siemce-R pisze: 04.02.2021, 13:12
Jakim zagrożeniem?? Zagrożeniem jest pis i pan rydzyk które w dobie pandemi , dostał 70 milionów od rządu. Tak restrykcyjnej ustawy nie ma nawet w iranie wyjątek sudan . Chcesz żyć w państwie wyznaniowym co dziewczyna jak założy mini dostaje mandat, o takie państwo ci chodzi. Chcesz żeby dziewczyny rodziły rośliny bez płuc bez móżgu bo fachowcy jak Kaczyński czy Pawłowicz którzy nie mają dzieci wnuków tak chcą. Gratuluje i to jeszcze kobieta tak pisze
Jakoś w sondażach ponad 70% polaków jest za strajkiem kobiet to nie jest strajk Lempart.
TERAZ PYTANIE ZA 1000 PUNKTÓW CO CI DAŁ PIS 500PPLUS?
Z całym szacunkiem za Twój wkład w Ruch, ale to co tu skrobnąłeś miażdży mózg. Można nie przepadać za Pis czy za
Kościołem, ale żeby kibol miał takie poglądy i do tego z mojego Ruchu? :(
Jessica - w punkt! to nie są kobiety, tylko lesby, komunistki, antifiary, k.urwiska i inne bezmózgi czy anarchistki z dredami i bębnami. Do tego liczna "męska" delegacja. Tak jak napisałaś, jest to ogromne zagrożenie bo te całe tolerancyjne gówniarstwo które teraz dorasta łapie się na te tanie i wygodne lewackie chwyty i z każdym rokiem będzie co raz większy problem, bo te głąby pójdą na wybory.
Jeżeli przeszkadza komuś Państwo "wyznaniowe-katolickie" jak to zostało nazwane wyżej, to zadajcie sobie pytanie czy bardziej wam odpowiada wzór zachodnio europejski np. francuski a może niemiecki??? czarny na czarnym, arab na arabie, wokół same tolerancyjne cioty, komuchy i inne dziwolągi. Ile jeszcze potrzeba dowodów żeby otworzyć oczy i zobaczyć do czego prowadzi lewactwo u władzy???Przerażające że takie rzeczy trzeba pisać na forum KIBICOWSKIM
kokacola - jeżeli to coś co drze się do megafonu rzeczywiście jest z klimatu narodowo-stadionowego to nie mam więcej pytań i chyba jestem już za stary by takie coś tolerować... Tak jak napisałem wcześniej, but w zęby i tyle w temacie.
2020r. VIII krucjata - przeciwko bolszewizmowi
DEUS VULT