Już ty tam nic nie dokumentuj, bo potem prorok ma ułatwione zadanie.telewizor z toshiby pisze: 27.08.2023, 00:51 Schody ku***. Jak Górnik U SIEBIE wyskoczył na Stomil i Lechię to dostaliście w pizde i spierdalaliście, co zresztą nie jest nowością w udokumentowanych awanturach z waszym udziałem.
Miasto derbowe powiadasz? Ostatnio jak sprawdzałem to Ruch jest z Chorzowa, a nie Katowic. Mogłeś napisać region albo województwo derbowe, mniej byś swojej zgodzie ubliżył.
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Odezwał się gal anonim.Jedruś pisze: 27.08.2023, 13:21Odezwał się wariat z policyjnej ekipyKSGKSW pisze: 27.08.2023, 05:07Już ty tam nic nie dokumentuj, bo potem prorok ma ułatwione zadanie.telewizor z toshiby pisze: 27.08.2023, 00:51 Schody ku***. Jak Górnik U SIEBIE wyskoczył na Stomil i Lechię to dostaliście w pizde i spierdalaliście, co zresztą nie jest nowością w udokumentowanych awanturach z waszym udziałem.
Miasto derbowe powiadasz? Ostatnio jak sprawdzałem to Ruch jest z Chorzowa, a nie Katowic. Mogłeś napisać region albo województwo derbowe, mniej byś swojej zgodzie ubliżył.
-
Dolfik1920
gorolski góRnik startuje do Ruchu? Dejcie se chopy spokój i niech na GŚ rządzi jedyny ślonski klub a nie gorolstwo.

To Śląski czy Niemiecki?Dolfik1920 pisze: 29.08.2023, 14:43 gorolski góRnik startuje do Ruchu? Dejcie se chopy spokój i niech na GŚ rządzi jedyny ślonski klub a nie gorolstwo.
-
Dolfik1920
Ślonski :) ale jak wiadomo na Ruchu je srogo ôsōb pochodzyniŏ niymieckigo, z restym tak jak na górniku kejś ;)KSGKSW pisze: 29.08.2023, 15:01To Śląski czy Niemiecki?Dolfik1920 pisze: 29.08.2023, 14:43 gorolski góRnik startuje do Ruchu? Dejcie se chopy spokój i niech na GŚ rządzi jedyny ślonski klub a nie gorolstwo.

-
Dolfik1920
A tak sami dobrze wiecie, że proniemieckich osób na KSG też pełno śmiga :>

-
Spaacerowicz
Fuck Antifa Anty AntifaSpaacerowicz pisze: 29.08.2023, 19:07 https://gieksainfo.pl/wp-content/galler ... 171527.jpg
A cóż to za FCK Antifa na bębnie Gieksy?
Głupszego pytania nie można było zadać?Spaacerowicz pisze: 29.08.2023, 19:07 https://gieksainfo.pl/wp-content/galler ... 171527.jpg
-
Sebastian75
KSGKSW pisze: 29.08.2023, 19:46Głupszego pytania nie można było zadać?Spaacerowicz pisze: 29.08.2023, 19:07 https://gieksainfo.pl/wp-content/galler ... 171527.jpg
Nie każdy wie co to jest ja kiedyś nie wiedziałem w latach 90 co to jest HWDP pierwszy raz widziałem to w Gdyni.
Fußball Club Katowitz AntiFa, wiadomo. ;)
-
le_suiveur
https://www.salon24.pl/marcin-dobski/13 ... sja-w-pzpnKibol Górnika Zabrze z pensją w PZPN
(...)
Kibice Razem - projekt PZPN
Kibice Razem to projekt organizowany przez PZPN, finansowany z pieniędzy związku, a także dotacji z Ministerstwa Sportu i Turystyki i jednostek samorządu terytorialnego. Klubowi koordynatorzy programu zostali wskazani przez PZPN, który zawarł z nimi stosowne umowy. Są rekomendowani Polskiemu Związkowi Piłki Nożnej przez stowarzyszenia kibiców prowadzące poszczególne ośrodki. Strategicznym celem inicjatywy jest poprawa organizacji i bezpieczeństwa imprez sportowych oraz wspieranie tworzonych struktur dialogu i współpracy z kibicami.
Program Kibice Razem realizowany jest od 2010 roku i jest wzorowany na rozwiązaniach z innych państw Unii Europejskiej, m.in. z Niemiec. W ostatnich dwóch edycjach w programie brało udział od 17 do 19 ośrodków, a łączne roczne budżety wyniosły od nieco ponad 2,7 mln złotych w 2019 r. do ponad 4,6 mln złotych w roku 2022 i 2023. Jak poinformowano Salon24.pl w PZPN, każdy z koordynatorów dostaje miesięczną pensję ze związku: – 4800 złotych brutto – potwierdza biuro prasowe.
-
Spaacerowicz
Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Co jest głupiego w moim pytaniu wg ciebie?KSGKSW pisze: 29.08.2023, 19:46Głupszego pytania nie można było zadać?Spaacerowicz pisze: 29.08.2023, 19:07 https://gieksainfo.pl/wp-content/galler ... 171527.jpg
A to że znalezienie odpowiedzi co to znaczy zajmuje mniej czasu niż napisanie posta.Spaacerowicz pisze: 29.08.2023, 22:10Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Co jest głupiego w moim pytaniu wg ciebie?KSGKSW pisze: 29.08.2023, 19:46Głupszego pytania nie można było zadać?Spaacerowicz pisze: 29.08.2023, 19:07 https://gieksainfo.pl/wp-content/galler ... 171527.jpg
-
Spaacerowicz
Że tobie chciało się zmarnować tyle czasu na 2 posty nic nie znaczące też dobrze nie świadczy, wystarczyło normalnie odpowiedzieć w pierwszym poście i nie byłoby tematu. Mi się nie spieszyło z odpowiedzią więc nie miałem potrzeby szukania i skoro jest to forum kibicowskie(przynajmniej z nazwy) to pomyślałem, że to jest najlepsze miejsce, za jakiś czas ktoś mi odpowie i tyle, widocznie się myliłem i od teraz będę pytał tylko w google. ehh
No dobra, chodzi o FUCK Antifa. To nie mogła ta vlepka od razu tak wyglądać zamiast jakieś FCK? Przecież to musi od razu dobrze się kojarzyć, być czytelne i zrozumiałe dla każdego i nie zmuszać do googlowania. Jprdl(to chyba czytelniejsze).
Dla mnie koniec tematu.
No dobra, chodzi o FUCK Antifa. To nie mogła ta vlepka od razu tak wyglądać zamiast jakieś FCK? Przecież to musi od razu dobrze się kojarzyć, być czytelne i zrozumiałe dla każdego i nie zmuszać do googlowania. Jprdl(to chyba czytelniejsze).
Dla mnie koniec tematu.
Ta vlepka nie jest GieKSy, a druga sprawa praktycznie gdzie byś nie wpisał to wyskoczy Ci mnóstwo koszulek, bluz, kubków itp właśnie z fck Antifa.Spaacerowicz pisze: 30.08.2023, 08:59 Że tobie chciało się zmarnować tyle czasu na 2 posty nic nie znaczące też dobrze nie świadczy, wystarczyło normalnie odpowiedzieć w pierwszym poście i nie byłoby tematu. Mi się nie spieszyło z odpowiedzią więc nie miałem potrzeby szukania i skoro jest to forum kibicowskie(przynajmniej z nazwy) to pomyślałem, że to jest najlepsze miejsce, za jakiś czas ktoś mi odpowie i tyle, widocznie się myliłem i od teraz będę pytał tylko w google. ehh
Dla mnie koniec tematu.
-
Kibic_janusz
To jest nawiązanie do logo RUN DMC, popularny motyw w sztuce ulicznej...Spaacerowicz pisze: 30.08.2023, 08:59 ŻTo nie mogła ta vlepka od razu tak wyglądać zamiast jakieś FCK?
Pokaż w którym miejscu broniłem to raz, dwa może pochwalisz się komu kibicujesz? A trzy szkoda na Ciebie słów i tych twoich wielce "honorowych" kolegów.Jedruś pisze: 30.08.2023, 10:48Mówię ci W********** z tego forum obrońco mary i jego kolegow po fachuKSGKSW pisze: 30.08.2023, 09:27Ta vlepka nie jest GieKSy, a druga sprawa praktycznie gdzie byś nie wpisał to wyskoczy Ci mnóstwo koszulek, bluz, kubków itp właśnie z fck Antifa.Spaacerowicz pisze: 30.08.2023, 08:59 Że tobie chciało się zmarnować tyle czasu na 2 posty nic nie znaczące też dobrze nie świadczy, wystarczyło normalnie odpowiedzieć w pierwszym poście i nie byłoby tematu. Mi się nie spieszyło z odpowiedzią więc nie miałem potrzeby szukania i skoro jest to forum kibicowskie(przynajmniej z nazwy) to pomyślałem, że to jest najlepsze miejsce, za jakiś czas ktoś mi odpowie i tyle, widocznie się myliłem i od teraz będę pytał tylko w google. ehh
Dla mnie koniec tematu.
Górnik&Policja pełna koalicja
Macie jakieś papiery że Mara był oficjalnie psem czy tylko za małolata chodził do szkoły policyjnej . Z tego co wiem on nie był psem. Ja go nie bronie ale dajcie papiery że był tym psem. Na Ruchu jak byl ktoś w ekipie z psiarni to wszyscy to potwierdzili psy jak.go złapali i sam Ruch a Mara kto to potwierdzi że był psem papiery są ? Jakieś artykuły że złapali policjanta z Górnika?Jedruś pisze: 30.08.2023, 10:48Mówię ci W********** z tego forum obrońco mary i jego kolegow po fachuKSGKSW pisze: 30.08.2023, 09:27Ta vlepka nie jest GieKSy, a druga sprawa praktycznie gdzie byś nie wpisał to wyskoczy Ci mnóstwo koszulek, bluz, kubków itp właśnie z fck Antifa.Spaacerowicz pisze: 30.08.2023, 08:59 Że tobie chciało się zmarnować tyle czasu na 2 posty nic nie znaczące też dobrze nie świadczy, wystarczyło normalnie odpowiedzieć w pierwszym poście i nie byłoby tematu. Mi się nie spieszyło z odpowiedzią więc nie miałem potrzeby szukania i skoro jest to forum kibicowskie(przynajmniej z nazwy) to pomyślałem, że to jest najlepsze miejsce, za jakiś czas ktoś mi odpowie i tyle, widocznie się myliłem i od teraz będę pytał tylko w google. ehh
Dla mnie koniec tematu.
-
dyniadynia
Mylisz Mare i Noge.Busta pisze: 30.08.2023, 11:15Macie jakieś papiery że Mara był oficjalnie psem czy tylko za małolata chodził do szkoły policyjnej . Z tego co wiem on nie był psem. Ja go nie bronie ale dajcie papiery że był tym psem. Na Ruchu jak byl ktoś w ekipie z psiarni to wszyscy to potwierdzili psy jak.go złapali i sam Ruch a Mara kto to potwierdzi że był psem papiery są ? Jakieś artykuły że złapali policjanta z Górnika?Jedruś pisze: 30.08.2023, 10:48Mówię ci W********** z tego forum obrońco mary i jego kolegow po fachuKSGKSW pisze: 30.08.2023, 09:27
Ta vlepka nie jest GieKSy, a druga sprawa praktycznie gdzie byś nie wpisał to wyskoczy Ci mnóstwo koszulek, bluz, kubków itp właśnie z fck Antifa.
Wypłynęła zaś na wierzch kumateria 
Nie wchodzę w słowne przepychanki z forumowymi napinatorami
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Subiektywne zdanie kibica Ruchu
Ten busta to kolejny internetowy kondom.Myli marę z nogą a struga kumacza wpierdalając wszędzie swoją cygańską mordę.
WŁ
Ty jedrus wcale nie masz czajnika tylko siedzisz przed tym internetem i piszesz farmazony i to nie tylko tutaj.Jedruś pisze: 30.08.2023, 17:30Jprdole ale Ty masz czajnik zjechany hahahaBusta pisze: 30.08.2023, 11:15Macie jakieś papiery że Mara był oficjalnie psem czy tylko za małolata chodził do szkoły policyjnej . Z tego co wiem on nie był psem. Ja go nie bronie ale dajcie papiery że był tym psem. Na Ruchu jak byl ktoś w ekipie z psiarni to wszyscy to potwierdzili psy jak.go złapali i sam Ruch a Mara kto to potwierdzi że był psem papiery są ? Jakieś artykuły że złapali policjanta z Górnika?Jedruś pisze: 30.08.2023, 10:48
Mówię ci W********** z tego forum obrońco mary i jego kolegow po fachu
Teraz mentalne, albo rocznikowe dzieciaczki będą się cisnąć na dwie strony bo jeden nie wiedział co to znaczy " FCK". Gratuluję chuligani
-
Emigrujacy
Jaworzno Gieksa Atakuje Ruch +/- 25-30 osob...przelicza się i palą wroty,zostawiając jednego ze Swoich na pastwę losu.
Zwycięstwo R
Zwycięstwo R
cała żyleta ciągnie policji fleta
Cygany co spotkanie to w*******Emigrujacy pisze: 01.09.2023, 15:23 Jaworzno Gieksa Atakuje Ruch +/- 25-30 osob...przelicza się i palą wroty,zostawiając jednego ze Swoich na pastwę losu.
Zwycięstwo R
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY 1910
Pajace z Ruch zawsze cos wymyślą . Najpierw piszą że GieKSa nie chce sie bić po czym jak atakuje GieKSa Ruch to tez zle . To że przegrali to przegrali Ruch tez kiedys przegrał nie raz na Jaworznie. W Jaworznie tez kiedys ustawka była jak sie nie myle.
Te dno powiesz w końcu komu kibicujesz?Jedruś pisze: 01.09.2023, 20:17Dno dnooo dnoooooo cygankiAsusss pisze: 01.09.2023, 15:28Cygany co spotkanie to w*******Emigrujacy pisze: 01.09.2023, 15:23 Jaworzno Gieksa Atakuje Ruch +/- 25-30 osob...przelicza się i palą wroty,zostawiając jednego ze Swoich na pastwę losu.
Zwycięstwo R![]()
Wy co spotkanie to wygrana: autostrada, Torwar itpAsusss pisze: 01.09.2023, 15:28Cygany co spotkanie to w*******Emigrujacy pisze: 01.09.2023, 15:23 Jaworzno Gieksa Atakuje Ruch +/- 25-30 osob...przelicza się i palą wroty,zostawiając jednego ze Swoich na pastwę losu.
Zwycięstwo R![]()
-
Futbolobnazony87
Prawda to że Raków miał grilla z Kopenhagą ?
-
jakisyf1997
Prawda po 14 osób wygrana Rakowa
Ile Banika na Podbeskidziu?
Tylko niech uważają bo jeden z nich lubi swoich okradać.Jedrus powiesz komu kibicujesz?Jedruś pisze: 05.09.2023, 12:58A tego to niewiemprzypalowiec z forum pisze: 05.09.2023, 11:52 to kaniol z ta ekipa pogonionych to nagrywa czy Ruch mu przysyła te filmiki ?
Ale teraz to oni gonią ich haha
Pokaż gdzie broniłem, albo zamknij pysk. Policjanta to sobie w rodzinie szukaj. Czyli jesteś bezklubowa prujdupa. NaraJedruś pisze: 05.09.2023, 14:28c*** cię to obchodzi policjancie ty byś wszystko chciał wiedzieć jak psy
Obrońco mary
To jest jakaś pojebana akcja. Typ kibicował Giekaesowi, zapewne w jakimś okresie swojego życia mówił, że kocha ten klub a teraz nagrywa chłopaków, rozkazując im mówić "je.bać giekse" a na ogół kibiców mówi popularnie "cyganki"?
Nie pojmuję tego za hooja.
No właśnie. Bo możesz być obrażony na byłych kumpli czy coś tam. Ale klub się kocha do końca. Możesz j**** byłych kompanów, ale żeby klub który się podobno kocha.halodrol pisze: 05.09.2023, 20:00 To jest jakaś pojebana akcja. Typ kibicował Giekaesowi, zapewne w jakimś okresie swojego życia mówił, że kocha ten klub a teraz nagrywa chłopaków, rozkazując im mówić "je.bać giekse" a na ogół kibiców mówi popularnie "cyganki"?
Gdzie to niby jest taki film ?halodrol pisze: 05.09.2023, 20:00 To jest jakaś pojebana akcja. Typ kibicował Giekaesowi, zapewne w jakimś okresie swojego życia mówił, że kocha ten klub a teraz nagrywa chłopaków, rozkazując im mówić "je.bać giekse" a na ogół kibiców mówi popularnie "cyganki"?
-
Sebastian75
Odstaw klej i nie pisz juz nic. Ty musisz prowokacje tu robić bo żaden z Ruchu by tego nie napisał a jak jesteś z Ruchu to idź i goń swoich 60 i pogonionych po lata ich sporo a gonić to musiała ich GieKSa po Katowicach. Ty pewnie nic nie wiesz bo z Ruchu nie jesteś a Ruch dobrze wie jak było i jest.Jedruś pisze: 06.09.2023, 11:27Na Śląsku powstał pakt anty kggks i wszystkie ekipy teraz będą nagrywać to koalicje bo zawsze się wybielają ze tak nie, tak nie. To nagrania są jak młody ruchu i młode zaglebie łapie mlode Katowice. Bo teraz wszyscy się zgadali i jadą wspólnie z tymi policjantami.halodrol pisze: 05.09.2023, 20:00 To jest jakaś pojebana akcja. Typ kibicował Giekaesowi, zapewne w jakimś okresie swojego życia mówił, że kocha ten klub a teraz nagrywa chłopaków, rozkazując im mówić "je.bać giekse" a na ogół kibiców mówi popularnie "cyganki"?
Nie wiem czy wiesz ale mlode Katowice przyjechały na spotkanie z Kaniolem i chcieli żeby to wziął w ręce, ale Kaniol rzekomo miał im odmówić i mlode Katowice nie walczą z Kaniolem jak byś nie zauważył. Zauważ ze Jagoda z gks tez był kiedyś z ruchu i jeździ na gks tak samo Hadas był za gieksą. Zwróć uwagę jaki wątek prowadzi, pokazuje tych napinatorów którzy są zwykłymi obsrańcami. Kibicie dzisiaj to ciężkie pokolenie gnojków co zobaczyli pare akcji na necie i myślą ze są bandytami.
-
Obserwator1946
Jedruś pisze: 05.09.2023, 11:48 Groźnie tam chłopaki leca z Cyganami
Wszyscy każdy jeden nagrany krzyczy j**** giekse itp masakra ale tam jest cyrk na tym Śląsku
Kaniol gdybys nie okradł kolegow to bys nie musiał łapać słabszych i nagrywać. Same problemy z tego, pogonili cię, juz nie możesz kraść, ośmieszasz się. A pomyśleć ze jeszcze niedawno marze rękę zajeżdżałes :)