Oj koledzy zza miedzy. Jezeli dobrze pamietam to Januszom i z zadnego plotu na meczu. Pozatym nie mozna nazwac tego flaga bo nigdy chyba na plocie nie wisialoFanatycy_Wilczaka pisze:Skrojona Flaga na rzecz Polonii Bydgoszcz podczas meczu z Falubazem Z.G we wrześniu zeszłego roku
Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze dla tematu: Skrojone Flagi, Szale, Dywany ...
Jesli to nie flaga to co plandeka???
Januszom,nie Januszom flaga skrojona i to na plus. Jak to nie jest flaga to co to jest bilboard?alfa pisze:Oj koledzy zza miedzy. Jezeli dobrze pamietam to Januszom i z zadnego plotu na meczu. Pozatym nie mozna nazwac tego flaga bo nigdy chyba na plocie nie wisialoFanatycy_Wilczaka pisze:Skrojona Flaga na rzecz Polonii Bydgoszcz podczas meczu z Falubazem Z.G we wrześniu zeszłego roku
Ja słyszałem,że był wystawiony swego czasu na allegro. Nie wiem ile w tym prawdyprażanin pisze:Zależy co rozumiesz przez zniknął.
Krótko mówiąc fakt braku maskotki obecnie na K6 nie jest wynikiem kradzieży. Obecny właściciel zrezygnował z maskotki słonia i po paru latach przerwy ponownie ma ruszyć Akcja Kibic, ale już z inną maskotką.
Skradziona maskotka bardzo szybko została zastąpiona nową przez ówczesnego właściciela klubu śp. Jana Ranieckiego. I pewnie gdyby nie zgłoszenie na komendę (kradzież z włamaniem do budynku należącego do klubu) to nikt by o "zniknięciu" słonia nie usłyszał. Wraz ze zgłoszeniem słuch po maskotce zaginął, a Legia nie odważyła się jej nijak zaprezentować. Fama głosiła, że leży w piwnicy jednego z żoliborskich mieszkań.
Mam pytanie, jak Avia Świdnik skroiła flage Górnikowi Łęczna "Prowincja" ???
Po meczu który dawał Górnikowi awans, w czasie fety i ogólnego zamieszania, kibic Avii zdjął flage z płotu i wyszedł ze stadionu.
W czasie meczu ligi mistrzów chyba po strzelonej bramce przez Widzew, kibic Odry który był na trybunach zdjoł niepostrzeżenie flagę i wyszedł.oleska51 pisze:Wie ktoś cos na temat skrojenia flagi Widzewa przez Odre Opole w latach 90 ?
Podobna sytuacja jak wyżej napisał Per odnośnie Górnika Łęczna i Avii.
-
ŁKS.1908.ŁÓDŹ
Czy te barwy zostały spalone podczas ostatnich derbów łodzi ?
żeby ktoś nie myślał, że stracili to kibice ŁKSu po ostatnich derbach.Kilka poderbowych pamiątek spokojnych mieszkańców Łodzi:
http://i44.tinypic.com/vhx1fo.jpg
-
ŁKS.1908.ŁÓDŹ
ŚmierćŻK pisze:żeby ktoś nie myślał, że stracili to kibice ŁKSu po ostatnich derbach.Kilka poderbowych pamiątek spokojnych mieszkańców Łodzi:
http://i44.tinypic.com/vhx1fo.jpg
A kto stracił ?
-
19rodowity08
- Kontakt:
Koledze pewnie chodziło o to, że tyle szali to oni zbierali przez pół roku, od jesiennych derbów, a podpis na obrazku może powodować mylne wrażenie jakoby była to nasza strata w dzień derbowy.
PS. Pytanie do Widzewiaków - te szale są całe,czy porozrywane na pół, tak jak na ostatnich derbach na waszym stadionie te co wisiały na płocie? Pytam zupełnie serio i bez napinki.
PS. Pytanie do Widzewiaków - te szale są całe,czy porozrywane na pół, tak jak na ostatnich derbach na waszym stadionie te co wisiały na płocie? Pytam zupełnie serio i bez napinki.
Załóż okulary.
Widać gołym okiem.
Widać gołym okiem.
szale całe, nie porozrywane, nie musi nikt z Widzewa ci tego pisać.
jak to nazwales, bardziej H bedziemy dzieki wielogodzinnym treningom.....przyjedz do Lodzi i zobacz jak duzo osob, kibicujacych Ełksie smiga regularnie na treningi, dopiero pozniej spinaj sie. uwazam, ze obecnie trzymamy sie pod tym wzgledem swietnie i nic nie wskazuje, zeby mialo byc gorzej.
a te zdobycze Widzewa, mozna porownac do tego jak dziebnelismy ich fc z Ozorkowa, tyle ze tu jest cala Lodz(plus nasze fc), a tam tylko jeden fc, widac roznice ?
a te zdobycze Widzewa, mozna porownac do tego jak dziebnelismy ich fc z Ozorkowa, tyle ze tu jest cala Lodz(plus nasze fc), a tam tylko jeden fc, widac roznice ?
prawie każdy nosił koszulke derbową, dziewne że nie widać żadnej
bez urazy ale jak Wy (eŁKSa) sie chwalicie ze zdobyliscie cos w dzien czy dwa rozumiem a jak Widzew napisze ze poderbowe zdobycze to juz docinanie ze pół roku zbierali...
bez odbioru
pozdro
ZiWPJB
bez odbioru
pozdro
ZiWPJB
papasmerf jesli chodzi o osoby spod znaku H to sory jesli Cie tym urazilem nie mialem na mysli zadnych stwierdzen ze to leszki do bicia jestescie jedna z lepszych ekip spod znaku H w Polsce a to ze trenujecie to bardzo dobrze tylko przerazajace jest to dla mnie ze duzo gadzetow macie anty i odrazu jedni (eŁKSa) z drugimi (Widzew) się spinaja ze to nie mozliwe albo zaprzeczacie jedno drugiemu
pozdro
pozdro
-
19rodowity08
- Kontakt:
(o_O)
Uważasz, że ŁKS ma dużo gadżetów anty? Jeśli tak to jesteś w bardzo dużym błędzie. Zwracając uwagę na to, że mamy miasto derbowe to naprawdę uważam, że pod tym względem nie przesadzamy. Zarówno pod względem gadżetów, przyśpiewek itp. Wiadomo, że na derbach to zawsze inaczej wygląda, ale na zwykłych meczach z innymi drużynami mały odsetek ludzi ma gadżety anty, zwykle jest jedna przyśpiewka na Widzew przez 90 minut, a porównując to do innych to nie jest dużo.
I nie pisz, że z nikim nie sympatyzujesz z Łodzi, bo Twój pierwszy wpis na ten temat doskonale pokazał z kim.
A o nasze sprawy <H> martwić się nie musisz - to Cię zapewniam.
Uważasz, że ŁKS ma dużo gadżetów anty? Jeśli tak to jesteś w bardzo dużym błędzie. Zwracając uwagę na to, że mamy miasto derbowe to naprawdę uważam, że pod tym względem nie przesadzamy. Zarówno pod względem gadżetów, przyśpiewek itp. Wiadomo, że na derbach to zawsze inaczej wygląda, ale na zwykłych meczach z innymi drużynami mały odsetek ludzi ma gadżety anty, zwykle jest jedna przyśpiewka na Widzew przez 90 minut, a porównując to do innych to nie jest dużo.
I nie pisz, że z nikim nie sympatyzujesz z Łodzi, bo Twój pierwszy wpis na ten temat doskonale pokazał z kim.
A o nasze sprawy <H> martwić się nie musisz - to Cię zapewniam.
19rodowity08 i ŚmierćŻK
sory jeśli Was tym uraziłem może i macie racje bo nie wiem co się działo na derbach i po derbach niestety nie mam możliwości uczestniczenia w takich świętach. Jak do tej pory to widziałem tylko filmiki, pare zdjęc i rozne relacje i niewiadomo kogo sluchac.
jak mogę prosic to dajcie jakis link do relacji prawdziwej w 100%
sory jeśli Was tym uraziłem może i macie racje bo nie wiem co się działo na derbach i po derbach niestety nie mam możliwości uczestniczenia w takich świętach. Jak do tej pory to widziałem tylko filmiki, pare zdjęc i rozne relacje i niewiadomo kogo sluchac.
jak mogę prosic to dajcie jakis link do relacji prawdziwej w 100%
-
Loco_Locass
Nie mieszając się w spory: mam nadzieję, że zaraz nie odezwą inne ekipy i nie zrobi się wątek o Jaworznie i układzie sił w tym mieście...Winger pisze:Widzę, że dalej bardzo boli Cię to, że nie znaczycie nic w Jaworznie :) nie możesz przeboleć tego, że na memoriale było was jak zwykle tak mało? Dobrze, że macie ten Fablok... bo już pewnie byście się nie pojawili :)
-
kornelowski
papasmerf pisze:jak to nazwales, bardziej H bedziemy dzieki wielogodzinnym treningom.....przyjedz do Lodzi i zobacz jak duzo osob, kibicujacych Ełksie smiga regularnie na treningi, dopiero pozniej spinaj sie. uwazam, ze obecnie trzymamy sie pod tym wzgledem swietnie i nic nie wskazuje, zeby mialo byc gorzej.
Jak na okoliczny i na dodatek przeciętny fc ustawia się banda to wcale nie ma co się dziwić ze zostają pozbawieni gadżetów klubowych.
-
zapierdalactrzeba
Takie gadżety powstają i będą powstawać, ot taka specyfika miast derbowych. Takie wyliczanie i tak nic nie da bo za jakiś czas czy ŁKS czy Widzew wyda coś w klimacie anty, a takie rozkminki nie mają sensu.
Pozdro dla normalnych.
Pozdro dla normalnych.
Moze ktos opisac jak doszlo do proby zerwania flagi przez TB w Gdyni na meczu w 2006?
Zerwania? Flaga (Sopot) z tego co pamiętam została obroniona.
I chyba nie TB ją rwali..
-
Bez Popłatku
a czy jedno wyklucza drugie ??? próba zerwania była i flaga została obroniona więc nie wiem po co to pytanieJSC pisze:Zerwania? Flaga (Sopot) z tego co pamiętam została obroniona.
Na tym filmiku znalezionym w necie http://www.youtube.com/watch?v=wHtd8dad ... re=related jest taka flaga Sląska http://i42.tinypic.com/2e3wgo1.jpg kto ja skroił, kiedy i w jakich okolicznoswciach?
Szperając coś po necie natrafiłem na taką o to flagę: 
monitoring pojazdów
Z tego co się orientuje skroił ją Widzew. Przepisuje się to jakiemuś konkretnemu fc? I czy mógłbym ewentualnie prosić o jakąś krótką notkę na temat okoliczności jej zdobycia.

monitoring pojazdów
Z tego co się orientuje skroił ją Widzew. Przepisuje się to jakiemuś konkretnemu fc? I czy mógłbym ewentualnie prosić o jakąś krótką notkę na temat okoliczności jej zdobycia.
-
Tylko Widzew RTS
Fana zdobyta przez FC Zelów.
Sory nie doczytałem tam słowo "próby", myślałem że pisało" jak doszło do zerwania".Bez Popłatku pisze:a czy jedno wyklucza drugie ??? próba zerwania była i flaga została obroniona więc nie wiem po co to pytanieJSC pisze:Zerwania? Flaga (Sopot) z tego co pamiętam została obroniona.
Flaga zdobyta przez Ruch, o ile sie nie myle koncówka lat 90VIFON pisze:Na tym filmiku znalezionym w necie http://www.youtube.com/watch?v=wHtd8dad ... re=related jest taka flaga Sląska http://i42.tinypic.com/2e3wgo1.jpg kto ja skroił, kiedy i w jakich okolicznoswciach?
Dobra,dobra juz sie nie klocic ;) Wie ktos czy nie? Niby nie odlegla preszlosc a zadnego filmiku nimaJSC pisze:Sory nie doczytałem tam słowo "próby", myślałem że pisało" jak doszło do zerwania".Bez Popłatku pisze:a czy jedno wyklucza drugie ??? próba zerwania była i flaga została obroniona więc nie wiem po co to pytanieJSC pisze:Zerwania? Flaga (Sopot) z tego co pamiętam została obroniona.
Flaga splonela na Ruchu ale zostala skrojona przez GÓRNIK KONIN na meczu Górnik - Slask !!!!VIFON napisał(a):
Na tym filmiku znalezionym w necie http://www.youtube.com/watch?v=wHtd8dad ... re=related jest taka flaga Sląska http://i42.tinypic.com/2e3wgo1.jpg kto ja skroił, kiedy i w jakich okolicznoswciach?
Flaga zdobyta przez Ruch, o ile sie nie myle koncówka lat 90
-
__DarkLG__
myslisz ze kazdy stoi z aparatem/kamera i tylko czeka az cos sie wydarzy ?(L)o pisze:
Dobra,dobra juz sie nie klocic ;) Wie ktos czy nie? Niby nie odlegla preszlosc a zadnego filmiku nima
rozwalili ogrodzenie (wygieli prety, czy nawet wycieli kawalek)za flaga deyny ktora wywieszaja od zewnatrz i wbiegli na "murawe"
Pytanie: w jaki sposob Widzew stal sie posiadaczem flagi Crazy Canibals ? Jak Lech eŁKSie ja skoril to pamietam.
ŁKS stracił flagę w Poznaniu, podobno ochroniarze zajebali(?) pamiętam, że wisiała do góry kołami na meczu ŁKS-Lech(rok spadku ŁKSu i Lecha), nie wiem czemu zrobili replike... kilka lat później po meczu ŁKSu z Wisłą Płock(?) Widzewiacy zdobywają flagę gdzieś na Śródmieściu, w tym samym czasie ŁKS zdobył flage Wisły jadąc za nimi do Płockasloneczny pisze:myslisz ze kazdy stoi z aparatem/kamera i tylko czeka az cos sie wydarzy ?(L)o pisze:
Dobra,dobra juz sie nie klocic ;) Wie ktos czy nie? Niby nie odlegla preszlosc a zadnego filmiku nima
rozwalili ogrodzenie (wygieli prety, czy nawet wycieli kawalek)za flaga deyny ktora wywieszaja od zewnatrz i wbiegli na "murawe"
Pytanie: w jaki sposob Widzew stal sie posiadaczem flagi Crazy Canibals ? Jak Lech eŁKSie ja skoril to pamietam.
Jeśli coś pomieszałem to przepraszam
Legion i sloneczny dzieki ;) Ogolnie nie moglem znalesc relacji z tego wyjazdu,dlatego pytam.
To czemu spłonela na Ruchu?aliens pisze:Flaga splonela na Ruchu ale zostala skrojona przez GÓRNIK KONIN na meczu Górnik - Slask !!!!VIFON napisał(a):
Flaga zdobyta przez Ruch, o ile sie nie myle koncówka lat 90
-
7kg na klate
Przed meczem sparingowym Žilina - Sparta (0:0) traci Sparta 2 flagi v tym chuliganska Prague Boys7kg na klate pisze:http://i39.tinypic.com/118onbb.jpg
Moza cos wiecej na ten temat ? w jakich okolicznosciach itd.