Walczymy o stadion! - www.konwiktorska6.pl

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

porcelain

Re: Walczymy o stadion! - www.konwiktorska6.pl

Post autor: porcelain »

Ten temat dotyczy budowy stadionu, a nie tego kto jest w mieście a kogo nie ma.

Foxx, przez tyle lat jesteś tu mode/adminem i nie potrafisz zrobić prostego 'CIACH BAJERA'? Żeby było śmieszniej to jeszcze podkręcasz atmosferę.
Ktoś wrzucił kamyczek do ogródka kolegów zza miedzy, tamci odrzucili i teraz tylko napierniczacie się tymi kamykami.

Inne tematy jakoś moderatorzy potrafią ustawić na właściwy tor, tutaj nikt się nie pokusi o to... Strach? Nieee..., nie sądzę!

Pośmiać się z Polonistów można zawsze, bo okazji nie brakuje, ale żeby na siłę rozwalać temat 'czysto informacyjny' zbędnym spinaniem... 'toż to siok'!!!
iparts.pl
modest

Post autor: modest »

źle mnie zrozumiałeś Panie Foxx. Nie nazwałem "ścierwem" tego konkretnego programu o o kibicach Legii bo również się zgadzam, że był wyjątkowo na poziomie. Miałem na myśli dziennikarzy tej stacji którzy niejednokrotnie przedstawiali kibiców negatywnie.
Foxx

Post autor: Foxx »

W takim razie zwracam honor.
ffffff

Post autor: ffffff »

Pewnie ten post zostanie usunięty bo mod to warszawiak, ale...Protestowanie Legii przeciwko inwestowaniu pieniędzy w stadion Polonii i mówienie, że to marnowanie pieniędzy, gdzie sami dostają 500mln na nowy stadion jest... K...A MAĆ ŚMIESZNE.

Ja nie mówie, żeby budować trzeci stadion, gdzie na Polonie chodzi ok 1,5 tyś ludzi na mecz, ale zachowanie Legii jest poprostu...nawet nie wiem jak je nazwać...
K6_ON_TOUR

Post autor: K6_ON_TOUR »

My sprzedajemy, współparcujemy z gazetami it. A jak Pani Foxxx wyjaśnisz takiego kwiatka? "To i tak dużo, bo przecież nikogo na gorącym uczynku nie zatrzymano. Na pozostałych, choć przez policję zostali namierzeni, zabrakło dowodów. - Nie udało się dostatecznie udowodnić im ich obecności pod halą. Także dlatego, że pokrzywdzeni kompletnie nie współpracowali z organami ścigania. Paradoksalnie nawet ze strony podejrzanych ta współpraca była lepsza - podkreśla prowadzący śledztwo prokurator Maciej Kabziński."

http://www.sport.pl/pilka/1,70992,72908 ... zusem.html[/quote]
ffffff pisze:Ja nie mówie, żeby budować trzeci stadion, gdzie na Polonie chodzi ok 1,5 tyś ludzi na mecz, ale zachowanie Legii jest poprostu...nawet nie wiem jak je nazwać...
Tak gwoli ścisłości, w tym sezonie frekwencja na meczach KSP wynosi 5-6 tysięcy.
ITI WON

Post autor: ITI WON »

co do pierwszego akapitu to nie masz racji, bo jest od zajebania rzeczy ściganych z urzędu, wtedy psy kierują wniosek do prokuratury.
giocare

Post autor: giocare »

namreh pisze:
K6_ON_TOUR pisze:Tak gwoli ścisłości, w tym sezonie frekwencja na meczach KSP wynosi 5-6 tysięcy.

2010/11, jak do tej pory średnia to 4.980...około

Polonia - Legia (5.100)
Polonia - Zagłębie Lubin (4.500)
Polonia - Korona (6.000)
Polonia W. - Polonia B. (4.500)
Polonia - Cracovia (4.800)
Jak już chcesz sie bawić w statystyka to rób to na oficjalnych danych a nie "z czapy wziętych" (bo tak wygodnie). Średnia frekwencja na meczach KSP w tym sezonie spokojnie przekracza 5.000 i z roku na rok ma tendencję zwyżkową. Zaniżyłeś zapewne "przez przypadek" chociażby dane z ostatniego meczu z Cracovią, tak samo Lubin czy derby.
mancunia

Post autor: mancunia »

terpik pisze:Zdecydowanie ku*** gazeta wyborcza jest wiarygodnym zrodlem. I tacy wlasnie jestescie, macie dziwne upodobania. Ja tam was nie szanuje.
No ja wśród motoru nie ma mamy szacunku, to pozostaje się jedynie cieszyć. Gorzej bym się poczuł, gdybyście nas szanowali serio. Myślę, że żeby nie odchodzić od tematu, to może warto żebyście również się o takowy postarali, może na nowym Lechia albo Widzew by was nie pogonili.
yarpen

Post autor: yarpen »

Pomysł na pisanie listów do pierwszej setki najbogatszych jest może nieco zabawny dziwny i kontrowersyjny, ale należy szukać chyba wsparcia wszędzie no nie?? Rozumiem, że inni walczący o stadiony nie "zniżyliby" się do takiego poziomu żeby szukać wsparcia u Gates'a. :D
Mam nadzieję, że nasi sąsiedzi zza miedzy szykują już odpowiednie listy prostujące nasze petycje i stanowczo negujące ideę wnosząc jednocześnie o sponsoring nowego mostu w stolicy albo kompleksu przedszkolnego pod stosownym patronatem .......... (domyśl się sam) :D
ODPOWIEDZ