Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
TERROR_EUDEZET
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Sam jakbyś dostał maczetą to byś się schował, więc ku*** nie cwaniakuj już tak. Idź się lepiej zapisz do Cosinusa lepiej, bo teraz już nie jest bee...
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
Pique pisze: 21.06.2018, 16:08Tak chciał wyjść z nory do kibla bo gacie już pełne miał :)Terroor pisze: 21.06.2018, 16:05Pique pisze: 21.06.2018, 15:45
Jak się dziecko uniosło :D pewnie cię ktoś przekopał w kilka osób i wsadził ci kija w dupsko aż zawyłaś ze szczęścia :) pozdrów słynną dziweczkę wojtusia co się pruła do jednego z naszych a jak dostał maczetą to się chował i płakał :) krzywozębny cwelu :)
Nie dość że dwóch na jednego to jeszcze z maczeta, a jak chciał wyjść to nie byli chętni. :D
Tak tak myślałeś że nikt tu nie zna sytuacji i zbędny jest teraz twój komentarz
-
***1908***
Ja już wiem kim jesteś ty jesteś tą kurwą co zjebała pod komendę teraz się brandzlujesz na necie bo na osiedlu możesz się wozić jaki to ty wielki h z chn jesteś a prawda jest 1 chn spierdalają pod komendęPique pisze: 21.06.2018, 16:08Tak chciał wyjść z nory do kibla bo gacie już pełne miał :)Terroor pisze: 21.06.2018, 16:05Pique pisze: 21.06.2018, 15:45
Jak się dziecko uniosło :D pewnie cię ktoś przekopał w kilka osób i wsadził ci kija w dupsko aż zawyłaś ze szczęścia :) pozdrów słynną dziweczkę wojtusia co się pruła do jednego z naszych a jak dostał maczetą to się chował i płakał :) krzywozębny cwelu :)
Nie dość że dwóch na jednego to jeszcze z maczeta, a jak chciał wyjść to nie byli chętni. :D
j**** zydzew stara k****!
Tak, tak tamecka wam powiedziała, że chciała wyjść i wszyscy uwierzyli :) Nie jestem z Chojen więc nie trafiłeś, ale próbuj dalej. A tymczasem żyj dalej w swoim pedalskim świecie fantazji przecwelona zaganiaro :)***1908*** pisze: 21.06.2018, 20:29Ja już wiem kim jesteś ty jesteś tą kurwą co zjebała pod komendę teraz się brandzlujesz na necie bo na osiedlu możesz się wozić jaki to ty wielki h z chn jesteś a prawda jest 1 chn spierdalają pod komendęa tak w sumie to koniec gadki szkoda czasu na konfitury z chn
jebaj się tam u siebie na osiedlu do tego się nadajesz
nara chojenska konfituro
Czyli kłamał? :(Pique pisze: 22.06.2018, 04:49Tak, tak tamecka wam powiedziała, że chciała wyjść i wszyscy uwierzyli :) Nie jestem z Chojen więc nie trafiłeś, ale próbuj dalej. A tymczasem żyj dalej w swoim pedalskim świecie fantazji przecwelona zaganiaro :)***1908*** pisze: 21.06.2018, 20:29Ja już wiem kim jesteś ty jesteś tą kurwą co zjebała pod komendę teraz się brandzlujesz na necie bo na osiedlu możesz się wozić jaki to ty wielki h z chn jesteś a prawda jest 1 chn spierdalają pod komendęa tak w sumie to koniec gadki szkoda czasu na konfitury z chn
nara chojenska konfituro
-
Weteran1946
Piqe zaganiary to szukaj na Cichej , tam są urodzone rozjebundy , najsilniejsza zgoda hehe
Od was to wszyscy chcieli wyjść tylko zawsze po akcji i przed wami bo w trakcie to kupa i płaczTerroor pisze: 22.06.2018, 07:33Czyli kłamał? :(Pique pisze: 22.06.2018, 04:49Tak, tak tamecka wam powiedziała, że chciała wyjść i wszyscy uwierzyli :) Nie jestem z Chojen więc nie trafiłeś, ale próbuj dalej. A tymczasem żyj dalej w swoim pedalskim świecie fantazji przecwelona zaganiaro :)***1908*** pisze: 21.06.2018, 20:29
Ja już wiem kim jesteś ty jesteś tą kurwą co zjebała pod komendę teraz się brandzlujesz na necie bo na osiedlu możesz się wozić jaki to ty wielki h z chn jesteś a prawda jest 1 chn spierdalają pod komendęa tak w sumie to koniec gadki szkoda czasu na konfitury z chn
nara chojenska konfituro
-
***1908***
Nie ujmując chn waszym 1 osoba mieszka tam która nie odmawila reszta to pety albo w grupie wychodzą bo pojedynczo mają miliony wymówek i chcą się umawiać na telefony panienki.esgrts1 pisze: 22.06.2018, 08:23Od was to wszyscy chcieli wyjść tylko zawsze po akcji i przed wami bo w trakcie to kupa i płacz
j**** zydzew stara k****!
Zaraz się okaże, że te kilka osób z Korzenia i okolic jest władcami Chojen i całej Łodzi 

-
LksNaZawsze
Zamknij ta pizde mamejo, srasz się na tym forum , wyśmiewasz takiego "W" ale samemu byś mu nawet w oczy nie spojrzal. Chłopak ma więcej fanatyzmu i charakteru niż wy wszyscy razem wzięci z tobą na czele. Jeśli tak go wyśmiewasz po akcji z maczeta to rozumiem ze tam byles wiec powiedz kto ty jesteś.Pique pisze: 22.06.2018, 21:17 Zaraz się okaże, że te kilka osób z Korzenia i okolic jest władcami Chojen i całej Łodzi![]()
Ty normalny jestes czy Rodowita z weekendu Cie trzyma ?LksNaZawsze pisze: 23.06.2018, 10:16Jeśli tak go wyśmiewasz po akcji z maczeta to rozumiem ze tam byles wiec powiedz kto ty jesteś.Pique pisze: 22.06.2018, 21:17 Zaraz się okaże, że te kilka osób z Korzenia i okolic jest władcami Chojen i całej Łodzi![]()
-
LksNaZawsze
Następna mameja, przecież my wiemy dokładnie kto tamyurez pisze: 23.06.2018, 11:02Ty normalny jestes czy Rodowita z weekendu Cie trzyma ?LksNaZawsze pisze: 23.06.2018, 10:16Jeśli tak go wyśmiewasz po akcji z maczeta to rozumiem ze tam byles wiec powiedz kto ty jesteś.Pique pisze: 22.06.2018, 21:17 Zaraz się okaże, że te kilka osób z Korzenia i okolic jest władcami Chojen i całej Łodzi![]()
LksNaZawsze to następny posterunkowy po terrorze, który się dopytuje o szczegóły na forum :)
-
LksNaZawsze
Ha ha jesteś zwykła panienka która to co usłyszy przelewa na forum. Widzisz pizdusiu akcja z nim był już w c*** temu i i nie musiałem się spuszczac tu na forum żeby zaistnieć tak jak ty to robisz. Przypominam Ci kurewko ze to Ty wywołałes jego temat na forum i żal się czyta jak jakaś mameja obraża dobrego chłopaka. Jeśli jesteś z ekipy to w c*** robisz przypal ale jeśli nie jestes to można Ci wybaczyć.Pique pisze: 23.06.2018, 12:09 LksNaZawsze to następny posterunkowy po terrorze, który się dopytuje o szczegóły na forum :)
O co Ja niby dopytuje ? hahaPique pisze: 23.06.2018, 12:09 LksNaZawsze to następny posterunkowy po terrorze, który się dopytuje o szczegóły na forum :)
Proponuje założyć wam kolejne konta z naszymi ksywkami i zarzucać innym robienie przypału :) pejsiki pajacykiLksNaZawsze pisze: 23.06.2018, 12:54Ha ha jesteś zwykła panienka która to co usłyszy przelewa na forum. Widzisz pizdusiu akcja z nim był już w c*** temu i i nie musiałem się spuszczac tu na forum żeby zaistnieć tak jak ty to robisz. Przypominam Ci kurewko ze to Ty wywołałes jego temat na forum i żal się czyta jak jakaś mameja obraża dobrego chłopaka. Jeśli jesteś z ekipy to w c*** robisz przypal ale jeśli nie jestes to można Ci wybaczyć.Pique pisze: 23.06.2018, 12:09 LksNaZawsze to następny posterunkowy po terrorze, który się dopytuje o szczegóły na forum :)
-
nowak.tomek
Patrząc na drużyny ,jakie miał ŁKS w 2 lidze ,a jakie ma Widzew będzie ciężko o awans.
ŁKS miał łatwiej,no ale może włodarze Widzewa ustrzelą kilka transferowych perełek i nie będzie tak źle.
ŁKS miał łatwiej,no ale może włodarze Widzewa ustrzelą kilka transferowych perełek i nie będzie tak źle.
***1908*** pisze: 24.11.2018, 16:40 Zes porównanie zapierdolil jak c***. Ty jesteś mocno przyjebany. Porównujesz chlopa z normalna firma do “skruszonego gangstera“ który rozkurwil się na swoich bo nie leżało mu siedzenie. I tak samo jak kolega spierdalaj obejrzeć mecz bo właśnie leci.“wyjazdowiczu“
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
czy ja wiem... kto tam może pretendować do awansu ?nowak.tomek pisze: 23.06.2018, 18:41 Patrząc na drużyny ,jakie miał ŁKS w 2 lidze ,a jakie ma Widzew będzie ciężko o awans.
Jak to kto Wszyscy na Starcie. Jak już pisałem wolę mieć silnego rywala w mieście i na mieście i jak dla mnie oba kluby powinny grać jak Najwyżej. Każdy z nas lubi rywalizację a utracie nosa zawsze przynosi plusy obu klubom. Swoja droga bez napinki z tym prezesem znów coś nie halo jak z poprzednim i teraz tylko taki pozytywny PR jest coś prawdy w tych nowych długach? Bo u was częściej zmienia się prezesa jak trenera. Tylko proszę o rozsądna odpowiedź a nie jakieś tam c*** cię interesuje...
Co jest nie tak z sektorem gosci na Widzewie ze nie spelnia wymogow licencji?
Siedlce, Olimpia Grudziadz, Radomiaki ..... Bogdanka tez kase polozy na Górnik ....Fanatycy Widzewa pisze: 23.06.2018, 21:01czy ja wiem... kto tam może pretendować do awansu ?nowak.tomek pisze: 23.06.2018, 18:41 Patrząc na drużyny ,jakie miał ŁKS w 2 lidze ,a jakie ma Widzew będzie ciężko o awans.
-
Widzew Chojny
Psy zaleciły jakieś zmiany, a makis nie kwapi się do ich wykonania, i dlatego jest problem.dd2 pisze: 23.06.2018, 21:23 Co jest nie tak z sektorem gosci na Widzewie ze nie spelnia wymogow licencji?
konmetkol pisze: 23.06.2018, 21:17 Jak to kto Wszyscy na Starcie. Jak już pisałem wolę mieć silnego rywala w mieście i na mieście i jak dla mnie oba kluby powinny grać jak Najwyżej. Każdy z nas lubi rywalizację a utracie nosa zawsze przynosi plusy obu klubom. Swoja droga bez napinki z tym prezesem znów coś nie halo jak z poprzednim i teraz tylko taki pozytywny PR jest coś prawdy w tych nowych długach? Bo u was częściej zmienia się prezesa jak trenera. Tylko proszę o rozsądna odpowiedź a nie jakieś tam c*** cię interesuje...
Konmetkol jak chcesz zadawać tak trudne i złożone pytania to może wróć do szkoły podstawowej i "troszeczkę" gramatyki się poducz. Oczekujesz poważnej odpowiedzi na tak sformułowane pytanie ??
W sumie powinienem ci odpisać - c*** cię to interesuje .......................
Najpierw kurek z gazem odkręcamy cssssssssss, a teraz razem biegamy. Amiką Wronki jesteście od lat !!!
Pedofil masz coś do dodania czy będziesz mnie poprawiał Bralczyku "Poducz". Jeśli nie masz czegoś normalnego do dodania to szukasz bakterii w gównie? Bo jak widzę jeszcze w żadnym poście nie napisałeś nic Normalnego i siejesz tylko napinke albo nie masz nic do powiedzenia. Nołlajfie.teofil pisze: 24.06.2018, 10:57Zawkonmetkol pisze: 23.06.2018, 21:17 Jak to kto Wszyscy na Starcie. Jak już pisałem wolę mieć silnego rywala w mieście i na mieście i jak dla mnie oba kluby powinny grać jak Najwyżej. Każdy z nas lubi rywalizację a utracie nosa zawsze przynosi plusy obu klubom. Swoja droga bez napinki z tym prezesem znów coś nie halo jak z poprzednim i teraz tylko taki pozytywny PR jest coś prawdy w tych nowych długach? Bo u was częściej zmienia się prezesa jak trenera. Tylko proszę o rozsądna odpowiedź a nie jakieś tam c*** cię interesuje...
Konmetkol jak chcesz zadawać tak trudne i złożone pytania to może wróć do szkoły podstawowej i "troszeczkę" gramatyki się poducz. Oczekujesz poważnej odpowiedzi na tak sformułowane pytanie ??
W sumie powinienem ci odpisać - c*** cię to interesuje .......................
hahaha, ty za to pejsie jesteś merytoryczny w c*** w swoich postach. Zadajesz z d*** sformułowane pytanie i ku*** oczekujesz poważnej odpowiedzi. A po drugie c*** cię interesuje kto jest prezesem Widzewa, przecież i tak masz na ten temat wyrobione zdanie więc nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz ?
Najwyższa pora abyś sobie uzmysłowił że tak jak jebaliście bzdurę o naszej jednorundowej frekwencji tak i wasze newsy o długach w Widzewie mają tyle wspólnego z prawdą co wy z obrońcami Europy.
Najwyższa pora abyś sobie uzmysłowił że tak jak jebaliście bzdurę o naszej jednorundowej frekwencji tak i wasze newsy o długach w Widzewie mają tyle wspólnego z prawdą co wy z obrońcami Europy.
Najpierw kurek z gazem odkręcamy cssssssssss, a teraz razem biegamy. Amiką Wronki jesteście od lat !!!
No i widzisz synu k**** i Pedała odpowiedziałeś merytorycznie kim jesteś lepiej zamilcz i nie rób przypału swoim kolegom po szalu. Niestety zwykły z ciebie nołlajf jedyne co umiesz robić to walić konia pod karnety. Gdzie ty k**** ozorkowska pisałem o Karnetwch?? Mam wyjebane na waszą frekwencję jak dla mnie może was przychodzić nawet 50tys i tak 99%stanowia takie pizdy jak Ty. Dla którego liczy się karnet klaskanie broń cię panie Boże odpalenie piro i oprawa bo się PZPN dojebie i Janków nie wpuszcza na mecz.
Koniec tematu karneciarzu kiełbasiarzu
Ból dupska ? z jakiego powodu ? Miejcie i sobie milion karnetów i miliony na stadionie sami wiecie że jesteście zlepkiem Janków Buraków i nieogarniętych c**** konfidentów ( czytaj Victoria Sulejówek ) Kolega co Palcem Pokazał na Typa z Sulejówka już POGONIONY ?? .Czy może dalej na trybunce klaszcze i śpiewa i j**** innych od konfidentów ??czarnybocian pisze: 25.06.2018, 02:29BÓL DUPSKA, ŻE U WAS NIGDY NIE BĘDZIE TAKIEGO ZAINTERESOWANIA? AHHAAHHAHAHAHkonmetkol pisze: 24.06.2018, 15:18 No i widzisz synu k**** i Pedała odpowiedziałeś merytorycznie kim jesteś lepiej zamilcz i nie rób przypału swoim kolegom po szalu. Niestety zwykły z ciebie nołlajf jedyne co umiesz robić to walić konia pod karnety. Gdzie ty k**** ozorkowska pisałem o Karnetwch?? Mam wyjebane na waszą frekwencję jak dla mnie może was przychodzić nawet 50tys i tak 99%stanowia takie pizdy jak Ty. Dla którego liczy się karnet klaskanie broń cię panie Boże odpalenie piro i oprawa bo się PZPN dojebie i Janków nie wpuszcza na mecz.
Ehh pedalsko folklorystyczny klub śmiesznych idiotów.
-
Antoni.Kierka
Tak zostal pogoniony i z otwatymi rekami przyjety na Łksie w mysl zasady Łks jedna wielka rodzina przerzut konfident murzyn arab jebiesz Widzew Witaj BracieKarkuhu pisze: 25.06.2018, 08:41Ból dupska ? z jakiego powodu ? Miejcie i sobie milion karnetów i miliony na stadionie sami wiecie że jesteście zlepkiem Janków Buraków i nieogarniętych c**** konfidentów ( czytaj Victoria Sulejówek ) Kolega co Palcem Pokazał na Typa z Sulejówka już POGONIONY ?? .Czy może dalej na trybunce klaszcze i śpiewa i j**** innych od konfidentów ??czarnybocian pisze: 25.06.2018, 02:29BÓL DUPSKA, ŻE U WAS NIGDY NIE BĘDZIE TAKIEGO ZAINTERESOWANIA? AHHAAHHAHAHAHkonmetkol pisze: 24.06.2018, 15:18 No i widzisz synu k**** i Pedała odpowiedziałeś merytorycznie kim jesteś lepiej zamilcz i nie rób przypału swoim kolegom po szalu. Niestety zwykły z ciebie nołlajf jedyne co umiesz robić to walić konia pod karnety. Gdzie ty k**** ozorkowska pisałem o Karnetwch?? Mam wyjebane na waszą frekwencję jak dla mnie może was przychodzić nawet 50tys i tak 99%stanowia takie pizdy jak Ty. Dla którego liczy się karnet klaskanie broń cię panie Boże odpalenie piro i oprawa bo się PZPN dojebie i Janków nie wpuszcza na mecz.
-
Weteran1946
Twoja matuli nikt nie przyjął Żydzie
-
TERROR_EUDEZET
Widzę, że teraz się już przerzuciliśmy na przestrzeliwanie grafów upamiętniających zmarłych i dla ludzi po drugiej stronie muru.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
serce miasta
w miescie Łodzi od dawien dawna liczba ludzi na meczach była powodem do licytacji itp.zakłamujecie rzeczywistośćKarkuhu pisze: 25.06.2018, 08:41Ból dupska ? z jakiego powodu ? Miejcie i sobie milion karnetów i miliony na stadionie sami wiecie że jesteście zlepkiem Janków Buraków i nieogarniętych c**** konfidentów ( czytaj Victoria Sulejówek ) Kolega co Palcem Pokazał na Typa z Sulejówka już POGONIONY ?? .Czy może dalej na trybunce klaszcze i śpiewa i j**** innych od konfidentów ??czarnybocian pisze: 25.06.2018, 02:29BÓL DUPSKA, ŻE U WAS NIGDY NIE BĘDZIE TAKIEGO ZAINTERESOWANIA? AHHAAHHAHAHAHkonmetkol pisze: 24.06.2018, 15:18 No i widzisz synu k**** i Pedała odpowiedziałeś merytorycznie kim jesteś lepiej zamilcz i nie rób przypału swoim kolegom po szalu. Niestety zwykły z ciebie nołlajf jedyne co umiesz robić to walić konia pod karnety. Gdzie ty k**** ozorkowska pisałem o Karnetwch?? Mam wyjebane na waszą frekwencję jak dla mnie może was przychodzić nawet 50tys i tak 99%stanowia takie pizdy jak Ty. Dla którego liczy się karnet klaskanie broń cię panie Boże odpalenie piro i oprawa bo się PZPN dojebie i Janków nie wpuszcza na mecz.
-
NoMatterWhat
Teraz?TERROR_EUDEZET pisze: 25.06.2018, 19:19 Widzę, że teraz się już przerzuciliśmy na przestrzeliwanie grafów upamiętniających zmarłych i dla ludzi po drugiej stronie muru.
Czemu wczesniej milczales o drugiej stronie?
Kolejne wcielenie trupa. Myslisz, ze jak zmienisz nick i dodasz date Zawiszy to nikt nie pozna? Tu akurat przecinki cie zdradzily. W dodatku gdzie napinka, tam i ty. Kiedy tematy czasem zejda na normalny poziom, jakies wspominki z meczow, to milczysz. Dlatego, ze nie masz co wspominac, jedynie swoje posty na tym zjebanym forum. Zjebanym przez ludzi, takich jak ty.Weteran1946 pisze: 22.06.2018, 07:42 Piqe zaganiary to szukaj na Cichej , tam są urodzone rozjebundy , najsilniejsza zgoda hehe
Tutaj tez podobny poziom wypowiedzi, no i te twoje spacje.
Jestes tak prosty do rozkmimienia jak drut, ktory c**** ci zgniotl i stales sie internetowa pipa.
Pogon Siedlce ma klopoty finansowe. Gornik podobno a jedno razowy zastrzyk z kopalni to tylko chwilowa ulga. Radomiak to w ogole chce awansowac? Tak odpuscili w tamtym sezonie.1925 pisze: 23.06.2018, 22:47Siedlce, Olimpia Grudziadz, Radomiaki ..... Bogdanka tez kase polozy na Górnik ....Fanatycy Widzewa pisze: 23.06.2018, 21:01czy ja wiem... kto tam może pretendować do awansu ?nowak.tomek pisze: 23.06.2018, 18:41 Patrząc na drużyny ,jakie miał ŁKS w 2 lidze ,a jakie ma Widzew będzie ciężko o awans.
Liga zweryfikuje oczywiscie wszystko. Na papierze Widzew jest glownym kandydatem a skonczy sie pewnie dreszczowcem jak w 3 lidze.
PS. Karnety ruszyly :)))))
Akurat działa to w dwie strony. :DTERROR_EUDEZET pisze: 25.06.2018, 19:19 Widzę, że teraz się już przerzuciliśmy na przestrzeliwanie grafów upamiętniających zmarłych i dla ludzi po drugiej stronie muru.
-
TERROR_EUDEZET
Mnie to w sumie wybitnie nie cieszy, są rzeczy które powinno się pomimo nienawiści zostawić w stanie jakin jest. Mam na myśli grafy patriotyczne, czczące osoby zmarłe, poświęcone skazanym. Kolega wyżej wspomniał o tym czemu milczałem, gdy szło to w drugą stronę. Mówię o tym co widzę, a nie moja wina, że vandalsi kręcą większą "karierę" w internecie. I uprzedzając, nie zamierzam co 2 dzień jeździć po krzakach i pustostanach żeby sprawdzać, czy jakiś graf nie był aby na pewno nie tknięty. Jeśli faktycznie było jak mówisz to okej, przyznaję rację, nie było tematu, przepraszam.Terroor pisze: 26.06.2018, 00:06Akurat działa to w dwie strony. :DTERROR_EUDEZET pisze: 25.06.2018, 19:19 Widzę, że teraz się już przerzuciliśmy na przestrzeliwanie grafów upamiętniających zmarłych i dla ludzi po drugiej stronie muru.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
TERROR_EUDEZET pisze: 26.06.2018, 01:45Mnie to w sumie wybitnie nie cieszy, są rzeczy które powinno się pomimo nienawiści zostawić w stanie jakin jest. Mam na myśli grafy patriotyczne, czczące osoby zmarłe, poświęcone skazanym. Kolega wyżej wspomniał o tym czemu milczałem, gdy szło to w drugą stronę. Mówię o tym co widzę, a nie moja wina, że vandalsi kręcą większą "karierę" w internecie. I uprzedzając, nie zamierzam co 2 dzień jeździć po krzakach i pustostanach żeby sprawdzać, czy jakiś graf nie był aby na pewno nie tknięty. Jeśli faktycznie było jak mówisz to okej, przyznaję rację, nie było tematu, przepraszam.Terroor pisze: 26.06.2018, 00:06Akurat działa to w dwie strony. :DTERROR_EUDEZET pisze: 25.06.2018, 19:19 Widzę, że teraz się już przerzuciliśmy na przestrzeliwanie grafów upamiętniających zmarłych i dla ludzi po drugiej stronie muru.
Owszem po prostu oni to wrzucili do neta i tyle.
No i co w związku z tym? Teraz walka na wyświetlenia będzie? Bo karnety już były?
https://youtu.be/eMJfTh6-KA0
Tak, wiem wcześniej dodane i bez stylu i coś tam jeszcze. Nie chcesz tu trzody, a sami nakręcacie takimi bzdurami. Z wyświetleniami to do biebera czy innego iglesiasa.
https://youtu.be/eMJfTh6-KA0
Tak, wiem wcześniej dodane i bez stylu i coś tam jeszcze. Nie chcesz tu trzody, a sami nakręcacie takimi bzdurami. Z wyświetleniami to do biebera czy innego iglesiasa.
-
bez-napinki
Nie chcesz trzody, a sam właśnie podkręcasz temat do dalszej dyskusji na temat ciulstw.
Ok, dzięki za opinię, szanuję. Swoją też wyraziłem. Nie nakręcam, zwyczajnie skomentowałem co uważam na temat wyświetleń na yt. Mają kolosalne znaczenie w kibicowskim świecie, rzeczywiście:) No ale jeśli mają to przepraszam bardzo. Sorry za ot.bez-napinki pisze: 26.06.2018, 14:07 Nie chcesz trzody, a sam właśnie podkręcasz temat do dalszej dyskusji na temat ciulstw.