Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Niech ktoś wreszcie wypierdoli tych dwóch przygłupów powyżej,
Miasto moje a w nim..
-
Hanka wasza idolka jedną ręką podpisała decyzje o dobudowaniu wam trybun, a drugą podjęła decyzje że Łódź będzie przyjmować ciapatych z otwartymi ramionami, i to ona i jej przydupasy to w większości wasi "fani", gratulacje.
https://t.me/pump_upp
-
Jeszcze napisz przygłupie, że uchodźcami Hanka zapełni nasz stadion
-
Kimś będzie musiała ameboJeszcze napisz przygłupie, że uchodźcami Hanka zapełni nasz stadion
https://t.me/pump_upp
-
-
-
Chcialbym to zobaczyc :) Przerzucic? Chlopie ja z mazowieckiego a gdy zaczynalem kibicowac Widzewowi to nawet nie wiedzialem ze taki klub jak Łks istnieje ;)StareBałuty1908 pisze: ↑05.07.2017, 20:21Kupuje od lat + funduje jakiemuś dzieciakowi. A co chcesz się przerzucić ponownie ?
-
I takie ku*** debile jak dinter,pojeb uć,czy popopop chcą mnie banować...to ku*** patusy z kałesu.Wyjdzcie w waszych szmatach na większość terenów w Łodzi ,to wam pokażą podmiejskich...lumpki z kałesu zawsze w Naszym cieniu,karnety to już całkiem dla nich poza zasięgiem,fanatycy z meliny,ha ha
-
Haha, miałem podobnie za dzieciaka. Ogólnie wielu ludziom z Łodzią kojarzy się tylko Widzew. Rozpierdala mnie jak biali zawsze pisali 'jedyny Łódzki Klub Sportowy' :D
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
Nie pogrążajcie sie już wieśniaki. Janiol wiedziałem, że jesteś ze wsi i jak widać trafiłem. Po prostu bije od was wieśniactwem pastuchy jebane i tu już nie chodzi o stricte pochodzenie ale tą mentalność waszą, nawet widzewiak z Łodzi bardzo często jest po prostu mentalnie burakiem pastewnym.
-
Weź Master jak pijesz to nie wchodź na internet bo trąci od Ciebie pijanym człowiekiem z umysłem dziecka.
-
Pomijając wasze głupie napinki i przekrzykiwanie się, to ktoś z Łksu mógłby skasować duży napis brudasów wojna klas a nie ras i duży znaczek (A). Lokalizacja w podziemiach przy Żeromskiego i Mickiewicza od strony WAM.
-
Jeśli 100 tysięczne miasto to dla ciebie wieś to spoko. Zresztą mieszkam już od lat w Łodzi.popopopopo pisze: ↑05.07.2017, 23:46Nie pogrążajcie sie już wieśniaki. Janiol wiedziałem, że jesteś ze wsi i jak widać trafiłem. Po prostu bije od was wieśniactwem pastuchy jebane i tu już nie chodzi o stricte pochodzenie ale tą mentalność waszą, nawet widzewiak z Łodzi bardzo często jest po prostu mentalnie burakiem pastewnym.
Ty jesteś patusem bez szkoły z ojszczanej bramy na Polesiu. W sumie miejsce zamieszkania w Łodzi nie ma znaczenia, ale mentalnie jesteś patusem.
NORYMBERGA DLA KOMUNY
-
A Tobie pierdoło internetowa już chyba kilka razy koledzy po szalu mówili żebyś się nie wypowiadał.Rozumiem,że siła internetu większa i nie jesteś w stanie się powstrzymać,żeby nie pieprzyć trzy po trzy...ale spoko chłopaku,pisz jak najwięcej,przynajmniej jest z Ciebie ubaw.Janiol pisze: ↑06.07.2017, 08:19Jeśli 100 tysięczne miasto to dla ciebie wieś to spoko. Zresztą mieszkam już od lat w Łodzi.popopopopo pisze: ↑05.07.2017, 23:46Nie pogrążajcie sie już wieśniaki. Janiol wiedziałem, że jesteś ze wsi i jak widać trafiłem. Po prostu bije od was wieśniactwem pastuchy jebane i tu już nie chodzi o stricte pochodzenie ale tą mentalność waszą, nawet widzewiak z Łodzi bardzo często jest po prostu mentalnie burakiem pastewnym.
Ty jesteś patusem bez szkoły z ojszczanej bramy na Polesiu. W sumie miejsce zamieszkania w Łodzi nie ma znaczenia, ale mentalnie jesteś patusem.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
Gdzie on niby nieprawdę napisał? Jesteście żulami, no może nie co do nogi, ale 95% to po prostu najgorszy ludzki śmieć. Wystarczy spojrzeć na zdjęcia z waszej trybuny by uzmysłowić sobie, że hasło z którego jesteście słynni w całej Polsce tj. "CAŁE ŻYCIE W JEDNYM DRESIE ŁKS POLESIE!" jest w 100% prawdziwe :^)
-
Oho...jest następny bystry 'intelygent' jeszcze brakuje mastera i innych i będzie komplet.Nawet szkoda prądu na komentowanie tych Waszych wywodów 'miastowe wieśki'...LwieSerce pisze: ↑06.07.2017, 08:53Gdzie on niby nieprawdę napisał? Jesteście żulami, no może nie co do nogi, ale 95% to po prostu najgorszy ludzki śmieć. Wystarczy spojrzeć na zdjęcia z waszej trybuny by uzmysłowić sobie, że hasło z którego jesteście słynni w całej Polsce tj. "CAŁE ŻYCIE W JEDNYM DRESIE ŁKS POLESIE!" jest w 100% prawdziwe :^)
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...
-
LwieSerce pokaż zdjęcia z których wyciagasz swoje wnioski.Może okaże się ze 100% "żuli" u nas na trybunie.Czekam.
Wiesz na jakim forum był płacz o zwiększoną ilość najebanych ludzi na meczach? Rzyganie pod siebie,potykanie się o własne nogi czy sen w trakcie meczu.Opisy tego typu pochodzą z FORUM KIBICÓW WIDZEWA.Ty człowieku kultury i wrogu nr.1 wszelakiej patologii.Spójrz na własne podwórko.Czekam na zdjecia
Wiesz na jakim forum był płacz o zwiększoną ilość najebanych ludzi na meczach? Rzyganie pod siebie,potykanie się o własne nogi czy sen w trakcie meczu.Opisy tego typu pochodzą z FORUM KIBICÓW WIDZEWA.Ty człowieku kultury i wrogu nr.1 wszelakiej patologii.Spójrz na własne podwórko.Czekam na zdjecia
ŁKS Łódź Polska
-
no fajnie Adrianku że się zagotowałes, cieszę się z tego bardzo :)RTS UĆ pisze: ↑05.07.2017, 17:05przecież Adi to twoj stary ... masz schizofrenie PSIE ??
a tak na powaznie apropo tego co pytasz...
10.000 podmiejskich żydzewiaków < 3.000 kiboli ŁKS.
i to sie tyczy wszystkich apsektow, gdzie jedni idą w ilość, piknik , i sezonowość, a drudzy w jakość i fanatyzm...
nara.
widzę że zmieniłeś taktykę, już nie wmawiasz ludziom że stadion będzie pusty, bo wiesz że nie będzie, tylko mówisz że jeden kibol ŁKSu wystarczy za 3 Widzewiaków. W sumie patrząc na twoją internetową wojnę na tym forum można doszukać się tam ziarnka prawdy :) a teraz zaloguj się na swoje pozostałe konta i dalej ciśnij po rodzinie jak dzieci z gimbazy...
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
Czy ktoś z Łksu może mi powiedzieć ile sprzedaliscie karnetów po awansie i na jaka pojemność zglosiliscie stadion
***1908*** pisze: ↑24.11.2018, 16:40Zes porównanie zapierdolil jak c***. Ty jesteś mocno przyjebany. Porównujesz chlopa z normalna firma do “skruszonego gangstera“ który rozkurwil się na swoich bo nie leżało mu siedzenie. I tak samo jak kolega spierdalaj obejrzeć mecz bo właśnie leci.“wyjazdowiczu“
-
Z tego co sie orientuje jutro rusza sprzedaż więc możesz sobie zwalić gruche ze szczęśca bo sprzedanych karnetów jest 0 na ten moment.
-
Kibicom z Radomska gratuluje powrotu do swojej nazwy po tylu latach walki czyli do nazwy RKS Radomsko.
-
Popopopo leszczu po 1 to nie będę robił tego co ty
Po 2 zapytałem z ciekawości
Po 3 frajerze bliżej mi do Łksu jak do Widzewa
Po 4 nstepnym razem stul pysk jak masz się cioto napinac
Po 2 zapytałem z ciekawości
Po 3 frajerze bliżej mi do Łksu jak do Widzewa
Po 4 nstepnym razem stul pysk jak masz się cioto napinac
***1908*** pisze: ↑24.11.2018, 16:40Zes porównanie zapierdolil jak c***. Ty jesteś mocno przyjebany. Porównujesz chlopa z normalna firma do “skruszonego gangstera“ który rozkurwil się na swoich bo nie leżało mu siedzenie. I tak samo jak kolega spierdalaj obejrzeć mecz bo właśnie leci.“wyjazdowiczu“
-
po 5 wystarczyło wpisać w google: karnety Łks i byś miał odpowiedź zamiast smarować durne posty
-
A tak zrobilem i wyskoczylo ze karnetu ruszaja 8 a nie 7 tak jak ty napisales ;)popopopopo pisze: ↑06.07.2017, 18:37po 5 wystarczyło wpisać w google: karnety Łks i byś miał odpowiedź zamiast smarować durne posty
-
StareBaluty1908 kupiles juz karnet?
[/quote]
Kupuje od lat + funduje jakiemuś dzieciakowi. A co chcesz się przerzucić ponownie ?
[/quote]
Chcialbym to zobaczyc :) Przerzucic? Chlopie ja z mazowieckiego a gdy zaczynalem kibicowac Widzewowi to nawet nie wiedzialem ze taki klub jak Łks istnieje ;)
[/quote]
Nic dziwnego, że nie słyszałeś. Na wiosce pewnie do tej pory internetu nie masz a gazety raz w tygodniu docierają. Sąsiad Jemioła pewnie.
c*** mnie obchodzi czy mi wierzysz czy nie. Zdanie leszczy mi koło c**** lata.
[/quote]
Kupuje od lat + funduje jakiemuś dzieciakowi. A co chcesz się przerzucić ponownie ?
[/quote]
Chcialbym to zobaczyc :) Przerzucic? Chlopie ja z mazowieckiego a gdy zaczynalem kibicowac Widzewowi to nawet nie wiedzialem ze taki klub jak Łks istnieje ;)
[/quote]
Nic dziwnego, że nie słyszałeś. Na wiosce pewnie do tej pory internetu nie masz a gazety raz w tygodniu docierają. Sąsiad Jemioła pewnie.
-
Jestes plytszy niz scieki
Jakie dziwne przekonanie, ze odburkniesz z tekstem o braku internetu po wsiach.
Pewnie masz 15 lat, nie wiecej i myslisz, ze internet to od zawsze byl, a mleko pochodzi z marketu.
Kolo c**** ci to lata, to na c*** komentujesz?
Jakie dziwne przekonanie, ze odburkniesz z tekstem o braku internetu po wsiach.
Pewnie masz 15 lat, nie wiecej i myslisz, ze internet to od zawsze byl, a mleko pochodzi z marketu.
Kolo c**** ci to lata, to na c*** komentujesz?
-
Nie chce tutaj wdawac sie w jakies miejskie pyskowki ale miej swiadomosc ze Łódz nie jest jedynym miastem w Polsce ;) Jesli nazywasz moje miasto wiocha bez internetu to tylko napisze ze gdy moje miasto bylo juz miastem to Łodzi jeszcze na mapie nie bylo.StareBałuty1908 pisze: ↑06.07.2017, 22:28Nic dziwnego, że nie słyszałeś. Na wiosce pewnie do tej pory internetu nie masz a gazety raz w tygodniu docierają. Sąsiad Jemioła pewnie.
Gdy zajaralem sie Widzewem to racja w moim miescie nie bylo internetu. Dodam tylko ze w Polsce tez nie ;)
-
Melania nie może wyjść z hotelu a Wy tu jakiś internetach? Ludzie cieszcie się ze Łódź kibicowsko żyje jako tako :)
ŁKS Łódź Polska
-
odbiegnę od tematu Łódzkiego i tylko coś do info powyżej napisze.
Patrząc na filmy i zdjęcia z Hamburga - stwierdzam że skala Lewactwa u szkopów jest nie do ogarnięcia !
-
PROSZĘ WSZYSTKICH PODZIELAJĄCYCH MĄ OPINIĘ O lewakach BY NAZYWAĆ ICH ZGODNIE Z PRAWDĄ. NEOBOLSZEWIKAMI. To nie leqactwoto piertolony bolszewizm w czystej postaci.
-
Oni nie wiedzą co to komunizm to cwaniakują. Dzieci Zachodu. Jakby pognili 40 lat w realnym socjaliźmie to by śpiewali inaczej.
Łódzki Klub Sportowy
-
k**** lewackie, nie mam słów, jak patrzę na to czarne bydło. A politycy niemieccy i brukselscy śmią o Polsce mówić: "brak demokracji".
j**** zgniły zachód.
j**** zgniły zachód.
-
-
No jeżeli mieszkałeś w mazowieckim mieście 100 tys to jest tylko Płock i Radom a to nie najlepiej o tobie świadczy.Janiol pisze: ↑06.07.2017, 08:19Jeśli 100 tysięczne miasto to dla ciebie wieś to spoko. Zresztą mieszkam już od lat w Łodzi.popopopopo pisze: ↑05.07.2017, 23:46Nie pogrążajcie sie już wieśniaki. Janiol wiedziałem, że jesteś ze wsi i jak widać trafiłem. Po prostu bije od was wieśniactwem pastuchy jebane i tu już nie chodzi o stricte pochodzenie ale tą mentalność waszą, nawet widzewiak z Łodzi bardzo często jest po prostu mentalnie burakiem pastewnym.
Tzn że jesteś zwykłym "wynikowcem" i lokalny patriotyzm dla ciebie nic nie znaczy?
-
Panowie . Więcej kultury . ,, Kolega,,widzewiak to na 99.9% jest z miasta Płocka onegdaj ,,stolicy,, Polski. Dla porządku ja urodziłem się w Nowym Dworze Maz., całe życie mieszkałem w Głownie , a teraz pobudowałem się na wsi . I co i nic . Mentalność jest w głowie . Pozdrowienia dla normalnych i póki nie ruszy nowy sezon troszkę mniej spinki, i luzu w wakacje urlopy.l
-
strona 12 zawodnik zrobiła wyjazdowy ranking w 3 lidze. Polecam szczególnie ŁKSiakom którzy obrośli w piórka po "udanej rundzie wyjazdowej"
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Ciekawi mnie ta Lechia Tomaszów Mazowiecki. Gdzie oni byli na wyjeździe?
-
Rabinku, szybciutko weź lekarstwa i nie denerwuj się.
To już dzisiaj!... jedziesz na wakacje, zapomniałeś?
Odpoczniesz trochę od internetu i monitora.
Autobus kolonijny odjeżdża specjalnie dla Ciebie o 19.10, yyyyyy przepraszam ja głupi, oczywiście o 19.08-em.
Tak więc pakuj się na spokojnie, masz jeszcze dużo czasu.
No tak....to niespodzianka i w dniu wyjazdu mieliśmy Ci powiedzieć, dokąd jedziesz.
Jak każdy z kolonistów, dostaniesz paczkę z upominkami, jakaś akcja promocyjna ze strony miejscowych kibiców, zaznaczyli w ulotce.
Karnet fundowany, też dostaniesz ale na co i gdzie, to też niespodzianka.
Już wiesz dokąd jedziesz, tak? .....no gdzie, mów szybko?
Oj nie, nie, ........ nie jedziesz do Wocławka.
Na pewno Ci się tam spodoba, poznasz fajnych kolegów i koleżanki... No już mówimy.
Na wakacyjne kolonie jedziesz do.... do..... do.....
Zgierza!!!
Cieszysz się?
Jak to p********* nie jedziesz!
Rabinku spokojnie, porozmawiajmy...
Wysłano z mojego IBM 386SX za pomocą internetu na dyskietki.
To już dzisiaj!... jedziesz na wakacje, zapomniałeś?
Odpoczniesz trochę od internetu i monitora.
Autobus kolonijny odjeżdża specjalnie dla Ciebie o 19.10, yyyyyy przepraszam ja głupi, oczywiście o 19.08-em.
Tak więc pakuj się na spokojnie, masz jeszcze dużo czasu.
No tak....to niespodzianka i w dniu wyjazdu mieliśmy Ci powiedzieć, dokąd jedziesz.
Jak każdy z kolonistów, dostaniesz paczkę z upominkami, jakaś akcja promocyjna ze strony miejscowych kibiców, zaznaczyli w ulotce.
Karnet fundowany, też dostaniesz ale na co i gdzie, to też niespodzianka.
Już wiesz dokąd jedziesz, tak? .....no gdzie, mów szybko?
Oj nie, nie, ........ nie jedziesz do Wocławka.
Na pewno Ci się tam spodoba, poznasz fajnych kolegów i koleżanki... No już mówimy.
Na wakacyjne kolonie jedziesz do.... do..... do.....
Zgierza!!!
Cieszysz się?
Jak to p********* nie jedziesz!
Rabinku spokojnie, porozmawiajmy...
Wysłano z mojego IBM 386SX za pomocą internetu na dyskietki.
-= Kobiety sa z Wenus, faceci z Marsa a kibice z Młyna. =-
-
czy hulsi z ciemnej strony miasta wyszli juz z zabarykadowanego bistro czy dalej kitrają się tam w obawie przed młodymi hools RTSu ?
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
-
Hulsi jedynego Łódzkiego Klubu Sportowego najebali wam wczoraj kilku typa ze starej ekipy pod czekoladą ;)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!