Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

arda

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: arda »

troll internetowy pisze:
Arda pisze:Skup się. My zarzucamy KIBICOM Widzewa że startują z list czerwonych ( jeszcze Stachu z Radogoszcza bez żenady dokłada do pieca, że teraz się przerzucili na listy PiS ale wszystko gra i trąbi bo prostytuują się tylko na chwilę żeby dostać się na listy) a Ty to nie wiem o czym piszesz. Bo chyba nie chcesz powiedzieć, że KIBICE Legii waflowali się z PO? A jak stawiasz kibice Widzewa SLD - władze Legii PO to chyba mieszasz systemy. Jaki kibice mają wpływ na ITI, Leśnodorskich czy Mioduskich? Natomiast kibice Widzewa chyba mają wpływ na kibiców Widzewa kolaborujących z SLD?
Doskonale rozumiem. Nie rozumiem tylko, dlaczego te kilka osób oceniasz juz teraz? Bo co w tym złego, że chcą coś ugrać dla swojego klubu w momencie, kiedy to właśnie tzw. politycy decydowali o budowaniu stadionów w Łodzi (bo to właśnie było w tamtym momencie) i decydują o finansowaniu? Naprawdę uważasz, że tych kilku z Widzewa (do SLD), czy z ŁKSu (do PO) poszło z przekonań politycznych?? Zamiast tego spytaj się pierwszego z brzegu kibica Widzewa, czy nawet ŁKSu o jego poglady polityczne czy stosunek do komuchów i dopiero wtedy oceniaj. Ja znam te osoby i wiem, że idą tam tylko ze względu na sytuację klubu, a nie, że lubią czy szanują polityków. I jeśli ugrają coś dla siebie, zamiast dla klubu, wejdą w partyjne układy i tym samym się skundlą, to sam ich będę potępiał. To, że przeszli z SLD do PiS raczej świadczy, że mają w d**** opcje polityczne, a głównym celem jest lobbowanie na korzyść Widzewa. To jest wg ciebie zbrodnia? Niestety, ale żyjemy w takim państwie, gdzie nadal rządzą naszą ziemią zdrajcy, złodzieje i dorobkiewicze. Jest tylko fasada demorkacji, a w rzeczywistości państwo policyjne i z góry zarządzane. W związku z czym, kiedy byt klubu wisi na włosku, kibice mają się obrazić na cały świat i nie robić nic? Owszem, powinno się -za przeproszeniem- wypierdolić tzw. władze, które niszczą nasz naród, zrobić masowe demonstracje, itd. Tylko, że musiałby być to setki tysięcy demonstrantów w każdym mieście. Uważasz, że na chwilę obecną tyle osób wyjdzie na ulicę?..
Czy to się nam podoba, czy nie, polityka będzie zawsze.
Tak jak napisałem wyżej, nie potępiam ich, bo robią to z miłości do swojego klubu (i to jest dla mnie zrozumiałe), będę potępiać, jeśli się skundlą. I w przeciwieństwie do ciebie i twoich kolegów ze stolicy nie dzielę tutaj skóry na niedźwiedziu. To tyle.
Jestem na tym forum od czasu jego powstania w 2001 roku i bez kitu jesteś chyba trzecim a może czwartym normalnie dyskutującym kibicem Widzewa. Stado Twoich bez ładu, składu, sensu i mijających się często o lata świetlne z prawdą kolegów ujadających tu przez te lata powodują, że jesteś naprawdę objawieniem.
I krótko. Przyjmuję Twoje tłumaczenie. Nie zgadzam się bo dla mnie każdy kto wlazłby w politykę zwłaszcza w taki sposób jest skreślony i z automatu ma wyjazd z Żylety ale prawdą jest że my nie mieliśmy takich problemów.Inne pieniądze, inne priorytety, walka o stadion czy nawet przetrwanie. Niezgodne z zasadami wedle których mnie na stadionie wychowano ale nikt nie wie jakby to wyglądało gdyby smy tak upadli jak kluby łodzkie. I tyle.
iparts.pl
StareBałuty1908

Post autor: StareBałuty1908 »

CzłowiekHonoru pisze:
RTS UĆ pisze:Była moda u was na jaranie się Lechem w tamtym czasie , i każdy kto pamięta ten wasz pakt o nieagresji to wie. Ja miałem wrażenie że raczej pod względem ultras i ogólnie organizacyjnym się jaraliscie KKS , niz pod względem h
Ale kogo obchodzi jakie ty miałeś wrażenie lapsie i co tam ci się przyśniło?

Widzę że jak już nie masz do czego to próbujesz się na siłę do czegokolwiek dopierdolić.
Zmień mała k**** nick bo masz nieaktualny od dłuższego czasu...
rzutkarny

Post autor: rzutkarny »

@troll internetowy
Wpisz sobie w google "Legia Warszawa podatek od nieruchomości" i poczytaj. Legia jest jedynym klubem w Polsce, który ponosi ten koszt bo tak jest skonstruowana umowa najmu. Ani teraz, ani w czasach, gdy klub miał problemy finansowe miasto nie dawało ani złotówki na jego funkcjonowanie(co tyczy się też Polonii, i innych klubów w innych dyscyplinach. W Warszawie są jedynie dotacje na sport młodzieżowy, i to takie symboliczne). Ponadto, to Legia sama zapłaciła za projekt stadionu ok. 10 milionów złotych.
error04 pisze: -460 mln na stadion. Z tym to dobre jaja:
"Głosowanie poprzedziła burzliwa dyskusja. Za zwiększeniem dotacji opowiadali się radni zrzeszeni w klubie Lewica i klub PO.. Z jego wyliczeń wynika, że budowa nie przekraczała 300 mln zł. - Dlaczego nasz stadion ma być Bentleyem Europy?"
Miller zly ale PO i jakas tam lewica (a moze w tym i Miller?) juz ok? ITI popieralo ta Gromkiewicz (PO) na prezydenta Wawy wiec ukladziki ida.
Muszę cię zmartwić.
http://legionisci.com/zdjecia/09radaw1_f3.jpg

Więc jak myślisz, że wyglądało to jak u was to się mylisz:
http://bi.gazeta.pl/im/6d/e3/d3/z138863 ... idzewa.jpg
CzłowiekHonoru

Post autor: CzłowiekHonoru »

StareBałuty1908 pisze:
CzłowiekHonoru pisze:
RTS UĆ pisze:Była moda u was na jaranie się Lechem w tamtym czasie , i każdy kto pamięta ten wasz pakt o nieagresji to wie. Ja miałem wrażenie że raczej pod względem ultras i ogólnie organizacyjnym się jaraliscie KKS , niz pod względem h
Ale kogo obchodzi jakie ty miałeś wrażenie lapsie i co tam ci się przyśniło?

Widzę że jak już nie masz do czego to próbujesz się na siłę do czegokolwiek dopierdolić.
Zmień mała k**** nick bo masz nieaktualny od dłuższego czasu...
Zmień dilera bo ci się na mózg rzuca ten syf co bierzesz.
espana

Post autor: espana »

Dobra to mój ostatni wpis o historii i niech się łodzianie w swoim temacie okładają

trollu:

masz dziwną skłonność do przypisywania komuś niecnych celów i wymyślania cytatów. Ja nie pisałem o niesamowicie komunistycznym Widzewie i śląsku. Tylko jak ktoś mi wciska kity o spisku warszawskim to pokazuje "inny punkt widzenia"

A więc owszem Widzew miał 2 MP za komuny. Czyli połowę swojego dorobku. Możemy sobie więc zrobić tabelę bez komuny, wtedy Widzew będzie na poziomie Zagłębia Lubin, a zawsze miał ambicje na wyrost bycia jednym z największych klubów w Polsce, a nawet czasami w swej megalomanii, największym. Tylko ja w przeciwieństwie do innych nie próbuje wymazywać kawałka historii polskiej piłki. Uznaje sukcesy Górnika, Bytomia itp. Tak jak Real za Franco kosił wszystkich (nie, nie tak jak Legia co 10-15 lat tylko rok w rok) i nie przeszkadza mu to być dzisiaj najpopularniejszym klubem nie tylko w Hiszpanii, ale i pewnie na świecie. Więc jak chcesz to odejmijmy komune. Zostanie nam Wisła,Legia,Ruch,Lech a dalej średniaki typu Widzew,ŁKS,Lubin,Śląsk itp. Nawet ten śmieszny filmik tu wrzucony. Odpaliłem akurat na kawałek, gdzie narrator mówi "od tego momentu zaczęły się sukcesy klubu" i właśnie tą głupotę tutaj zwalczam. Mianowicie era sukcesów Legii to mniej więcej rok 2013 od kiedy to w miarę zdominowali ligę. Wcześniej owszem byli w czołówce zawsze, ale albo za plecami Wisły (lata 2000) albo wojowali z Lechem (lata 90 i aktualnie),kawałek lat 90 wojny z Widzewem - raz jedni, raz drudzy.

Dlatego dla mnie historycznie największymi klubami w Polsce są Wisła Kraków i Legia Warszawa. Wisła za to, że jako jedyni byli potęgą zawsze tzn w każdej erze polskiej piłki (II RP,komuna,III RP) Legia to samo, może II RP trochę mniej, ale ogólnie zliczając MP i słusznie PP jak piszesz, ma największy dorobek w Polsce. Dalej Ruch bo też liczył się zawsze, Lech, Gónik za dorobek i Widzew bo choć ma mniej tytułów od Cracovii, która ostatni raz coś wygrała 70 lat temu, to jednak jest to o wiele popularniejszy klub.

Ciekawe jest to co piszesz o Sobolewskim. Do tej pory wciskaliście tu, że to łódzkie talenty, przygarnięte odpady stanowiły oblicze Widzewa a tu proszę, przyznajesz, że chwilowy okres wielkości Widzewa to zasługa gościa, który "miał coś do powiedzenia w Warszawie". A więc mam rozumieć, że ta łódzka szara eminencja coś sobie w partyjnej centrali załatwiła przy zielonym stoliku a nie chłopaki z łódzkich dzielnic pokonali giganta wspieranego przez ZSRR
serce miasta

Post autor: serce miasta »

arda pisze:
serce miasta pisze:Kibicu Legii Warszawa w moich oczach osmieszasz sie,każdy w Polsce wie że byliście przez długie lata pupilkami komuny i komuna faworyzowała was jak nikogo innego.Nie czujesz Łodzi zajmij sie tą swoją bananową Warszawką i nie wypowiadaj sie na tematy o których nie masz bladego pojęcia
Zdecydowanie nie czuję Łodzi jeśli jacyś kibice startują z list postkomunistów a ich koledzy tłumaczą że to się nie liczy bo to tylko środek do celu. Raz w d*** można? (nawet nie raz bo Stachu dalej sprzęgli temat że teraz jesteście w PiS). Może i się ośmieszam choć nie bardzo wiem czym. Tylko co w takim razie robi Widzew? Przy następnej odpowiedzi zamiast smutno pierdzieć o "bananowej warszawce" i "braku czucia Łodzi" wytłumaczcie najpierw sytuację albo powiedzcie wprost że macie wyjebane na zasady którymi rządzi się sztywna ekipa większości trybun w Polsce i nie będzie więcej pytań. Widzew to w ogóle grypsuje? Pytam tylko.
Czy Widzew gypsuje?Koluniu siedziałem na Białołece i takiego frajerstwa i sprzeniewierzenia zasad jak tam nie ma nigdzie inndziej w Polsce,znów sie kompromitujesz.Odnies sie do linku z forum Łksu który wstawiłem,popieranie za zasponsorowanie oprawy kibicowskiej przez post komuniste to są zasady sztywnej ekipy?Tak samo sztywnej jak ta twoje Legia która używa takich argumentów żeby tylko nie ustawić sie z Ruchem że kapcie spadają.
Sprawa ze startowaniem z list SLD wyglądała tak że w tamtym czasie w Łodzi była batalia o stadiony,miał być wspólny miejski potem na Łks,Starcie i c*** wie gdzie jeszcze.Środowisko kibiców Widzewa postanowiło wziąć sprawy w swoje rece i mieć swojego przedstawiciela w radzie miasta żeby dopilnował naszych spraw tj.żeby stadion Widzew był na Widzewie a nie na Łksie co w tamtym okresie było wielce prawdopodobne.Żadna z partii politycznych nie chciała udostepnić miejsca ze swoich list jedynie sld miało miejsce i nasz kandydat wystartował z ich list nie bedąc ich członkiem.To jest dla Ciebie złamanie zasad kibicowskich?Jak przedstawiciel stowarzyzenia kibiców Łks dostał sie do rady miasta z ramienia PO w okresie kiedy wyscie pajacowali z tusko busem jest ok. tak?Rozumiesz warszawski prawilniaku?Was przypadkiem jjako srodowiska w wojnie z ITI nie poparła prezydent Warszawy i reszta peowców i ich kolesi post komunistów np.Kwasniewski regularnie bawiących na meczach przy Ł3?
MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 »

nikodem pisze:No SLD to zdecydowanie większe go.wno nawet od PO,na szczęście naród ich wyj.bal z Sejmu,panowie ale taj bez mapinki,przyznacie chyba że to łks,was ostatnimi laty ponizal,wygrana w Poddebicach,gdzue to dhw miało zasadzkę i zawiniecie flag,no sory,ale obiekrywnie patrząc wasza wygrana na oietrynue to niemal że nic przy tym.
Nazwę klubu piszemy tak...ŁKS! W********** na onet ze swoimi mądrościami. Nie pij już bo literki uciekają.
rzutkarny

serce miasta pisze:Was przypadkiem jjako srodowiska w wojnie z ITI nie poparła prezydent Warszawy i reszta peowców i ich kolesi post komunistów np.Kwasniewski regularnie bawiących na meczach przy Ł3?
Oczywiście, że nas PO poparło w walce z ITI. Apogeum poparcia miał miejsce podczas zorganizowanej przez Schetynę akcji widelec. Ale poparcie nie ma znaczenie. Wy przecież popieraliście "c**** z Piaseczna" jak trzeba było skomleć o stadion...
czajnik_widzew

Post autor: czajnik_widzew »

rzut karny pisze:Tak to wygląda w przypadku rozpieszczanej przez elity Legii:
Wynajem stadionu rocznie 3,7 mln zł
Podatek od nieruchomości rocznie ~1 mln zł
utrzymanie stadionu w 100% na barkach Legii(ok. 8 mln zł)
dofinansowanie z budżetu miasta dla klubu rocznie 0 zł
Jak to wygląda w przypadku uciśnionego przez władzuchnę Widzewa?
troll internetowy pisze:piszesz o 3,7 mln zł opłaty rocznej za najem. Widzew płaci ok. 2,8 mln zł, co stanowi nieco ponad 75% tego, co płaci Legia. Wartość stadionu Legii to ok. 374 mln zł. Wartość stadionu Widzewa to 138 mln zł, co stanowi niecałe 37% wartości obiektu przy Ł3. Jeśli nawet wziąć pojemność zamiast wartości stadionów, to proporcje mają się podobnie.
Więc licząc wg proporcji, gdyby miała być sprawiedliwość, Widzew powinien w takim razie płacić 37% tego, co płaci Legia (czyli jakieś 1,3 mln zł), a nie 75% (2,8 mln).
szacunek, to się nazywa merytoryczne zaoranie. Kibic polskiego Bayernu narzeka, że lepiej ma Widzew, którego roczny budżet to pensja szatniarza na Łazienkowskiej
serce miasta

rzutkarny pisze:
serce miasta pisze:Was przypadkiem jjako srodowiska w wojnie z ITI nie poparła prezydent Warszawy i reszta peowców i ich kolesi post komunistów np.Kwasniewski regularnie bawiących na meczach przy Ł3?
Oczywiście, że nas PO poparło w walce z ITI. Apogeum poparcia miał miejsce podczas zorganizowanej przez Schetynę akcji widelec. Ale poparcie nie ma znaczenie. Wy przecież popieraliście "c**** z Piaseczna" jak trzeba było skomleć o stadion...
Poparła was bufetowa czy nie?Odnosnie cacka to on poparł nas nie my jego bo to kibice organizowali manifestacje protesty itp.cacek to z władzami Łodzi żył jak pies z kotem i to kibice wywalczyli stadion a majac swojego czlowieka w radzie miasta regularnie monitorowalismy sytuacje.Efekty tego działania widoczne są co sobote na Piłsudskiego 138 i ja osobiscie uwazam że to nasz duży sukces.
Jeszcze jedno do Legionistów cała Polska solidaryzowała sie sie z wami podczas waszego konfliktu z ITI min.Widzew.Jak zachowaliście sie w ramach rewanżu?To są te sztywne zasady kibicowskie o których tu piszecie?Boli was Widzew i ja jestem z tego dumny bo tyle złego ile zrobił Wam Rts nie zrobił nikt inny w Polsce.Gracie regularnie o mistrza,gracie w europejskich pucharach macie super oprawy ia mimo to Widzew ktory pałęta sie sie po niskich ligach a wczesniej wiecznie walczył o byt przyciąga do siebie ludzi ze Skierniewic,Żyrardowa,Sochaczewa itd.czy nawet Kwidzyna.
arda

Post autor: arda »

serce miasta pisze:
arda pisze:
serce miasta pisze:Kibicu Legii Warszawa w moich oczach osmieszasz sie,każdy w Polsce wie że byliście przez długie lata pupilkami komuny i komuna faworyzowała was jak nikogo innego.Nie czujesz Łodzi zajmij sie tą swoją bananową Warszawką i nie wypowiadaj sie na tematy o których nie masz bladego pojęcia
Zdecydowanie nie czuję Łodzi jeśli jacyś kibice startują z list postkomunistów a ich koledzy tłumaczą że to się nie liczy bo to tylko środek do celu. Raz w d*** można? (nawet nie raz bo Stachu dalej sprzęgli temat że teraz jesteście w PiS). Może i się ośmieszam choć nie bardzo wiem czym. Tylko co w takim razie robi Widzew? Przy następnej odpowiedzi zamiast smutno pierdzieć o "bananowej warszawce" i "braku czucia Łodzi" wytłumaczcie najpierw sytuację albo powiedzcie wprost że macie wyjebane na zasady którymi rządzi się sztywna ekipa większości trybun w Polsce i nie będzie więcej pytań. Widzew to w ogóle grypsuje? Pytam tylko.
Czy Widzew gypsuje?Koluniu siedziałem na Białołece i takiego frajerstwa i sprzeniewierzenia zasad jak tam nie ma nigdzie inndziej w Polsce,znów sie kompromitujesz.Odnies sie do linku z forum Łksu który wstawiłem,popieranie za zasponsorowanie oprawy kibicowskiej przez post komuniste to są zasady sztywnej ekipy?Tak samo sztywnej jak ta twoje Legia która używa takich argumentów żeby tylko nie ustawić sie z Ruchem że kapcie spadają.
Sprawa ze startowaniem z list SLD wyglądała tak że w tamtym czasie w Łodzi była batalia o stadiony,miał być wspólny miejski potem na Łks,Starcie i c*** wie gdzie jeszcze.Środowisko kibiców Widzewa postanowiło wziąć sprawy w swoje rece i mieć swojego przedstawiciela w radzie miasta żeby dopilnował naszych spraw tj.żeby stadion Widzew był na Widzewie a nie na Łksie co w tamtym okresie było wielce prawdopodobne.Żadna z partii politycznych nie chciała udostepnić miejsca ze swoich list jedynie sld miało miejsce i nasz kandydat wystartował z ich list nie bedąc ich członkiem.To jest dla Ciebie złamanie zasad kibicowskich?Jak przedstawiciel stowarzyzenia kibiców Łks dostał sie do rady miasta z ramienia PO w okresie kiedy wyscie pajacowali z tusko busem jest ok. tak?Rozumiesz warszawski prawilniaku?Was przypadkiem jjako srodowiska w wojnie z ITI nie poparła prezydent Warszawy i reszta peowców i ich kolesi post komunistów np.Kwasniewski regularnie bawiących na meczach przy Ł3?

Zjechałeś na dechy i już wiesz gdzie najwieksza frajernia w Polsce? Przekot jesteś. Pewnie nawet ameryki nie zrobiłeś ale na forum jamieniator. Bramini na wojnie... I weź się tam trochę częściej klej z tym Ruchem bo na moje oko to masz braki w kontaktach przynajmniej od 7 miesięcy. Bo chyba zgodowicz ci nie wstawia farmazonów?
rzutkarny

serce miasta pisze:Poparła was bufetowa czy nie?Odnosnie cacka to on poparł nas nie my jego bo to kibice organizowali manifestacje protesty itp.
Kolego czajnik, to powyżej to się nazywa zaoranie. Kierunkowość poparcia ma znaczenie jedynie w przypadku relacji Cacek-Widzewiacy. Miód.
serce miasta

Zdecydowanie nie czuję Łodzi jeśli jacyś kibice startują z list postkomunistów a ich koledzy tłumaczą że to się nie liczy bo to tylko środek do celu. Raz w d*** można? (nawet nie raz bo Stachu dalej sprzęgli temat że teraz jesteście w PiS). Może i się ośmieszam choć nie bardzo wiem czym. Tylko co w takim razie robi Widzew? Przy następnej odpowiedzi zamiast smutno pierdzieć o "bananowej warszawce" i "braku czucia Łodzi" wytłumaczcie najpierw sytuację albo powiedzcie wprost że macie wyjebane na zasady którymi rządzi się sztywna ekipa większości trybun w Polsce i nie będzie więcej pytań. Widzew to w ogóle grypsuje? Pytam tylko.[/quote]
Sprawa ze startowaniem z list SLD wyglądała tak że w tamtym czasie w Łodzi była batalia o stadiony,miał być wspólny miejski potem na Łks,Starcie i c*** wie gdzie jeszcze.Środowisko kibiców Widzewa postanowiło wziąć sprawy w swoje rece i mieć swojego przedstawiciela w radzie miasta żeby dopilnował naszych spraw tj.żeby stadion Widzew był na Widzewie a nie na Łksie co w tamtym okresie było wielce prawdopodobne.Żadna z partii politycznych nie chciała udostepnić miejsca ze swoich list jedynie sld miało miejsce i nasz kandydat wystartował z ich list nie bedąc ich członkiem.To jest dla Ciebie złamanie zasad kibicowskich?Jak przedstawiciel stowarzyzenia kibiców Łks dostał sie do rady miasta z ramienia PO w okresie kiedy wyscie pajacowali z tusko busem jest ok. tak?Rozumiesz warszawski prawilniaku?Was przypadkiem jjako srodowiska w wojnie z ITI nie poparła prezydent Warszawy i reszta peowców i ich kolesi post komunistów np.Kwasniewski regularnie bawiących na meczach przy Ł3?[/quote]

Zjechałeś na dechy i już wiesz gdzie najwieksza frajernia w Polsce? Przekot jesteś. Pewnie nawet ameryki nie zrobiłeś ale na forum jamieniator. Bramini na wojnie... I weź się tam trochę częściej klej z tym Ruchem bo na moje oko to masz braki w kontaktach przynajmniej od 7 miesięcy. Bo chyba zgodowicz ci nie wstawia farmazonów?[/quote]
Tak tak tak wszyscy maja braki tylko nie wy:)Pogoń wam podziekowała za kulawe zachowanie,Bielsko odpuliło a Ty mi tu piszesz o sztywnych kibicowskich zasadach i grypsowaniu.Uadało wam sie ostatnio przypadkowo zlać Ruch z Wisłą w prawie dwukrotnej przewadze ale na rewnż w równych liczbach bić sie boicie tak samo jak nie chcieliscie sie bić w równych liczbach u siebie w mieście bedac zebranym ekipą z Widzewem na Torwarze,takie z was prawilniaki i strażnicy kibicowskich zasad.
Marcel1908

Post autor: Marcel1908 »

error04 pisze:
Marcel1908 pisze:Posługując się terminologią co poniektórych kibiców , co było powodem 'lizania się po jajcach" Widzewa i Arki czy aby nie największym nienawiść Arki do ŁKS-u? Swego czasu Widzew wpuścił kibiców Pogoni Szczecin i z opowiadań kolegi z drugiej strony barykady było dość sympatycznie, czy rzeczywiście była jakaś nić sympatii? , żeby była jasność nie chcę wywoływać debilnych lub ironicznych komentarzy.
Stosunki z Arka to byla zasluga naszego bylego gniazdowego ktory byl tez znaczaca sie osoba w Gdyni. To on dazyl do zblizenia sie naszych ekip. Swego czasu byly juz niesmialo robione gadzety laczone Arka-Widzew. Nie wyszlo i zostal jakis tam szacunek i sympatie glownie mlodej ekipy bo starzy patrzyli na krzywo i tyle.
Nasze wizyty na Pogoni byly po tym jak padla zgoda Legia-Pogon. Nie pamietam zeby z Pogon bylo jakies cisnienie. Kosa byla bo byla to zgoda Legii i tyle. Zgoda padla to i Pogon stala sie obojetna.
Pisanie ze kontakty z Arka i Pogonia to laczenie sie w nienawiscie to juz odlot. I w czym ta Arka/Pogon mieliby pomoc nam?

Arka zionęła do nas nienawiścią i to Was ze sobą zbliżało pomimo osoby gniazdowego zresztą jakbyś czytał to co piszę to tak właśnie napisałem , że młodych ciągnęło do siebie . A co do Pogoni, to gdzie Ty wyczytałeś w mojej wypowiedzi o jakiejś nienawiści??Mam prośbę o czytanie ze zrozumieniem bo faktycznie zdarzają się "odloty".
does.not.matter
Kontakt:

Post autor: does.not.matter »

showmustgoon pisze:ŁKS w komplecie wypełni klatkę na meczu RTS WIDZEW ŁÓDŹ - Sokół Aleksandrów w dniu 14.06.
Po c*** takie bzdury wypisujesz?
Łódź-Andrzejów

Post autor: Łódź-Andrzejów »

Klata będzie dostępna dla kibiców Widzewa na ten mecz.
blah

Post autor: blah »

nikodem pisze:No SLD to zdecydowanie większe go.wno nawet od PO,na szczęście naród ich wyj.bal z Sejmu,panowie ale taj bez mapinki,przyznacie chyba że to łks,was ostatnimi laty ponizal,wygrana w Poddebicach,gdzue to dhw miało zasadzkę i zawiniecie flag,no sory,ale obiekrywnie patrząc wasza wygrana na oietrynue to niemal że nic przy tym.
pietryna to w******* waszej ekipy wiec po c*** umniejszasz nikodem. przed poddebicami miales rude gdzie sie skompromitowaliscie. nie ma co wywlekac ciagle tych przeruchanych milion razy tematow
bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ »

Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący
hWŁ

Post autor: hWŁ »

Marcel1908 pisze:Arka zionęła do nas nienawiścią i to Was ze sobą zbliżało pomimo osoby gniazdowego zresztą jakbyś czytał to co piszę to tak właśnie napisałem , że młodych ciągnęło do siebie . A co do Pogoni, to gdzie Ty wyczytałeś w mojej wypowiedzi o jakiejś nienawiści??Mam prośbę o czytanie ze zrozumieniem bo faktycznie zdarzają się "odloty".
Nie dorabiaj teorii spiskowych. Między nami i Arką było blisko zgody, ale nie wypaliło. A wspólny wróg był tylko jednym z dodatkowych czynników, a nie głównym powodem zbliżenia się obu ekip.
Co do Pogoni to jest wzajemny szacunek i neutral. My wpuszczaliśmy ich na nasze sektory a oni nas. O żadnych zgodach czy układach nie było mowy.
Marcel1908

hWŁ pisze:
Marcel1908 pisze:Arka zionęła do nas nienawiścią i to Was ze sobą zbliżało pomimo osoby gniazdowego zresztą jakbyś czytał to co piszę to tak właśnie napisałem , że młodych ciągnęło do siebie . A co do Pogoni, to gdzie Ty wyczytałeś w mojej wypowiedzi o jakiejś nienawiści??Mam prośbę o czytanie ze zrozumieniem bo faktycznie zdarzają się "odloty".
Nie dorabiaj teorii spiskowych. Między nami i Arką było blisko zgody, ale nie wypaliło. A wspólny wróg był tylko jednym z dodatkowych czynników, a nie głównym powodem zbliżenia się obu ekip.
Co do Pogoni to jest wzajemny szacunek i neutral. My wpuszczaliśmy ich na nasze sektory a oni nas. O żadnych zgodach czy układach nie było mowy.
W sprawie Arki mamy trochę inne zdania, ale przekaz właściwie ten sam , co do Pogoni po prostu zadałem pytanie.Jakie znowu dorabianie teorii spiskowych??
hWŁ

Teorie spiskowe, czyli to, że nas i Arkę łączyła głównie nienawiść do was. Tak jak napisałem wyżej, był to jeden z dodatkowych czynników, ale nie główny. Relację z Arką były minęły i tyle w temacie.
Marcel1908

hWŁ pisze:Teorie spiskowe, czyli to, że nas i Arkę łączyła głównie nienawiść do was. Tak jak napisałem wyżej, był to jeden z dodatkowych czynników, ale nie główny. Relację z Arką były minęły i tyle w temacie.
Napisałem , że Arka zionęła do nas nienawiścią (koszulki , hasła itd.) i to Was do siebie zbliżało , a czy to był główny czy pośredni czynnik to już kwestia indywidualnej oceny.Koniec.
mmm1

Post autor: mmm1 »

Ciekaw jestem czy Widzew odpuści dzisiaj mecz z Drwęcą, żeby ŁKS nie awansował. Niby mają jeszcze szanse ale raczej tylko matematyczne
Abr1908

Post autor: Abr1908 »

Róg,róg,róg... Gol,gol,gol... Ten rok należy do "kibiców" Widzewa.Pod kkażdym względem.ŁKS się do was nie równa.To pewne.Dzięki Bogu.

Against modern football
ŁKS Łódź Polska
MW10

Post autor: MW10 »

Abr1908 pisze:Róg,róg,róg... Gol,gol,gol... Ten rok należy do "kibiców" Widzewa.Pod kkażdym względem.ŁKS się do was nie równa.To pewne.Dzięki Bogu.

Against modern football
Wymiana pokoleń. Widzew który budził szacunek odszedł w zapomnienie. Teraz jest nowy, wuwuzele, karnety, frekwencja, kulturalny doping, piłka nożna i piknik.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
łodzianin98

Post autor: łodzianin98 »

Co niektórzy tutaj mówili, że to na ŁKSie panuje większa nienawiść do lokalnego rywala niżeli miłość do własnego klubu...
Właśnie teraz zaczyna się wylew komentarzy od ludzi którzy się cieszą z faktu, że ich drużyna przegrała.
Byle ŁKS nie awansował. Jeszcze rozumiem gdyby ten przejaw występował u ludzi mojego wieku, ale to są osoby często po 30tce, mające rodziny itd.
Czyżby patologia? od której przecież tak Widzew stroni...
hWŁ

Nie płacz żydowski psie :)
error04

Post autor: error04 »

MW10 pisze:
Abr1908 pisze:Róg,róg,róg... Gol,gol,gol... Ten rok należy do "kibiców" Widzewa.Pod kkażdym względem.ŁKS się do was nie równa.To pewne.Dzięki Bogu.

Against modern football
Wymiana pokoleń. Widzew który budził szacunek odszedł w zapomnienie. Teraz jest nowy, wuwuzele, karnety, frekwencja, kulturalny doping, piłka nożna i piknik.
Zapomniales pizdo jak na Polesiu wykluczaliscie z zycia kibicowskiego za brak karnetu? :D
Zazdrosc, zazdrosc i jeszcz raz zazdrosc.
Znasz powiedzenie " nie kluc sie z idiata bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem" ? tak wlasnie wyglada gadka z wami. Chcecie wmowic calej Polsce ze pikniki, karnety itd tak samo jak chcieliscie to zrobic z naszymi Fanclubami.
ZAZDROSC
szwadron97

Post autor: szwadron97 »

ogladalem mecz na necie Widzew pilkarsko conajmniej 2 klasy slabszy od Drwecy zreszta tydzien temu pokazali jak graja wiekszosc meczy na farcie wygrali ale zdziwil mnie doping z perspektywy tv jak na lige w ktorej sa i tyle
Abr1908

hWŁ pisze:Nie płacz żydowski psie :)
"Róg,róg,róg... Gol,gol,gol" hah

Płaczemy ze śmiechu heh
ŁKS Łódź Polska
ban82

Post autor: ban82 »

error04 pisze: Znasz powiedzenie " nie kluc sie z idiata bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem" ?
I Ty nazywasz kogoś idiotą, Dobre :)
error04

Post autor: error04 »

ban82 pisze:
error04 pisze: Znasz powiedzenie " nie kluc sie z idiata bo sprowadzi cie do swojego poziomu i pokona doswiadczeniem" ?
I Ty nazywasz kogoś idiotą, Dobre :)
Od kiedy ortografia jest wyznacznikiem inteligencji? W szkole naopowiadali takich glupot? Nigdy na humanistyke sie nie wybieralem bo jednak smazenie frytek w Macu to nie to ;)
ps jestem po studiach ;)
WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma »

"Róg,róg,róg... Gol,gol,gol" hah

Płaczemy ze śmiechu heh
Widzisz idiotko z całego meczu wyciągnąłeś jeden jedyny moment który był dla jaj, ale już o reakcji fanatyków podczas karnego dla
Drwęcy którego piłkarz zesrał się w gacie i nie strzelił już nie wspomnisz. W ogóle o czym tu gadka jakbyście znaleźli się w analogicznej sytuacji to zapewne zagralibyście pod Widzew już to widzę wy opętani nienawiścią.
https://t.me/pump_upp
ban82

Post autor: ban82 »

Ależ skąd. Nieznajomość podstaw języka robi z Ciebie inteligenta w każdym calu. Zapewne po gimnazjum??
Abr1908

Panie Charyzma słabe to strasznie.Idiotka?Nie zejde na Twój poziom i nie odpowiem.Dobra ok,jestem w stanie zrozumieć Twoją złość po tym blamazu w młynie.Ten doping to żart itd.To usprawiedliwienie jest takie w Waszym stylu.Czytaj śmieszne.Mam tylko nadzieję że na następnych dobrach "pijar" Wam rac nie zablokuje.Bardzo prosze.AMF

"Róg,róg,róg... Gol,Gol,Gol," hej.Tylko my jesteśmy ANTY podobno heh

Panie Charyzma... "Konć waść,wstydu oszczędź"

Idiotka nie pozdrawia
ŁKS Łódź Polska
wid08

Post autor: wid08 »

"k**** przebrzydła ruchnął Cię parkiet bez mydła " :)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
Spy

Post autor: Spy »

Ja pier.... wy sledzicie wiecej meczów Widzewa niż swoich ... Ja wiem ze u Was jest chujnia na calego i garstka pod wiatą ale najpierw pogadajcie z ludzmi z obu stron a pzoniej gadajcie ...

Znam wielu chlopakow od Was tylko grubo po 30 wiec nie wasze roczniki :) ktorzy przyznaja ze ich wkurwia skala jebania na Widzew w stosunku do dopingu dla swoich.
U nas w tym sezonie bylo mega mega malo kurwienia na Lks -- mecz przed Derbami wiadomo a na pozostalych sporadycznie albo wcale .
Abr1908

Wy nie sledzicie naszych meczów.W ogóle.Wíadomo.Linkami do naszych meczów to się "britnej spirs" wymienia na waszym forum

heh
ŁKS Łódź Polska
maxjot

Post autor: maxjot »

Low kick na kolano pisze:Jeszcze wam kiedyś suki bez honoru podziękujemy. I w ogóle nie będziemy zwracać uwagi na lamenty waszych 15 tysięcy karnetowych podsuk, żeby nie mieszać grajków do kibicowskich spraw.
Frajerze pewnie jesteś obszczymurku młody więc nie pamiętasz jak Ziober nas spuszczal do I ligi.Taka przegrana cieszy.Zemsta jest słodka...
WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma »

Róg,róg,róg... Gol,Gol,Gol," hej.Tylko my jesteśmy ANTY podobno heh

Panie Charyzma... "Konć waść,wstydu oszczędź"

Idiotka nie pozdrawia
p********* jak mały Kazio po kwaśnym mleku, otrzyj łzy i nie pękaj zakładam się że wciągną was za te pejsy do drugiej ligi i będziecie mieli eldorado i w ogóle. Zakładam że w identycznej sytuacji wasi grajkowie wpierdalali by trawe a wy wręcz przeprowadzilibyście wychowawczą rozmowe przed meczem aby zagrzać kopaczy do walki, za dużo mam lat i za wiele już o was wiem. Znowu zaczeła się zbiorowa histeria jak przed derbami a nośnikiem jest k.net.
https://t.me/pump_upp
ODPOWIEDZ