kibic ze Śląska pisze: 26.12.2019, 13:59
a wiec po koleii..
wpadli na gorące tereny? czyli ze Mikołów to takie gorące tereny rozumiem? 40tysi miasteczko.. wpadli w 3 ekipy Kato Rybnik itp
- ponad seta ludzi
Wpadli nam pod stadion, zgadza sie, w czasie ku*** bojkotu..
Wpadli na Batory , o tych ulotkach piszesz zrzuconych z wiaduktu?
gdzie ta roznica w liczbach? podane było 40, az se wykropkowałem i na zdjeciu jest 47 osob w tym 3 panienki
gdzie były Łaziska tego dnia? na Wigilii w Miko czy u siebie w miasteczku? chcesz fotki?
Na derbach piszesz o tej akcji jak sie wysypali z 200m przed Batorym ? o KSG piszesz rozumiem? i co sie wtedy działo? c**** sie działo procz rakietnic, dostał tam ktos w******* wogole? a jesli juz to 3 osoby? wiecej? byłes rozumiem?
Pod spodkiem czekali i co sie stało? oni czekali, my przyjechalismy, psiarni w c*** ... rozumiem ze triumfem było to ze czekali?
Na kadre pojechali? na kazdą? piszesz o tym jak w 3 ekipy wyjebali Chrobrego? przeciez wiadomo było ze nikt od nas sie tam nie pojawi? na kogo polowali? Na kadre Ruch nigdy jakos specjalnie nie jezdził , a napewno nie zorganizowana grupą, co innego RTS przykładowo
chcesz fotki z pod szpitala w Kato? zerknij se ciuliku kto tam był i ile osob ? postawili sie i nawet przed dobitką nie uciekli..
normalni ludzie od nas wiedza ze idą ciezkie czasy? a z kim gadałes? konkretnie?
Pod Wujkiem sie przeciez c**** działo wtedy.. jakies ganianki ku***.. o czym Ty piszesz?
ciekawe podejscie masz do tej kadry, raz piszesz ze tam na nas czekali z Zabolami i RR a za chwile ze to krzywe akcje są (bo marsylie uwazasz za krzywą rozumiem?)
juz od kilku lat wychodzą nam na przeciw?
Zgadzam sie ze kilka razy staneli na wysokosci zadania i były dobre starcia, chocby działki w kato, a ile razy dali d***?
Maja swoje 5 minut , zgadzam sie ale nie p****** mikołaju o jakims terrorze bo smiać sie chce.
O żadnym terrorze nigdzie nie pisałem. Musiałeś mnie z kimś pomylić. Co więcej pisałem wcześniej, że nikt nie kwestionuje waszej wcześniejszej dominacji, ale nie jest tak, że dopiero teraz coś zaczęło się dziać ze strony koalicji. Ja tylko wymieniłem kilka sytuacji, że niekoniecznie ktoś uciekał i chował się po kątach jak często piszecie. Pisaliście, że dopiero po odsiadce waszych chłopaków ktoś się pokazał, a ja dałem kilka przykładów, że niekoniecznie od tego momentu.
Co do Mikołowa. Zarówno Mikołów jak i na przykład Radlin to wasze mocne fan cluby. Nie zawsze musi być metropolia by był mocny fan club. Czasem nawet w średniej miejscowości masz na przykład kilkudziesięciu konkretnych ludzi i są oni nieraz warci niż na przykład seta ludzi z wielkiego miasta. Warszawa, Wrocław, czy Gdańsk są dużo większe od Chorzowa, a nie powiedziałbym że dysproporcje między miastami mają swoje przełożenie na dysproporcje między ekipami, bo spokojnie z nimi rywalizowaliście. MIkołów padł jako przykład waszych terenów, gdzie rzekomo koalicja nie miałaby odwagi wpaść. Tym bardziej, że można było się tam spodziewać akurat tego dnia niekoniecznie samego Mikołowa. Tak, wpadli w 3 ekipy, ale czy kilka lat temu nie mówiliście, że mogą sobie wpadać razem a i tak zawsze skończy się wpierdolem? Padają liczby. Mieliście świadomość, że będą goście, więc to już wasz problem. Także te panny w środku. Trudno, aby wpadali w gości na przykład w 50 osób nie wiedząc ilu was tam jest i pytali z kim mają do czynienia tego wieczoru. Tym bardziej mając świadomość, że wiedzieliście co może nastąpić i mogliście być pozbierani.
Co do Spodka to nikt tu nie pisze o żadnej wygranej. Ot sam fakt, że nie było tak jak piszecie, że teraz ktoś wyszedł z podziemi, bo wasi siedzą. Kolejny przykład po prostu na zbicie tej tezy.
Teraz piszesz, że wpadli w czasie bojkotu. A czy to nie wy pisaliście, że kiedy by nie wpadli na Batory, to na momencie jesteście pozbierani, bo sam Batory starczy, a i tak dostaną w*******? To gdzie ten Batory był tego dnia? Po flagi GieKSy wpadliście w trakcie meczu czy kiedy nikogo nie było? Sam widzisz waszą niekonsekwencję.
Derby to i na Batorym pobiegali i na stadionie też się wysypali. Wiem, że nic wielkiego nie było jeśli chodzi o bezpośrednie starcie, ale była próba, a ponoć dopiero w tym roku coś kręcą. Chodzi mi o sam przykład i zbicie argumentu, że dopiero w 2019 coś się dzieje.
Szpital w Katowicach... jak wam się udawało wcześniej, to dupna propaganda w necie i szydzenie z Katowic. Jak dostaliście w*******, to tradycyjnie osoby z przypadku tam były, ale i tak się postawiły. To już wasz problem, że wysyłacie do derbowego rywala taką a nie inną delegację. Choć zupełnie przypadkowych osób tam nie było, bo najzwyczajniej w świecie by nie podjęły 2 starć. Bodaj rok wcześniej dobrze się bawiliście i kpiliście. Nie widzisz tego?
O Wujku napisałem, bo gdzieś ktoś się żalił, że wizyta była w Wigilię. To podałem przykład Wujka, gdzie ze względu na dzień i okoliczności tych ganianek po prostu nie powinno być. Ze zwykłej ludzkiej przyzwoitości.
Złamaliście pewne zasady na reprze, to czego jesteś zdziwiony, że od tamtego momentu te zasady was już nie dotyczą? Działaliście w Marsylii, to koalicja pojechała na następny mecz. Widzew pojechał na Macedonię, to koalicja pojechała na następny mecz licząc, że może znowu ktoś się pojawi. A że był Chrobry, który ma problem z określeniem się i raczej trzyma się z wami? Sami są sobie winni, co generalnie różne ekipy poparły. W każdym razie i tak szacun dla nich, że śmigają na każdy mecz. Nawet po tym pogonieniu ze stadionu.
Było sporo razy dane d***, w tym słynny sprint. Jednak podałem tylko kilka przykładów, które niekoniecznie zbieżne są z tym co mówicie, że dopiero teraz coś się dzieje. Chcecie obiektywności, to sami bądźcie obiektywni. Nawet gość z Piasta, który zawsze gdzieś tam był bliżej was niż koalicji, zauważa wasze wybieranie wygodnej wersji w zależności od sytuacji.
Każdy normalny człowiek wie jak było i widzi co się dzieje od jakiegoś czasu. Każdy normalny człowiek wie jaki poziom prezentowaliście i nikt normalny tego nie podważa. Do terroru też daleka droga. Na razie jest moment, że szale się przechyliły i koalicja przejęła inicjatywę. Czas pokaże co będzie dalej.