Kibicowskie Tatuaże ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Kibicowskie Tatuaże ...
Ten z Górnika też konkretny ;] Emblemat fajnie wkomponowany, ale hasło Germany mogłoby być jakąś wymyślniejszą czcionką ;]
To nie zwykle hasło tylko po prostu od chłopaka z Torcidy Germany.dmn pisze:.... ale hasło Germany mogłoby być jakąś wymyślniejszą czcionką ;]
-
Tajemniczy
Jeżeli on jest emigrantem to...elo1312 pisze:To nie zwykle hasło tylko po prostu od chłopaka z Torcidy Germany.dmn pisze:.... ale hasło Germany mogłoby być jakąś wymyślniejszą czcionką ;]
W życiu nie wytatuowałbym sobie nazwy obcego państwa, które obecnie zamieszkuje :|
Torcida Germany to prężnie działające FC Górnika ale też dlaczego by nie wytatuować sobie nazwy drugiej ojczyzny?
Samo słowo 'ojczyzna' może odnosić się tylko do jednego kraju, to wynika z jego budowy. A gość wytatuował sobie po prostu nazwę Fan Clubu.Rush pisze:Torcida Germany to prężnie działające FC Górnika ale też dlaczego by nie wytatuować sobie nazwy drugiej ojczyzny?
-
strona-praska
Rozumiem takich gości jak Mamed Kalidov. Prawdziwy wojwonik , wierny swoim czeczeńskim korzeniemom. Jest kakukazem z krwi i kości , a mimo to widać z jakim szacunkiem odnosi się do swojego nowego domu - Polski. Ojczyzne ma się jedną , ale można kochać również kraj w którym znalazłeś schronienie.
I w jego przypadku dziara z polską symboliką jest jak najbardziej na miejscu
Wstydziłbym się wyjść gdziekolwiek z takim maszkaronem na łydce
Amen
I w jego przypadku dziara z polską symboliką jest jak najbardziej na miejscu
Wstydziłbym się wyjść gdziekolwiek z takim maszkaronem na łydce
Amen
Mam takie pytanko poniewaz chce sobie zrobic dziare i nie wiem jak to sie pisze po łacinie, moze ktos pomoze. Chodzi mi o ptzetlumaczenie tekstu "Nigdy nie było lekko"
-
mlody_kibic
Po łacinie? Jak chcesz być modny to musi wyglądać tak: מעוללא היה קלecostafic pisze:Mam takie pytanko poniewaz chce sobie zrobic dziare i nie wiem jak to sie pisze po łacinie, moze ktos pomoze. Chodzi mi o ptzetlumaczenie tekstu "Nigdy nie było lekko"
Nigducus lectus byllus.ecostafic pisze:Mam takie pytanko poniewaz chce sobie zrobic dziare i nie wiem jak to sie pisze po łacinie, moze ktos pomoze. Chodzi mi o ptzetlumaczenie tekstu "Nigdy nie było lekko"
a tak poza tym to:
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Porażka moim zdaniem i to totalna... no ale każdy robi to co lubi ...Lunia1920 pisze:http://img18.#.us/img18/7163/fd95e8d123.jpg
-
Troublemaker
Ograniczam się z reguły do tego typu komentarzy ale muszę się zgodzić z przedmówcą...Elementy tej dziary w żadnej mierze nie tworzą jakiejś zwartej kompozycji.....
-
avanti1920
Dziarka typa z Ruchu raczej tez nie w moim guscie, ale ten "zmutowany" koles jak dla mnie pasuje do motywu "bad boya" i jesli wlascicielowi takie klimaty sie podobaja to tatuaz fajny.
Dziara "Polska" na lydce jak dla mnie calkiem spoko 2 dziara husarza z logiem H pomyslowa.Ogolnie dziarki patriotyczne jak dla mnie sa pozytywne :)
ta pierwsza na prawdę stylistycznie bardzo ładna... tylko o zgrozo czemu taki ładny tatuaż narodowy na łydce?? na plecach wyglądałby 100 razy lepiej...

nie wiem czy byloRe: Kibicowskie Tatuaże ...
Pomysłowy motyw z husaria.qazwsx15 pisze: http://i42.tinypic.com/15xnady.jpg
Co do dziary gościa z PF to postać na niej znajdująca się to Sagat z gry StreatFighter. Może jest jej fanem i se chcioł jakis motyw z niej połączyc z motywem kibicowskim ;)
Hej ;) Szukam tatuażu dla dziewczyny z H lub symbolem związanym z Lechem Poznań. Mogą być również inne ciekawe motywy,byle żeby zyskać inspirację. Pozdrawiam!
A i co oznacza 'semper fidelis'?
-
AntyJudeFront
Zawsze Wiernydear pisze:A i co oznacza 'semper fidelis'?
dziękuję ;)AntyJudeFront pisze:Zawsze Wiernydear pisze:A i co oznacza 'semper fidelis'?
AntyJudeFront dobrze napisał. Semper Fidelis znaczy "zawsze wierny". "Zawsze wierni" to jest Semper Fideles.
i co z tego ze jestes z nimi zwiazana skoro nie jestes H ... Wydaje mi sie ze chcesz zrobic taka dziarke dla zwyklej popisowki ... Jak dla mnie nieporozumienieChuliganką nie jestem,ale bardzo z nimi związana ;)
-
elektromonter
To co Ci się wydaje,niewiele mnie obchodzi. Dla Ciebie nieporozumienie,a dla mnie coś szczególnego i zapewniam Cię,że to nie jest 'popisówka' jak to nazwałeś. Pozdrawiamecostafic pisze:i co z tego ze jestes z nimi zwiazana skoro nie jestes H ... Wydaje mi sie ze chcesz zrobic taka dziarke dla zwyklej popisowki ... Jak dla mnie nieporozumienieChuliganką nie jestem,ale bardzo z nimi związana ;)
a jak jakis typ by chcial sobie wydziabac motylka to tez trzeba by mu bylo doradzic ?
Dobrze chlopaki mowia , przeciez do dziewczyny to zupelnie nie pasuje
Dobrze chlopaki mowia , przeciez do dziewczyny to zupelnie nie pasuje
Odra Wodzisław
http://i46.tinypic.com/mab2fs.jpg
http://i46.tinypic.com/mab2fs.jpg
Jej skora- jej sprawa. Nie szukala waszych opinii tylko waszej pomocy.
mam pytanie - co sądzicie o klubowym tatuażu u dziewczyny?? konkretnie na 'wewnętrznej' stronie nadgarstka. w tym przypadku napis 'KORONA 1973' lub herb owego klubu
dałbym trochę wyżej, ale zamiast waszego herbu dałbym tylko samą koronę w barwach. niech to sobie najpierw namaluje mazakiem, tak z 3-4 cm na nadgarstkiem, a dziarka nie większa niż 5 cm wysokości. mazak po to, żeby wiedziała czy kolory ładnie wyglądają na jej skórze. drobny napis Korona pod herbem może byćszaaatan pisze:mam pytanie - co sądzicie o klubowym tatuażu u dziewczyny?? konkretnie na 'wewnętrznej' stronie nadgarstka. w tym przypadku napis 'KORONA 1973' lub herb owego klubu
jeśli nie napis to może raczej coś takiego niż herb... byle nie w kolorze.

szaaatan pisze:jeśli nie napis to może raczej coś takiego niż herb... byle nie w kolorze.
w ostatecznosi tez ładnie wygladało by na karku za uszkiem :)
zdecydowanie za uchem odpada - byłaby dziara ta zakrywana przez włosy... ręka ostatecznie dekold
nie moja kobieta, ale swojej nie pozwoliłbym na coś takiego. kobietom pasują kolorowe tatuaże, wasze barwy są żywe, więc ładnie się prezentują.
jak jest wysoka i ma zgrabne nogi to lepiej nad kostką, ma miejsce aby zaszaleć :)
jak jest wysoka i ma zgrabne nogi to lepiej nad kostką, ma miejsce aby zaszaleć :)
kolorowe tatuaże podobają mi się u kogoś jednak u siebie jakoś bym chyba nie tolerowała takiego czegoś... no i nie może on być aż taki rzucający się w oczy...