Banda Boksera ma być pod stadionem!zakapioR pisze:Jak to jest z Angolami... moża się spodziewać z ich strony, że będą próbować na mieście nas wyłapać?
15.10.2013 Londyn, Anglia vs. Polska
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: 15.10.2013 Londyn, Anglia vs. Polska
przy takich tlumach po meczu raczej pierwszego metra nie złapiesz, chyba że wyjdziesz z meczu w 70 minucie, stacje metra masz 5 minut od stadionu, Wembley Park dwie linie Jubilee i Metropolian, tą drugą dojedziesz bezpośrednio do Euston, a do Victorii tą pierwszą linią, z tym że z przesiadką na stacji Green Park. Jest jeszcze pare innych opcji, ale ta jest chyba najlepsza i najszybsza. Na Euston powinienes byc w ok. 35 min. a na Victorii ok. 50 min.GXIII pisze:Panowie jak jest z transportem po meczu ? Szybko i sprawnie to idzie czy nie koniecznie? Chodzi mi o to ile mniej wiecej zajmie mi dojazd na Euston albo Victoria Station bo nie wiem czy zlapie pociag/busa .
Ku pokrzepieniu serc:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 840&type=3
Jak ktoś nie ma FB:
POLSKA - ANGLIA, Chorzów, 1997

Anglia - Polska, Wembley 1999

Jak ktoś nie ma FB:

Ku pokrzepieniu serc:
Jak ktoś nie ma FB:

Jak ktoś nie ma FB:

Podbijam. Cena spadła do 500zł za oba bilety. Na bilecie jest napisane, że jest na Away Section za 65 Funtów. Nie mam pojęcia jaka to jest kategoria, miejsca obok siebie. Wysyłam zaraz po otrzymaniu pieniędzy na konto.monkeyy pisze:Z mojego wyjazdu wyszły jednak nici. Mam do odsprzedania dwa bilety. Cena 300zł/szt. Kontakt prze PW lub [email protected] . Jestem z południowej Wielkopolski, więc odbiór osobisty możliwy z najbliższej okolicy.
Zarobić? Na moje 65 Funtów to 320 zł.
Proszę później o usunięcie tego posta lud doklejenie go do powyższego. Chcę żeby użytkownik SKUP zobaczył nowy post.
Przez nikły staż na forum nie mogę wysyłać PW, więc proszę o kontakt na mail [email protected] .
Przez nikły staż na forum nie mogę wysyłać PW, więc proszę o kontakt na mail [email protected] .
-
jarecki_nl
Siema jade w ciemno do Lonynu,jak byk ktos mial bilet o sprzeania do prosze sie skontaktowac na maila [email protected] jak nikt nic nie ma i tez bez biletu bedzie to trzeba sie gdzies spotkac,bo ja poraz pierwszy w Londynie bede i nie mam zielonego pojecia gdzie co i jak,ja juz we wtorek rano bede w Londynie od 6rano heh..wiec do tych co sa bez biletow to dawajcie namiary.pozdro
-
BiałostockaJaga
Ja tez bede we wtorek okolo 7-8 na Victorii.
Poprosze o podpowiedz jak najszybciej dostac sie na stadion gdy ladowanie na Stansted mam o godzinie 16:45. Dzieki.
Na stronie 2 tego tematu opisywalem bardzo pobierznie jak mozna dostac sie pod stadion z Luton i ze Stansted. Z tego drugiego jedziemy Stansted Express (autobusy) na Liverpool Street. Tam wsiadasz w metro i szukasz fioletowej linii (Metropolitan) w strone Amersham (zebyscie nie pojechali w druga strone). Wysiadamy na stacji Wembley Park.
Stansted Express to pociagi, sorry za pomylke.
Wciąż czekam na bilety od FA, jeszcze ktoś nie dostał w Polsce?
możesz też jechać autobusem A6, ktory wyglada mniej wiecej jak ten na obrazku w linku http://www.nationalexpress.com/whereweg ... rport.aspx, z lotniska na stacje Golders Green, bilet kosztuje chyba 10funa u kierowcy, a potem złapać normalny autobus lini 245, ktory jedzie prosto na Wembleyforma0110 pisze:Poprosze o podpowiedz jak najszybciej dostac sie na stadion gdy ladowanie na Stansted mam o godzinie 16:45. Dzieki.
-
memento_mori_wawa
Leci ktoś 14.10 z Wrocławia o 22:50?
Co z tą zbiórką w Londynie? Fajnie jak wspólnie pójdziemy na stadion.
MM.
Co z tą zbiórką w Londynie? Fajnie jak wspólnie pójdziemy na stadion.
MM.
Nie wiem czy Ci, którzy ogranizuja ta zbiórke byli kiedys pod Big Benem...dla mnie bez sensu będzie sie gnieżdzić na moście po dwóch stronach, duzo lepsza opcja był Trafalgar Sq.
Kolego, wszystko juz jest ustalone. Od 13 ludzie sie zbieraja na Trafalgar Sq a potem wyruszamy pod Big Bena zeby byc na 17. Rozwieszono 1000+ plakatow w Londynie wiec duzo ludzi bedzie tam I tam a najlepiej polaczyc te zbiorki.
Pozdro
Pozdro
Na Trafalgar Square zbiórkę mieli Niemcy z BVB przed finałem ligi mistrzów i piwo było wszędzie:)Barnet pisze:nie chce się tu za bardzo wtrącać i zmieniać plany, ale myślę ze zbiórka w innym miejscu, gdzieś w okolicach stadionu była by lepszym pomysłem, mieszkałem tam kupę lat i jest tam mnóstwo dużych parków, do tego mających w okolicy sklepy, w których ewentualnie można się zaopatrzyć, na Trafalgar Square jest tylko małe Tesco, a i potem dojazd na mecz też może być utrudniony, bo to wtorek i godziny szczytu, można by to było jeszcze przemyśleć, czasu jest sporo
Pod stadionem gorzej było z zakupem alko. Market był zamknięty kilka dobrych godz przed meczem tylko ochrona stała a brudasy sprzedawali bro w swoich sklepach po 3 funty każde...
Nie ma sensu śpieszyć się z dojściem pod stadion!
-
zandka1948
Szukam noclegu w Birmingham dzień przed meczem z 14 na 15 październik. 4 osoby :) Może być jakiś najtańszy pokój. Dzięki za pomoc :)
czy ktoś z Was orientuje się w którym hotelu zatrzyma się kadra?
Trafalgar Square od 13 pokażmy kto rzadzi w Londynie!Sprawdz na fejsie-ANGLIA-POLSKA POLISH FORCE ON WEMBLEY.Do zobaczenia na Trafalgar!
-
facebook.pl/dziary
Pewnie sporo osob bez biletów będzie :)
Jak na razie to sam jestem bez biletu. Zamówione od FA jeszcze do mnie nie dotarly, a juz sroda minela. Ma ktos podobna sytuacje?
Witam, mam kupiony bilet na mecz Anglia-Polska i chcę się wybrać na ten mecz z moim 4 letnim synem, lecz się zastanawiam czy to dobry pomysł.. Co sądzicie?? byłem już z nim na kilku meczach Arsenalu i nie było żadnego problemu
To tym bardziej zabierz go na Polske i wpajaj od małego !
Też jestem tego zdania... Dlatego chce się z nim wybrać i mam nadzieje że gruba kibiców zaakceptuje nawet takiego młodego członka... a za piłką jest strasznie
Witam jakby ktoś jeszcze miał wolne miejsce czy to w autokarze czy w busie czy nawet w aucie po rozsądnej cenie to rozmyślę wyjazd. Co prawda z hajsem cienko ale może uda mi się pożyczyć coś. Najlepiej by było jakby trasa prowadziła przez Kujawsko-Pomorskie, ale w innych wypadkach postaram się jakoś dotrzeć.
Pozdro.
Pozdro.
Jako ze dostaje duzo priv z zapytaniem jak dojechac tu i tam a nie moge odpisywac bo mam za maly staz na forum wiec zostawiam maila, jakby ktos chcial cos zapytac na temat poruszania sie po Londynie czy cokolwiek zwiazanego z tym to niech smialo wali, w robocie siedze do 3 wiec moge odpisywac do tego czasu.
[email protected]
do zobaczenia pod stadionem
[email protected]
do zobaczenia pod stadionem
Ze strony kibiców Twojemu maluszkowi nic nie grozi, wręcz przeciwnie.
Musisz tylko małego pilnować i uważać na ewentualne "zamieszanie" w razie pewnych sytuacji
Jest coś pięknego w małych brzdącach w barwach klubowych czy narodowych.
Musisz tylko małego pilnować i uważać na ewentualne "zamieszanie" w razie pewnych sytuacji
Jest coś pięknego w małych brzdącach w barwach klubowych czy narodowych.
Jezeli ktos ma pytania odnosnie Londynu, jak dojechac tu czy tam, itd. itp. dawac na priv. Mieszkam tu juz jakis czas to postaram sie pomoc.
Pytania dawajcie tutaj, ja również moge pomoc, więc bedziemy odpisywac na bieżąco na ogólnym
podbijam pytanie ;)PiSki pisze:czy ktoś z Was orientuje się w którym hotelu zatrzyma się kadra?
no i może w końcu określić już w 100% gdzie i w jakim miejscu jest ta zbiórka?
bo okaże się że będą dwie -jedna o 13 a druga o 15 pod Big Benem a szkoda by było rozproszyć taki tłum ;)
Panowie naprawdę nie ma nic prostszego niż poruszanie się po Londynie. Wystarczy wiedzieć gdzie chcecie dojechać i metro zabierze Was wszędzie.
Dla ułatwienia :
Trafalgar Square - stacja Charing Cross
Big Ben - Westminster
Wembley - Wembley Park
Ściągnijcie sobie mapkę ze strony http://www.tfl.gov.uk/gettingaround/14091.aspx i tam naprawdę jest wszystko ładnie rozrysowane.
Wystarczy chcieć :)
Dla ułatwienia :
Trafalgar Square - stacja Charing Cross
Big Ben - Westminster
Wembley - Wembley Park
Ściągnijcie sobie mapkę ze strony http://www.tfl.gov.uk/gettingaround/14091.aspx i tam naprawdę jest wszystko ładnie rozrysowane.
Wystarczy chcieć :)
łatwo jest tym, co tu mieszkają, nie wymagaj od chłopaków co są pierwszy raz, bądź są z innych zakątków świata, żeby w parę godzin opanowali cały transport, najprostsza sprawa, to tak jak wyżej, wszyscy pytać się tutaj, a my będziemy wszystkich kierować i odpowiadać na pytania
Chłopaki, wiem, że mało czasu, ale mam do sprzedania bilecik na mecz. Zacna miejscówka. Najlepiej PW
-
szczena_uns
- Kontakt:
Zna ktos moze dokladna liczbe wejsciowek przeznaczonych dla nas ? jedne media podaja 18 000 drugie 20 000 , czyli zaczyna podbijanie :)
Trafalgar Sq i Big Bena są w lini prostej i dzieli ich dosłownie 5 minut spacerkiem, więc jak się zbiórka rozdzieli to najwyżej potrenuje się HSV ;)PiSki pisze:PiSki pisze: no i może w końcu określić już w 100% gdzie i w jakim miejscu jest ta zbiórka?
bo okaże się że będą dwie -jedna o 13 a druga o 15 pod Big Benem a szkoda by było rozproszyć taki tłum ;)
-
Totus tuus
niestety też mam bilet do sprzedania. cena 65 Funtów. jak coś PW
Po meczu muszę dostać się na Victoria Coach Station, jakieś metro nocne,autobusy. Na Victoria Coach Station muszę być najpóźniej o godz 5. Doradzi ktoś jakaś opcje szybkiego dojazdu
kolo stadionu masz stacje metra Wembley Park, wsiadasz w metro i linia Jubilee(srebrną) jedziesz na stacje Green Park, tam bierzesz blękitna linie o nazwie Victoria i jedziesz nią jeden przystanek w kierunku południowym do stacji Victoria, tam wychodzisz z metra i idziesz ok. 5 minut szybszym krokiem do stacji, o którą pytasz, najlepiej żeby byc pewnym, spytaj kogoś zaraz po wyjściu, w którą stronę dokładnie iść, Polaków jest tam dużo, więc nie powinieneś mieć problemów