Co do liczb Sandecji i zgód w Krakowie:
854, w tym Cracovia Kraków ok 170, Czarni Jasło 84, Stal Mielec 63, Polonia Warszawa 3
Komentarze-3-5 listopada !
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Komentarze-3-5 listopada !
Zbyt piękna ta relacja Stomilu jak dla mnie
Niestety czasy kiedy w choćby w 20-30 typa można było pośmigać po obcym mieście bez ogona już dawno minęły.
Teraz zbierzesz się w dzień meczu w 10 osób i już się za tobą ciągną. Już nie mówię o tym żeby dostać się pociągiem w takiej grupie do innego miasta (oczywiście w dzień meczu twojej drużyny). Wszech obecna inwigilacja, monitoring na stacjach, skrzyżowaniach. Do tego społeczniaków też nie brakuje.
Ciesz się że moje mlode kibicowskie lata przypadły na tamte czasy.
Teraz zbierzesz się w dzień meczu w 10 osób i już się za tobą ciągną. Już nie mówię o tym żeby dostać się pociągiem w takiej grupie do innego miasta (oczywiście w dzień meczu twojej drużyny). Wszech obecna inwigilacja, monitoring na stacjach, skrzyżowaniach. Do tego społeczniaków też nie brakuje.
Ciesz się że moje mlode kibicowskie lata przypadły na tamte czasy.
Co jeden to lepszy
a dintre najlepszy 
kibiców Polonii Warszawa w Zambrowie czterech. Ksiądz, kościelny i dwóch ministrantów.
Tak szczególnie jak ktos pisze takie bajeczki.
-
ProudOfPoland
No ładnie, a kilka wyjazdów temu zrezygnowali bo dostali za małą pulę. ;)getout pisze: 19.11.2017, 01:49 kibiców Polonii Warszawa w Zambrowie czterech. Ksiądz, kościelny i dwóch ministrantów.