Co ty świrujesz w ogóle że mysza pk pogoniony jak to ostry kocur jest po trepanacji czaszki, tamte parchy jak kaczorek czy peterek nawet podjazdu nie mają, III ligaKarpiu pisze: 06.04.2026, 11:21 Swoją drogą to grono pogonionych raperów kibiców powiększa się: Kaczor BRS, Myszka PK, Peter - też trzymał z Libim, a teraz sam Libi
Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
-
Ie_suiveur
No to jak się nie kryjesz to komu? Przecież nigdy w życiu się tutaj nie pochwaliłaś 😀tak tylko pytam pisze: 06.04.2026, 14:14nawet będąc anonimową, obsraną pizdą nie potrafię napisać komu kibicuję. Zdycham k**** w końcu na raka.Ja takiej bitej kurwie jak ja specjalnie nie będę odpisywał, bo w przeciwieństwie do ciebie (…), ja się z tym nie kryje.
Tylko że Libi z własnej głupoty, nie sądzę by coś na złość pozeznawał a tamci to chyba konfiKarpiu pisze: 06.04.2026, 11:21 Swoją drogą to grono pogonionych raperów kibiców powiększa się: Kaczor BRS, Myszka PK, Peter - też trzymał z Libim, a teraz sam Libi
-
berserkergang
Mysza za sam kawałek z zoofilem powinien ch,ja do d*** dostać w każdym miejscu na ziemi.
-
pizgacz_rurkowcow
Po postach wnioskuję że z Lublina, tak Małolacie? To co tam sobie przewijacie z fanami jaboli z Wroclove to wasza sprawa, pewnie tylko to co wam wygodne. Ci to zaś są pocieszni, masa gadżetów Antywisla, napinkowe transy, teledyski i oprawy - superancko tylko zastanawia mnie jedno. Dlaczego zatem że Śląskiem i choćby Miedzianka nie potrafiliście zrobić krzywdy jakiejś konkretniejszej załodze Wislackiej od czasów Marsylii?Malolat_93 pisze: 02.04.2026, 16:54Możliwe nie jestem z Cracovii więc nie wybielam ich 🤦 Ale to jednak o Wiśle się dużo mówi pod kątem sławnych świadków koronnych bądź właśnie takich "raperów" jak Libi co nawijają o zasadach jebaniu konfidentów a kończy się to tak jak zawsze. Gruby wyrok = proszę o 60-tke bo nie poradzę sobie w kryminale a w kawałkach sztywny Git 🤣obserwator17 pisze: 02.04.2026, 15:28no no bo tylko na Wiśle są takie kwiatki a na cracovii sztywno zawsze 100%Malolat_93 pisze: 01.04.2026, 23:00 A to ten co śpiewał że każdy wróg będzie rozliczony i w ogóle jest taki zasadowiec ? Coraz to lepsze persony ze świata Wiślackiego pokazują się 😎🤣
"Rzeczywistość z d*** opisywana przez pizgaczy" - Matka Kurka
"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama
"Blogi internetowe zagrażają demokracji" - Barack Hussein Obama
Nie mam pojęcia. Nie widziałem papierów
-
mateusznow
Wiśle wyjdzie tylko lepiej na pogonieniu Libiego.
Przecież mówi się, że ten cały Libi to domowy ninja i dostał samochód w zamian za milczenie w pewnej paskudnej sprawie
taa, nagle całe Bieńczyce się przerzucą. I te teksty o kompromitacji na 'derbach', gdzie było 50- biletów i wiadomo było że nie będzie żadnej mobilizacji przed tym meczem.
A jak w tym tygodniu oceniasz rysunki ultrasów? Białe gwiazdy równe? Literki ok? I kiedy pokażesz swój kajecik... 😅piącha pisze: 08.04.2026, 18:40
Libi, Libim ale Wisła powinna zapytac tego drugiego o papiery których nie chce pokazać bo "pies mu zeżarł" czy tam kawe wylał? zdarza sie co nie?
zapytajcie go też o jego związki z Wisłą, na ilu meczach był w życiu w ogole, o wyjazdy nie macie nawet co pytać ;)
i dlaczego trzyma flage "nowohucka patologia" jak do niego bardziej pasowałaby "stróżewska"? :D
jak juz zobaczy te papiery to moze zrobi porzadek z tym ze ten samozwanczy kibic Wisły robi wam siare przed Slovanem ktory reklamuje gale swoich wojowników razem z tą dętką
Opowiedz nam więcej wariacie - on sam na siebie papiety trzymał? Ty je widziałeś zanim je zjadłeś piesku skoro znasz ich zawartość jako jedyny? 🤣 Bierz mniej...
Na tej fladze to jest kondom?
tak, to pęknięty kondom twojego starego, no i widzisz jaki zjeb z tego wyszedł.
I ten kondom był z wełny.ts06 pisze: 09.04.2026, 01:41 tak, to pęknięty kondom twojego starego, no i widzisz jaki zjeb z tego wyszedł.
-
Taksepatrze
Pamiec juz nie ta, pomóżcie, bo sobie nie moge przypomniec. Mecz na Reymonta na starym stadionie, stary sektor gosci na łuku. Mecz mial byc transmitowany w tv. dopiero od drugiej połowy i przyjezdni przez całą pierwszą polowe przesiedzieli w kompletnej ciszy na tych plytach chodnikowych wbitych w ziemie - doping zaczeli dopiero od drugiej polowy, zeby byc lepiej slyszalni w telewizji. Takie czasy ;) Co to byla za ekipa?
Ja takie coś kojarzę jedynie z meczem Wisła - Legia bodajże, z tym że było to tuż po śmierci Fujina i to był powód braku z ich strony dopingu w pierwszej połowie.
Aczkolwiek, pamięć może mnie już oszukwiać,
za kim jestes?
-
Taksepatrze
Kurcze moze masz racje? Aczkokwiek nie wydaje mi sie że bylo to po smierci Fujina. Bylem na tym meczu. Aczkolwiek u mnie tez juz pamiec zawodzi.nrth pisze: 13.04.2026, 12:45 Ja takie coś kojarzę jedynie z meczem Wisła - Legia bodajże, z tym że było to tuż po śmierci Fujina i to był powód braku z ich strony dopingu w pierwszej połowie.
-
Jan Barbados
Bez napinki, co symbolizuje na Wiśle maczeta skrzyżowana z kondomem?
"Zabijemy i zgwałcimy" oczywiście w gumce.Jan Barbados pisze: 13.04.2026, 13:44Bez napinki, co symbolizuje na Wiśle maczeta skrzyżowana z kondomem?
Pewnie jest to powiązane z wkładaniem dłoni pod majtki chłopakom ze Slovana , a maczeta to wiadomo , groźnie mimo wszystko musi być
-
Jan_Kowalski
W tej kolejności?eNGie pisze: 13.04.2026, 14:03"Zabijemy i zgwałcimy" oczywiście w gumce.Jan Barbados pisze: 13.04.2026, 13:44Bez napinki, co symbolizuje na Wiśle maczeta skrzyżowana z kondomem?
Nie wiem gdzie na tej "fanie" widzisz jakieś Wiślackie barwy? 😅 Myślę, że jak poznamy tajemnice Narodu Wybranego i Narodowej Cracovii a póżniej przejdziemy do Kaczego z Legii i Daniela z Poloni Bytom pucujących się przy chłopakach z maczetami w bagażniku na tle "fany pdw Wojtas" - by tydzień później krzyczeć "c*** wam w dupe nożownicy" - to przejdziemy do tej nowohuckiej patologii - pomożesz? 😆Jan Barbados pisze: 13.04.2026, 13:44Bez napinki, co symbolizuje na Wiśle maczeta skrzyżowana z kondomem?
Chce ci się samemu sobie z kilku kont odpowiadać? Używqj chociaż vpn 🤣
Ktoś wie, że przy najbliższym domowym meczu na Pasach bedzie Pogoń? Jeśli tak to kibicowsko szykuje sie konkret mecz.
https://zapodaj.net/plik-uIxDt6nQ5nMlody95 pisze: 13.04.2026, 19:10Nie wiem gdzie na tej "fanie" widzisz jakieś Wiślackie barwy? 😅 Myślę, że jak poznamy tajemnice Narodu Wybranego i Narodowej Cracovii a póżniej przejdziemy do Kaczego z Legii i Daniela z Poloni Bytom pucujących się przy chłopakach z maczetami w bagażniku na tle "fany pdw Wojtas" - by tydzień później krzyczeć "c*** wam w dupe nożownicy" - to przejdziemy do tej nowohuckiej patologii - pomożesz? 😆Jan Barbados pisze: 13.04.2026, 13:44Bez napinki, co symbolizuje na Wiśle maczeta skrzyżowana z kondomem?
-
w miare kumaty
Pominąwszy, że ktoś wyżej Ci powiększył … czapka Wierność pewnie też Cracovii? No i chyba jako wiślak powinieneś wiedzieć kto jest na zdjęciu?Mlody95 pisze: 13.04.2026, 19:10Nie wiem gdzie na tej "fanie" widzisz jakieś Wiślackie barwy? 😅Jan Barbados pisze: 13.04.2026, 13:44Bez napinki, co symbolizuje na Wiśle maczeta skrzyżowana z kondomem?
Jesteś idealnym przykładem tych świeżo rejestrowanych gamoni, którzy w d**** byli, gówno widzieli i nawet nie ogarniają „who’s who”.Mlody95 pisze: 13.04.2026, 19:10Nie wiem gdzie na tej "fanie" widzisz jakieś Wiślackie barwy? 😅 Myślę, że jak poznamy tajemnice Narodu Wybranego i Narodowej Cracovii a póżniej przejdziemy do Kaczego z Legii i Daniela z Poloni Bytom pucujących się przy chłopakach z maczetami w bagażniku na tle "fany pdw Wojtas" - by tydzień później krzyczeć "c*** wam w dupe nożownicy" - to przejdziemy do tej nowohuckiej patologii - pomożesz? 😆Jan Barbados pisze: 13.04.2026, 13:44Bez napinki, co symbolizuje na Wiśle maczeta skrzyżowana z kondomem?
Mając do Wisły lata świetlne nie strzeliłbym sobie aż tak w kolano.
Oczywiście masz racje panie kumaty. A odniesiesz się do innych pytań?traffic2 pisze: 13.04.2026, 23:11Jesteś idealnym przykładem tych świeżo rejestrowanych gamoni, którzy w d**** byli, gówno widzieli i nawet nie ogarniają „who’s who”.Mlody95 pisze: 13.04.2026, 19:10Nie wiem gdzie na tej "fanie" widzisz jakieś Wiślackie barwy? 😅 Myślę, że jak poznamy tajemnice Narodu Wybranego i Narodowej Cracovii a póżniej przejdziemy do Kaczego z Legii i Daniela z Poloni Bytom pucujących się przy chłopakach z maczetami w bagażniku na tle "fany pdw Wojtas" - by tydzień później krzyczeć "c*** wam w dupe nożownicy" - to przejdziemy do tej nowohuckiej patologii - pomożesz? 😆Jan Barbados pisze: 13.04.2026, 13:44
Bez napinki, co symbolizuje na Wiśle maczeta skrzyżowana z kondomem?
Mając do Wisły lata świetlne nie strzeliłbym sobie aż tak w kolano.
Wprowadź nas w kulisy seksafery małpiszona w jg - ile to żon kolegów zadowolił, że aż Kaczy musiał zarapować przy maczecie?
Czy cynamonowi koledzy z Ajaxu mu pomagali?
Wojtas to dobry nożownik czy zły?
Musztardy i majonezu starczy by obrzucić Pogoń za dwa tyg? Czy trzeba zawezwać ekipę Lecha by pomogła zdemontować toalety 🤣 Tylko pierwsze trzeba poochraniać FameMMA albo ciemnego streamera chodzącego po Krakowie 😅
Naród wybrany - Narodowa Cracovia 😆
-
kapitan_swir_planeta
Na literze „h”.Mlody95 pisze: 13.04.2026, 19:10Nie wiem gdzie na tej "fanie" widzisz jakieś Wiślackie barwy? 😅 Myślę, że jak poznamy tajemnice Narodu Wybranego i Narodowej Cracovii a póżniej przejdziemy do Kaczego z Legii i Daniela z Poloni Bytom pucujących się przy chłopakach z maczetami w bagażniku na tle "fany pdw Wojtas" - by tydzień później krzyczeć "c*** wam w dupe nożownicy" - to przejdziemy do tej nowohuckiej patologii - pomożesz? 😆Jan Barbados pisze: 13.04.2026, 13:44Bez napinki, co symbolizuje na Wiśle maczeta skrzyżowana z kondomem?
Banda antykomuna!
-
Stachu Wirażka
https://krakow.tvp.pl/92605815/wyroki-d ... rzegorza-z
Misiek wyłapał wyrok 6 i pół roku, dodatkowo musi oddać 10 baniek na rzecz skarbu państwa.
Zatrzymali go w 2018,na dzień dzisiejszy miałby odsiedziane 8 lat.Przyjmując,że wyłapałby wtedy piętnastaka to wyszedłby maksymalnie za 7 i nie musiałby bulić tych 10 baniek.Nieźle go wydymali hehe.
Misiek wyłapał wyrok 6 i pół roku, dodatkowo musi oddać 10 baniek na rzecz skarbu państwa.
Zatrzymali go w 2018,na dzień dzisiejszy miałby odsiedziane 8 lat.Przyjmując,że wyłapałby wtedy piętnastaka to wyszedłby maksymalnie za 7 i nie musiałby bulić tych 10 baniek.Nieźle go wydymali hehe.
Diabeł się upomniał po podpisaniu cyrografu
Odsiedział 2 i pół roku. Myślisz że ile teraz posiedzi?Stachu Wirażka pisze: 14.04.2026, 19:51 https://krakow.tvp.pl/92605815/wyroki-d ... rzegorza-z
-
w miare kumaty
Podsumowując: fana „nowohucka patologia” jest wiślacka. Nie wiedziałeś czyją jest i kto ją trzyma. Próbowałeś się bronić przed tym, że jest wiślacka, pomimo tego, że masz tam „podpowiedzi” jasno wskazujące do kogo należy. A teraz, skoro Cię już uświadomiono do kogo należy płótno próbujesz przekonać innych, że Cracovia to większa patologia?Mlody95 pisze: 14.04.2026, 10:40
Oczywiście masz racje panie kumaty. A odniesiesz się do innych pytań?
Wprowadź nas w kulisy seksafery małpiszona w jg - ile to żon kolegów zadowolił, że aż Kaczy musiał zarapować przy maczecie?
Musztardy i majonezu starczy by obrzucić Pogoń za dwa tyg? Czy trzeba zawezwać ekipę Lecha by pomogła zdemontować toalety 🤣 Tylko pierwsze trzeba poochraniać FameMMA albo ciemnego streamera chodzącego po Krakowie 😅
-
nieskumalemtypa
Ten Młody95 to kolejny wynalazek jak Karpik, lub nawet to ta sama osoba. Jedyne ich źródło informacji to to co zobaczą w internecie. Pierdoli jeden i drugi ogólnikami.
To chyba pierwszy przypadek, ze 60tka dostaje wyrok bezwglednego wiezienia.ts06 pisze: 14.04.2026, 22:09Odsiedział 2 i pół roku. Myślisz że ile teraz posiedzi?Stachu Wirażka pisze: 14.04.2026, 19:51 https://krakow.tvp.pl/92605815/wyroki-d ... rzegorza-z
Nie pierwszy i na pewno nie ostatni.
http://www.youtube.com/user/czarni
Oczywiście, że wiem kto ją trzyma - nie wisiała na stadionie nigdy a osoba o której mowa jest pogoniona.w miare kumaty pisze: 15.04.2026, 09:06Podsumowując: fana „nowohucka patologia” jest wiślacka. Nie wiedziałeś czyją jest i kto ją trzyma. Próbowałeś się bronić przed tym, że jest wiślacka, pomimo tego, że masz tam „podpowiedzi” jasno wskazujące do kogo należy. A teraz, skoro Cię już uświadomiono do kogo należy płótno próbujesz przekonać innych, że Cracovia to większa patologia?Mlody95 pisze: 14.04.2026, 10:40
Oczywiście masz racje panie kumaty. A odniesiesz się do innych pytań?
https://zapodaj.net/plik-LoCOQIbPzk
Domyślam się, że wiesz kto trzymał ten transparent? I wytłumaczysz to w ten sposób jak ja? 😂
Odpowiesz na mniej wygodne tematy? Ty brylujesz wiedzą odnośnie nowohuckiej patologii z ostatniego tygodnia z facebooka a nie odnosisz się do pytań, które są mniej wygodne i wgmagają jakiejś wiedzy z tematu 🤣
Przecież to logo było pod projekt muzyczny, coś jak Bonus ma Ciemną Strefę czy DymKNF z Bytomia a nie flaga klubowa przygłupy.
gts to jednak stan umysłu
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30-tu lat
N_ pisze: 15.04.2026, 10:59Nie pierwszy i na pewno nie ostatni.Dawid.beee pisze: 15.04.2026, 10:47To chyba pierwszy przypadek, że 60-tka dostaje wyrok bezwglednego wiezienia.

Podobno także hANKA z "turystów97" (czyli "(duża!) korona" á la mASA, a nie jak armia zwykłych rozkrak z 60 kk np. z wsh, pSYCHOfAJ1996, dEhAwU2000 iTP.) się szykuje do powrotu na więzienne ochronki, więc jak tam spotka wśród milicyjnych pedofilów mACIORĘ, szefoWą wiślackich szARiKSów, to może obie będą miały romans, a po wyjsciu założą sobie wspólny kanał dla fanów na "only-fans'ie" u ... młodej załęckiej, jakto "w świecie przestępczym", oczywiście. ;)