Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody / Kosy/ Układy ...
GKS Tychy oficjalnie nic nie łączy z Czarnymi Jasło. Choć pare prywatnych kontaktów jest.
a nie chodzilo o to ze Korona miala wtedy zgode ze Stalowa Wola?a Ostrowiec nie za bardzo to tolerowal?
Nie chodzi o nie ladne zachowanie sie kibicow Koronynisc pisze:a nie chodzilo o to ze Korona miala wtedy zgode ze Stalowa Wola?a Ostrowiec nie za bardzo to tolerowal?
Ponawiam pytanie bo nie doczekałem sie odpowiedzitygrys pisze:Pytanie do kibiców z Tarnobrzega.W Krośnie było z wami 11 z Wisły Sandomierz.Macie oficjalną zgodę czy układ
Kolombo pisze:How_AG pisze:Zgoda Jeziorak-Polonia została zerwana jesienią 2006 i na chwilę obecną jest brak jakichkolwiek kontaktów.@
i o to mi chodziło !
reszte mogleś sobie darować ; )
dzięki.
(...)"zgoda powstała 20 kwietnia 1996 na meczu w Iławie, trwała do 30 lipca 2005 zerwana na meczu w Wawie, a właściwie przed meczem na weselu...
właściwie miała być tylko zawieszona ale nasze konkretne żądania określenia się co do naszych klubów doprowadziły do tego że zamiast na mecz(mimo zaproszenia)pojechaliśmy do Iławy... "
to byl bodajze PP ze Stalą Mielec
Co łączy/łączyło kibiców:
Chełmianki Chełm - Sparty Rejowiec
Łady Biłgoraj - Orląt Łuków
Sparta praktycznie od zawsze jest FC Motoru a Chełmianka wiadomo zgodą. Ponadto Rejowiec Fabryczny jest w odległości 10/15 km od Chełma.acabowski pisze:Co łączy/łączyło kibiców:
-
Vanilia Ice
- Kontakt:
Jakie zgody / układy mają kibice GKS-u Jastrzębie i ile trwała ich zgoda z Hutnikiem Kraków?
1.5 roku.Vanilia Ice pisze:Jakie zgody / układy mają kibice GKS-u Jastrzębie i ile trwała ich zgoda z Hutnikiem Kraków?
-
obiektywny1
GKS Jastrzębie ma zgode z Chemikiem Kędzierzyn-kozleHaKaeS pisze:1.5 roku.Vanilia Ice pisze:Jakie zgody / układy mają kibice GKS-u Jastrzębie i ile trwała ich zgoda z Hutnikiem Kraków?
-
Krzysiek1947
obiektywny1 pisze:GKS Jastrzębie ma zgode z Chemikiem Kędzierzyn-kozleHaKaeS pisze:1.5 roku.Vanilia Ice pisze:Jakie zgody / układy mają kibice GKS-u Jastrzębie i ile trwała ich zgoda z Hutnikiem Kraków?
od 1992r.
Mnie ciekawi jak jest na lini.
Pogoń Szczecin - Ksg/Gks
Pogoń Szczecin - Ksg/Gks
-
kłamca kłamca
ponownie nienawiść do pewnego klubu
tak przynajmniej wyglądało to kilka miesięcy temu
tak przynajmniej wyglądało to kilka miesięcy temu
-
Szakal1964
no pomyśl trochę , jeśli Pogoń to zgoda Legi?esperenza pisze:Mnie ciekawi jak jest na lini.
Pogoń Szczecin - Ksg/Gks
niby tak. ale w jaworznie macie pozytywnie na lini gks-pogoń chyba jak sie nie myle 
-
kłamca kłamca
esperenza pisze:niby tak. ale w jaworznie macie pozytywnie na lini gks-pogoń chyba jak sie nie myle
w Jaworznie to może być pozytywnie na linii Gks-najszybszy z racą na murawie w Sosnowcu
W jaworznie z tego co wiem jest jeden typ z Pogoni ktory stracil 2 flagi 1 na rzecz Ruchu drugą na rzecz Zagłębia,pomijając to trudno,żeby np Gieksa miała tępic jednego czy też kilku(?) kolesi z Pogoni w tym miescieesperenza pisze:niby tak. ale w jaworznie macie pozytywnie na lini gks-pogoń chyba jak sie nie myle
Jakie stosunki na linii Lechia Gdańsk - Miedź Legnica ?
-
WolneMiasto
Miedz jest zgodą Śląska a my traktujemy ich neutralnie
Jakie są teraz relacje między Lechem Poznań a Zawiszą Bydgoszcz ?
Wydaję mi się że ta kwestia była już poruszanaKubaQ pisze:Jakie są teraz relacje między Lechem Poznań a Zawiszą Bydgoszcz ?
Ale nic konkretnego nie zostało napisane.Wylli pisze:Wydaję mi się że ta kwestia była już poruszanaKubaQ pisze:Jakie są teraz relacje między Lechem Poznań a Zawiszą Bydgoszcz ?
Co się dzieje wokół zgody Lech - Arka ? na mecz zgodowy przyjeżdżają bezpośrednio przed meczem ? bez flag? 
A co się ma dziać a o protescie nie słyszałeś
a jakie stosunki między Górnikiem a Siarką? Rozumiem, że jak wspólnie wspierają Wisłokę to się tolerują a poza tym?
To dlaczego na gościnę krótko przed rozpoczęciem meczu ? Ja mam inf. o kłótni a Ty co o tym wiesz ?
tolerujemy bo tak wypada i na tym koniec dobrego miedzy nami
Tigger88 pisze:To dlaczego na gościnę krótko przed rozpoczęciem meczu ? Ja mam inf. o kłótni a Ty co o tym wiesz ?
Witam
To zostań przy swoim info i nie siej zamętu.Twoje dwa zdania wykluczają się nawzajem"gościnę/kłótnie"Tak jedzie pociąg ze będzie na niedługo przed meczem.
Jak miedzy Wisłoką a GKS ?
Takie samo zdanie do Gieksy ma KSW jak KSG do Siarki ?
Takie samo zdanie do Gieksy ma KSW jak KSG do Siarki ?
O co padła zgoda Jastrzębia z Hutnikiem?
dopiero teraz zajarzyłem a wcześniej pytałem zdziwiony w komentarzach czemu HKS jadąc do swojej zgody siedzi w sektorze ze Stomilem
dopiero teraz zajarzyłem a wcześniej pytałem zdziwiony w komentarzach czemu HKS jadąc do swojej zgody siedzi w sektorze ze Stomilem
Była prośba o nieroztrząsanie tego tematu na forum. To sprawa między dwiema ekipami i nic internetowym nabijaczom do tego.
Ponawiam pytanie czy coś łączy/łączyło:
Łade Biłgoraj - Orlęta Łuków
Gryf Słupsk - Pomezanie Malbork
-
Fan_Disco_Polo
W dniu wczorajszym minęła okrągła rocznica - dokładnie 20 lat zgody Śląska Wrocław z Motorem Lublin.
-
19raciborz20
(..) interesuje mnie sytuacja w Koluszkach ??
Jest trochę OT, bo pytanie lepsze do "Jak wygląda syt. w ?".19raciborz20 pisze:zeby nie bylo OT interesuje mnie sytuacja w Koluszkach ??
Nie mniej, Koluszki = Widzew. Ni mniej, ni więcej.
z tego co mi wiadomo to Widzew z flagą, no i miejscowy KKS Koluszki19raciborz20 pisze: żeby nie było OT interesuje mnie sytuacja w Koluszkach ??
Zgoda.acabowski pisze:Ponawiam pytanie czy coś łączy/łączyło:
jak wyglądają stosunki na linii Stalówka - Motor?
Motor to kosa Stalówkis_LP pisze:jak wyglądają stosunki na linii Stalówka - Motor?
Ja p******* to forum schodzi na psy jak już takie pytania zadająs_LP pisze:jak wyglądają stosunki na linii Stalówka - Motor?
żeby nie było OT to jak jest na lini Piast - Lechia? Kiedyś była zgoda, a teraz?