Komentarze / FotoVideo / Relacje 06-09.03.2026
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Komentarze / FotoVideo / Relacje 06-09.03.2026
https://youtu.be/Z1LpGrubyCw?is=v7nEdkRCd3qzQ8Fy
Wstyd jak ch…
Wstyd jak ch…
równie wielkim wstydem jest sluchać i wklejać film tego zjeba paczula
-
Jan Barbados
O ja pier... Możecie nie wierzyć, ale widziałem też kiedyś kibiców piłkarskich rzucających niedopałki gdzie popadnie, przechodzących na czerwonym świetle, a nawet - o zgrozo - uderzających policjantów. Wiadomo, śmiech to najlepsza terapia dla słabych, bo kto jak kto, ale akurat Lech czy ŁKS nie musi walczyć z kiblami dla potwierdzania swojej wartości. A że niektóre ekipy sprawiły im realnie mniej kłopotu niż te kible... No cóż.
Wielka, Wielka, Wielka...
...NIEMIECKA HELGA!!!
...NIEMIECKA HELGA!!!
Jan Barbados pisze: 11.03.2026, 16:12 O ja pier... Możecie nie wierzyć, ale widziałem też kiedyś kibiców piłkarskich rzucających niedopałki gdzie popadnie, przechodzących na czerwonym świetle, a nawet - o zgrozo - uderzających policjantów. Wiadomo, śmiech to najlepsza terapia dla słabych, bo kto jak kto, ale akurat Lech czy ŁKS nie musi walczyć z kiblami dla potwierdzania swojej wartości. A że niektóre ekipy sprawiły im realnie mniej kłopotu niż te kible... No cóż.
Ty na pewno widziałeś... Przed komputerem , kurwiu ty
-
Jan Barbados
Ty za to jesteś ogarnięta, dziewucho.KoKolino pisze: 11.03.2026, 16:37 Moim zdaniem top 3
1 RKS Radomsko
2 Piast Gliwice
3 GKS Jastrzębie
...NIEMIECKA HELGA!!!
...NIEMIECKA HELGA!!!
W poniedziałek dziwko siedziałaś na kibice net zamiast być w Warszawie więc wklej pizde . Mam 126 wyjazdów , a ty svko ?Jan Barbados pisze: 11.03.2026, 16:42Ty za to jesteś ogarnięta, dziewucho.KoKolino pisze: 11.03.2026, 16:37 Moim zdaniem top 3
1 RKS Radomsko
2 Piast Gliwice
3 GKS Jastrzębie
-
Jan Barbados
Od ciebie to są wyjazdy po cztery i pół kilometra :) Ciężko nawet wyśmiać twoją ekipę, bo zamiast niej wyskakuje... Radom. Ostatnio jak widzę w listopadzie była wycieczka autokarowa 10-latków do stolicy województwa i to musiał być ten 126 raz. Szacun, wojowniku każdego tematu.
...NIEMIECKA HELGA!!!
...NIEMIECKA HELGA!!!
1. No nie mów!Jan Barbados pisze: 11.03.2026, 16:12 O ja pier... Możecie nie wierzyć, ale widziałem też kiedyś kibiców piłkarskich rzucających niedopałki gdzie popadnie, przechodzących na czerwonym świetle, a nawet - o zgrozo - uderzających policjantów. Wiadomo, śmiech to najlepsza terapia dla słabych, bo kto jak kto, ale akurat Lech czy ŁKS nie musi walczyć z kiblami dla potwierdzania swojej wartości. A że niektóre ekipy sprawiły im realnie mniej kłopotu niż te kible... No cóż.
Serio?
Dozol czasami dostaje przepustki ale, że i ciebie wypuszczają abyć sobie poobserwował świat z innej perspektywy niż okratowane okno w psychiatryku?
2. No popatrz, niby nie muszą a walczą.
W sumie to wam doopy psy uratowały, że was nie wpuścili, bo i wam by się medialnie dostało.
kiełbaes i kiblejorz - na serio chcesz pracować na taką markę?
Zresztą może nie odpowiadaj. Choć zapewne i tak wysmażysz kilka inwektyw.
-
Jan Barbados
Eeee tam, zaraz "walczą". Rozwalili i tyle, tak jak się czasem ze złości kopnie puszkę na chodniku albo walnie pięścią w ścianę. Gdzie ty byłeś w latach promocji na stacjach, latających śmietników, wybijanych szyb w pociągach, rozwalanych krzesełek na stadionach? Bo teraz wokół społeczniackie piętnowanie sprawców razem z policją, mediami, samorządem, władzami klubu i jego skarbnikiem jest trochę śmieszne.Adamowski pisze: 12.03.2026, 18:591. No nie mów!Jan Barbados pisze: 11.03.2026, 16:12 O ja pier... Możecie nie wierzyć, ale widziałem też kiedyś kibiców piłkarskich rzucających niedopałki gdzie popadnie, przechodzących na czerwonym świetle, a nawet - o zgrozo - uderzających policjantów. Wiadomo, śmiech to najlepsza terapia dla słabych, bo kto jak kto, ale akurat Lech czy ŁKS nie musi walczyć z kiblami dla potwierdzania swojej wartości. A że niektóre ekipy sprawiły im realnie mniej kłopotu niż te kible... No cóż.
Serio?
Dozol czasami dostaje przepustki ale, że i ciebie wypuszczają abyć sobie poobserwował świat z innej perspektywy niż okratowane okno w psychiatryku?
2. No popatrz, niby nie muszą a walczą.
W sumie to wam doopy psy uratowały, że was nie wpuścili, bo i wam by się medialnie dostało.
kiełbaes i kiblejorz - na serio chcesz pracować na taką markę?
Zresztą może nie odpowiadaj. Choć zapewne i tak wysmażysz kilka inwektyw.
Co do reszty - wiadomo, im tu mniej ktoś pisze, a bardziej czyta i trawi w kumatym milczeniu, tym większy z niego chuligan, innymi słowy najlepiej być tu od 2007 i mieć na koncie trzy wpisy :) A no i oczywiście zawsze w porze meczów, nawet jeżeli przypadkiem nie jest się na wyjeździe, należy udawać, że cię tu nie ma. Ja niestety już 70 postów sobie nie odmówiłem, ale znajdż chociaż jeden mój z inwektywami w czyimś kierunku, to ci kupię karnet na mecze twojego klubu. Kiedyś tam napomknięte słowo "pierdzewiak" się nie liczy.
...NIEMIECKA HELGA!!!
...NIEMIECKA HELGA!!!
-
serce miasta
Janku cyganisz tu strasznie,mało tego,rzucasz ksywami...słabe.Moim zdaniem troszke źle interpretujesz tą cała sytuacje z toaletami na Widzewie.Kibice Widzewa nie donoszą i podejrzewam że nie mają żalu o to że zdewastowane zostały toalety bo sami Poznaniacy przyznali sie i wyrazili skruche.Widzewskie środowisko ma najzwyczajniej w swiecie beke z kibiców Kolejorza ktorzy kreuja sie na charakternych i honorowych a walczyli z kiblami i jeszcze pozbawikli mozliwosci dopingowania swoich druzyn innym kibicom.Bojkot co najmniej niepoważny jedni wychadzą inni zostają kupa śmiechu i nic więcej.
-
Jan Barbados
Jeszcze raz, co wy wszyscy z tym "walczeniem". Zdarzyło się i tyle, tysiąc chłopa nie upilnowało piętnastu i będziecie teraz biadolić przez rok? Źle się stało i już, ciężko takie coś wytłumaczyć w trzeciej dekadzie XXI w. ale bez przesady, nie byli to widzowie festiwalu chopinowskiego. Nie ciekawsze, do czego mogło dojść przed meczem? Nie z kiblami? Kto bardziej się starał - my czy wy?
...NIEMIECKA HELGA!!!
...NIEMIECKA HELGA!!!
-
Jan Barbados
I znowu jakże niesamowicie kumata uwaga. W takim razie pozwól niech kolega J. wyjaśni w tym miejscu koledze S. czyli tobie, że z pięciu ksyw jakie tu kiedykolwiek z mojej strony padły dwóch nie żyje (jeden od was, drugi od nas), dwóch nie udziela się od dobrych 15 lat i cokolwiek nie zbroili to się przedawniło, a syn ostatniego nawet aktualnie biega w ekipie, ale go nie rozpoznasz, bo nie ma ksywy na zasadzie "młody X".
...NIEMIECKA HELGA!!!
...NIEMIECKA HELGA!!!
Różnica jest taka, że W&R akcja swego czasu się udała. Wam nie. Osoby od was same przyznają, że spapraliście sprawę. Kible też nie rozwaliły sfrustrowane wynikiem janki, teraz Lech pali frana i chce swoją walkę pokryć z kieszeni wyjazdowiczów. Nie opowiadaj też głupot, że nie upilnowano grupki osób. Jak jest rozpiździel w sektorze, to wieść o tym dotrze do każdego. Tym bardziej, że to recydywa Lecha.