Nie ma to jak siedziec na necie w dniu derbow swojej druzyny, wyjsc na mecz pol godzinki przed rozpoczeciem a po ostatnim gwizdku udac sie szybciutko w swoje 4 sciany i skrobac posty na kibicach. Cos mam przeczucie ze dzisiaj takich okazow bedzie od groma...
Zawsze myślałem że największa derbowa napinka jest w okresie derbów Warszawy ale Kraków mnie dziś zaskoczył.
Ktoś coś gadał na temat wejscia Cracovii na stadion w związku z przepilowaniem krat? W sensie czy wiadomo że obejdzie się bez konsekwencji i normalnie wejdą?
Galimatias pisze:
Czy do k**** nędzy nie można wyczyścić 6 i 7 strony tego tematu? Obydwie strony Łodzi tak tu nasrały, że śmierdzi gorzej niż w Krakowie.
dokładnie jak napisał fann temat odizolowany od Komentarzy do kolejki , wiec co wam zalezy na zamykaniu tematu?Temat dotyczy Wisły oraz Cracovii to niech sie tutaj napinają do woli jest dużo śmiechu jak sie czyta posty net hoolsów gdzie z 5 stron powinno trafic do tematu,,coś na poprawe humoru,,...Tak na marginesie do tej całej chuliganeri weż sobie jeden z drugim zmarszcz freda to przejdzie napewno ciścnienie opadnie to jest moja recepta.
czy w krakowie kibice treneuja walke miaczami i innymi nożami na zasadzie jak w reszcie kraju popularne sa sztuki walki wrecz wsrod kibicow? i nijako drazac dalej temat - czy laża na silke i pracuja nad wiekszymi gabarytami - wiadomo, ze im wiecej cialka tym latwiej zostac trafionym dzidą i innymi akcesoriami.
PierdemWdziub pisze:czy w krakowie kibice treneuja walke miaczami i innymi nożami na zasadzie jak w reszcie kraju popularne sa sztuki walki wrecz wsrod kibicow? i nijako drazac dalej temat - czy laża na silke i pracuja nad wiekszymi gabarytami - wiadomo, ze im wiecej cialka tym latwiej zostac trafionym dzidą i innymi akcesoriami.
Ale im więcej "ciałka" tym trzeba grubiej ciąć. aby dostać się do wewnętrznych organów. Więc jak zostaniesz trafiony to nic Ci się takiego nie dzieje oprócz krwawienia, a jak taki szczypior wyłapie nawet delikatnie to już może być gorzej.
Dobrze że to wrzuciłeś bo na C+ ani na sekunde nie pokazali co się dzieje tylko pokazują te padlinę na boisku i mozna sie bylo domyślać co się dzieje w okolicach trybuny Cracovii
Toudi pisze:Dobrze że to wrzuciłeś bo na C+ ani na sekunde nie pokazali co się dzieje tylko pokazują te padlinę na boisku i mozna sie bylo domyślać co się dzieje w okolicach trybuny Cracovii
Dokładnie! zamiast tej padliny na boisku jaką pokazują nam wszystkie drużyny w naszej śmiesznej ekstraklasie, powinny być kamery skierowane na kibiców ( sorry, kiboli) bo przynajmniej ONI coś sobą reprezentują
Nie pokazuje C + bo jest zabronione przez FIFE i UEFE pokazywanie dymow na stadionach takie prawo do niedawna weszlo w zycie a szkoda bo na boisku ostra padlina. Co do Cracovii Wisla tak malo dala biletow ze ich tak malo?