Może nie związane do końca z bieżącą kolejką ale info sie może niektórym przydać. Koniec takiej maskotki jak była ostatnio w Bełchatowie i zabawiała min. Legie czy ŁKS:
Ciekawe czy zauważyli Państwo jakieś zmiany w zachowaniu naszej klubowej maskotki podczas dwóch ostatnich spotkań rozgrywanych w Bełchatowie ?
Ja zauważyłem, i pewnie nie jestem sam, bo na meczu z Wisłą Płock z kilku miejsc słychać było niezbyt przyjemne epitety wyrażane przez kibiców do mamuta.
Znany od dawna wśród kibiców GKSu "Doman" który dotychczas był naszą klubową maskotką został zwolniony. Już od meczu z Górnikiem Zabrze za mamuta przebrana chodzi inna osoba.
- To wszystko przez Waldemara Błońskiego, on nie ma poczucia humoru, przez co zostałem zwolniony - tymi słowami podczas dzisiejszego treningu przywitał Nas Łukasz "Mistrz patelni złota wara" Domański.
O sprawę wymiany mamuta zapytaliśmy również rzecznika prasowego GKSu Bełchatów - Michała Antczaka -
Mecz z Górnikiem Zabrze był debiutem nowej osoby, która ma przywrócić szacunek dla naszej maskotki klubowej. Nie wspominając o tym, co działo się po meczach. Na takie zachowania nie możemy sobie pozwolić, stąd zatrudnienie osoby odpowiedzialnej - jak widać powrotu "Domana" nie ma co się spodziewać.
Pewnie nie wszyscy wiedzą, ale Nasz były "mamutowy" dostał powołanie do... reprezentacji Polski
.
Od 25 maja Doman przebrany będzie za orzełka podczas spotkań Ligi Światowej w siatkówce, zatem trzeba uważnie oglądać mecze Polaków, może również i tam "Doman" przedstawi się jako ojciec dziecka Anety Krawczyk...

.
www.e-GKS.info
http://www.szycieflag.pages.one.pl
Szycie flag na płot, sektorówek, machajek ...
Hafty,
naszywki, poduszki, rękawiczki, bluzy, spodnie dresowe, czapki polarowe i rybaczki ...