Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Oberschlesien14
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Nikt z GieKSy nie robi potentata jeśli chodzi o frekwencję na Górnym Śląsku ani nie uważa się za władców świata, a Ruch już tak. Megalomania ich zjadła już nie raz
Gdzie z Zabrza do Katowic jest 3km? Druga sprawa niektóre FC są oddalone od siebie nawet i 150km.Tak zawsze było, jest i będzie. Tego się spotka, z tym pogada. Na tym polega ta cała zabawa. No, ale jak ktoś nie ma kolegów to potem taka gadka.bednar pisze: 17.01.2024, 19:02 dla mnie gadka że umacnianie zgody co do siebie macie 3km to jest z d***. Ale szanuje wszystkie ekipy które były i dały popis dopingu, bardzo przyjemnie sie to słuchało
-
WkładDoUbrań
Kojarzy ktoś ile wcześniej Ekstraklasa zazwyczaj potwierdza terminarz? Pytanie odnośnie derbów na Stadionie Śląskim choć zakladam że to pewnie i tak to będzie sobota 20:30 albo niedziela 17:30.
Obserwator z zawodu. Neutralny względem wszystkich i wszystkiego
Derby w Zabrzu były w piątek, po nich wszystkiego można się spodziewać.WkładDoUbrań pisze: 18.01.2024, 15:13 Kojarzy ktoś ile wcześniej Ekstraklasa zazwyczaj potwierdza terminarz? Pytanie odnośnie derbów na Stadionie Śląskim choć zakladam że to pewnie i tak to będzie sobota 20:30 albo niedziela 17:30.
-
klasa sama w sobie
Szczegółowe terminy meczów podają zazwyczaj na 3 tygodnie przed daną kolejką.WkładDoUbrań pisze: 18.01.2024, 15:13 Kojarzy ktoś ile wcześniej Ekstraklasa zazwyczaj potwierdza terminarz? Pytanie odnośnie derbów na Stadionie Śląskim choć zakladam że to pewnie i tak to będzie sobota 20:30 albo niedziela 17:30.
-
bez-napinki
Zazwyczaj jest to miesiąc/ciut mniej niż miesiąc. Mamy 18.1, znana są terminy na weekend 23-25.2. Na 2-3.3 nadal czekamy.WkładDoUbrań pisze: 18.01.2024, 15:13 Kojarzy ktoś ile wcześniej Ekstraklasa zazwyczaj potwierdza terminarz? Pytanie odnośnie derbów na Stadionie Śląskim choć zakladam że to pewnie i tak to będzie sobota 20:30 albo niedziela 17:30.
W********** stąd śmieciu i skończ pierdolić co by było gdyby. W********** oglądać freak fighty i twojego idola natana bo tu nikt cie nie lubi i nikt cie nie szanuje, nawet z twojej ekipyKropiel pisze: 18.01.2024, 19:55 Ogólnie nie ma się czym podniecać, że raz czy dwa na sezon przyjdzie 30-40 k ludzi z czego pewnie połowa idzie na mecz raz na sezon a niektórzy od kilku lat nie byli.
Przecież jak Legia z ZS wjedzie pod stadion to tam wszyscy będą uciekać w popłochu.
Na miejscu Ruchu dałbym też gdzieś na oficjalnej stronie info, że jest zgoda z Wisłą, żeby ci uśpieni od lat kibice nie uciekali przed nimi.
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
-
Emigrujacy
Większego zjeba jak ty to tu już nie widzieli...pilnuj żony bo daje d*** na lewo na prawoKropiel pisze: 18.01.2024, 19:55 Ogólnie nie ma się czym podniecać, że raz czy dwa na sezon przyjdzie 30-40 k ludzi z czego pewnie połowa idzie na mecz raz na sezon a niektórzy od kilku lat nie byli.
Przecież jak Legia z ZS wjedzie pod stadion to tam wszyscy będą uciekać w popłochu.
Na miejscu Ruchu dałbym też gdzieś na oficjalnej stronie info, że jest zgoda z Wisłą, żeby ci uśpieni od lat kibice nie uciekali przed nimi.
cała żyleta ciągnie policji fleta
-
bez-napinki
Nie odpisujcie temu fletowi, on po to jest na tym forum, żeby dupić ciulstwa w każdym temacie.
-
UrzadSkarbowy
Mam tego kondoma adres IP - neta z firmy Toya w Łodzi - jak ktoś ma ziomka co tam pracuje to do namierzenia jest to w chwilę :)

-
WkładDoUbrań
Dzięki za odpowiedzi odnośnie terminu Panowie. W sumie taki mecz na wyprzedanym stadionie byłby fajny do pokazania na świecie dla Ekstraklasy. Mam nadzieję że ktoś tam ruszy głową i mecz nie będzie grany znowu w piątek, choć mecz z Legią dali właśnie na ten dzień... Gieksa i GKS Tychy grają w ten sam weekend mecze u Siebie więc na pewno nie będzie w ten sam dzień spotkań w Katowicach i Chorzowie.
Obserwator z zawodu. Neutralny względem wszystkich i wszystkiego
-
Adventurer
Wyslij na priv proszeUrzadSkarbowy pisze: 18.01.2024, 23:48 Mam tego kondoma adres IP - neta z firmy Toya w Łodzi - jak ktoś ma ziomka co tam pracuje to do namierzenia jest to w chwilę :)
Nie wiem czy zauważyliście ale od nowego roku na tym forum kompletnie nic się nie dzieje. Gdyby nie aktywność kropiela i jego kilku wcieleń to chulalby tu jedynie wiatr. Powinno to dać do myślenia tym którzy wchodzą z takimi wynalazkami w dyskusje....
Jak dla mnie to po prostu zwykły forumowy troll. A że niby miałby służyć do nakręcania ruchu na forum to nie bardzo spina się z tym, że od roku rejestracja jest zamknięta, więc nawet jak ktoś chce tu coś napisać to pewnie w wielu przypadkach nie może, pozapominane hasła do starych kont, nowych nie założą, nowych użytkowników też nie będzie. No i forum umiera, a szkoda, bo to chyba jedno z ostatnich miejsc w internecie gdzie jeszcze da się czasem natrafić na jakąś dyskusję kibicowską o trochę wyższym poziomie niż komentarze na facebooku.Karmaaa pisze: 19.01.2024, 21:27 Nie wiem czy zauważyliście ale od nowego roku na tym forum kompletnie nic się nie dzieje. Gdyby nie aktywność kropiela i jego kilku wcieleń to chulalby tu jedynie wiatr. Powinno to dać do myślenia tym którzy wchodzą z takimi wynalazkami w dyskusje....
Kibicowskie mapy - https://www.kibice.net/forum/viewtopic.php?f=1&t=37085&start=80#p1445021
Kraków - https://shorturl.at/pyzGM
Śląskie - https://shorturl.at/gklF0
Łódź - https://shorturl.at/lGMR3
Podkarpacie - https://shorturl.at/nxETX
Kraków - https://shorturl.at/pyzGM
Śląskie - https://shorturl.at/gklF0
Łódź - https://shorturl.at/lGMR3
Podkarpacie - https://shorturl.at/nxETX
Administrator chyba zabrnął w ślepą uliczkę. Utrzymuje takich śmieci jak kropiel czy ten kojot syn k****, żeby ruch się kręcił a efekt odwrotny. Mnóstwo użytkowników odbija z tego forum na samą myśl, że mieliby się wkurwiać czytając co te bezklubowe pizdy tworzą.
Np w Krakowie w ostatnich tygodniach tyle się działo, że temat powinien huczeć cały czas a jest cisza. W sumie chwała Bogu, bo bezklubowe pizdy miałyby nowe pole do swoich mądrości, ale tak czy owak lepiej tu nie wchodzić i nie tracić nerwów niż wchodzić i jeszcze pisać i się wkurwiać.
Np w Krakowie w ostatnich tygodniach tyle się działo, że temat powinien huczeć cały czas a jest cisza. W sumie chwała Bogu, bo bezklubowe pizdy miałyby nowe pole do swoich mądrości, ale tak czy owak lepiej tu nie wchodzić i nie tracić nerwów niż wchodzić i jeszcze pisać i się wkurwiać.
Jedruś Mara wyskakuje, torby spakowane?Jedruś pisze: 20.01.2024, 14:39To akurat prawdacrvvstaliczny pisze: 20.01.2024, 14:31A kogo poza tobą rusza ze w Krakowie Wisła non stop w odwrocie i robia was 60tki?halodrol pisze: 20.01.2024, 12:46 Administrator chyba zabrnął w ślepą uliczkę. Utrzymuje takich śmieci jak kropiel czy ten kojot syn k****, żeby ruch się kręcił a efekt odwrotny. Mnóstwo użytkowników odbija z tego forum na samą myśl, że mieliby się wkurwiać czytając co te bezklubowe pizdy tworzą.
Nie, nie przybije, ale zobaczę filmik na YouTube jak będziesz dalej czyścił te środowisko. A bym zapomniał dużo już gwiazdek nałapałeś?
Oj Ty już wiesz jakie. Twórco cyfrowy.Jedruś pisze: 20.01.2024, 20:51Ty jesteś pięknie odklejony mordunio jakie ku*** gwiazdki z weekendu jeszcze nie zjechałeś ?moge ci to wybaczyć wtedy
Nie, nie kibicuje. Raz Ci powiedziałem moje zdanie na ten temat, nie moja wina że nie potrafisz zrozumieć. Przemku pamiętaj, jak się powiedziało A trzeba powiedzieć B.Jedruś pisze: 20.01.2024, 21:03Dla mnie to ty jesteś gwiazda mordo tak wogole to ty tam za tymi chłopakami troszkę jednak stoisz i kibicujesz im
A ty co z wyborczej się dowiedziałeś bo to już wiadomo od piątku ranaKSGKSW pisze: 20.01.2024, 19:46Jedruś Mara wyskakuje, torby spakowane?Jedruś pisze: 20.01.2024, 14:39To akurat prawdacrvvstaliczny pisze: 20.01.2024, 14:31
A kogo poza tobą rusza ze w Krakowie Wisła non stop w odwrocie i robia was 60tki?
Serio myślisz że ten cały kaniol boi się mary?Przecież on ich tam w pojedynkę wyjaśniał w tym lidera gieksy.romus91 pisze: 20.01.2024, 22:35 ciekawe czy ta gwiazda kaniol teraz bedzie tak do przodu razem z tym bieńkiem co sobie wydziaral j**** mare :D
ahh jak to zycie weyfikuje, ale ze jeden typ robi taki popłoch?
WŁ
-
oberschlesien321
Tylko napisałeś tego posta i chłop jakoś ucichł w tym temacie :DUrzadSkarbowy pisze: 18.01.2024, 23:48 Mam tego kondoma adres IP - neta z firmy Toya w Łodzi - jak ktoś ma ziomka co tam pracuje to do namierzenia jest to w chwilę :)
Jak łódzka toya to coś się wykombinuje.UrzadSkarbowy pisze: 18.01.2024, 23:48 Mam tego kondoma adres IP - neta z firmy Toya w Łodzi - jak ktoś ma ziomka co tam pracuje to do namierzenia jest to w chwilę :)
Również bym poprosił o zewnętrzne IP
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
Poleciało jego konto razem z tymi wszystkimi wypocinami.oberschlesien321 pisze: 21.01.2024, 19:25Tylko napisałeś tego posta i chłop jakoś ucichł w tym temacie :DUrzadSkarbowy pisze: 18.01.2024, 23:48 Mam tego kondoma adres IP - neta z firmy Toya w Łodzi - jak ktoś ma ziomka co tam pracuje to do namierzenia jest to w chwilę :)
WŁ
W popłochu usunął, bo sam się tu wykładał z poszlakami do namierzenia, ale powiem Wam, że to nie jest jedyne jego konto tutaj, także pewnie zobaczymy jego inną odsłonę 
j**** idiotów ! Tępe skurwysyny !
Przemuś, tatuaż już usunąłeś jak fotkę z fejsbuka obsrańcu?
Ja uważam że występ H. na Clout to jawne proszenie się o kłopoty i wystawianie się na potencjalne pośmiewisko, zwłaszcza w kontekście choćby dwóch liter na bicepsie.
Tylko niech mnie jakiś narwaniec nie zrozumie źle, tam po prostu będą ciągnęli za język ile się da i może z tego wyjść mega kupa bo nie ma co się czarować taki finans kusi i jakby wszedł w świat freaków to może być bardzo różnie.
Tylko niech mnie jakiś narwaniec nie zrozumie źle, tam po prostu będą ciągnęli za język ile się da i może z tego wyjść mega kupa bo nie ma co się czarować taki finans kusi i jakby wszedł w świat freaków to może być bardzo różnie.
Siedział sztywno to fakt, ale to przeciep zwykły jest przecież.
-
protektormalopolska
Mam pytanie o osiedle Tauzen. Wiem że są tutaj sympatycy Ruchu i GKS. Jak to procentowo mniej więcej liczbowo wygląda gdzie Ruch a gdzie GKS ma swoje tereny. Pytanie ogólnikowe ale może ktoś zechce rozwinąć temat bo osiedle specyficzne.
ABG
-
dyniadynia
Obecnie napewno przewaga GKSu, choć jak na wielkość tego osiedla to jest po prostu pustynia kibicowska, niewiele się dzieje z obu stron. Dolny Tauzen (od strony Wesołego Miasteczka i centrum Katowic) zdominowany przez GKS. Górny Tauzen (od granicy z Chorzowem i od Stadionu Śląskiego) to tereny bardzo spokojne lecz raczej ze wskazaniem na Ruch. Ogólnie bardzo mało się tam dzieje, raczej poza wjazdem na grafy z dwóch stron to taka sielanka. A osiedle ma ogromny potencjał z dwóch stron - szczególnie teraz gdy Ruch gra 200 metrów dalej swoje domowe mecze. Kiedyś oczywiście proporcje były bardziej pro Ruch, zresztą z Tauzena pochodziło naprawde wielu konkretnych zawodników, jak oczywiście F. czy inni.protektormalopolska pisze: 04.02.2024, 15:52 Mam pytanie o osiedle Tauzen. Wiem że są tutaj sympatycy Ruchu i GKS. Jak to procentowo mniej więcej liczbowo wygląda gdzie Ruch a gdzie GKS ma swoje tereny. Pytanie ogólnikowe ale może ktoś zechce rozwinąć temat bo osiedle specyficzne.
-
protektormalopolska
Dzięki za odpowiedź. Zapytam jeszcze o Giszowiec. Na chwilę obecną chyba najlepsza ekipa Gksu a iles lat do tyłu osiedle zdominowane przez Niebieskich. Było jakieś przełomowe wydarzenie które sprawiło że Ruch przestał tam egzystować ? Często się zdarza że jakieś sąsiednie osiedle wpływa na inne ale Giszowiec raczej jest na uboczu i tak czasami przejeżdżając obok zastanawiam się co się tam porobiło że doszło do zmian kadrowych na ulicy. Jest jeszcze jakieś miejsce na Giszu gdzie Niebiescy się trzymają czy już tylko jednostki porozrzucane po osiedlu?
ABG
-
Śnieżnobiały
http://gzg64.pl/giszowiec-kibicowsko/
Jakiś czas temu to czytałem. Tam swego czasu chyba najwięcej się działo jeżeli chodzi o Katowice.
Jakiś czas temu to czytałem. Tam swego czasu chyba najwięcej się działo jeżeli chodzi o Katowice.
-
dyniadynia
Na chwile obecną tak ja piszesz silna ekipa GKSu, oczywiście jest grupa Niebieskich ale nie są to osoby udzielające się tylko raczej ludzie po 35-50 lat którzy mają rodzinę i jeżdzą na Ruch juz tylko w spokojnych celach. Jeżeli chodzi o glowna przyczyne to ciezko wskazac jedna, ale po prostu nie zadbano tam o młody narybek, po prostu z czasem młodzi zaczeli wybierać GKS a starsi powoli zaczeli odchodzić. Punkt przełomowy to chyba 2005 lub 2006 rok i wjazd Gieksy z Gisza na zbiorke Ruchu z tej czesci Katowic, to ich pierwsza akcja gdzie pokazali ze niedlugo trzeba bedzie sie z nimi powaznie liczyć i jak to sie skonczylo - widzi kazdy.protektormalopolska pisze: 04.02.2024, 17:05 Dzięki za odpowiedź. Zapytam jeszcze o Giszowiec. Na chwilę obecną chyba najlepsza ekipa Gksu a iles lat do tyłu osiedle zdominowane przez Niebieskich. Było jakieś przełomowe wydarzenie które sprawiło że Ruch przestał tam egzystować ? Często się zdarza że jakieś sąsiednie osiedle wpływa na inne ale Giszowiec raczej jest na uboczu i tak czasami przejeżdżając obok zastanawiam się co się tam porobiło że doszło do zmian kadrowych na ulicy. Jest jeszcze jakieś miejsce na Giszu gdzie Niebiescy się trzymają czy już tylko jednostki porozrzucane po osiedlu?
Co do rozmieszczenia Ruchu na Giszu - obecnie to raczej rozproszone jednostki po całym osiedlu, ale największe skupiska zresztą tak jak w latach świetności Niebieskiego Giszowca to okolice ulicy Adama i ulicy Miłej. ul. Wojciecha i okolice to praktycznie od zawsze było miejsce proGieksa.
Kiedyś tu latał inny opis Giszowca,zdecydowanie dłuższy.Coś tam było o dwóch ulicach czy osiedlach należących do Ruchu,gdzie wzajemne wjażdy byly codziennością.Było coś o jakimś drzewie do którego przybijali szale Gieksy oraz o jakiejś ścianie która była przemalowywana setki razy.
Jak ktoś ma ten opis to niech wrzuci.
Jak ktoś ma ten opis to niech wrzuci.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
-
bez-napinki
spierdalaj stąd.
-
Oberschlesien14
Nienawiść jest liczona w kilometrach od Łagiewnik
Sam sobie pobiegaj.
Co by nie mówić to jednak Legia przyciąga ludzi na stadion.Już ponad 30 koła biletów poszło(bez gości) a do meczu jeszcze ładnych kilka godzin.
Sam bym pojechał incognito gdyby mecz był w sobotę lub niedzielę.
''A w pudle padaka już mało kto grypsuje złodziej na złodzieja administracji kabluje...''
Aha Śląsk też przyciąga że nas było 30 ? Zresztą z Lechem ,Widzewem ,Górnikiem pewnie też będą kompletyPrawilnyy pisze: 09.02.2024, 14:25Sam sobie pobiegaj.
Co by nie mówić to jednak Legia przyciąga ludzi na stadion.Już ponad 30 koła biletów poszło(bez gości) a do meczu jeszcze ładnych kilka godzin.
Z Górnikiem szybciej pójdą niż z Legią.Natiste pisze: 09.02.2024, 16:29Aha Śląsk też przyciąga że nas było 30 ? Zresztą z Lechem ,Widzewem ,Górnikiem pewnie też będą kompletyPrawilnyy pisze: 09.02.2024, 14:25Sam sobie pobiegaj.