Śląski jest pod opieka i rządami Marszałka Woj Śląskiego.
KSGKSW pisze: ↑07.04.2023, 03:58Ja nie napisałem że oni nie chcą stadionu, tylko że w Chorzowie są ważniejsze sprawy niż kolejny stadion obok Śląskiego. No chyba że Chorzów to jednak najpiękniejsze i najbogatsze miasto w Polsce.Kepi pisze: ↑06.04.2023, 20:53Idąc twoim tokiem myślenia w każdym mieście stadion jest zbędny.Pójdź o krok dalej i napisz na ch*j orliki,nowoczesne hale sportowe,ścieżki rowerowe,.Przecież są ważniejsze inwestycje jak np.elektryczne autobusy w imię ekologii.
A ty ksgks już któryś raz tu piszesz że rozmawiasz z kibicami Ruchu i dziwnym trafem zawsze mówią oni zgodnie z twoją propagandą.Ja znam ''trochę'' kibiców Ruchu i wszyscy są za tym żeby powstał nowy stadion więc nie wiem z kim ty tam rozmawiasz farmazonie pierdolony ale na pewno nie są to kibice Ruchu.
Akurat Ruch zasługuje na nowy stadion jak mało kto.Buduje się stadiony dla jakiegoś Motoru czy Podbeskidzia na które przychodzi garstka ludzi a debil tu pisze że stadion Ruchu będzie przynosił straty.Straty to przynoszą molochy w Gdańsku czy Wrocławiu gdzie chodzi po kilka koła i nie ma żadnej atmosfery.No ale też nie ich wina że w Polsce zachciało się organizować euro.