A skąd jest 99% petard i pozostałej pirotechniki? ... No chyba że masz na myśli jakąś garażową produkcje to spoko.Zott 1945 pisze:.powiem tak zostaja wam markety z chinolami.....
Zielone OW wybuchły po 2-4 sekunach i tyle po zabawie :)
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
A skąd jest 99% petard i pozostałej pirotechniki? ... No chyba że masz na myśli jakąś garażową produkcje to spoko.Zott 1945 pisze:.powiem tak zostaja wam markety z chinolami.....
Ja odpalam czeskie petardy i ognie.prawdziwe czeskie a nie produkcje malych chinskich raczek.nigdy sie nie zawiodlem na czeskim sprzecie,od petrad po swiece.a ich prawdziwe ow sa najlepsze.pozdrawiamSztygar pisze:A skąd jest 99% petard i pozostałej pirotechniki? ... No chyba że masz na myśli jakąś garażową produkcje to spoko.Zott 1945 pisze:.powiem tak zostaja wam markety z chinolami.....
Zielone OW wybuchły po 2-4 sekunach i tyle po zabawie :)
Widziałem to, jednak myślałem że to dotyczy tylko zamówień przez internet z powodu terminu dojścia paczki, a ja chciałem odebrać osobiście. No nic, moja wina, przepraszam za poprzedni post.Wizard. pisze:Silnoręki - 24.12 zakonczylem przyjmowanie zamówien.
łukasz mial wiecej czasu na ogarniecie.
Co do pytan o sklep - wrócimy po inwentaryzacji czyli w okolicach 7.01
kilka nowosci
https://www.facebook.com/photo.php?v=652937111414692
https://www.facebook.com/photo.php?v=652943044747432
Filmiki tylko na fb bo produkty testowe.
pwSilnoręki pisze:Widziałem to, jednak myślałem że to dotyczy tylko zamówień przez internet z powodu terminu dojścia paczki, a ja chciałem odebrać osobiście. No nic, moja wina, przepraszam za poprzedni post.Wizard. pisze:Silnoręki - 24.12 zakonczylem przyjmowanie zamówien.
łukasz mial wiecej czasu na ogarniecie.
Co do pytan o sklep - wrócimy po inwentaryzacji czyli w okolicach 7.01
kilka nowosci
https://www.facebook.com/photo.php?v=652937111414692
https://www.facebook.com/photo.php?v=652943044747432
Filmiki tylko na fb bo produkty testowe.
Z pośród blisko 1000 zamówień, jakie zrealizowaliśmy zdarzały się braki, rzadko ale zdarzały się. Zawsze jak czegoś brakuje, to po uzgodnieniu z kupującym dosyłamy towar albo zwracamy pieniądze.zmalopolski pisze:czekałem gdzieś od świąt żeby to napisać bo myślałem że wkońcu poważny chłop i napisze o jakiś brakach na magazynie lub poprostu zwykłym przeoczeniu w wysłaniu przesyłki, ale nic z tych rzeczy kontakt mail, gg czy tel dla tego Pana chyba nie istnieje, rozumiem jak by to chodziło o 100 rac i wyjebał by kogoś na pare koła, ale nie o parę sztuk i brak kontaku od 10 grudnia. Nie rozumiem ludzi którzy takim sposobem zaoszczędzą 100 zł, a stracą kilku klientów na długo.
NIE POLECAM PIROSHOP.PL, O TAKICH RZECZACH TRZEBA MÓWIĆ, BO NIE JEST TO PRZEOCZENIE, A ZWYKŁY ŚWIADOMY WAŁEK, JAK SIĘ PROWADZI FIRMĘ TO SIĘ PILNUJE PRZYNAJMNIEJ MAILA I NIE WIERZE ŻE 15 WIADOMOŚCI + TE NA GG I SMSY NA TELEFON MOŻNA PRZEOCZYĆ. EWENTUALNIE SIĘ NA NIC NIE UMAWIAĆ JAK SIĘ MA ŚWIADOMOŚĆ NIE WYWIĄZANIA Z TEGO!
z PIROSHOP.PL wszystko wyjaśnione, własciel osobiście dzwonił wyjaśniając sprawę, race po czasie ale dotarły.zmalopolski pisze:czekałem gdzieś od świąt żeby to napisać bo myślałem że wkońcu poważny chłop i napisze o jakiś brakach na magazynie lub poprostu zwykłym przeoczeniu w wysłaniu przesyłki, ale nic z tych rzeczy kontakt mail, gg czy tel dla tego Pana chyba nie istnieje, rozumiem jak by to chodziło o 100 rac i wyjebał by kogoś na pare koła, ale nie o parę sztuk i brak kontaku od 10 grudnia. Nie rozumiem ludzi którzy takim sposobem zaoszczędzą 100 zł, a stracą kilku klientów na długo.
NIE POLECAM PIROSHOP.PL, O TAKICH RZECZACH TRZEBA MÓWIĆ, BO NIE JEST TO PRZEOCZENIE, A ZWYKŁY ŚWIADOMY WAŁEK, JAK SIĘ PROWADZI FIRMĘ TO SIĘ PILNUJE PRZYNAJMNIEJ MAILA I NIE WIERZE ŻE 15 WIADOMOŚCI + TE NA GG I SMSY NA TELEFON MOŻNA PRZEOCZYĆ. EWENTUALNIE SIĘ NA NIC NIE UMAWIAĆ JAK SIĘ MA ŚWIADOMOŚĆ NIE WYWIĄZANIA Z TEGO!
Idzie dostać rakiety nieprzeterminowane w cenie 40zł, poniżej tej ceny raczej nikt nie zejdzie.Wizard. pisze:Silnoreki tansze rakiety sa tylko przeterminowane. Normalnie rakieta kosztuje od 70-150 zl wiec Twoje podejrzenia o kant d***

aczego oczekujesz w styczniu i lutym ?Zolpidem pisze:Ale zastój w temacie na początku rundy i po nowym roku. Normalnie jak na forum wyrzutni i innych fajerwerków :)
Nic a co ma być ?CfcK pisze: http://www.ultras-piro.com/ co jest z ta stronką ze nie ma przetłumaczenia na Polski od jakiegoś czasu :/
Pamietnik piromana cz 85323.ARK0 pisze:Witam
Dla firmy arko opracowuję obecnie handheld smoke flare blue (celowo nie podaje pełnego linka)
watch?v=9f07KFQd8cE&list=UUv5bi6RmI4tBwvZSxQuhm9g
a docelowo wszystkie kolory tęczy. Technologia na taki wyrób przypomina maszynę do strzyżenia trawy. Można strzyc:
1. nożyczkami
2. kosą
3. podkaszarką elektryczną
4. traktorem do cięcia trawy
Trudno mi konkurować z Włochem, który ma ten traktor. Ja na dziś mam tylko nożyczki i stoję przed taki wyborem. Albo robię małe partie próbne tego wyrobu, które chwilowo sprzedaję bez pośrednika albo w ogóle tego nie robię, bo partie próbne są zbyt drogie.
Więc handheld smoke flary będą u mnie dostępne, być może od kwietnia. Jak się upewnię, że są ok, jest popyt i wyrób działa prawidłowo - opracuję technologię seryjną i wylecę z tego jako sprzedawca detaliczny. Barwniki mają dopuszczenie do celów pirotechnicznych. Flara włoska ma 20 gram mieszanki dymnej, moja 40 gram. Podkreślę, moja oferta dotyczy tylko na sprzedaż detaliczną i dla partii próbnych flary ręcznej. Na pewno jest to wyrób bezpieczny. Wyjaśnienia wymaga sposób zapłonu.
Są inne wdrożenia, plany i mam nadzieję, że uda się je zrealizować o ile dopisze szczęście bo ono też jest tu ważne. Piro to niebezpieczna i ryzykowna działalność. Nawet kolejność mieszania, decyduje o tym czy pirotechnik nie popełni błędu.
Nie jestem chciwym biznesmenem. Piro to dla mnie głównie pasja i hobby, moja heroina (czasami zabija). Kasa mile widziana ale nie najważniejsza.
Miłego dnia A.