Komentarze-16-19 września

Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM

PortPółnoc

Re: Komentarze-16-19 września

Post autor: PortPółnoc »

Kolor83 pisze:
takitamtak pisze:
Kolor83 pisze: Czyżbyś nie wierzył w układ Raków Lechia?
A co do tego ma organizacja pielgrzymki?
A czy ja cos wspomniałem o pielgrzymce? Poprostu uważam że układ Lechia Raków jest realny?
czy Raków nie jest troche zasłaby pod względem h na Lechie?
iparts.pl
Inzaghi

Post autor: Inzaghi »

ZwykłyKibic pisze:Kibiców Zagłębia Lubin wyjazdy na europejskie wojaże tak wypompowały ze tak słabą liczbą zameldowali się na Legii?
Ile Zagłębie zamówiło biletów a ile było ich oficjalnie na tym wyjeździe?
Po pierwsze koniec urlopów dla większości z ekipy wyjazdowej, ze względu na mijające wakacje + puchary europejskie. Po drugie niedziela godzina 18 w Warszawie oddalonej o 400 km. Po trzecie, nie ma po trzecie, gdyby to była sobota byłoby nas pewnie z dwa/trzy razy więcej. Jak masz ochotę to licz:

http://www.zaglebie.com/sites/default/f ... _TF022.JPG
kozakiewiczowski

Post autor: kozakiewiczowski »

Czy kibice Arki jadą na puchar na KSZO?
noname1945

Post autor: noname1945 »

Tutaj jeszcze taka ciekawostka z trójmiasto.pl z raportów czytelników.
Ciekawe ciekawe...

Obrazek
tetteh

Post autor: tetteh »

noname1945 pisze:Tutaj jeszcze taka ciekawostka z trójmiasto.pl z raportów czytelników.
Ciekawe ciekawe...
To jakis kumaty portal bo juz drugi Lechista sie na niego powoluje.
Niedlugo beda tu wklejane komentarze z tejze witryny...
kat.

Post autor: kat. »

czy Raków nie jest troche zasłaby pod względem h na Lechie?
Przecież się na nich nie ustawia.

Lechia jak widać woli wypełnić lukę po Wiśle średnimi ekipami, a nie wiązać się z kimś z topu. Czas pokaże, czy to dobra strategia.
Bunio

Post autor: Bunio »

Lechia po prostu rozmawia z ekipami z którymi im po drodze a nie szuka na siłe przyjaciół w TOPie.
Nawet wyszydzana przez wszystkich koalicja WWRE nie odrzuca Elany tylko dla tego, że daleko im do TOPu.

Inna sprawa, nie wie skąd te komentarze na wyjazd do Wawy, ja wiem ze KGHM itp ale Zagłebie jest ekipa z miasta wielkości jakiej jest, wg mnie ich liczba całkiem spoko. Pomijajac ich wyjazdy w Europie, wyjazdy na Łazienkowską są po prostu nudne, daleko i nic ciekawego na trasie bo psów od nasrania.. Gdy my jeżdziliśmy z Wrocka to nam jeszcze wszystkie CPNy na trasie zamykali..
KAT200

Post autor: KAT200 »

Bunio pisze:Lechia po prostu rozmawia z ekipami z którymi im po drodze a nie szuka na siłe przyjaciół w TOPie.
Nawet wyszydzana przez wszystkich koalicja WWRE nie odrzuca Elany tylko dla tego, że daleko im do TOPu.

Inna sprawa, nie wie skąd te komentarze na wyjazd do Wawy, ja wiem ze KGHM itp ale Zagłebie jest ekipa z miasta wielkości jakiej jest, wg mnie ich liczba całkiem spoko. Pomijajac ich wyjazdy w Europie, wyjazdy na Łazienkowską są po prostu nudne, daleko i nic ciekawego na trasie bo psów od nasrania.. Gdy my jeżdziliśmy z Wrocka to nam jeszcze wszystkie CPNy na trasie zamykali..
Jeśli porównujesz Elane w TOPie piłkarskim to jasna sprawa, ale w TOPie chuligańskim Elana mogłaby spokojnie powojować z najlepszymi badami jeśli to masz na myśli
Kolor83

Post autor: Kolor83 »

KAT200 pisze:
Bunio pisze:Lechia po prostu rozmawia z ekipami z którymi im po drodze a nie szuka na siłe przyjaciół w TOPie.

Jeśli porównujesz Elane w TOPie piłkarskim to jasna sprawa, ale w TOPie chuligańskim Elana mogłaby spokojnie powojować z najlepszymi badami jeśli to masz na myśli
Uważasz że Raków nie mógłby powojowac z Elaną?
kat.

Post autor: kat. »

Bunio pisze:Nawet wyszydzana przez wszystkich koalicja WWRE nie odrzuca Elany tylko dla tego, że daleko im do TOPu.
Zgody Wisły jakoś zostały z boku.
Bunio

Post autor: Bunio »

Wisła jak to pisalo WSH w swoim oświadczeniu "wybrano nową drogę by być wśród najlepszych". Lechia i Śląsk zerwały zgody nie Wisła.

Elana z czołówką wojować? A kiedy ostatnio Elana podjęła rękawicę od Zawiszy, że o innych nie wspomne.. Moje ostatnie spotkania z Elana to przy okazji meczów Lechii 2004 i 2005 rok. Ciężko mi ocenić ich na dziś dzień ale wg mnie pojedynczo a nie w koalicji to jeszcze nie ta liga..
kibic75

Post autor: kibic75 »

kimbol pisze:
jakie stosunki panowały na Linii LG-RCz?
Chociażby nie tak dawno Lechia i Śląsk goszczone przez Raków przy okazji Pielgrzymki.
Potwierdzam.Załatwili im miejsca blisko ołtarza,więc w ramach rewanżu Lechia zaprosiła ich na mecz.
walkers

Post autor: walkers »

Bunio pisze:Wisła jak to pisalo WSH w swoim oświadczeniu "wybrano nową drogę by być wśród najlepszych". Lechia i Śląsk zerwały zgody nie Wisła.

Elana z czołówką wojować? A kiedy ostatnio Elana podjęła rękawicę od Zawiszy, że o innych nie wspomne.. Moje ostatnie spotkania z Elana to przy okazji meczów Lechii 2004 i 2005 rok. Ciężko mi ocenić ich na dziś dzień ale wg mnie pojedynczo a nie w koalicji to jeszcze nie ta liga..
Kiedy i z kim ? Człowieku, młody skład elanowcow rozjebalby nie jednych tu wychwalanych, bili się z Lechem, ostatnio Górnik odmówił starcia. I wizualnie i jakościowo coraz lepsza ekipa i nie pisze tego tylko dlatego, że jestem z Ruchu. Takie są fakty
Ben_Lee

Post autor: Ben_Lee »

walkers pisze:
Bunio pisze:Wisła jak to pisalo WSH w swoim oświadczeniu "wybrano nową drogę by być wśród najlepszych". Lechia i Śląsk zerwały zgody nie Wisła.

Kiedy i z kim ? Człowieku, młody skład elanowcow rozjebalby nie jednych tu wychwalanych, bili się z Lechem, ostatnio Górnik odmówił starcia. I wizualnie i jakościowo coraz lepsza ekipa i nie pisze tego tylko dlatego, że jestem z Ruchu. Takie są fakty
Z Lechem w*******,a Górnik ich olał.Faktycznie potęga w c*** !
ressy

Post autor: ressy »

Ben_Lee pisze:
walkers pisze:

Racja, na zdjęciach grozna ekipa. Ostatnio Zawisza pokazała im miejsce w szeregu i myślę że jeszcze nie raz to się stanie :)
Onuri

Post autor: Onuri »

To powiedz mi kto z ich "zasięgu" wyskoczył z Lechem ?
walkers

Post autor: walkers »

Ben_Lee pisze:
walkers pisze:

Co znaczy ze Górnik ich olał? to jak ktoś odmawia awantury znaczy ze się nie boi tylko olewa sprawę? :D Z Lechem porażka ale niewiele jest ekip w tym kraju, które wyjdą z nimi na ubita glebę. Elana wyszła i to też o czymś świadczy
Ben_Lee

Post autor: Ben_Lee »

Świadczy o tym,że chcieli się sprawdzić,a nie o tym,że są mocni człowieku.
Górnik wiadomo jak potraktował ich telefon-nie trzeba tu naprawdę megamózgu,żeby wiedzieć o co chodziło i ilu tych Elanowców by było.
Naprawdę nie wiem na jakiej podstawie doszedłeś do takich wniosków,bo szczerze mówiąc do tej pory Elana nie zrobiła absolutnie nic wielkiego na polskim podwórku. Co do rozwoju ich ekipy to Ci wierze-jesteś kibicem ich zgody i pewnie możesz zaobserwować,że wyglądają (?) lepiej niż kiedyś. Póki ich potęga będzie widoczna jedynie na zdjęciach,to zawsze ich siła będzie internetowym gdybaniem.
ojej

Post autor: ojej »

zesrali się że będą z Ruchem
albtraum

Post autor: albtraum »

Największy krytykant nawet nie może powiedzie, że (E) nie zrobiła postępu. Zaryzykuję twierdzenie, że obecnie jest najsilniejsza ekipa w historii swojego klubu. Nikt nie mówi,że to ścisły TOP, ale ostatnie lata pokazały, że nie boją się podejmować rękawicy. Wpadki też się zdarzały, ale która ekipa nie zaliczyła nigdy pleców? Zeta i Bulwy obok mają wpływy, E. nie mają łatwo, nigdy nie mieli licznych Fanklubów.
GoTo

Post autor: GoTo »

Lechia szachuje dobrze układ ze Stomilem dobra ekipa na mazurach moga wystrawić dobry skład do 80-100 osob.Dalej Lechia wchodzi na gornoslaski teren gdzie Raków tez słaby nie jest i może wystawić dobra ekipe.To Narazie wystarczy Lechii na ta chwile i to i tak wiecej od wsh.Bedzie ciekawie po co szukac 1 wielkiej bandy ktora wystawi mniej niz 3-4 małe ekipy razem.Rozumie sie nie.
WidzewŁódź

Post autor: WidzewŁódź »

Idę w góry- widać że masz małe pojecie o Toruniu, więc daruj sobie komentowanie czegoś o czym nie masz pojęcia. Mało która ekipa ma tak dobrze ogarnięte miasto jak Elana. Do tego pisanie że zbieraja się raz do roku też całkowicie mijające się z prawdą, w ciągu tych wakacji robili więcej niż wiekszosc topowych ekip. A co do ustawiania tabeli kto jest lepsxy, to już chyba dawno nie te czasu, nie liczy się ilość a jakość , wiec myślę że tylko czas pokaże, a wasze prywatne opinie zostawcie dla siebie
Kron1488

Post autor: Kron1488 »

Ilośc fc to spore problemy i Widzew wie o tym nawet fcb czy wfcg rozjebały sie nie raz.
bez-napinki

Post autor: bez-napinki »

Kolor83 pisze:
KAT200 pisze:

Raz już wojowali i zainteresowani wiedzą jakim się to wynikiem skończyło. ;]
Galimatias

Post autor: Galimatias »

Można zamykać - jakiś bałwan dopisuje historie nie mające miejsca i charakterystykę ekip tak, jak mu pasuje, albo tak, jak akurat wjechały proszki które wpierdala po wyjściu z psychiatryka.
Dropkick

Post autor: Dropkick »

ide w gory pisze:Jedyne miasto, gdzie używa się wiejskiego języka.
Podasz jakiś link do słownika język wiejskiego?Chętnie sprawdzę czy u mnie też się mówi po wiejsku.
Kolor83

Jeśli porównujesz Elane w TOPie piłkarskim to jasna sprawa, ale w TOPie chuligańskim Elana mogłaby spokojnie powojować z najlepszymi badami jeśli to masz na myśli[/quote]
Uważasz że Raków nie mógłby powojowac z Elaną?[/quote]

Raz już wojowali i zainteresowani wiedzą jakim się to wynikiem skończyło. ;][/quote]
Ale czy ja napisałem że Raków rozniósł by ich w pył? Porażka zadna hańba. Nie zesrali się tylko podjęli rękawice czyli powojować z Elaną mogą.
larkeen

Post autor: larkeen »

Elana jest słaba bo w Toruniu mówi się "Jo". :D
srututu

Post autor: srututu »

Temat już jest wyczerpany, każdy będzie dochodził do swojego - Elana na razie nic takiego nie pokazała w Polsce, bo chyba nikt nie liczy obijania innych ekip w Marsylii gdzie WWRE było zebrane w dobrej liczbie i robiło co chciało. Fakty są następujące:
Widzew nie wysiada przed koalicją Śląsk&Lechia, Elana pali wroty przed Zawiszą. Na razie nie widać tej wielkiej siły nowej koalicji, aczkolwiek może czymś zaskoczą za niedługo bo aktywność mała z ich strony.

Skończcie pitolić na ten temat, sezon jest jeszcze długi i pewnie nie jeden raz ktoś będzie chciał sprawdzić w/w ekipy na trasie bo szczerze na cokolwiek na ubitym terenie nie liczę bo to inne czasy gdzie każdy kalkuluje jak może.
WidzewŁódź

Post autor: WidzewŁódź »

Fcb albo wfcg się rozjebaly? Chyba za dużo sie filmów naogladales. Akurat te dwa fc mają w swoich miastach rywali lubiących gadać z mundurowym. I oba te fc cały czas dają radę, jak każda ekipa mają wzloty i upadki ale oba są wciąż silnymi składami mogącymi samodzielnie walczyć z innymi.
arleska

Post autor: arleska »

Co tutaj się odpier.... przebija wszystko .Jak ktoś nie zauważył tj.temat KOMENTARZE.Czas zamknąć-mod.10 stron z czego 8pierdolenia o języku wiejskim itp.Kabaret
larkeen

Post autor: larkeen »

ide w gory pisze:
larkeen pisze:Elana jest słaba bo w Toruniu mówi się "Jo". :D
Ktoś tak napisał?
tak ktoś tak pisał:
ide w gory pisze: Elana ma ekipę do tego, żeby się prezentować...na zdjęciach i to przy wsparciu W&R. Sama Elana w Toruniu nie jest potęgą i nie piszę tu o Apatorze ale ogólnie o wpływach, o ludziach, którzy mają w d**** aspekty kibolskie. Przy ważniejszych meczach, to głównie Ruch patrolował furami kujawsko-pomorskie, a nie Elana. Raz na rok się zbiorą ale jak na takie miasto, to mocna średniawka, żeby nie powiedzieć, że nędza. Fakt jest taki, że Ruch i Widzew (co już pisałem) nie będą wiecznie bronić Elany, nie zawsze uda się uciec i oni przez te napinanie się w pięknych koszulkach najbardziej ucierpią obok Wisły na tym nowym układzie. Porównywanie Elany do Zawiszy, to znowu chamstwo. Gdzie Rzym, a gdzie Krym? Tam można wpaść na balet w koszulce Lecha i ani bramka ani 'miejscowi' nie robią zazwyczaj szumu ani problemów. Nawet ochłapy Apatora mają jeszcze coś do powiedzenia. Są miejsca, gdzie jest niby groźnie ale tam w******* dostają nawet swoi, więc mówimy o zwykłej zbieraninie, których w każdym mieście wiele. Jedyne miasto, gdzie używa się wiejskiego języka. Czy dobrze jedziemy na Łódź? "Joo, dobrze jedziecie, ino musicie skręcić tutaj w lewo, jo?" Niech ktoś z Torunia zaprzeczy. Nie ten klimat, tam nie ma pierdolca (już) na kibicowanie.
bez-napinki

Post autor: bez-napinki »

altgr pisze:
Kolor83 pisze:Jeśli porównujesz Elane w TOPie piłkarskim to jasna sprawa, ale w TOPie chuligańskim Elana mogłaby spokojnie powojować z najlepszymi badami jeśli to masz na myśli
Raz już wojowali i zainteresowani wiedzą jakim się to wynikiem skończyło. ;][/quote]
Ale czy ja napisałem że Raków rozniósł by ich w pył? Porażka zadna hańba. Nie zesrali się tylko podjęli rękawice czyli powojować z Elaną mogą.[/quote]

Drogi kolego, wojowali i wygral Rakow, a to Elana razem ze Stilonem (wowczas uklad) napinali sie na stadionie jak to ich rozniosa w pyl. Dodam, ze wtedy Elana na zdjeciach (chocby z tego feralnego meczu) prezentowala sie rownie konkretnie co teraz.[/quote]

O porażce Elany napisałeś, ale dlaczego nie wspomniałeś o zwycięstwie Elany z Rakowem?
obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN »

Jaka liczba Cracovii w Gdyni ?
.VALO.

Post autor: .VALO. »

obiektywnyFAN pisze:Jaka liczba Cracovii w Gdyni ?

350-400 na całym stadionie.
Kolor83

Z całym szacunkiem do Elany ale przy zwycięstwie z Rakowem grillowano chyba młodymi składami a nie główne ekipy. Popraw mnie jeśli się myle.
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Więc ty też nie powinieneś się odzywać.Bo można by wymieniać znane postacie od was kończące jak jędras,nim on zaczął swą "karierę świadka" wasz Sztywny już kończył.To jeden przykład,ten najstarszy.Nim ktoś jeszcze słyszał o grudniach jendrasach czy haniorach.
kivloff

Post autor: kivloff »

Twardych nokautów szkoła. Tym razem e-hooligan pozamiatał capslockiem.
Wasteland

Post autor: Wasteland »

:)
Internetowy pedałek-wojownik Low kick wraca.
Kopiuj i wklej

Post autor: Kopiuj i wklej »

Temat mocno napinkowy ale według mnie najbardziej rozjebany jest Katowicki GKS, mówię o fc Mysłowice.
ODPOWIEDZ