Ha ha napewno a może wyjebali wam te barwyTERROR_EUDEZET pisze: ↑20.06.2018, 16:27Oho, już widzewioczki podjarane bo ktoś akurat stał obok czarnuchów. Tasowanie się nad tym do pierwszego ligowego meczu uważam za otwarte.

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
I po co ta napinka panowie z łksu? Przecież nie dawno pochowaliście przyjaciela arabskiego pochodzenia, a teraz udajecie prawilnych i czystych rasowo :)
-
O to jeszcze jeden akcent, ten o którym wspominam, tańcował bunga bunga żydek z uniesionym szalem, na tvp vod już tego znaleźć nie można, chyba kurski wyciął ten obciach.
https://t.me/pump_upp
-
defendersi :)
-
Judki jakie rozbawione
-
esgrts1, razem ze swoim guru hWŁem jesteś?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Jak coś chcesz pisz priv a takto mnie nie ma dla ciebie
-
Ty jesteś największą czarną kurwą z tego forum c*** nawet do dupska to dla Ciebie za mało lepiej pilnuj tych swoich rozjebusow z chojen żeby nie spierdalali pod komendę w akcie desperacji .
j**** zydzew stara k****!
-
No i po co się prujesz? Do murzyna z limanki co wami trenuje też takie teksty sadzisz? A może do araba z żubardzia?***1908*** pisze: ↑20.06.2018, 20:14Ty jesteś największą czarną kurwą z tego forum c*** nawet do dupska to dla Ciebie za mało lepiej pilnuj tych swoich rozjebusow z chojen żeby nie spierdalali pod komendę w akcie desperacji .
I nie przeżywaj tak tych małolatów co uciekli bo ich już nie ma u nas, zajmij się lepiej byłym liderem Pasów co się rozjebał i był kanarem a śmiga w waszych barwach :D
-
Pozdrów Tułaja z jagiełki :)Pique pisze: ↑20.06.2018, 21:01No i po co się prujesz? Do murzyna z limanki co wami trenuje też takie teksty sadzisz? A może do araba z żubardzia?***1908*** pisze: ↑20.06.2018, 20:14Ty jesteś największą czarną kurwą z tego forum c*** nawet do dupska to dla Ciebie za mało lepiej pilnuj tych swoich rozjebusow z chojen żeby nie spierdalali pod komendę w akcie desperacji .
I nie przeżywaj tak tych małolatów co uciekli bo ich już nie ma u nas, zajmij się lepiej byłym liderem Pasów co się rozjebał i był kanarem a śmiga w waszych barwach :D
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
OK tylko w jakim celu, skoro to nie my się lansujemy na obrońców europy? :)
-
A moze zaczniecie Piqe uświadamiać koleżanki z Cichej , jak juz tak o rozjebusach
-
Zajmijcie się lepiej rozjebusami u siebie wielce prawilne ełkaesiaki. Niedługo zabraknie wam miejsca na murach...

NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
-
Ha ha u twoich koleżanek decyzyjnych niedługo zabraknie
-
Widzew tak się śmieje z szala ŁKSu na MŚ? A ilu widzewiaków było na meczu z Senegalem?
-
Za ruskich plecami to sie pokazali hehe a u nas na kadrze bez swoich ziomków kleks w majtach
-
-
Jak do k**** można się pruć? Jak to było " dostał liścia zakaz na mecze" ale dalej biega po osiedlu to się nazywa u was "pogonieniem" brawo jesteście ostre koty... pewnie chorzowskie koty niezle a na 60 polecieli naprawdę mocni jesteście pasujeta do siebie po liściu zakaz na mecz i gra gitara niech latają dalejPique pisze: ↑20.06.2018, 21:01No i po co się prujesz? Do murzyna z limanki co wami trenuje też takie teksty sadzisz? A może do araba z żubardzia?***1908*** pisze: ↑20.06.2018, 20:14Ty jesteś największą czarną kurwą z tego forum c*** nawet do dupska to dla Ciebie za mało lepiej pilnuj tych swoich rozjebusow z chojen żeby nie spierdalali pod komendę w akcie desperacji .
-
A wam jak brakło byliśmy i jakoś nikt nie podjechałWeteran1946 pisze: ↑20.06.2018, 22:33Za ruskich plecami to sie pokazali hehe a u nas na kadrze bez swoich ziomków kleks w majtach
-
Ty, jak jesteś taki kumaty to może pochwal się jak to było gdy dostarczono wam papiery na tego frajera rudzika.
-
No i znów się k**** prujesz :) Pewnie jakiś pogoniony frajer cie najebał i teraz się żalisz :) Wy to jesteście ostatnią ekipą która powinna wypominać komuś konfitury wystarczy żę z nimi interesy robicie i stoicie z nimi na bramkach :D***1908*** pisze: ↑20.06.2018, 22:52Jak do k**** można się pruć? Jak to było " dostał liścia zakaz na mecze" ale dalej biega po osiedlu to się nazywa u was "pogonieniem" brawo jesteście ostre koty... pewnie chorzowskie koty niezle a na 60 polecieli naprawdę mocni jesteście pasujeta do siebie po liściu zakaz na mecz i gra gitara niech latają dalej![]()
Łódzki
Konfident
Sprzedawczyk
-
Piqe synu pedalow , nie wy jesteście kryształy hehe wy z rozjebusami z Chorzowa dotykacie sie pysiorami , zawsze piszecie ze to najsilniejsza zgoda w kraju , a dla wszystkich to zgoda największych konfutur w kraju , niema takiej drugiej zgody , ty zydzewiak komuś wypominasz konfidenta w ekipie ? Przecierz to twój guru rozjebal sie po całości , to wasz idol lutek wyszedł nie dosyć ze na Żyda to jeszcze konfidenta ps. Napisz nazwiska założycieli waszego klubiku rozjebusie
-
Historia prawdziwa chuligana nr 1 na tym forumWeteran1946 pisze: ↑21.06.2018, 05:59Jestem Weteran, chodzę do 2b w gimnazjum im. Rabina Jakuba. Mam rude włosy i aparat na zęby. Miałem fajne dzieciństwo, ojcowie wchodziło mi do łóżeczka oraz do wanny. Ale za to mogłem sobie polizać trochę słodyczy. Najlepsza przygodę przeżyłem w zoo gdy przypadkowo wszedłem do klatki orangutana i ten mnie z molestował. Tatuś numer dwa mówił że takie degeneraty jak ja nie powinny się rozmnażać dlatego jestem wykastrowany i stąd tyle agresji we mnie. Ogólnie nie lubię Widzewiaków bo mnie bili i zawsze byli lepsi
-
Skończysz tak samo jak swoje przyjaciółki z Chorzowa. Im większa ura tym większa rora . A frajerów masz na chojnach które w grupie są mocne a pojedynczo spierdalają do swoich przyjaciół na wolczanska. Czym się żale pecie j*****? Frajer nie 1 się rozjebał ale jak to cię cieszy to c*** ci w ryj i W********** na współpracę cwelu. Będziesz pasował będziesz mógł się pruć do woli w ich gronie. Zezowaty pedalePique pisze: ↑21.06.2018, 04:34No i znów się k**** prujesz :) Pewnie jakiś pogoniony frajer cie najebał i teraz się żalisz :) Wy to jesteście ostatnią ekipą która powinna wypominać komuś konfitury wystarczy żę z nimi interesy robicie i stoicie z nimi na bramkach :D***1908*** pisze: ↑20.06.2018, 22:52Jak do k**** można się pruć? Jak to było " dostał liścia zakaz na mecze" ale dalej biega po osiedlu to się nazywa u was "pogonieniem" brawo jesteście ostre koty... pewnie chorzowskie koty niezle a na 60 polecieli naprawdę mocni jesteście pasujeta do siebie po liściu zakaz na mecz i gra gitara niech latają dalej![]()
Łódzki
Konfident
Sprzedawczyk
-
Ciapek twe żale są tak przepełnione emocjami że aż chwytają za serce, załóż czapkę bo słoneczko ci nie służy, zupełnie odwrotnie jak twym nowym kolegom z czarnego lądu.Skończysz tak samo jak swoje przyjaciółki z Chorzowa. Im większa ura tym większa rora . A frajerów masz na chojnach które w grupie są mocne a pojedynczo spierdalają do swoich przyjaciół na wolczanska. Czym się żale pecie j*****? Frajer nie 1 się rozjebał ale jak to cię cieszy to c*** ci w ryj i W********** na współpracę cwelu. Będziesz pasował będziesz mógł się pruć do woli w ich gronie. Zezowaty pedale
https://t.me/pump_upp
-
Jak się dziecko uniosło :D pewnie cię ktoś przekopał w kilka osób i wsadził ci kija w dupsko aż zawyłaś ze szczęścia :) pozdrów słynną dziweczkę wojtusia co się pruła do jednego z naszych a jak dostał maczetą to się chował i płakał :) krzywozębny cwelu :)***1908*** pisze: ↑21.06.2018, 11:45Skończysz tak samo jak swoje przyjaciółki z Chorzowa. Im większa ura tym większa rora . A frajerów masz na chojnach które w grupie są mocne a pojedynczo spierdalają do swoich przyjaciół na wolczanska. Czym się żale pecie j*****? Frajer nie 1 się rozjebał ale jak to cię cieszy to c*** ci w ryj i W********** na współpracę cwelu. Będziesz pasował będziesz mógł się pruć do woli w ich gronie. Zezowaty pedale![]()
-
Pique pisze: ↑21.06.2018, 15:45Jak się dziecko uniosło :D pewnie cię ktoś przekopał w kilka osób i wsadził ci kija w dupsko aż zawyłaś ze szczęścia :) pozdrów słynną dziweczkę wojtusia co się pruła do jednego z naszych a jak dostał maczetą to się chował i płakał :) krzywozębny cwelu :)***1908*** pisze: ↑21.06.2018, 11:45Skończysz tak samo jak swoje przyjaciółki z Chorzowa. Im większa ura tym większa rora . A frajerów masz na chojnach które w grupie są mocne a pojedynczo spierdalają do swoich przyjaciół na wolczanska. Czym się żale pecie j*****? Frajer nie 1 się rozjebał ale jak to cię cieszy to c*** ci w ryj i W********** na współpracę cwelu. Będziesz pasował będziesz mógł się pruć do woli w ich gronie. Zezowaty pedale![]()
Nie dość że dwóch na jednego to jeszcze z maczeta, a jak chciał wyjść to nie byli chętni. :D
-
Tak chciał wyjść z nory do kibla bo gacie już pełne miał :)Terroor pisze: ↑21.06.2018, 16:05Pique pisze: ↑21.06.2018, 15:45Jak się dziecko uniosło :D pewnie cię ktoś przekopał w kilka osób i wsadził ci kija w dupsko aż zawyłaś ze szczęścia :) pozdrów słynną dziweczkę wojtusia co się pruła do jednego z naszych a jak dostał maczetą to się chował i płakał :) krzywozębny cwelu :)***1908*** pisze: ↑21.06.2018, 11:45Skończysz tak samo jak swoje przyjaciółki z Chorzowa. Im większa ura tym większa rora . A frajerów masz na chojnach które w grupie są mocne a pojedynczo spierdalają do swoich przyjaciół na wolczanska. Czym się żale pecie j*****? Frajer nie 1 się rozjebał ale jak to cię cieszy to c*** ci w ryj i W********** na współpracę cwelu. Będziesz pasował będziesz mógł się pruć do woli w ich gronie. Zezowaty pedale![]()
Nie dość że dwóch na jednego to jeszcze z maczeta, a jak chciał wyjść to nie byli chętni. :D
-
Sam jakbyś dostał maczetą to byś się schował, więc ku*** nie cwaniakuj już tak. Idź się lepiej zapisz do Cosinusa lepiej, bo teraz już nie jest bee...
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
-
Ja już wiem kim jesteś ty jesteś tą kurwą co zjebała pod komendę teraz się brandzlujesz na necie bo na osiedlu możesz się wozić jaki to ty wielki h z chn jesteś a prawda jest 1 chn spierdalają pod komendę
-
Tak, tak tamecka wam powiedziała, że chciała wyjść i wszyscy uwierzyli :) Nie jestem z Chojen więc nie trafiłeś, ale próbuj dalej. A tymczasem żyj dalej w swoim pedalskim świecie fantazji przecwelona zaganiaro :)***1908*** pisze: ↑21.06.2018, 20:29Ja już wiem kim jesteś ty jesteś tą kurwą co zjebała pod komendę teraz się brandzlujesz na necie bo na osiedlu możesz się wozić jaki to ty wielki h z chn jesteś a prawda jest 1 chn spierdalają pod komendęa tak w sumie to koniec gadki szkoda czasu na konfitury z chn
jebaj się tam u siebie na osiedlu do tego się nadajesz
nara chojenska konfituro
-
Czyli kłamał? :(Pique pisze: ↑22.06.2018, 04:49Tak, tak tamecka wam powiedziała, że chciała wyjść i wszyscy uwierzyli :) Nie jestem z Chojen więc nie trafiłeś, ale próbuj dalej. A tymczasem żyj dalej w swoim pedalskim świecie fantazji przecwelona zaganiaro :)***1908*** pisze: ↑21.06.2018, 20:29Ja już wiem kim jesteś ty jesteś tą kurwą co zjebała pod komendę teraz się brandzlujesz na necie bo na osiedlu możesz się wozić jaki to ty wielki h z chn jesteś a prawda jest 1 chn spierdalają pod komendęa tak w sumie to koniec gadki szkoda czasu na konfitury z chn
nara chojenska konfituro
-
Piqe zaganiary to szukaj na Cichej , tam są urodzone rozjebundy , najsilniejsza zgoda hehe
-
Od was to wszyscy chcieli wyjść tylko zawsze po akcji i przed wami bo w trakcie to kupa i płaczTerroor pisze: ↑22.06.2018, 07:33Czyli kłamał? :(Pique pisze: ↑22.06.2018, 04:49Tak, tak tamecka wam powiedziała, że chciała wyjść i wszyscy uwierzyli :) Nie jestem z Chojen więc nie trafiłeś, ale próbuj dalej. A tymczasem żyj dalej w swoim pedalskim świecie fantazji przecwelona zaganiaro :)***1908*** pisze: ↑21.06.2018, 20:29
Ja już wiem kim jesteś ty jesteś tą kurwą co zjebała pod komendę teraz się brandzlujesz na necie bo na osiedlu możesz się wozić jaki to ty wielki h z chn jesteś a prawda jest 1 chn spierdalają pod komendęa tak w sumie to koniec gadki szkoda czasu na konfitury z chn
nara chojenska konfituro
-
Nie ujmując chn waszym 1 osoba mieszka tam która nie odmawila reszta to pety albo w grupie wychodzą bo pojedynczo mają miliony wymówek i chcą się umawiać na telefony panienki.
-
Zaraz się okaże, że te kilka osób z Korzenia i okolic jest władcami Chojen i całej Łodzi 

-
Zamknij ta pizde mamejo, srasz się na tym forum , wyśmiewasz takiego "W" ale samemu byś mu nawet w oczy nie spojrzal. Chłopak ma więcej fanatyzmu i charakteru niż wy wszyscy razem wzięci z tobą na czele. Jeśli tak go wyśmiewasz po akcji z maczeta to rozumiem ze tam byles wiec powiedz kto ty jesteś.
-
Ty normalny jestes czy Rodowita z weekendu Cie trzyma ?LksNaZawsze pisze: ↑23.06.2018, 10:16Jeśli tak go wyśmiewasz po akcji z maczeta to rozumiem ze tam byles wiec powiedz kto ty jesteś.
-
Następna mameja, przecież my wiemy dokładnie kto tamyurez pisze: ↑23.06.2018, 11:02Ty normalny jestes czy Rodowita z weekendu Cie trzyma ?LksNaZawsze pisze: ↑23.06.2018, 10:16Jeśli tak go wyśmiewasz po akcji z maczeta to rozumiem ze tam byles wiec powiedz kto ty jesteś.