widze tutaj standart , znowu nasze vlepki oceniaja widzewiaczki ktorych zabolało z wsia , no trudno zycie .
ogolnie vlepki dobre ,
"Nieszczescia chodza parami"
Jak dla mnie vlepy ŁKS-u zajebiste, niektóre proste, niektóre z bajerem Vlepy anty fajnie zrobione, tak z jajem a nie jakieś "zajebiemy was" itp. Jeżeli miałbym wskazać te które najbardziej mi się podobają to byłaby to napewno 1 vlepa od lewej w 1 rzędzie(zajebiście mi się podoba, wg mnie najlepsza w całej serii), "nieszczęścia chodzą parami" (ciekawy pomysł ), RBB również ciekawie rozkminiona no i na koniec "JEW JITSU" (jak to zobaczyłem to naprawde zdrowy atak śmiechu mnie złapał, zajebisty pomysł )... Niektórzy mówią, że ksera są... ja szczerze mówiąc nie widzę, wiadomo hasła takie jak są na tych vlepach są też na innych ale nie da się cały czas wymyślać nowych haseł... Wszystko na duży +, i za grafikę i pomysły
Wykonanie swietne ale z pomyslami juz gorzej...
Elana calkiem fajne chodz bez rewelacji ale teraz nie ma juz pomyslow na vlepki bo wszystko albo bylo albo jest beznadziejne, czekam az ktos mnie zaskoczy.
Vlepki ŁKSu na plus , mimo że niesą jakąś bomba graficzną to same przesłanie z nich jest dosyc czytelne Wieć jak dla mnie bardzo dobre
Elany moga byc , fajny jest ten gościu w rybaczce
Vlepki ŁKS bardzo fajne, najbardziej podobają mi się Retkinia, Śródmieście i Rodowici Łodzianie (choć ten motyw z ludkami był już użyty we vlepce naszej ekipy Ultras). Ocena: 7/10
Vlepki Elany ładne, proste. Ocena: 6/10
Vlepki Kujawiaka nawet niezłe, szkoda, że tylko 5 wzorów. Ocena: 5/10
Vlepki Widzewa (Górna) fajne, tak samo jak w przypadku Kujawiaka - szkoda, że tylko 5 wzorów. Ocena: -7/10
vlepki Siarki znakomite jak dla mnie
ŁKS poza nielicznymi(Radogoszcz) jak dla mnie przecietne
z Kujawiaka podoba mi sie ta łaczona z Elana, reszta taka sobie
heh Eustachy bo jesteś z Rzeszowa nic w tym dziwnego, mi się tam vlepki Siarki podobają a vlepka Anty PO najbardziej. Ostrovia fajne, widać że lubicie przypalić
nie no, co to ma do rzeczy skad jestem?poprostu nic na niej takiego osmieszajacego nie ma:) i tyle, zawsze mozna by bylo jakos inaczej wymyslic naklejke anty, tzn bardziej klujaca rywala, a tu...ot taka wesola naklejka promujaca PO
w sprzedazy pojawily sie wlepki Narodowe - POLSKA. wlepki mozna nabywac w zestawach : 15 sztuk( 3 rozne wzory po 5 sztuk) za 3zl. wymiary to 7x7cm. W moim podpisie link do aukcji allegro na ktorej dostepne sa wlepki, jest tam również foto wlepek
Zachęcam do kupna