Jestem na tym forum od czasu jego powstania w 2001 roku i bez kitu jesteś chyba trzecim a może czwartym normalnie dyskutującym kibicem Widzewa. Stado Twoich bez ładu, składu, sensu i mijających się często o lata świetlne z prawdą kolegów ujadających tu przez te lata powodują, że jesteś naprawdę objawieniem.troll internetowy pisze:Doskonale rozumiem. Nie rozumiem tylko, dlaczego te kilka osób oceniasz juz teraz? Bo co w tym złego, że chcą coś ugrać dla swojego klubu w momencie, kiedy to właśnie tzw. politycy decydowali o budowaniu stadionów w Łodzi (bo to właśnie było w tamtym momencie) i decydują o finansowaniu? Naprawdę uważasz, że tych kilku z Widzewa (do SLD), czy z ŁKSu (do PO) poszło z przekonań politycznych?? Zamiast tego spytaj się pierwszego z brzegu kibica Widzewa, czy nawet ŁKSu o jego poglady polityczne czy stosunek do komuchów i dopiero wtedy oceniaj. Ja znam te osoby i wiem, że idą tam tylko ze względu na sytuację klubu, a nie, że lubią czy szanują polityków. I jeśli ugrają coś dla siebie, zamiast dla klubu, wejdą w partyjne układy i tym samym się skundlą, to sam ich będę potępiał. To, że przeszli z SLD do PiS raczej świadczy, że mają w d**** opcje polityczne, a głównym celem jest lobbowanie na korzyść Widzewa. To jest wg ciebie zbrodnia? Niestety, ale żyjemy w takim państwie, gdzie nadal rządzą naszą ziemią zdrajcy, złodzieje i dorobkiewicze. Jest tylko fasada demorkacji, a w rzeczywistości państwo policyjne i z góry zarządzane. W związku z czym, kiedy byt klubu wisi na włosku, kibice mają się obrazić na cały świat i nie robić nic? Owszem, powinno się -za przeproszeniem- wypierdolić tzw. władze, które niszczą nasz naród, zrobić masowe demonstracje, itd. Tylko, że musiałby być to setki tysięcy demonstrantów w każdym mieście. Uważasz, że na chwilę obecną tyle osób wyjdzie na ulicę?..Arda pisze:Skup się. My zarzucamy KIBICOM Widzewa że startują z list czerwonych ( jeszcze Stachu z Radogoszcza bez żenady dokłada do pieca, że teraz się przerzucili na listy PiS ale wszystko gra i trąbi bo prostytuują się tylko na chwilę żeby dostać się na listy) a Ty to nie wiem o czym piszesz. Bo chyba nie chcesz powiedzieć, że KIBICE Legii waflowali się z PO? A jak stawiasz kibice Widzewa SLD - władze Legii PO to chyba mieszasz systemy. Jaki kibice mają wpływ na ITI, Leśnodorskich czy Mioduskich? Natomiast kibice Widzewa chyba mają wpływ na kibiców Widzewa kolaborujących z SLD?
Czy to się nam podoba, czy nie, polityka będzie zawsze.
Tak jak napisałem wyżej, nie potępiam ich, bo robią to z miłości do swojego klubu (i to jest dla mnie zrozumiałe), będę potępiać, jeśli się skundlą. I w przeciwieństwie do ciebie i twoich kolegów ze stolicy nie dzielę tutaj skóry na niedźwiedziu. To tyle.
I krótko. Przyjmuję Twoje tłumaczenie. Nie zgadzam się bo dla mnie każdy kto wlazłby w politykę zwłaszcza w taki sposób jest skreślony i z automatu ma wyjazd z Żylety ale prawdą jest że my nie mieliśmy takich problemów.Inne pieniądze, inne priorytety, walka o stadion czy nawet przetrwanie. Niezgodne z zasadami wedle których mnie na stadionie wychowano ale nikt nie wie jakby to wyglądało gdyby smy tak upadli jak kluby łodzkie. I tyle.