A gdzie napisałem że to "stary wyjazdowicz"?kivloff pisze: 22.07.2022, 13:33 https://twitter.com/Sebinho93x/status/1 ... 7624287233
Widać, że śpiewa jak stary wyjazdowicz... :D
No chyba, że taka postawa w młynie Lechii to nie przypadek, tylko norma. :D
Europejskie Puchary -2022/2023 !!
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Europejskie Puchary -2022/2023 !!
-
DennisWise
Nowy tatuaż z kotwicą jest, omnadren 250 jest, młoda ring girl jest, przyśpiewki z 1988 roku są, kryzysu wieku średniego nie ma. Wesołe jest życie staruszka.kivloff pisze: 22.07.2022, 13:33 https://twitter.com/Sebinho93x/status/1 ... 7624287233
Jak dla mnie, jak ktoś nie zna jakiejś dosyć chyba podstawowej pieśni, to jest przypadkowcem. Nieważne kogo zna, kto zna jego, z kim sobie robi fotki, czy wyprowadza psy ze schroniska na spacer, czy zajmuje się waleniem szczurów z jakimiś ważnymi osobistościami. Ewidentnie nie jest częstym bywalcem młynu - a skoro tak to jest kibicowsko przypadkowcem.PCHLG pisze: 22.07.2022, 17:28A gdzie napisałem że to "stary wyjazdowicz"?kivloff pisze: 22.07.2022, 13:33 https://twitter.com/Sebinho93x/status/1 ... 7624287233
To czsmu Wisła odmówiła po zerwaniu zgody??romus91 pisze: 22.07.2022, 16:57To jeszcze przypomnij z kim ten WKS się bił ostatnimi czasy... :)jestesmywaszastolica pisze: 22.07.2022, 15:51na dziś to WKS jest jedną z ostatnich dobrych bandmario1543 pisze: 22.07.2022, 01:29 Środa : Ferencvaros - Slovan; Ślaska 100 osób.
Czwartek : Rapid - Lechia; Śląska 200 osób.
Szkoda ze nie trafili sie z Ruchem i Wisłą jak jechali bo forum by chyba padło z przeciążenia
Po 2 bic się z konfidentami w dodatku ze sprzętem. Nikt nie jest iidotą
Dziwi cięmasa przypadkowych osób na młnie Pogoni ? Są na fali, jeden z lepszych sezonów ostatni lat to i przypadkowych gamoni nawiało ze Szczecina i okolicznych wichur. To nie są wyjazdy, nad którymi jeszcze można zapanowaćzakopane1 pisze: 21.07.2022, 22:07 Pajace z Brondby w dzień na deptaku spokojnie, potulnie jak owieczki. Na meczu bardzo dobry doping z ich strony, pod koniec zagotowało się w główkach i najpierw zaczęli rzucać butelkami w sektor rodzinny, potem w piłkarzy schodzących do szatni. Trybuna "prosta" z Pogoni wybiegła na górę pod prowizoryczny sektor gości, ale skończyło się jedynie na przepychance z psiarnią. Z perspektywy kibica, który nie jest fanatykiem Pogoni tylko tu wyemigrował powiem tak spodziewałem się lepszej oprawy, dziwi brak pozdrowień dla zgodowiczów a i w młynie masa przypadkowych osób tam na samej górze. Oby z fartem do kolejnej rundy.
-
DennisWise
Kręcą chyba Furiozę Dwójkę.
-
le_suiveur
Część Lechii spodobała się droga przetarta przez Tysona i Denisa z Elany i wciąga ich szołbiznes gdzie można "sprzedać" świat kibicowski w zamian za udział w galach lansując się na kibolce... Kasa większa i bez przypału niż w przypadku handlu dragami.... Przeglądając fb/ig to z połowa "wyjazdowiczów" traktowała to jako wycieczkę wakacyjną i chęć polansowania się robiąc sobie setki relacji na socajl media z wyjazdu... złe czasy idą....
Jednak jeśli chodzi o wyjazdy w europejskich pucharach to jest Legia....Lech...Wisła/Śląsk...i dalej przepaść jeśli chodzi o czynniki takie jak spontaniczność, ryzyko, chuliganka i piro.... obecnie jest czas lansu
Jednak jeśli chodzi o wyjazdy w europejskich pucharach to jest Legia....Lech...Wisła/Śląsk...i dalej przepaść jeśli chodzi o czynniki takie jak spontaniczność, ryzyko, chuliganka i piro.... obecnie jest czas lansu
W jaki sposób "część Lechii" sprzedaje "świat kibicowski" w zamian za udział w galach?le_suiveur pisze: 23.07.2022, 10:46 Część Lechii spodobała się droga przetarta przez Tysona i Denisa z Elany i wciągaich ich szołbiznes gdzie można "sprzedać" świat kibicowski w zamian za udział w galach lansując się na kibolce... Kasa większa i bez przypału niż w przypadku handlu dragami.... Przeglądając fb/ig to z połowa "wyjazdowiczów" traktowała to jako wycieczkę wakacyjną i chęć polansowania się robiąc sobie setki relacji na socajl media z wyjazdu... złe czasy idą....
Uzasadnisz jakoś?
Z jakiej ekipy jesteś?
-
KapiOlkusz
Wiadomo coś czy kibice z Wiednia wybieraja sie do gdanska i ile biletów dostali ?
Wiem że to wielkiego znaczenia nie ma ale to nie był serial ;)picooligans pisze: 23.07.2022, 14:52 O czym wy pierdolicie jak w tv leciał jakiś serial miłosny o gościu ze Śląska i jego kobiecie z Chorzowa.
-
Obserwator1946
Takie to czasy były, taki film miłosny nie odstawał wiele od innych rzeczy wtedy :)
Jeśli dobrze pamiętam to kilka lat temu w tmk+ był wywiad z gośćmi z Dinama Tbilisi i oni twierdzili, że są obecnie jedyną ekipą na kaukazie działająca na wszystkich polach. Jakaś rywalizację mieli z Torpedo (chyba tak się nazywa ten klub) Kutaisi ale tamci znaleźli się w kryzysie. Ale może przez ten czas coś się zmieniło.
-
le_suiveur
Tyle, że główny bohater został "odsunięty" od Śląska.... Jakby poczekał z 10 lat to dziś by zrobił niezła kasęObserwator1946 pisze: 23.07.2022, 20:25 Takie to czasy były, taki film miłosny nie odstawał wiele od innych rzeczy wtedy :)
Coś więcej na ten temat ?? Czy piszesz o meczu z przed tygodnia ?? Węgrzy obecni w Bratysławie od wczoraj ??
Siema, coś wiadomo jaka mobilizacja wśród Rapidu na Lechię jutro?
Wczoraj Fradi z Rapidem dali cynk Slovanowi gdzie są pod Bratysławą, w tym czasie Slovan zrobił sobie spacerek po mieście. Dziwne, że tydzień temu Slovan z ziomkami nie pofatygowali się chociażby na przedmieścia Budapesztu tylko strzelili sobie groźną fotkę gdzieś przy drodze.S.J. pisze: 27.07.2022, 11:18Coś więcej na ten temat ?? Czy piszesz o meczu z przed tygodnia ?? Węgrzy obecni w Bratysławie od wczoraj ??
Kumaty jakieś info na fejsbuku znalazł i od razu przyleciał tutaj.Wyjebane mam na Slovan i Ferencvaros ale warto byłoby w takich sytuacjach wysłuchać obu stron.
Fradi dali cynk że czekają z Rapidem niedaleko Bratysławy(podobno czekali godzinę).Natomiast Slovan pytał dlaczego czekali w oddalonym o 30 km Samorinie zamiast przyjechać do Bratysławy.Tydzień wcześniej Slovan nie dzwonił do nich że czekają w okolicach Budapesztu tylko normalnie wbili na miasto.
Do niczego nie doszło więc nie ma sensu tu pisać.Można jedynie zadać pytanie jak ktoś tam wyżej że co Ruch w nich widzi po tym jak u siebie w mieście spierdolili przed Prague Boys zostawiając chorzowskich którzy zostali i się bili z Czechami.
Fradi dali cynk że czekają z Rapidem niedaleko Bratysławy(podobno czekali godzinę).Natomiast Slovan pytał dlaczego czekali w oddalonym o 30 km Samorinie zamiast przyjechać do Bratysławy.Tydzień wcześniej Slovan nie dzwonił do nich że czekają w okolicach Budapesztu tylko normalnie wbili na miasto.
Do niczego nie doszło więc nie ma sensu tu pisać.Można jedynie zadać pytanie jak ktoś tam wyżej że co Ruch w nich widzi po tym jak u siebie w mieście spierdolili przed Prague Boys zostawiając chorzowskich którzy zostali i się bili z Czechami.
Już ci ze 3 razy pisałem że nie jestem z Radomiaka a ty dalej swoje.I nie musisz mieć fejsbuka żeby przeglądać te wszystkie profile kibicowskie.
Tak przy okazji to zajebisty kibicowsko wyjazd szykuje się Pogoni a Lech kibicowsko do d*** ale mają okazję do odwiedzenia pięknego kraju.Ktoś wie w jakiej Pogoń wybiera się liczbie?
Tak przy okazji to zajebisty kibicowsko wyjazd szykuje się Pogoni a Lech kibicowsko do d*** ale mają okazję do odwiedzenia pięknego kraju.Ktoś wie w jakiej Pogoń wybiera się liczbie?
Nie ironizuj ;) Czekanie 30km od Bratysławy miało raczej na celu skonfrontowanie się w ustronnym miejscu, a nie prężenie muskułów. Co do wyjazdu Lecha to wycieczka czysto krajoznawcza, ale przynajmniej kibicowsko nie trafili na aż taką pustynię. W końcu Batumi zaraz obok Tibilisi to czołówka gruzińskiej sceny ultras.
-
le_suiveur
Ruch już raz odpulił Slovan (coś jak Cracovia Ajax po wyjeździe w Grecji), po czym ich znowu przytulili... w końcu mogą sobie pojeździć z nimi po Europie czasem
-
znajomydżeniferlopez
może chodzi o przyrost naturalny?le_suiveur pisze: 27.07.2022, 16:39 Ruch już raz odpulił Slovan (coś jak Cracovia Ajax po wyjeździe w Grecji), po czym ich znowu przytulili... w końcu mogą sobie pojeździć z nimi po Europie czasem
ps.
nie jestem z Radomiaka
~1200Prawilnyy pisze: 27.07.2022, 14:32 Już ci ze 3 razy pisałem że nie jestem z Radomiaka a ty dalej swoje.I nie musisz mieć fejsbuka żeby przeglądać te wszystkie profile kibicowskie.
Porównaniem Slovana i Stomilu do Arki to się mocno zaorałeś młodzieńcze.nikodem pisze: 27.07.2022, 16:57 Pod względem H,Slovan to mniej wiecęj poziom Stomilu,Arki....plus taki ze moga pojezdźic po Europie dzięki nim.
Do tego jeszcze daleka droga, ale jest szansa, że w 4 rundzie dojdzie do meczu Lech - Olympiakos / Slovan. Biorąc pod uwagę fakt, że losowanie w tym roku póki, co było średnie fajnie jak by doszło do takiego pojedynku.
kumacz dokładnie nie pamiętasz ale napisać jełopo musiałeś.Z tego co pamiętam to była imperialka a nie żadna flaga komunistyczna.Co nie zmienia faktu że również można ją uznać za antypolską ponieważ odnosi się do carskiej Rosji pod zaborem której byliśmy.
Co do Lecha to w następnej rundzie zagra z islandzkim Vikingur więc tak jak w przypadku Pogoni czeka ich podróż do Reykaviku.W rundzie 4 czeka ich PRZEGRANY z tych par eliminacji do Ligi Europy:
Malmoe (Szwecja) – Dudelange (Luksemburg)
Shamrock Rovers (Irlandia) – Shkupi (Macedonia Północna)
Linfield (Irlandia Północna) – Zürich (Szwajcaria)
Olympiakos (Grecja) – Slovan Bratysława (Słowacja)
Maribor (Słowenia) – HJK Helsinki (Finlandia)
Wyjazd do Grecji byłby piękny ale raczej piłkarsko dla Slovana są zdecydowanie za mocni więc pozostaje im liczyć na trafienie Slovana który przed Lechem to nosa na miasto nie wychyli.
Z pozostałych par to Linfield,Shamrock lub Shkupi,Dudelange no i raczej Helsinki więc lipne wyjazdy.
Co do Lecha to w następnej rundzie zagra z islandzkim Vikingur więc tak jak w przypadku Pogoni czeka ich podróż do Reykaviku.W rundzie 4 czeka ich PRZEGRANY z tych par eliminacji do Ligi Europy:
Malmoe (Szwecja) – Dudelange (Luksemburg)
Shamrock Rovers (Irlandia) – Shkupi (Macedonia Północna)
Linfield (Irlandia Północna) – Zürich (Szwajcaria)
Olympiakos (Grecja) – Slovan Bratysława (Słowacja)
Maribor (Słowenia) – HJK Helsinki (Finlandia)
Wyjazd do Grecji byłby piękny ale raczej piłkarsko dla Slovana są zdecydowanie za mocni więc pozostaje im liczyć na trafienie Slovana który przed Lechem to nosa na miasto nie wychyli.
Z pozostałych par to Linfield,Shamrock lub Shkupi,Dudelange no i raczej Helsinki więc lipne wyjazdy.
Imperialka była dużo wcześniej w młynie Lecha.Prawilnyy pisze: 28.07.2022, 14:05 kumacz dokładnie nie pamiętasz ale napisać jełopo musiałeś.Z tego co pamiętam to była imperialka a nie żadna flaga komunistyczna.Co nie zmienia faktu że również można ją uznać za antypolską ponieważ odnosi się do carskiej Rosji pod zaborem której byliśmy.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... g&usqp=CAU
-
Jaśnie chamstwo
To ten układ Widzewa z Cska nie został zerwany? I na meczach Widzewa wciąż leci pozdrawianie moskali? Coś mi się gdzieś obiło, że doszło do zerwania, ale nie siedzę w temacie, więc mogę się mylić.czehulov pisze: 28.07.2022, 13:31 [...] układ z ruskimi ma Widzew, a nie Ruch, którego tyczy się w tej chwili wątek począwszy od tematu o kontakty ze Slovanem, więc owszem, Widzew pozdrawia CSKA - oficjalny układ, ale Ruch chyba tego u siebie na meczach nie robi? Jeżeli się mylę to przepraszam za błąd.
Nie mam bladego pojęcia, trzeba by zapytać jakiegoś Widzewiaka.Jaśnie chamstwo pisze: 28.07.2022, 14:52To ten układ Widzewa z Cska nie został zerwany? I na meczach Widzewa wciąż leci pozdrawianie moskali? Coś mi się gdzieś obiło, że doszło do zerwania, ale nie siedzę w temacie, więc mogę się mylić.czehulov pisze: 28.07.2022, 13:31 [...] układ z ruskimi ma Widzew, a nie Ruch, którego tyczy się w tej chwili wątek począwszy od tematu o kontakty ze Slovanem, więc owszem, Widzew pozdrawia CSKA - oficjalny układ, ale Ruch chyba tego u siebie na meczach nie robi? Jeżeli się mylę to przepraszam za błąd.
-
Jaśnie chamstwo
NIe wiem co mówią w dd tvn bo nie oglądam. Pytanie było zasadniczo do kibiców Widzewa, ale widzę, że w Zabrzu pierwsi wiedzą najlepiej, co mówią w tvn i co jest grane w Widzewie. Osobiście uważam, że zwłaszcza teraz trzymać sztamę z moskalami to raczej słabe (i uwaga specjalnie dla Torcidy: nie mówię tu NIC A NIC o układach z Ukraińcami), ale wiadomo, że układy h żądzą się swoimi prawamiTORCIDA_GÔRNIK pisze: 28.07.2022, 14:57 A czemu miałby być zerwany może żeby robić z dynamem kijow bo tak mówili w dzień dobry tvn??
-
Jaśnie chamstwo
Kontakty i przyjaźnie prywatne to jedno, a oficjalne układy to trochę inna sprawa, kontaktów przyjacielskich nikt nie musi się zrywać, jeśli ma ochotę dalej bratać się z dawnymi układowiczami, sam wiesz, że niejeden układ został zerwany w imię spraw spod znaku h mimo zżytych i bardzo przyjacielskich układów między kibicami i tak samo działa to w drugą stronę.
A o tym zerwaniu z Cska obiło mi się o uszy jeszcze przed lutową agresją ruskich na Ukrainę, dlatego chciałem się dowiedzieć, czy to była tylko jakaś pogłoska.
A jeśli chodzi o wojnę na Ukr., to odczuwam jej skutki np. we własnym portfelu więc nie powiem, żebym był zachwycony zachowaniem moskali i ich teraz lubił, w telewizji nie muszą mi nic mówić, tym bardziej że prawie jej nie oglądam (poza sportem i filmami ;) raczej czytam w necie. I ciekawy jestem kto Tobie powiedział, że rusek to Twój najlepszy przyjaciel i masz go kochać (bo raczej nie na lekcjach historii Polski ani Górnego Śląska).
A o tym zerwaniu z Cska obiło mi się o uszy jeszcze przed lutową agresją ruskich na Ukrainę, dlatego chciałem się dowiedzieć, czy to była tylko jakaś pogłoska.
A jeśli chodzi o wojnę na Ukr., to odczuwam jej skutki np. we własnym portfelu więc nie powiem, żebym był zachwycony zachowaniem moskali i ich teraz lubił, w telewizji nie muszą mi nic mówić, tym bardziej że prawie jej nie oglądam (poza sportem i filmami ;) raczej czytam w necie. I ciekawy jestem kto Tobie powiedział, że rusek to Twój najlepszy przyjaciel i masz go kochać (bo raczej nie na lekcjach historii Polski ani Górnego Śląska).
-
Jaśnie chamstwo
Zwiększona obecność Ukraińców w Polsce to też skutek tej wojny, wywołanej wiesz przez kogo. Proponuję na tym zakończyć dyskusję, bo już za bardzo odjeżdżamy od tematu pucharów i zagranicznych zgód w poglądy polityczne, a te każdy ma swoje: ja jestem rusosceptykiem, Torcida raczej rusofilem i żaden z nas pewnie drugiego nie przekona do swoich racji. Ja tylko byłem ciekawy, czy na Widzewie wciąż pozdrawia się Cska? Jeśli ktoś zorientowany wie, proszę o zwięzłą, konkretną odpowiedź, bez zbaczania w stronę Ukrainy, wojny, uchodźców, tvn itp.
-
FarmerZMonachium
Raków jedzie na swój wyjazd? Czy 0?
Od lutego CSKA nie jest pozdrawiane.Jaśnie chamstwo pisze: 28.07.2022, 16:12 Zwiększona obecność Ukraińców w Polsce to też skutek tej wojny, wywołanej wiesz przez kogo. Proponuję na tym zakończyć dyskusję, bo już za bardzo odjeżdżamy od tematu pucharów i zagranicznych zgód w poglądy polityczne, a te każdy ma swoje: ja jestem rusosceptykiem, Torcida raczej rusofilem i żaden z nas pewnie drugiego nie przekona do swoich racji. Ja tylko byłem ciekawy, czy na Widzewie wciąż pozdrawia się Cska? Jeśli ktoś zorientowany wie, proszę o zwięzłą, konkretną odpowiedź, bez zbaczania w stronę Ukrainy, wojny, uchodźców, tvn itp.
kumi chciał się dojebać do Widzewa a pocisnął po swoich ziomkach z Poznania hahahaha.Nie ma dnia żeby się nie ośmieszył.czehulov pisze: 28.07.2022, 14:20 To źle pamiętasz:
https://im.ge/i/295805576-1515934518820 ... 4-n.FjIpu6
https://im.ge/i/296043809-5901062227679 ... 2-n.FjIJ8K
Pogoń skroiła flagę Brondby, wywieszona do góry kołami na gnieździe Portowców ;)
Kolejny świetny wyjazd Portowców! Jak narazie najlepsza ekipa z wszystkich naszych przedstawicieli.
-
le_suiveur
Przecież oni mieli bliski wyjazd jak na europuchary, a mimo tego Lechii było tam sporo więcej. Lech w tym sezonie to same egzotyczne wyjazdy, które zaliczy wąska grupa(POL) pisze: 28.07.2022, 20:20 Kolejny świetny wyjazd Portowców! Jak narazie najlepsza ekipa z wszystkich naszych przedstawicieli.