Komentarze dla Podkarpacia

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
HOOLTURALNY

Post autor: HOOLTURALNY » 22.06.2007, 21:50

Do kosmalskiP
to ze niema ekip na H w Rzeszowie z mojej strony to czysta polewa z typa ktory o to pytal (jasne ze sa) i to jest dla normalnych bardziej niz oczywiste.
Ale nie o tym chcialem napisac moze i sporo wjesz ale chyba nie wszystko skoro takie teksty piszesz "Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz "
Co do walki PO SWH z tego co wiem a wiem duzo bo bralem w tym udzial niewyszlo to najgorzej obydwie ekipy pokazaly sie bardzo dobrze bralo w nich udzial okolo 140 osob po okolo 70 osob z kazdej ekipy walka trwala okolo 1min 20 sekund walka bez zadnych napinek z obydwu stron walka dla PO ale jak sami mowili ze sa bardzo zadowoleni ze wkoncu doszlo do tej walki kazdy pozytywnie i z usmiechem skonczyl to grilowanie procz incydentow ze strony czworonogow. Jak mi wiadomo nikt procz SWH niepodjal rekawicy z PO i raczej kazdy tej walki unika. Wiec krotko podsumowujac zabawa przednia.
moglbym tu pisac i zaprzeczac twoje wypowiedzi ale mysle ze nia ma sensu.
Pozdrawiam

iparts.pl
Luksus
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Luksus » 22.06.2007, 23:13

Pytam bo raz zobaczylem Pogoń Lubaczów tmk jakims starym i chce sie dowiedziec co teraz sie u niech dzieje bo ostatnio o nich nie słyszalem

kaelowiec

Post autor: kaelowiec » 22.06.2007, 23:17

polewe to mam z ciebie jak ironii wyczuć nie umiesz

zzzz

Post autor: zzzz » 23.06.2007, 11:27

śmieszek pisze:
Lubaczow_Hools pisze:u nas w szystko w najlepszym porzadku :wink: 8)
bardzo ciekawe , bo ja np. NIC o was nie slyszalem poza tym ze w Lubaczowie odbyly sie derby Przemysla.

chyba w tej chwili nie istniejecie, wklejasz tu jakies cwane minki a taka miejscowosc jak Lubaczow i taka ekipa jak tamtejsza Pogoń na to nie zasluguje - co wiecej - zalosne to jest.

podaj jakies liczby / wklej opisy jak chcesz udowodnic ze jest inaczej.
Dokładnie zgadzam się, jak się nie ma faktów to się stroi głupie miny.
DUMA POMORZA

gainer

Post autor: gainer » 23.06.2007, 13:02

HOOLTURALNY pisze:Do kosmalskiP
to ze niema ekip na H w Rzeszowie z mojej strony to czysta polewa z typa ktory o to pytal (jasne ze sa) i to jest dla normalnych bardziej niz oczywiste.
Ale nie o tym chcialem napisac moze i sporo wjesz ale chyba nie wszystko skoro takie teksty piszesz "Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz "
Co do walki PO SWH z tego co wiem a wiem duzo bo bralem w tym udzial niewyszlo to najgorzej obydwie ekipy pokazaly sie bardzo dobrze bralo w nich udzial okolo 140 osob po okolo 70 osob z kazdej ekipy walka trwala okolo 1min 20 sekund walka bez zadnych napinek z obydwu stron walka dla PO ale jak sami mowili ze sa bardzo zadowoleni ze wkoncu doszlo do tej walki kazdy pozytywnie i z usmiechem skonczyl to grilowanie procz incydentow ze strony czworonogow. Jak mi wiadomo nikt procz SWH niepodjal rekawicy z PO i raczej kazdy tej walki unika. Wiec krotko podsumowujac zabawa przednia.
moglbym tu pisac i zaprzeczac twoje wypowiedzi ale mysle ze nia ma sensu.
Pozdrawiam
moze rozwiniesz ten temat, jesli Stal Rz. jest niby w czolówce podkarpacia to czego nie podejmnie walki ze swoim ukladowiczem z Debicy przeciwko PO, tak jak SWH, propozycje ze strony PO, czy tez samej Resovii byly, wiec nie wiem w czym jest problem, skoro niby reszta ekip z podkarpacia im odmawia...dlatego jak dla mnie na ta chwile traktuje Stal na poziomie wlasnie tych ekip ktore niby im odmawiaja 8) zreszta nie mysle zeby np. JKS odmowil Stali walki...

kosmalskiP

Post autor: kosmalskiP » 23.06.2007, 19:15

Doktor pisze:Kosmalski,teoretyku chuliganski skad wziales te 9 sekund walki Wisloki z nami?byles tam?po co to piszesz jak cie niebylo tam?widze ze lubisz takie dziecinne porownania kto by wygral walke Lew czy Tygrys :lol: .skoncz pierdolic zacznij dzialac koles :wink:
hehe na twojego pecha widziałem to i było 9 sekund i nie podszywaj sie pod kibica Motoru :)

tez ktos napisal dlaczego Stal sie nie ustawila z Resovia i jak bys sie cos lapal to bys zauwazyl ze w miastach gdzie sa 2 ekipy zadko dochodzi do ustawek miedzy nimi(za duzo jest do stracenia -przegrana ekipa narazi sie na hasla typu :i widzicie do kogo nalezy miasto!! czy cos w tym stylu) dlatego zadko dochodzi do starci ustawek ekip tego samego miasta Bardziej i w wiekszosci dochodzi do atakow jak to mialo miejsce kiedy Stal wracala z Sacza i Resovia ich zaatakowala(wygrana Stali) lub jak PO zaatakowalo Stal jadaca na Hutnik (wygrana PO)no i oczywiscie walka w miescie na rozne sposoby. a w poscie tamtym napisalem ze wiele ekip odmawialo mlodej ekipie wzu (ale nie wymienialem jakie to sa )i moje zdanie bylo takie ze te trzy ekipy sa najmocniejsze na podkarpaciu Stalowka,Resovia,Stal a i co do tego ze wzu z morsami moglo sie ustawic na PO czy Siarke,Wisłoke to tak smao ustawcie sie na mocniejszych układowiczów Stal(tgh)-Radomiak

kosmalskiP

Post autor: kosmalskiP » 23.06.2007, 19:16

Doktor pisze:Kosmalski,teoretyku chuliganski skad wziales te 9 sekund walki Wisloki z nami?byles tam?po co to piszesz jak cie niebylo tam?widze ze lubisz takie dziecinne porownania kto by wygral walke Lew czy Tygrys :lol: .skoncz pierdolic zacznij dzialac koles :wink:
hehe na twojego pecha widziałem to i było 9 sekund i nie podszywaj sie pod kibica Motoru :)

tez ktos napisal dlaczego Stal sie nie ustawila z Resovia i jak bys sie cos lapal to bys zauwazyl ze w miastach gdzie sa 2 ekipy zadko dochodzi do ustawek miedzy nimi(za duzo jest do stracenia -przegrana ekipa narazi sie na hasla typu :i widzicie do kogo nalezy miasto!! czy cos w tym stylu) dlatego zadko dochodzi do starci ustawek ekip tego samego miasta Bardziej i w wiekszosci dochodzi do atakow jak to mialo miejsce kiedy Stal wracala z Sacza i Resovia ich zaatakowala(wygrana Stali) lub jak PO zaatakowalo Stal jadaca na Hutnik (wygrana PO)no i oczywiscie walka w miescie na rozne sposoby. a w poscie tamtym napisalem ze wiele ekip odmawialo mlodej ekipie wzu (ale nie wymienialem jakie to sa )i moje zdanie bylo takie ze te trzy ekipy sa najmocniejsze na podkarpaciu Stalowka,Resovia,Stal a i co do tego ze wzu z morsami moglo sie ustawic na PO czy Siarke,Wisłoke to tak samo ustawcie sie na mocniejszych układowiczów Stal(tgh)-Radomiak i sie wszystko wyjasni i nie bedzie polemik

pzdr :wink:bez odbioru

Severius_Snape

Post autor: Severius_Snape » 23.06.2007, 19:29

Gość z Poznania studiujący jakis czas w Rzeszowie wmawia mieszkanaca Podkarpacia, że zna najlepiej sytuacje w tym regionie :lol: To są już jaja !!!!

Tak żeby cie troszke moj drogi jegomościu oswietlic to walka Wisłoki(w mniejszej ilosci i to w Lublinie) trwała z Bandą Motor okolo 30 sekund i skonczyla sie honorowym konkretnym zwyciestwem Motoru, który de facto chwalił Wisłoke po tym spotkaniu i nie napinał sie w przeciwnosci do ciebie...mieszkancu Poznania, który widział ta walke :shock:

Co do ustawek Sovii ze Stalą to były bodajze dwie ich młodych band wiec na ten temat chyba tez mało wiesz :wink:

Wbij sobie do głowy, że Podkarpacie jest takim regionem, że każda z ekip moze zaliczyc w danym dniu muke jak i spektakularne zwyciestwo,chociaz fakt, że jesli chodzi o chuliganke,wyjazdy, i trzymanie stałego w miare poziomu od dluzszego momentu to absolutnie ponad poziom wybija sie ekipa Stalowej,Sovii,Wisłoki,Siarki i Stali Rz.

Stary KaeS

Post autor: Stary KaeS » 23.06.2007, 19:30

kosmalskiP :idea: coś się mi wydaje, że w Rzeszowie to uzupełniałeś wykształcenie po uprzedniej edukacji w Szczytnie :wink: Jeżeli widziałeś, to albo byłeś przypadkowym mieszkańcem Lublina wracającym w niedzielę do domu (co jest wykluczone z opisu gdzie to byłeś, studiowałeś itd.), albo :idea: wydygany siedziałeś w jednym z dwóch milicjowozów... Więcej nie napiszę, ale to co piszesz jest typową prowokacyjką... kapitan Żbik :?:
jak najbardziej bez odbioru
Niech MOC SHERWOOD będzie z NAMI
IŚĆ SWOJĄ DROGĄ, NIE DAĆ SATYSFAKCJI WROGOM
Nie potrzebna siekiera by roz... frajera

Severius_Snape

Post autor: Severius_Snape » 23.06.2007, 22:12

Seszel

10 lat życia na Podkarpaciu, jeżdzenie na atrakcyjniejsze mecze poz wzgledem chuliganki i interesowanie sie scena to chyba lekka roznica co do pomieszkiwania w samym Rz. podczas studiów goscia z P-ń i wpajania wszystkim do okoła swoich tez i twierdzeń :wink:

A tak poza tematem przez te 10 lat jako obserwator myśle, że w jakis sposob bezstronny prosze cie o podanie powiedzmy 6-u ekip z Podkarpacia, które według Ciebie trzymaja poziom i wiodą w jakis spsob prym w regionie.Taka osobista prosba i moze byc na priv :wink:

Pozdro

FULL OF HATE

Post autor: FULL OF HATE » 24.06.2007, 00:05

kosmalskiP pisze:
tez ktos napisal dlaczego Stal sie nie ustawila z Resovia i jak bys sie cos lapal to bys zauwazyl ze w miastach gdzie sa 2 ekipy zadko dochodzi do ustawek miedzy nimi(za duzo jest do stracenia -przegrana ekipa narazi sie na hasla typu :i widzicie do kogo nalezy miasto!! czy cos w tym stylu) dlatego zadko dochodzi do starci ustawek ekip tego samego miasta Bardziej i w wiekszosci dochodzi do atakow jak to mialo miejsce kiedy Stal wracala z Sacza i Resovia ich zaatakowala(wygrana Stali)
dowcipniś :lol:
I-RR-IDUCIB-LL-I

michalsss

Post autor: michalsss » 24.06.2007, 00:07

śmieszek pisze:
Lubaczow_Hools pisze:u nas w szystko w najlepszym porzadku :wink: 8)
bardzo ciekawe , bo ja np. NIC o was nie slyszalem poza tym ze w Lubaczowie odbyly sie derby Przemysla.

chyba w tej chwili nie istniejecie, wklejasz tu jakies cwane minki a taka miejscowosc jak Lubaczow i taka ekipa jak tamtejsza Pogoń na to nie zasluguje - co wiecej - zalosne to jest.

podaj jakies liczby / wklej opisy jak chcesz udowodnic ze jest inaczej.
wyprzedził mnie :)

Lubaczow_Hools no dawaj, dawaj czekamy 8)

HOOLTURALNY

Post autor: HOOLTURALNY » 24.06.2007, 13:41

Do swira!!!

Tak czytam twoje wpisy i ku*** wszedzie widze napinke sorki ale takie odnosze wrazenie teksty typu "zobaczycie wszyscy co potrafimy; TYLKO CZEKAMY NA COS TAKIEGO!; do zobaczyska poza internetem..."

Wyluzuj bo rozstepow dostaniesz!!!

S_ST

opis

Post autor: S_ST » 24.06.2007, 17:53

Na meczu jubileuszowym (gracze obecni kontra gracze z czasow I i II ligi Siarki) na stadionie bardzo duzo widzow.
Nas w mlynie w porywach do 150 z jedna oprawa "Nasza Jedyna Milosc...to SIARKA" w polaczeniu napisu ze steropianow,transparentu i balonikow w ksztalcie serca oraz duzych wulkanow i stroboskopow.Pod koniec meczu prezentujemy jeszcze sektorowke "pasiaka". Ogolem mecz minal na fajnej atmosferze na trybunach a takze na boisku.Po meczu wspolna fotka pilkarzy i kibicow na murawie i glosne "Sto lat"...

[link]
Ostatnio zmieniony 24.06.2007, 18:03 przez S_ST, łącznie zmieniany 1 raz.

Siarka

Post autor: Siarka » 25.06.2007, 07:48

[link]
TYLKO SIARKA TARNOBRZEG

ObserwatorHG

Post autor: ObserwatorHG » 25.06.2007, 09:38

sory ze sie tak zapytam ale co to ma wspolnego z tym tematem i kibicowaniem :?: [*]
Ave Lonia

On88_PODKARPACIE*

Post autor: On88_PODKARPACIE* » 25.06.2007, 10:25

Był to kibic Sokoła Nisko.. :(

NIECH MU ZIEMIA LEKKA BEDZIE [*]

Nizanski MARGINES

Post autor: Nizanski MARGINES » 04.07.2007, 01:02

dokladnie Wieczny odpoczynek Racz Mu Dac Panie ! :(
19 NiZaNsKa<h>Łobuzzeria 19

1938
ban

Post autor: 1938 » 14.10.2007, 10:04

Opis ze stronki Rakowa:

Niedzielny mecz z naszym jeszcze niedawnym ligowym rywalem wywołał u nas nawet spore zainteresowanie. Ostatecznie w stronę Stalowej Woli wyruszyło nas 37 osób (7 fur i dwie osoby pociągiem). Po drodze dostaliśmy info o grzybobraniu z Jastrzębiem, więc nieco zmodyfikowaliśmy trasę jazdy. Niestety zawodów w zbieraniu grzybów nie udało się zorganizować na wskutek działań służb leśnych. Z naszej strony były 24 wózki bratnich grzybiarzy z Częstochowy i Stalowej Woli. Rywali z niewielkimi posiłkami z Nowej Huty i Kędzierzyna było podobno 21 aut. Podsumowując na meczu nie było żadna ze stron (my dotarliśmy pod stadion równo z ostatnim gwizdkiem). Od nas mecz widzieli jedynie pociągowi, z Jastrzębie ok. 60 ultrasów. Jak się miało okazać dzień się jednak dla nas jeszcze skończył. W drodze powrotnej w Tarnobrzegu atakuje Siarka (ok. 40, w tym Wisłoka), co prawda bez sprzętu, ale na zakręcie napierdalają w auta nie pozwalając wysiąść i wybijając większość szyb. Gdy udaje się nam w końcu wypaść z aut starcie trwa krótko. Siara dostaje konkretnie po głowach i rwie zostawiając sześciu swoich ziomków na naszej łasce (solidny oklep). Chuliganka to ostatnimi czasy sport dla ludzi z zasadami i mocnym charakterem, jak widać jednak są jeszcze ekipy będące sto lat za murzynami, nie potrafiące robić użytku z pięści gdy na przeciw stoi rywal. Lepiej bić w szyby, te wszak nie oddadzą... Po wszystkim zjechali się mundurowi, i mieliśmy trochę problemów. Ogólnie trzy auta dość poważnie uszkodzone (straty to 6,5 tysiąca zł).

KSW

Post autor: KSW » 14.10.2007, 21:05

Nie wypowiadaliśmy(Wisłoka) sie jeszcze w sprawie powrotu Rakowa z Stalowej, wiec teraz cos dodamy od Siebie.

Z Wisłoki bylo tam 8 osob,dojechalismy tak jak pisala Siarka na styk.Z opisu Rakowa wynika ze uciekalismy przed nimi a kto nie zdazyl dostal bęcki.Jest to nie prawda!Starcie nie trwalo moze długo ale napewno Raków nie wyszedl z niego zwyciesko!Po tym starciu tak jak bylo umawiane wycofalismy sie ze wzgledu na psy.Z aut napewno pierwszych 2, goscie nie chcieli wyjsc!Dlatego ktos nie wytrzymal i ucierpiały samochody.

Bardzo zdziwil nas opis Rakowa,odnosnie tych wydarzeń.Mam nadzieje ze z mojego wpisu nie bedzie napinki-poprostu przedstawilem stanowisko kibiców WISŁOKI.Nie mamy zamiaru wiecej wypowiadac sie w tej sprawie wiec komentarze do mojego wpisu sa zbędne.Tyle od Nas

HOOLTURALNY

Post autor: HOOLTURALNY » 27.10.2007, 15:03

Do calego Igloopolu!!!! i forumowiczów odwiedzających kibice.net a zwłaszcza tematy podkarpackie bo o nich chcialem troszke napisac!!!

"IGLOOPOL; W ZWIAZKU Z TYM ZE NIE MOZEMY DOPROISIC SIE USTAWKI Z WISLOKA I SIARKA POSTANAWIAMY ICH DOJEBAC"

niewiem czlowieku kim ty jestes w swojej ekipie co ty soba prezentujesz piszac takie ku*** brednie nie mam zamiaru polemizowac z toba kto komu odmuwil i jak bylo naprawde mam nadzieje ze sa tu jeszcze ludzie powazni i kumaci na tym forum bo to co ty piszesz jest ponizej wszystkiego co jest zwiazane z huliganstwem piszesz ze kogos kopnales w dupe drugiego zagoniles do sklepu co ty wogole piszesz i czym sie szczycisz ludzie jaki wy poziom prezentujecie robisz wstyd calej ekipie piszac takie glupoty i malo interesujace rzeczy na tym forum pisz baranie o konkretach bo jak narazie ty i twoje wpisy sa poprostu puste i nic nieznaczace panowie wiem ze to jest tylko 4liga ale to co prezentujesz nie nadaje sie wogole na okregowke opanujcie sie i jak bedziesz mial cos ciekawego przekazac ludziom to to opisz bo jak narazie poziom zerowy zygam juz tym co sie dzieje na tym forum tego sie ku*** czytac nieda !!!!

nieodbieraj tego jak riposte do twojego wpisu bo wogole mnie te brednie nieinteresuja ja ciebie i twoja ekipe wrecz prosze zachowujcie sie jak powazni ludzie a nie jak banda gowniarzy i netowych napinaczy kazdy kumaty wie jak wyglada podzial sil na podkarpaciu i na co stac dana ekipe wiec wypisywanie glupot ze kopnales kogos w dupe albo brednia ze SWH odmawia wam walki nie podniesie ci morali wiec prosze cie o rozwage w swoich slowach bo nic ci to nieda

Teraz chce zrobic maly wpisik do kibicow Stali Rzeszów mam do was szacunek za wszystko pomimo ze stoje po drugiej stronie barykady ale to ze gdy patrze na Igloo widze tam Stal RZ nie dodaje wam urody a wrecz OSZPECA

pewnie teraz posypia sie riposty na moj wpis ale poprostu tak to wszystko wyglada
z powazaniem HOOLTURALNY

dj_decks_elo_peja

Post autor: dj_decks_elo_peja » 29.10.2007, 21:57

dyskusje na temat derbow rzeszowa mozna chyba tu przeniesc...zeby te,matu III liga grupa czwarta nie zasmiecac...

Abdel

Post autor: Abdel » 30.10.2007, 00:06

lepiej skonczmy juz ten temat derbów bo sa tylko niepotrzebne wpisy. wystarczą juz tylko oficjalne realcje.

Hans Kloss

Re: Komentarze dla Podkarpacia

Post autor: Hans Kloss » 01.11.2007, 10:51

NSM pisze:IGLOOPOL; W ZWIAZKU Z TYM ZE NIE MOZEMY DOPROISIC SIE USTAWKI Z WISLOKA I SIARKA POSTANAWIAMY ICH DOJEBAC. WCZORAJ WJAZD NA OSIEDLE WISLOKI .TRAFIONYCH CZTERECH WAZNYCH TYPOW Z HULIGANKI, DWOCH UDAJE SIE ZLAPAC. DOSTAJA DOBRY OKLEP.KWICZA JAK STARE BABY.GDY SIE ZAWIJAMY ,PO DRODZE GONIMY JESZCZE JEDNEGO TYPA Z ROBOTNICZEJ.JEDEN Z PRZYWODCOW.SPIERDALA NA SZCZUPAKA DO SKLEPU ALE KOPA ZDAZYL DOSTAC.DZISIAJ ODWIEDZAMY CZTERY ICH OSIEDLA, NA STRAZACKIEJ ZPIERDALAJA I CHOWAJA SIE ZA STOJACA POLICJE, WIEC SIE ZAWIJAMY.JEDEN NA PODDEBACH PRZEKOPKA, ORAZ DWOCH NA LYSOGORSKIEJ. NA MATEJKI NIE STWIERDZAMY NIKOGO.CZEKAMY NA USTAWKE.NIECH CALA POLSKA WIE ZE NIE MACIE NA TO ODWAGI, MOZE SIARKA WAS ZMOBILIZUJE.SWH-STAL RZ ID.I JESZCZE JEDNO, MAJA DO NAS PRETENSJE ZE CZASAMI UZYWAMY SPRZETU.TO WY ZYDY JUZ SOBIE WMAWIACIE ZE TO MY BIEGAMY Z SIEKIERAMI? ZENADA.WASZ ODPOWIEDZ MNIE h** OBCHODZI ,CZEKAMY NA JEDNO I WSZYSTKO SIE WYJASNI.IGLOOPOL HOOLIGANS.

myslalem ze nie ma bardziej durnej osoby niz "IGLOOPOL" ..ALE PRZEBIłEś GO :) ..Jesteś prze...kumaty ..hahaha

pozdrowienia dla normalnych...
Obrazek

realmadryt
ban

Post autor: realmadryt » 03.12.2007, 11:05

Podsumowanie wyjazdów kibiców Stalówki na sezon 2007/2008 r.:
jesień: ( info. stalowka.pl )

Warta Poznań - Stalówka 98 (12 Raków, 12 Resovia)
Pelikan Łowicz - Stalówka 7
GKS Katowice - Stalówka 185 (37 Resovia, 6 Raków)
Śląsk Wrocław - Stalówka 94 (25 Raków)
ŁKS Łomża - Stalówka 0
Tur Turek - Stalówka 3
Wisła Płock - Stalówka 72 (10 Resovia)
Motor Lublin - Stalówka 330 (15 Raków, 14 Resovia)
Polonia Warszawa - Stalówka 2 (zamknięty sektor dla gości)
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Stalówka 117 (29 Raków) + 25 Stalówka i 25 Resovia
Włókniarz Konstantynów Łódzki - Stalówka PP. 2

a takze :

Raków - Chrobry Głogów 23
Raków - Polonia Słubice 5
Koszarawa Żywiec - Raków 100 (22 Stalówka)
Miedź Legnica - Raków 117 (5 Stalówka)
Sandecja Nowy Sącz - Resovia 165 (22 Stalówka, kilku ŁKS)
Resovia - KSZO 22
Resovia - Kolejarz Stróże 1
Stal Rzeszów - Resovia ok. 1850 (ok. 200 Stalówka, 95 ŁKS, 16 Miedź, 12 Stal Sanok, 23 Union Berlin)
Wisłoka Dębica - Resovia 250 (4 Stalówka, 4 ŁKS)
ponadto byliśmy obecni na meczach siatkarskich w Nisku:
Resovia - Jadar Radom
Orkan - Resovia II

Portugalia - Polska 1
Finlandia - Polska 5 z flagą
Polska - Kazachstan 21 z flagą
Polska - Belgia 180 Stalowa z 3 flagami + 18 Nisko z flagą
Serbia - Polska 68 (w tym 7 Stalówka z flagą, 42 Resovia z flagą, 10 ŁKS, 5 Miedź, 4 JKS)

Małolacik

Post autor: Małolacik » 03.12.2007, 13:04

Tematy ci sie chyba pomyliły...

Łoś

Post autor: Łoś » 03.12.2007, 13:47

podkarpacie w koncu
Stal Rzeszów

acab1908

Post autor: acab1908 » 14.12.2007, 23:03

Stanowisko Wisłoki w sprawie opisów Igloopolu na tym forum:
W dniu wczorajszym zbieramy się i dzwonimy do Igloopolu z propozycja walki. Nasi rywale zza miedzy nie udzielaja jednoznacznej odpowiedzi,proponuja abysmy przyszli na Zatorze. Ruszamy na ich osiedle w 35 osob i po raz kolejny dzwonimy, dostajemy odpowiedz ,że sa juz zebrani w osiedlu, Podchodzimy pod tylnie kasy ich stadionu ponownie telefonujac i nakłaniajac ich do walki. Wychodzimy na głowna ulice ich osiedla, jednak najwyrazniej nie byli chetni do konfrontacji. Z okrzykiem wychodzimy z ich osiedla. Niestety oprocz smiesznych smsm-ow nie bylo ich stac na nic wiecej.

Wasza internet0owa propaganda została rozwiana przez rzeczywistość!

PTH

Nizanski MARGINES

Post autor: Nizanski MARGINES » 20.12.2007, 15:04

sokol nisko hooligans :)
19 NiZaNsKa<h>Łobuzzeria 19

krzysiek_AG

Post autor: krzysiek_AG » 20.12.2007, 21:27

Nizanski MARGINES pisze:sokol nisko hooligans :)
coś nie tak z Tobą?? :roll: :roll:

KSW

Post autor: KSW » 21.12.2007, 12:02

W dniu wczorajszym doszło do umawianej walki z Igloopolem. Ustalilismy wspolnie miejsce najmniej przypałowe dla kazdej z ekip, jak i to ze walczymy BEZ SPRZETU!. Zbieramy sie w pewnym miejscu (jest nas 45-50 osob), jednak dostajemy telefon od goscia z LKS, ze na ustalonym miejscu jednak sie nie pojawia - przy tym nie chca podac konkretnego powodu. Typ twierdzi ze chca sie bic za wszelka cene i proponuje na walke tzw "polane" za torami. Mimo tego ze musielismy przejsc przez cale miasto i stacje pojawiamy sie w tym miejscu. Dzwonimy zeby wychodzili i dostajemy informacje ze nigdzie sie nie wybieraja, mamy przyjsc pod ich stadion(praktycznie sasiaduje z Komenda) i koniec gadki. Maksymalnie wkurwieni postanawiamy tam isc. W koncu widzimy ich ,oczywiscie zaczynaja rzucac w nas kamieniami, butelkami i UWAGA! leca w nasza strone dwie butelki z benzyna. My ruszamy zdecydowanie jednak Igloopol ucieka w poplochu w swoje osiedle. Oznajmiamy co o tym sądzimy i zawijamy sie na nasze osiedla. Na szczescie obylo sie bez wiekszych problemow z psami.
Z nami 2 obserwatorow z Siarki ktorzy chcieli zobaczyc jak wyglada systuacja w Dębicy.
Byla to ostania proba ustawienia sie z Igloopolem.
Prosze takze gosci od Nas o nie zabieranie głosu w tej sprawie by uniknac zbednych gadek.

ODPOWIEDZ