Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Bień to jest z ekipy szyderczego palucha czy kogo. W ogóle jak czołowy kibol robi takie coś na kamerkach to co muszą robić inni? W głowie się nie mieści
-
kot kreskowy
Niestety, cała nadzieja w tobie.
-
iamcriminal
niestety otwarta rejestracji zepsula forum i temat do tego stopnia ze kazda proba podjecia w miare normalnej dyskusji nie ma sensu. KSGKSW jedno pytanie do Ciebie kolego. zawsze wydawales mi sie normalny tutaj na forum i mozna z Toba porozmawiac na rozne tematy. wytlumacz mi prosze i odpowiedz dlaczego gdy M z Gornika siedzial i byla tutaj dyskusja, odciales sie od niego, potwierdzajac ze to pies i za trenowanie z psami worek i nigdy nie tolerowales takiego stanu rzeczy. teraz kiedy ww. lata na wolce gdzie ma wiekszosc i cała Torcida stoi za nim, ty nagle zmieniles zdanie, bronisz go i wszystko spoko... odpowiesz?
-
Blablabla11
bo to zwykły łeb jest co pierdoli jak wiatr zawieje. Jak większość tych ciot bez własnego zdania. Co do Mary i chowania do wora, to jako tzw frajer z kryminału (nie mylić z frajerem z wolki) zachował się bardziej charakternie i twarz niż więkoszość tych przestrzelonych cip pierdolących o zasadach na wolce a w kryminale biorących "na barki kurestwo na fajki". Jak tu ku*** są afery o trenowanie i zadawanie się z psami na kulbach sw/siłowniach to 90% polskich band powinno być wyklętych głąby %-)
A mimo, że z Zabrzem mnie nic nie łączy to dam se łapę uciąć, że taki Mara finalnie zachowałby się bardziej honornie i z zasadami niż 90% tych pierdolców, którzy mu o te zasady ciupią. Polska scena "chuligańska" to kabaret hipokryzji i kurestwa
A mimo, że z Zabrzem mnie nic nie łączy to dam se łapę uciąć, że taki Mara finalnie zachowałby się bardziej honornie i z zasadami niż 90% tych pierdolców, którzy mu o te zasady ciupią. Polska scena "chuligańska" to kabaret hipokryzji i kurestwa
Ale ja nigdzie go nie bronie, ja tylko pokazuje hipokryzję tego Dauna Przemusia . Dla którego wszystko było ok do czasu aż został pogoniony. A teraz udaje wielce charakterniaka.ps. nigdy M nie nazwałem psem . Bo policjantem nigdy nie był i nie będzie.iamcriminal pisze: 06.07.2024, 21:20 niestety otwarta rejestracji zepsula forum i temat do tego stopnia ze kazda proba podjecia w miare normalnej dyskusji nie ma sensu. KSGKSW jedno pytanie do Ciebie kolego. zawsze wydawales mi sie normalny tutaj na forum i mozna z Toba porozmawiac na rozne tematy. wytlumacz mi prosze i odpowiedz dlaczego gdy M z Gornika siedzial i byla tutaj dyskusja, odciales sie od niego, potwierdzajac ze to pies i za trenowanie z psami worek i nigdy nie tolerowales takiego stanu rzeczy. teraz kiedy ww. lata na wolce gdzie ma wiekszosc i cała Torcida stoi za nim, ty nagle zmieniles zdanie, bronisz go i wszystko spoko... odpowiesz?
-
UrzadSkarbowy
Wejdź na profil jakiekolwiek kiepa co robi burdę - i daj dodaj do wrogów :) posty jego zniknąiamcriminal pisze: 06.07.2024, 21:20 niestety otwarta rejestracji zepsula forum i temat do tego stopnia ze kazda proba podjecia w miare normalnej dyskusji nie ma sensu.

-
ryż z kurczakiem
Że co ku***????baniagieratdwapedaly pisze: 06.07.2024, 21:21 Na swoim koncie facebook https://www.facebook.com/marcin.kaa.986 cinek oficjalny kolega konfidentow gada i utrzymuje kontakty z czolowka Ruchu widocznie nie maja dzieci i nie przeszkadza im ze jebal do mordy i w dupe 11 latke aż trafiła w ciężkim stanie do szpitala
Witam od tygodnia mieszkam w Mysłowicach okolice różyckiego nowowiejskiego kwiatowa chciałbym zapytać kogoś o sytuację na tych ulicach ,bo grafy i Gks i Ruchu. Pozdrawiam
-
fredperrycp
Brzęczkowice 8
Brzęczkowice, Rymera, Brzezinka ale główny prym wiedzie w mieście GKS. Duży progres i młody narybek, który trenuje. Aktualnie mocny spadek formy Ruchu, głównie to ekipa jeżdżąca na mecze +40 lat a trenujących max 10ospro100wryj pisze: 07.07.2024, 19:03 Może się ktoś obiektywnie wypowiedzieć czy są w Mysłowicach jakieś osiedla całkowicie za Ruchem?
-
PelsonNormalnie
Oczywiście że trzymał , więc jak nie masz pojęcia to sie nie wypowiadaj .AlaskańskiSmok pisze: 08.07.2024, 10:24Start Namysłów nie trzyma i nigdy nie trzymał z RadzionkowemMongomeryy pisze: 25.04.2019, 23:18 Ruch Radzionków który trzyma ze Startem Namysłów który jest Fc śląska i zgodą Lechii G... zaczyna trzymać z bałtykiem?! co na to Start?
-
Edi Gluskin
Siema co tam z Poniedziałkiem? Chodzi o tego z Gieksy. Jakis krzywak z niego? Swojego czasu swoj chlop. Teraz jestem chyba troche do tylu....
-
Edi Gluskin
Prawda jest taka że zarówno git Bieniu jak i git Kaniol to za mocni zawodnicy dla tych niedobitków co zostały w T czy PNGBałtyk Gdynia 1930 pisze: 10.07.2024, 13:51 Mnie zastanawia ten cały Kaniol który wrzucał te wszystkie filmy jak bił po kolei Giekse. Może ktoś wytłumaczyć logicznie jak taka liczna ekipa jak GKS nie mogła sobie poradzić z jedną osobą? Co on z ochroną chodził?![]()
to możesz mu obciągnąć wreszcie
Kaniol wyszedł i Gieksa do nory wraca haha beka na Śląsku
Pszemku bardzo współczuję twojej mamusi że musi tak cieszko pracować. Pozdrawiam ja bardzo
Uhuhuhu ktoś tam z gieksy zaliczył ciężki wieczór wczoraj
Ten wysyp tych nowych kont trolujących to forum to jakaś odgórna akcja... za dużo tego chamstwa. psy to już raczej nie są, czy ktoś kto odbił ze środowiska ? też nie sądzę. Komu poważnemu chciałoby się pisać z tylu kont? To jakaś akcja ideowa... Fakt, każdy mógłby spojrzeć na to co się odp... na scenie w ten sposób... kolejny podział na kibiców i gangsterów... Jest w tym troche prawdy, natomiast tych kont co rozpierdalaja to forum jest mnóstwo... Sami zaoraliśmy tę ziemię
Właścicielom strony, to jest sianoKomu poważnemu chciałoby się pisać z tylu kont?
Chcesz na harce wyskoczyć ? Na gole pionchy? Ty uważaj ziomek, nie zapominaj też kto się wychowywał i kto cię własnym kutasem karmił niewdzieczniku490 pisze: 12.07.2024, 21:25 Ten wysyp tych nowych kont trolujących to forum to jakaś odgórna akcja... za dużo tego chamstwa. psy to już raczej nie są, czy ktoś kto odbił ze środowiska ? też nie sądzę. Komu poważnemu chciałoby się pisać z tylu kont? To jakaś akcja ideowa... Fakt, każdy mógłby spojrzeć na to co się odp... na scenie w ten sposób... kolejny podział na kibiców i gangsterów... Jest w tym troche prawdy, natomiast tych kont co rozpierdalaja to forum jest mnóstwo... Sami zaoraliśmy tę ziemię
Czy kolesie w stringach z palcami w dupach z klubu Gornik Zabrze mają zamiar wziąć sprawy w swoje ręce i zacząć spłacać dług za zdemolowanie stadionu ?
A mnie zastanawia czy to nie jakas akcja naprowadzana ze wschodu. Grana na osmieszenie zniechęcenie i podział nas kibicow....490 pisze: 12.07.2024, 21:25 Ten wysyp tych nowych kont trolujących to forum to jakaś odgórna akcja... za dużo tego chamstwa. psy to już raczej nie są, czy ktoś kto odbił ze środowiska ? też nie sądzę. Komu poważnemu chciałoby się pisać z tylu kont? To jakaś akcja ideowa... Fakt, każdy mógłby spojrzeć na to co się odp... na scenie w ten sposób... kolejny podział na kibiców i gangsterów... Jest w tym troche prawdy, natomiast tych kont co rozpierdalaja to forum jest mnóstwo... Sami zaoraliśmy tę ziemię
Wszędzie płaczą ze ruskie trolle za cel obrały polski internet, niektóre portale juz nawet nie pozwalają pisać komentarzy, a tutaj "hulaj dusza"... biorąc pod uwagę ze jest to jedyne polskie forum o tematyce kibicowskiej ogólnodostępne, a kibice są jednak specyficzną, rozległą, bardzo niepodleglą i ważna częścią naszego spoleczenstwa, do tego w jasny sposób określoną politycznie , to wcale by mnie taki scenariusz nie zdziwił.
Zwróćcie tez uwagę ze wszystkie rzeczy które piszą te konta to są rzeczy które można samemu znaleźć z internetu trochę szperając. Gdzie różne 'smaczki' powychodzily do szerszego grona i są poruszane choćby w mediach czy na różnych portalach które opisują różne procesy sądowe itd. Vide Kraków, Śląsk, freak fighty itd. O reszcie jak o Łodzi czy np Warszawie zwykłe pierdy bez konkretów bo tez w necie nic o tym się nie pisze....
-
maczetatata
Ale zes teorie spiskowa wypierdolil ,jak by byl moderator i dawal bany na ip to szybko zrobil by sie porzadek.Patrz taki Przemyslawbien przeciez to jakas ku*** napierdala z zakladu psychiatrycznego,i to ma pare kont tutaj.A co do tego ze portale zakazuja pisac komentarze Bo niby ruskie trole bla bla to jest kolejny kroku do zabierania nam wolnosci kroku po kroku.Ja zdaje sobie sprawe ze jak by tutaj byl moderator to dostal bym bana ale ja juz pisalem ze moje konto jest w celach humorystycznych Bo polatalem troszke Tu I tam I smiesza mnie te wszystkie zasady i kodeksy ktorych naprawde nie wielu przestrzega.Tez troszke winy tutaj Pana Denisa z torunia Bo na c*** on na mainstreamie zaczal wywlekac kibicowanie tematy i wiezienne? Ludzie dodali dwa plus dwa i kazdy widzi ze srodowisko jest Jakie jest.Sa konkretne ekipy w pl i prawdziwi chuligani ale z tym kurestwem co pozuja na gangsterow a potem papieru na zeznania nie starcza to trzeba jechac.Grypsujacy ku*** na wolnosci. HahaKarmaaa pisze: 13.07.2024, 23:59A mnie zastanawia czy to nie jakas akcja naprowadzana ze wschodu. Grana na osmieszenie zniechęcenie i podział nas kibicow....490 pisze: 12.07.2024, 21:25 Ten wysyp tych nowych kont trolujących to forum to jakaś odgórna akcja... za dużo tego chamstwa. psy to już raczej nie są, czy ktoś kto odbił ze środowiska ? też nie sądzę. Komu poważnemu chciałoby się pisać z tylu kont? To jakaś akcja ideowa... Fakt, każdy mógłby spojrzeć na to co się odp... na scenie w ten sposób... kolejny podział na kibiców i gangsterów... Jest w tym troche prawdy, natomiast tych kont co rozpierdalaja to forum jest mnóstwo... Sami zaoraliśmy tę ziemię
Wszędzie płaczą ze ruskie trolle za cel obrały polski internet, niektóre portale juz nawet nie pozwalają pisać komentarzy, a tutaj "hulaj dusza"... biorąc pod uwagę ze jest to jedyne polskie forum o tematyce kibicowskiej ogólnodostępne, a kibice są jednak specyficzną, rozległą, bardzo niepodleglą i ważna częścią naszego spoleczenstwa, do tego w jasny sposób określoną politycznie , to wcale by mnie taki scenariusz nie zdziwił.
Żeby Tuska prosić o stadion? Już zapomnieliście jak traktował kibiców? Tfu
A no nie spoko , taka tylko informacja dla Tuska.
Nie martw się ja nie mam wpływu na mieszkańców Zabrza . Widzisz różnicę?pro100wryj pisze: 14.07.2024, 23:24 A no nie spoko, mówi typ z Zabrza co razem ze swoim idolem Podolskim robił kampanię na prezydenta Zabrza babeczce z platformy![]()
-
bez-napinki
Czego idioto nie rozumiesz?KSGKSW pisze: 14.07.2024, 23:25Nie martw się ja nie mam wpływu na mieszkańców Zabrza . Widzisz różnicę?pro100wryj pisze: 14.07.2024, 23:24 A no nie spoko, mówi typ z Zabrza co razem ze swoim idolem Podolskim robił kampanię na prezydenta Zabrza babeczce z platformy![]()
Jeszcze Idioto będziesz pluł na Tuska . Spokojnie.bez-napinki pisze: 15.07.2024, 00:10Czego idioto nie rozumiesz?KSGKSW pisze: 14.07.2024, 23:25Nie martw się ja nie mam wpływu na mieszkańców Zabrza . Widzisz różnicę?pro100wryj pisze: 14.07.2024, 23:24 A no nie spoko, mówi typ z Zabrza co razem ze swoim idolem Podolskim robił kampanię na prezydenta Zabrza babeczce z platformy![]()
-
bez-napinki
Czego nadal nie rozumiesz idioto? Ciężko u ciebie z myśleniem, ale to nie pierwszy raz.KSGKSW pisze: 15.07.2024, 08:05Jeszcze Idioto będziesz pluł na Tuska . Spokojnie.bez-napinki pisze: 15.07.2024, 00:10Czego idioto nie rozumiesz?KSGKSW pisze: 14.07.2024, 23:25
Nie martw się ja nie mam wpływu na mieszkańców Zabrza . Widzisz różnicę?
Wytłumacz.bez-napinki pisze: 15.07.2024, 09:18Czego nadal nie rozumiesz idioto? Ciężko u ciebie z myśleniem, ale to nie pierwszy raz.
Złodziej jak złodziej , ale złodziej okradający swoich to dopiero ku*** jest.jestesmywaszastolicą pisze: 15.07.2024, 11:11 przemus mały pedofilu a co robi się ze złodziejami k**** wychowana w burdelu?
Chłopaki xD jedna mała uwaga. Jak się stroicie, to najpierw sprawdźcie kto wam ciuchy projektuje xD
Stoję w kolejce, za mną napompowany gościu z łapą jak moje udo. Groźna mina, tatuaży najebał jakby dwa dożywocia odsiedział. Koszulka z dupnym Calvin Klein na klacie xD
Wiecie, tak nie wypada chłopaki ...

Stoję w kolejce, za mną napompowany gościu z łapą jak moje udo. Groźna mina, tatuaży najebał jakby dwa dożywocia odsiedział. Koszulka z dupnym Calvin Klein na klacie xD
Wiecie, tak nie wypada chłopaki ...

-
kot kreskowy
Nie wymagaj za wiele od pozerów.
klein to już dawno wyszedł z mody teraz jest moda na ciuchy od innych pedałów mianowicie karla lagerfelda i giorgi armani'ego(ea7). Chciałbym kiedyś zobaczyć gości w takich koszulkach na jakiejś blokadzie marszu pederastów krzyczących ZAKAZ pedałowania. Ja p******* ale piękna BEKA byłaby z typów.
-
wiernyioddany
ŁKS i Cracovia nawet logo tego pederasty przerabiali na swoje :)
https://zapodaj.net/images/1323c8dcb90db.jpg
I żeby nie było - dałem to tylko jako przykład bo i na Widzewie nie rzadko widuję typów w tych szmatach.
Czy takie osobniki zakładają to przez niewiedzę ? Wątpie bo w dobie interentu to tajemnicą nie jest . Bardziej wydaje mi się że kolejne pokolenia robią się zdewiaściałe i coraz bardziej skręcające nieświadomie w lewą stronę . To co dla "zdrowego" chłopa lat 40+ jest czymś chorym to dla nich to jest spoko bo ważniejsza jest moda ...
https://zapodaj.net/images/1323c8dcb90db.jpg
I żeby nie było - dałem to tylko jako przykład bo i na Widzewie nie rzadko widuję typów w tych szmatach.
Czy takie osobniki zakładają to przez niewiedzę ? Wątpie bo w dobie interentu to tajemnicą nie jest . Bardziej wydaje mi się że kolejne pokolenia robią się zdewiaściałe i coraz bardziej skręcające nieświadomie w lewą stronę . To co dla "zdrowego" chłopa lat 40+ jest czymś chorym to dla nich to jest spoko bo ważniejsza jest moda ...
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
Na temacie Toruńskim ktoś napisał, że Górnik mocno traci w Gliwicach. To prawda i jest możliwy scenariusz jak Katowice, gdzie Ruch w sumie wyparty na 2/3 dzielnice czy raczej farmazon?
Wiem, że to całkowicie odbicie od tematu, ale tego odbicia od tematu to tutaj co chwilę jest.... " Calvin Klein to kolejna marka z branży modowej, która zaangażowała się w celebrację Miesiąca Dumy. Twarzą ich kampanii Pride 2020 została Jari Jones, transpłciowa, ciemnoskóra modelka. Jari Jones to modelka, aktorka i aktywistka. Sama siebie opisuje jako transqueerową lesbijkę." tego kleina juz w 2006 roku zapinal w dupe jakis mlodszy typ o 46 lat, a marka widziana na połowie jak nie wszystkich stadionach Polskich
" Lagerfeld ma nowego MŁODEGO chłopaka, młodszego o 56 lat " połowa tych " znanych " projektantów lubiła być zapinana w dupe,
" Lagerfeld ma nowego MŁODEGO chłopaka, młodszego o 56 lat " połowa tych " znanych " projektantów lubiła być zapinana w dupe,
Moda na te marki się wzięła z tradycji więziennych. Tam lubią być zapinani szczególnie gitowcy i dlatego to noszą