zapewne się mylisz i tym samym to ty się kompromitujesz :)
od was małolaty, 5-6 osób, RTSu podobnie. ile lat mieli nie wiem, w legitymacje nikt im nie patrzył :)
zdziwiony?
Mimo upływu czasu wasze bajkopisarstwo wciąż aktualne... Tylko pytanie po co? Chcecie się wybielić? Nikt nie przeczy że obicie 2 czy 3 MAŁOLATÓW (tak 2 ze złapanych miało... poniżej 17 lat) nie jest waszym zwycięstwem, ale teraz kolego daj fakty ilu was NAPRAWDĘ było. :) Jestem wręcz pewien że c**** wiesz co dokładniej miało tam miejsce, a zgrywasz kumacza.
piszecie tu konfidentach z aparatami a sami chcecie żebym na ogólnodostępnym forum pucował się ile osób i w jakim wieku brało udział w danym zdarzeniu, co jeszcze chcecie, może numer buta? :)
terror sprawdź priva to się dowiesz :)
Nikt ci kapciu nie mówi o pisaniu ksyw czy wieku, tylko napisz ile było osób NAPRAWDĘ z obu stron. Jeżeli wiesz cokolwiek o tym zdarzeniu to się domyślasz że w poprzednim swoim poście po prostu skłamałeś, i nie zasłaniaj się konfidenctwem tylko napisz wprost że c**** wiesz a zgrywasz kumatego.
Kompromitujesz się i tyle w temacie placku internetowy.
zapewne się mylisz i tym samym to ty się kompromitujesz :)
od was małolaty, 5-6 osób, RTSu podobnie. ile lat mieli nie wiem, w legitymacje nikt im nie patrzył :)
zdziwiony?
Mimo upływu czasu wasze bajkopisarstwo wciąż aktualne... Tylko pytanie po co? Chcecie się wybielić? Nikt nie przeczy że obicie 2 czy 3 MAŁOLATÓW (tak 2 ze złapanych miało... poniżej 17 lat) nie jest waszym zwycięstwem, ale teraz kolego daj fakty ilu was NAPRAWDĘ było. :) Jestem wręcz pewien że c**** wiesz co dokładniej miało tam miejsce, a zgrywasz kumacza.
piszecie tu konfidentach z aparatami a sami chcecie żebym na ogólnodostępnym forum pucował się ile osób i w jakim wieku brało udział w danym zdarzeniu, co jeszcze chcecie, może numer buta? :)
terror sprawdź priva to się dowiesz :)
5-6 osób, buhahaha! Przestań internetowa cioto przeglądać stadionowych oprawców, bo tam szczegółów nie znajdziesz.
po 1 sewerynek pajacu nie zabieraj głosu, bo tobie to już z milion razy każdy mówił żebyś trzymał dupe krótko bo jesteś po prostu niedojebany co zresztą widać jak się spojrzy na twój parszywy ryj,
po 2 MW10 ktoś taki jak ty nie będzie mnie na forum weryfikował, bo sam jesteś tutaj znany z farmazonów jak np ostanio gdzie mówiłeś że wasze napisy na Żabieńcu długo się utrzymują, czy wcześniej z akcjami chojeńskiej kasty, czy jeszcze wcześniej jak zapraszałeś gościa na zbiórkę, a później sam siedziałeś na tym forum w czasie wyjazdu hehe,
po 3 użytkownik terroor dostał ode mnie na priv informacje na temat tych wydarzeń, które weryfikują moją wiedzę w tym temacie, a wy możecie co najwyżej dalej spinać się w internecie :)
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: 14.09.2017, 08:44
Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
antyGW pisze: 28.01.2019, 19:08
po 1 sewerynek pajacu nie zabieraj głosu, bo tobie to już z milion razy każdy mówił żebyś trzymał dupe krótko bo jesteś po prostu niedojebany co zresztą widać jak się spojrzy na twój parszywy ryj,
po 2 MW10 ktoś taki jak ty nie będzie mnie na forum weryfikował, bo sam jesteś tutaj znany z farmazonów jak np ostanio gdzie mówiłeś że wasze napisy na Żabieńcu długo się utrzymują, czy wcześniej z akcjami chojeńskiej kasty, czy jeszcze wcześniej jak zapraszałeś gościa na zbiórkę, a później sam siedziałeś na tym forum w czasie wyjazdu hehe,
po 3 użytkownik terroor dostał ode mnie na priv informacje na temat tych wydarzeń, które weryfikują moją wiedzę w tym temacie, a wy możecie co najwyżej dalej spinać się w internecie :)
Czyli krótko, jesteś jebanym farmazonem i nikt nie powinien cię brać na poważnie. Dobrze że to potwierdziłeś.
ZamknijDrzwi pisze: 28.01.2019, 14:06
Pamiętacie oprawę derbowa Rts konfidenci z aparatem ?
Nic od tam tej pory się nie zmieniło, pod filmem w komentarzach podawane przez czerwonych ksywki i profile facebookowe, lubicie psom pomagać, co ? Śżk
Gwiazdorzy z łksu z filmiku marzą o tym, by pokazywać obitą twarz działających Widzewiaków na facebooku. To pomaganie psom i frajerstwo? Jak ktoś działa na jakiejkolwiek płaszczyźnie to się nie pucuje tym na facebooku, nie ma tam konta z prawdziwymi danymi czy zdjęciem. To już wasz problem. Jak wchodziły nasze klasy to wystarczyło wejść na profil jednego kumatego od was i miałeś całą ekipę z mordami jak na tacy. Więc nie p****** o frajerach. Bo gamonie same się wystawiają psom w internetach.
Gwiazdorzy z łksu z filmiku marzą o tym, by pokazywać obitą twarz działających Widzewiaków na facebooku. To pomaganie psom i frajerstwo? Jak ktoś działa na jakiejkolwiek płaszczyźnie to się nie pucuje tym na facebooku, nie ma tam konta z prawdziwymi danymi czy zdjęciem. To już wasz problem. Jak wchodziły nasze klasy to wystarczyło wejść na profil jednego kumatego od was i miałeś całą ekipę z mordami jak na tacy. Więc nie p****** o frajerach. Bo gamonie same się wystawiają psom w internetach.
[/quote]
Co nie zmienia faktu, ze roboty psom ułatwiać nie trzeba a potem palić frana. Taka mała subtelna różnica.
Widziane wczoraj wieczorem przy skrzyżowaniu włókiennicza/kiljana.
Jakies studenty po zajęciach na eko socu wracały w kierunku narutowicza.
Było zimno, 2 koleszkow z 3 osobowego składu miało szalik Widzewa.
W poblizu ktoś wychwycił ten temat i chłopaki dostały klapsy tracąc fanty.
W tych rejonach jakiś rozkład sił?
lelunpolelun pisze: 31.01.2019, 22:27
Widziane wczoraj wieczorem przy skrzyżowaniu włókiennicza/kiljana.
W tych rejonach jakiś rozkład sił?
73% Orzeł, 27% Budowlani.
Widziane, to znaczy kto widział? Bo czytając twoje posty jestem pewien, że z pewnością nie Ty, chyba, że masz takie wizje w głowie?
lelunpolelun pisze: 31.01.2019, 22:27W tych rejonach jakiś rozkład sił?
Wujek gogle się kłania.Wystarczy nazwe ulice wpisac w wyszukiwarce odpalić google maps i wlączyć street view.Wtedy robisz sobie wirtualny spacer po wybranej ulicy i po samych grafach wiesz kto gdzie rządzi.
Wlaśnie przed chwilą ''szedlem'' sobie po Włokinniczej i mam pytanie czy tam jeszcze ktos wogule mieszka?
lelunpolelun pisze: 31.01.2019, 22:27W tych rejonach jakiś rozkład sił?
Wujek gogle się kłania.Wystarczy nazwe ulice wpisac w wyszukiwarce odpalić google maps i wlączyć street view.Wtedy robisz sobie wirtualny spacer po wybranej ulicy i po samych grafach wiesz kto gdzie rządzi.
Wlaśnie przed chwilą ''szedlem'' sobie po Włokinniczej i mam pytanie czy tam jeszcze ktos wogule mieszka?
A jak ktoś grafy były przestrzelone w trakcie przejazdu wozu google to co wtedy? :)
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIEǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇǝzɔıuloɹ
lelunpolelun pisze: 31.01.2019, 22:27
podobno jednego tak kopnęli w tornister, że aż mu kredki wyleciały.
Pany, poraddzie cos. Moj widzewiok w komorce chyba choruje albo cos mu zaszkodzilo, nic sie nie odzywa a wczesniej taki wyszczekany, czterdziesty karnet mu pakuje do ryja i nic - nie dziala. Moze sie zawiesil. Ktos mial podobny problem ze swoim widzewiokiem? Moze mu puscic kasete VHS z Ligi Mistrzow albo jakies program o rolnictwie?
Zapewne wydaje ci się że wymyśliłeś prześmiewczy post roku, no muszę cię zmartwić choć nieobiektywnie, że tak nie jest, malutki masz ten rozumek.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."
Low kick na kolano pisze: 01.02.2019, 15:52
Pany, poraddzie cos. Moj widzewiok w komorce chyba choruje albo cos mu zaszkodzilo, nic sie nie odzywa a wczesniej taki wyszczekany, czterdziesty karnet mu pakuje do ryja i nic - nie dziala. Moze sie zawiesil. Ktos mial podobny problem ze swoim widzewiokiem? Moze mu puscic kasete VHS z Ligi Mistrzow albo jakies program o rolnictwie?
Pomaluj go srebrem i na nim zrob grafa...i to jest hardcore, tylko uważaj komu się pucujesz, żeby potem nie było śmiechu na sali jak z szalikami kobity;)
Taka historie mógł wymyślić tylko Haker z MKC ( ten co na konta Wiary chcial sie włamywac ) , on ma tak samo wybujała fantazje hehe :))
Haker czy to Ty ???
A mi przy porządkowaniu zinów nasunęło się takie pytanie, jak to się stało że ŁKS używał emblematu Czerwonego Diabła i ogólnie wzorcem był Man U ..klub zdecydowanie bez białego koloru barw.
nisc pisze: 02.02.2019, 09:56
A mi przy porządkowaniu zinów nasunęło się takie pytanie, jak to się stało że ŁKS używał emblematu Czerwonego Diabła i ogólnie wzorcem był Man U ..klub zdecydowanie bez białego koloru barw.
Motyw mają dojebany i to sie ze mna zgodzi chyba kazdy i do tego ta fana Uliczni Wojownicy jedna z lepszych
Motyw mają dojebany i to sie ze mna zgodzi chyba kazdy i do tego ta fana Uliczni Wojownicy jedna z lepszych
chodziło mi bardziej o konkretnego CzD z herbu Man Utd na okładkach zinów ŁKS, ekipa ManUtd to Red Army...
Zaprowadz mu do piwnicy swoją matkę, jak chłop porucha to dojdzie do siebie.
Pany, trochę offtop, ale czy ktoś kojarzy szczura, który w okolicach pl. Barlickiego, dworca Kaliskiego i Manufaktury, a może i jeszcze gdzieś, cały czas (gdzieś od roku) zaczepia ludzi mówiąc, że wyjebali go z budowy i potrzebuje hajsu na pociąg/bus żeby wrócić do domu? To jakiś typ, który pojawia się na meczach którejś z łódzkich drużyn? Pytanie absolutnie bez żadnej spiny.
Artysta-takich ludzi to po Łodzi w h** chodzi i cwaniakuje by tylko kasę dać na gorzałę.
Raz mnie gościu zaczepił że potrzebuje na bilet na drugi koniec Łodzi - zdziwil się bo mu bilet dałem :)
Pózniej ten sam ta sama gadka tylko inne miejsce zamieszkania.