Komentarze 17-19 marca !
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
-
ProudOfPoland
Re: Komentarze 17-19 marca !
Przyszli i zrobili burdel Łódzki z tematu ogólnego... Brawo.
-
WODA GAZOWANA2
Eh jak ja żałuję ,że nie założyłem tematu "Otwarcie nowego stadionu Widzewa" :/ Panowie z Łodzi macie swój temat "łódzki" więc tam piszcie kto z kim walczył i kto kogo skroił w Łodzi ,bo większość ludzi to nie obchodzi .Wszedłem poczytać co się działo na stadionach w Polsce ,a tu praktycznie 7 stron o jednym meczu :/
No to czekamy czy chociaż połowa tego ruszy z Lksem na wyjazd w końcu to rodowici.
-
89piotrekski
Dziś prawie 2 tyś Legii & Olimpii w Gdańsku !
-
does.not.matter
- Kontakt:
Widocznie obecnie dla klubu z Polesia jest to wyczyn, tak więc się chwalą. Szkoda, że ten temat zanieczyszczają swoimi "rewelacjami".14Bojo88 pisze:Widać w jakim wieku są ludzie którzy się tu wypowiadają... Jeszcze 10 lat temu wykrojenie rywala przed meczem w mieście derbowym było czymś normalnym, a teraz wielki szał macicy...
Wielkie święto w Lodzi, Piotrkowska do późnych godzin czerwono-niebieska, żydów nie odnotowano.
Największą komedię wczorajszego dnia odwalił Ruch Chorzów, odpuścili swój wyjazd na ciekawy teren kosztem przekrzyczenia Widzewa na własnym stadionie. Nie wiem jak bardzo trzeba mieć nie tak w głowach aby na " obcym" stadionie i nie swoim meczu śpiewać " ...Ruch Chorzów 3 punkty ma ..."
-
does.not.matter
- Kontakt:
Niestety administratorom forum pasuje ten burdel, więcej napinki to więcej wpisów i ludzi na forum, a to przekłada się na finanse.
Brawo wypier... bo nie chcę juz tego czytac ,nawet początków bo mnie mdli .Napiszcie relacje i ok ,dyskutujcie w swoim dziale.ze stadionu pisze:JUDE,JUDE,JUDE CAŁA ŁÓDŹ...w********** z tymi rozkminami na poziomie piaskownicy do swojego tematu
-
szybowiec22
Czlowiek wchodzi na to forum chialby cos poczytac madrego co bylo w ten weekend a tu 6 stron walkowania o niczym. ale po tej kolejce nasuwa sie jedno Łks potrafi rozwalic kazdy temat dyskusji na tym forum,
Komedią jest to, że oczerniasz Chorzowskich, a nie wiesz ze na wyjazd do Lubina mieli zakaz.Egon1983 pisze:Największą komedię wczorajszego dnia odwalił Ruch Chorzów, odpuścili swój wyjazd na ciekawy teren kosztem przekrzyczenia Widzewa na własnym stadionie. Nie wiem jak bardzo trzeba mieć nie tak w głowach aby na " obcym" stadionie i nie swoim meczu śpiewać " ...Ruch Chorzów 3 punkty ma ..."
Egon83 może jakiś inteligentniejszy kumpel ci wytlumaczy czemu Ruch śpiewa, ze ma trzy punkty ;)
-
popopopopo
Raz na jakiś czas, od wielkiego dzwona jak sie was najeżdża c*** wie ile możecie sobie wtedy pochodzić wtedy po pietrynie i wielkie podniecenie, bo sie mogliście pobawić troche, no ku*** żenada. BURAKI SĄ WIDZEWSKIE!
Elana tam w ogole byla w tej łodzi?? widzialem tylko flagi WS DHW I PF koło siebie.. To już się robi chyba WRW powoli a nie WRWE hehe
-
husaria1683
Teraz już wiem dlaczego powstał kilkudziesięciu kilometrowy korek na Strykowie, samoloty były przekierowywane na inne lotniska, kolej stanęła. Wczoraj słynne haslo "pół Polski ich nienawidzi a drugie pół to oni" stało się faktem:)Hustin Doffman pisze:...na otwarciu stadionu pół miasta ..DZIŚ U NS JEST FREKWENCJA SKORO POL POLSKI SIE ZJECHAŁO...
Szkoda, że wczoraj masowe l4 wśród waszych bramkarzy na Pietrynie. Na limance, okolicznych uliczkach i karolewie żadnej żywej duszy. Także nie pierdolcie o jednej akcji gdzie wiekszość ludzi zbierała się na mecz, a po meczu chcący podjąć rękawice z wami pochowaliście się w bramach z menelami. WRWE !
Wygląda to na napinkę, ale Ci odpowiem. Tak była, wisiała także na dawnej Niciarce jej flaga. Pozdrawiana była także Wisła, gwizdów w tym czasie nie słyszałem. Dość jasno też określiliśmy swój stosunek do Resovii, także odpowiednio ją "pozdrawiając". Tego, że ŁKS ponoć przed meczem terroryzował miasto nawet nie chce mi się komentować, no bo nie wiem czy same osoby wypisujące te głupoty wierzą w to, że ktoś w nie uwierzy.19BN00 pisze:Elana tam w ogole byla w tej łodzi?? widzialem tylko flagi WS DHW I PF koło siebie.. To już się robi chyba WRW powoli a nie WRWE hehe
Spokojnie, do wieczora większość napinaczy z pod Kaliskiego będzie udawać ze jest na wyjeździe. Przejabane będzie jutro kiedy znow sie pologuja.
najlepsza wczorajsza akcja ŁKSu to chyba wjazd na ten temat w godzinach wieczornych
Każdy kto wczoraj był w Łodzi widział jak obecnie wygląda to miasto. Całe centrum, Piotrkowska, wszystkie tramwaje, autobusy zapelnione ludźmi w barwach Widzewa. To miasto kibicuje Widzewowi. Łks nigdy tak nie opanowal i nie opanuje miasta.
Jedyne co moga to wypisywac zmyslone bzdury na tym forum.
Jedyne co moga to wypisywac zmyslone bzdury na tym forum.
-
spacerowicz
o tak o z rana? Bawią się w Morsów czy piją pod Neptunem?89piotrekski pisze:Dziś prawie 2 tyś Legii & Olimpii w Gdańsku !
Teraz miasto podzielone na pól przecież to wy przez lata gadaliscie ze Widzew to tylko fan cluby
Jako kibica postronnego, zupełnie niezaangażowanego w łódzki konflikt śmieszy mnie te spuszczanie się nad frekwencją na Widzewie, po latach grania na ruinie, później w ogólne na jakiś dziwnych obiektach otworzyli nowy ładny stadion, więc dziwne by było gdyby tego kompletu nie było. Pewnie z rok, dwa frekwencja utrzyma się na bardzo dobrym poziomem tylko jakie to ma w praktyce znaczenie? Żadne, przykłady innych ekip pokazują, że nowe stadiony szybko się nudzą...Na Śląsku na otwarciu było 40 tys, później kilkanaście tys na każdym meczu, teraz każdy widzi jak to wygląda, Na Lechii 30 tys, w Poznaniu 40 tys, swego czasu regularne komplety były w Kielcach, pierwsze mecze super frekwencja w Tychach itd itp. Mija pewien czas i wszystko wraca do normy, żeby Widzew mógł realnie zyskać na mieście, musiałby połączyć nowy stadion, z wynikami sportowymi, awansami rok po roku i jednoczesnym upadkiem sportowym ŁKSu, na to się nie zapowiada, dlatego w praktyce frekwencja na otwarciu nie ma żadnego znaczenia. RTS nie jest pierwszym, ani nie ostatni klubem który przeżyje bum na nowy stadion, dziwi mnie tylko że niektórzy robią z tego jakieś epokowe wydarzenie, które zachwieje równowagą sił w Łodzi.
-
esyfloresy
Olimpia była w Stalowej?
-
spacerowicz
o to to to. Wczoraj na tej "szczecińskiej podkowie" było coś ponad 3tysiące ludzi ale gdyby w tych samych okolicznościach przyrody byłoby otwarcie nowego cieplutkiego stadionu z dachem to przecież też oczywistą rzeczą byłby komplet.amf0508 pisze:Jako kibica postronnego, zupełnie niezaangażowanego w łódzki konflikt śmieszy mnie te spuszczanie się nad frekwencją na Widzewie, po latach grania na ruinie, później w ogólne na jakiś dziwnych obiektach otworzyli nowy ładny stadion, więc dziwne by było gdyby tego kompletu nie było. Pewnie z rok, dwa frekwencja utrzyma się na bardzo dobrym poziomem tylko jakie to ma w praktyce znaczenie? Żadne, przykłady innych ekip pokazują, że nowe stadiony szybko się nudzą...Na Śląsku na otwarciu było 40 tys, później kilkanaście tys na każdym meczu, teraz każdy widzi jak to wygląda, Na Lechii 30 tys, w Poznaniu 40 tys, swego czasu regularne komplety były w Kielcach, pierwsze mecze super frekwencja w Tychach itd itp. Mija pewien czas i wszystko wraca do normy, żeby Widzew mógł realnie zyskać na mieście, musiałby połączyć nowy stadion, z wynikami sportowymi, awansami rok po roku i jednoczesnym upadkiem sportowym ŁKSu, na to się nie zapowiada, dlatego w praktyce frekwencja na otwarciu nie ma żadnego znaczenia. RTS nie jest pierwszym, ani nie ostatni klubem który przeżyje bum na nowy stadion, dziwi mnie tylko że niektórzy robią z tego jakieś epokowe wydarzenie, które zachwieje równowagą sił w Łodzi.
-
Czerwiec_76
Daleko mi do lodzkich klubow ale Widzew cieszy sie , ze opanowal miasto itd....
Gdzie byli kibice Widzewa jak LKS swietowal swoj awans w centrum miasta?
https://www.youtube.com/watch?v=RpUebmyWYT0
Na ten mecz chyba warto zwrócić uwagę.
"Przed meczem: Unia - Stal Rzeszów (19.03.17)
Kto już rzyga monotonią Ekstraklasy powinien zwrócić uwagę na to właśnie spotkanie. Obie ekipy spotkają się ze sobą po czterech latach przerwy. Niedawna tarnowska Unia przybiła układ hools z ekipą Resovii. Na sektorze gości pękną trzy stówki, wraz ze wsparciem Karpat. Smaczku dodaje fakt, że zarówno Resovia jak i Stal wyruszą do Tarnowa niemalże o identycznej porze. Mecz zaplanowano po niedzielnym obiedzie - 15:00"
"Przed meczem: Unia - Stal Rzeszów (19.03.17)
Kto już rzyga monotonią Ekstraklasy powinien zwrócić uwagę na to właśnie spotkanie. Obie ekipy spotkają się ze sobą po czterech latach przerwy. Niedawna tarnowska Unia przybiła układ hools z ekipą Resovii. Na sektorze gości pękną trzy stówki, wraz ze wsparciem Karpat. Smaczku dodaje fakt, że zarówno Resovia jak i Stal wyruszą do Tarnowa niemalże o identycznej porze. Mecz zaplanowano po niedzielnym obiedzie - 15:00"
Ponoć autokar.esyfloresy pisze:Olimpia była w Stalowej?
-
does.not.matter
- Kontakt:
Niestety większość z nas nie pamięta co robiła około 6 lat temu. Pamięć już nie ta.Czerwiec_76 pisze:Daleko mi do lodzkich klubow ale Widzew cieszy sie , ze opanowal miasto itd....
-
obiektywnyFAN
Co się dzieje na Pogoni?
Ostatnio jakiś protest po meczu w PP, teraz frekwencja 3500 z czego w młynie może 150 osób... co by nie mówić poziom Piasta Gliwice ( nic im nie ujmując )
Ostatnio jakiś protest po meczu w PP, teraz frekwencja 3500 z czego w młynie może 150 osób... co by nie mówić poziom Piasta Gliwice ( nic im nie ujmując )
-
MalinowyNos
Unia - Stal Rzeszów
Jest jakaś relacja na necie?
-
CzarnuchUD
Łap https://youtu.be/j00-XRk4zF8MalinowyNos pisze:Unia - Stal Rzeszów
-
Czytelnik1979
Smutna wiadomość nadeszła właśnie z czeskiej Opavy: jeden z kibiców Śląska nie żyje, wyszedł się przewietrzyć i wpadł pod nadjeżdżający pociąg.
To gruba impreza musiała być
Młoda Elana obecna w dobrej liczbie . To ze nie bylo widac flagi to wam wystarczy zeby juz pisac ze ME nie było hahha . Pora sie spakować bo jutro czeka na was gimnazjum
-
Czytelnik1979
I jeszcze link na temat śmierci chłopaka z Wrocławia w Opavie: http://www.fanatik.ogicom.pl/archiwa/8940
O ku*** jaka policyjna propaganda.
Łęcznianie ciągle odpuszczają wyjazdy? Zamierzają się uaktywnić np. w związku z postawą piłkarzy, czy do końca 'mają wolne' i u sb i na wyjeździe?
U Lecha rekord darmówek, czy już bywało lepiej?
Z góry dzięki;D
U Lecha rekord darmówek, czy już bywało lepiej?
Z góry dzięki;D