykują? bo tak.