panowie jak już wcześniej sugerowałem o wyborach miss kibicek, od tego weekendu kibicowskiego założe podtemat do którego będzie można wrzuciać fotki tylko i wyłącznie kibicek z prawdziwego zdarzenia, ze stadionów (!) fotki numerować i podpisać jaki to mecz, bez żadnych komentarzy, głosowanie będzie odbywało się później tj fotki wrzucamy do np 2 listopada (28-31 października weekend) i głosujemy od 3 listopada, miss weekendów później będą wybierane do miss miesiąca, później rundy i sezonu z tym że miss rundy będą dwie dla atrakcyjności wyboru na miss sezonu, zobaczymy jak się to sprawdzi przez 2-3 tygodnie czy wogóle taki pomysł się przyjmie na dłużej
bardzo w porządku , naturalna i z szalikiem , wole takie oglądać niz jakies kurwiszcze za 5 zł pomalowane jak na dyskoteke ( nikogo oczywiscie nie obrazając ;)
19TSW06 pisze:panowie jak już wcześniej sugerowałem o wyborach miss kibicek, od tego weekendu kibicowskiego założe podtemat do którego będzie można wrzuciać fotki tylko i wyłącznie kibicek z prawdziwego zdarzenia, ze stadionów (!) fotki numerować i podpisać jaki to mecz, bez żadnych komentarzy, głosowanie będzie odbywało się później tj fotki wrzucamy do np 2 listopada (28-31 października weekend) i głosujemy od 3 listopada, miss weekendów później będą wybierane do miss miesiąca, później rundy i sezonu z tym że miss rundy będą dwie dla atrakcyjności wyboru na miss sezonu, zobaczymy jak się to sprawdzi przez 2-3 tygodnie czy wogóle taki pomysł się przyjmie na dłużej
Mam pytanko czy ta Pani czasem kiedyś nie miała dredów i chłopaka z Sosnowca ?? Podobna i to bardzo do tamtej dziewczyny spotykanej na wyjazdach szczególnie na hanysowie.
Borki_1926 pisze:no ta z Radomiaka niczego sobie. ;)
a w Magda to połowa wersji tej w dredach teraz a kiedys hehe jak sie chce mozna o siebie zadbac
I kiedyś i teraz jest całkiem niczego sobie <mniam> ;) od początku wydawało mi się że to ona ale jakoaś taka teraz dużo wyższa się wydaje i dlatego nie byłem pewien. pozdro dla niej jak to czytasz, znaliśmy się kiedyś i bywalismy na meczach m in Pogoni w Zabrzu itp
Mistrzostwo to może nieeee, ale ma coś w sobie. I ten wyraz twarzy- taka "ostra sucz" jak to mówią. Magdzie może i ustępuje, ale jest w czołówce. Moja opinia tylko, nie bijcie ;)