Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Nikt nikomu nie zabrania grypsowac, kolego arkan chyba nie wiesz jakie klimaty panują w śląskich wiezieniach. Ale nie będę dalej wdawał się z Tobą w zbędna polemikę. Kolego Milik pokaż mi choć jedną sytuacja kiedy ROW nas zbil sam? Kiedy oni wyszłi z kimś na ubita ziemię sami? Kiedy zrobili co kolwiek sami? Za dużo naogladales się zdjęć na kibicowskich portalach. Zazwyczaj nie wypowiadamy się w Internecie i też nikogo tutaj nie cisniemy. I to by było na tyle z naszej strony.
Pozdrawiam serdecznie.
Pozdrawiam serdecznie.
Wy jako Jastrzębie od układu z Piastem coś zrobiliście sami poza wpierdolem od Opola? Wcześniej w regionie nie mieliście wsparcia więc siłą rzeczy lataliscie sami, luz z Ruchem chwilowo, zresztą, szkoda pisania i przkminiania.MBh07 pisze: 02.07.2019, 10:47 Nikt nikomu nie zabrania grypsowac, kolego arkan chyba nie wiesz jakie klimaty panują w śląskich wiezieniach. Ale nie będę dalej wdawał się z Tobą w zbędna polemikę. Kolego Milik pokaż mi choć jedną sytuacja kiedy ROW nas zbil sam? Kiedy oni wyszłi z kimś na ubita ziemię sami? Kiedy zrobili co kolwiek sami? Za dużo naogladales się zdjęć na kibicowskich portalach. Zazwyczaj nie wypowiadamy się w Internecie i też nikogo tutaj nie cisniemy. I to by było na tyle z naszej strony.
Pozdrawiam serdecznie.
-
Stary Kibol
Progresywny68 już siedzisz cicho????60sekund pisze: 01.07.2019, 19:47 To dawaj ksywe na priv i zobaczymy co i jak , szybko możemy ciebie zweryfikować wystarczy 1 telefon
-
Progresywny68
Ale ty jestes z****** łeb. Moja ksywa pojawiała się na tym forum ze sto razy, napisz do Zawiszy, Widzewa albo Ruchu i nie wpierdalaj się jak się niegrypsujacy tłumacza ze „w śląskich więzieniach jest inny klimat” bo fajnie se czyta takich z rana
Zapytaj kolezkow z Ruchu którzy siedzą na Strzelcach czy na wojkach jak to jest prowadzić zajęcia dla festow dla nagród od wychowka. Jak jesteś taki kumaty może Ci przewina jakie tu klimaty panują.
-
Progresywny68
Ale ty chcesz fescie wmówić komus tutaj ze Ruch nie grypsuje czyli ze sa frajery jak wy, tak? To wasze oficjalne stanowisko tej „ekipy” i bierzesz za to pełna odpowiedzialnosc?
Arkan idealnie was podsumował nie ma co dodawać i każdy normalny co lata ma o was takie zdanie a ze forumowe anonimowe łajzy bez klubu tłumacza bycie frajerem z puchy to już urok nowych czasów.
Ciekawi mnie tylko jedno - wy tam u was to normalnie myślicie o sobie ze jestescie dobre chłopaki i trzymacie zasady (ha ha) czy macie chociaż mała świadomość ze jestescie zwykle pizdy pod butem gada?
Arkan idealnie was podsumował nie ma co dodawać i każdy normalny co lata ma o was takie zdanie a ze forumowe anonimowe łajzy bez klubu tłumacza bycie frajerem z puchy to już urok nowych czasów.
Ciekawi mnie tylko jedno - wy tam u was to normalnie myślicie o sobie ze jestescie dobre chłopaki i trzymacie zasady (ha ha) czy macie chociaż mała świadomość ze jestescie zwykle pizdy pod butem gada?
ku*** ludzie nie karmcie trola. Wystarczy poczytać jego posty - 90% napinka . Weryfikować by chciał każdego jednego po kolei, 'pucuj się z ksywy bo sobie narobiłeś problemów" - no dajcie spokój. Ile puchy grzałeś garusie, że tu ku*** będziesz pouczał kogokolwiek? Wykurwiaj stąd w podskokach. Progresywne to sobie bryle kup u najbliższego opytka i do książek. Gangusy ku*** wasza mać była...
Zjednoczone, młode serca, pięści twarde tak jak stal. NIGDY nie stracimy wiary w to co siłę daje nam.
-
Blood&Honor
Progresywny ty łbie jeden. Myślisz że siedziałes to teraz tu będziesz kozaczył i wprowadzał jakieś swoje widzimisie. Takich jak ty to trzeba j**** a nie im przyklaskiwac...degeneracie społeczny. Myślisz że grypsujesz to komuś tu zainponujesz? Ile ty masz chłopcze lat...pomyśl trochę nad sensem swojego życia. Na napince się świat nie kończy...wyjdz do ludzi, porozmawiaj z rodziną, odetchnij trochę. A odpuść sobie na kilka dni towarzystwo twojego pokroju. Taką dobrą radę ci dam.
Bóg - Honor - Ojczyzna-
Progresywny68
O do tego się jeszcze odniosę bo się uśmiałem. Anonimowy typku najpierw zmień nick bo nie masz pojęcia o ideologii i zasadach organizacji B&H. Swojego widzimisie nie muszę wprowadzać w internecie, bo ono na szczęście jest takie samo we wszystkich ekipach od Lecha i Lechię po Promień Żary i Glinik Gorlice (pomijając Jastrzębie)Blood&Honor pisze: 02.07.2019, 12:28 Myślisz że siedziałes to teraz tu będziesz kozaczył i wprowadzał jakieś swoje widzimisie. Takich jak ty to trzeba j**** a nie im przyklaskiwac...degeneracie społeczny.
A jak chcesz kogoś j**** to ja w odróżnieniu do was tutaj wszystkich c**** nie jestem anonimowy wiec najpierw przedstaw się pedale tutaj a potem śmiało przyjedź i spróbuj „j****”
Chyba ze twoje jebanie ogranicza się do forum internetowego no to wtedy szacun
-
Noga z Familoka
Maciuś? Baluś?
-
Blood&Honor
Chłopcze, za czasów jak ta ideologia funkcjonowała to ty w piasku babki stawiałes i patykiem w psim głównie grzebales. Więc skończ pierdolić głupoty i nie wypowiadaj się w temacie w którym nie masz nic mądrego do powiedzenia.
Jesteś za cienki w uszach abym się tobie przedstawiał. 15 lat temu jak nie było tutaj jakich łbów jak ty każdy wiedział kto kim jest, bo panował ogólny szacunek, a rozmowy były na innym poziomie. Ale to wiedza tylko ci co byli tutaj w tamtych czasach. Nawet na czacie było miło posiedzieć i podyskutować, teraz było by to niemożliwe właśnie przez osoby twojego pokroju.
Jesteś za cienki w uszach abym się tobie przedstawiał. 15 lat temu jak nie było tutaj jakich łbów jak ty każdy wiedział kto kim jest, bo panował ogólny szacunek, a rozmowy były na innym poziomie. Ale to wiedza tylko ci co byli tutaj w tamtych czasach. Nawet na czacie było miło posiedzieć i podyskutować, teraz było by to niemożliwe właśnie przez osoby twojego pokroju.
Bóg - Honor - OjczyznaRe: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Dobrze napisane i 100% racji.Blood&Honor pisze: 02.07.2019, 12:28 Progresywny ty łbie jeden. Myślisz że siedziałes to teraz tu będziesz kozaczył i wprowadzał jakieś swoje widzimisie. Takich jak ty to trzeba j**** a nie im przyklaskiwac...degeneracie społeczny. Myślisz że grypsujesz to komuś tu zainponujesz? Ile ty masz chłopcze lat...pomyśl trochę nad sensem swojego życia. Na napince się świat nie kończy...wyjdz do ludzi, porozmawiaj z rodziną, odetchnij trochę. A odpuść sobie na kilka dni towarzystwo twojego pokroju. Taką dobrą radę ci dam.
Ten typ nie jest z Elany więc olejcie ta k**** do szczania. Za podszywanie podwójny c*** w pysk
-
polskipodróżnik
Ten typ co podaje się za Elanowca to gość co h*** wie co się dzieje w świecie H.
-
obiektywny1
Zbanuje ktoś tego progresywnego ? ćwok w dwa miesiące nabił 60 postów z napinką do każdego. Najlepszy jego cytat ,, ja w odróżnieniu do was tutaj wszystkich c****" . Ja wiem że są wakacje ale sprzątnijcie to dziecko z tego forum.
ty blood & honour obrotniaku srasz sie tu do grypsowania a jakbys byl w temacie to bys wiedzial ze znane persony z Lublina ,w tym jedna bardzo znana, nawet ze starego filmu o skinach, powiazane ze srodowskiem z ktorym jak rozumiem sie identyfikujesz ,siedzialy za sprawy zwiazane z ruchem ns i WSZYSCY grypsowali wiec powinienes zamknac ryj.mam nadzieje ze masz na tyle jaj ze powiesz C. i reszcie chlopakow z Lublina ze sa degeneratami spoelcznymi i bedziesz ich tepil za grypsowanie.
-
don alfonso
Arkan masz rację, że każdy szanujący się kibol powinien grypsować, ale jest jeden problem. Wiesz jaki? W nie jednym kryminale festom nikt nie jedzie, mało tego, nawet przy blatach szamają z grypsującymi. Nie jeden chyba myśli, że na kryminałach chyba wciąż panują te sztywne zasady co 20-30 lat temu.
problem jest taki ze siedziales oddzialowemu na kolanach jak ci sucha robil i co teraz mozesz byc festem czy juz nie?
-
don alfonso
Zastanów się następnym razem nad sensem takich docinek akurat w moim kierunku, bo co jak co ale ja swoje zasady mam.
-
Blood&Honor
Arkan, po pierwsze nie napisałem nigdzie, że wszyscy grypsujacy to degeneraci, a po drugie nie identyfikuje się już ładnych parę naście lat z tym ruchem. Zostawmy lata 90 w spokoju bo one już nie powrócą...może i dobrze.
Bóg - Honor - OjczyznaRe: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
sluchaj alfonsie u ciebie w psychiatryku lub na eskach to moze tam wpierdalacie przy jednym stoliku z ludzmi ,ale w sesnsie biologicznym to sie zgodze .i nie cukruj tu p****** z szynobusa
Progresywny68, pytanie z czystej ciekawosci i bez napinki. Wasz poziom na krajowym podworku jest znany, proponujecie i ogolnie nie odmawiacie.Progresywny68 pisze: 01.07.2019, 10:38 Ja oceniam i wstyd jak h** ze takie pedaly jak wy i jastrzębie dostają w pizde od jakiś Niemców i Ukraińców. Idźcie w c*** pajace ośmieszacie tylko polska scenę
Weźcie się za ultraske jedni i drudzy. Wstyd jak h**
moze jakies miedzynarodowe spalanie kalorii?
czy byly proby ustawienia sie z kims z zagranicy?
takie o ktorych mozesz napisac?
-
polskipodróżnik
Chyba że Widzew im pomożefcbc pisze: 02.07.2019, 23:36Progresywny68, pytanie z czystej ciekawosci i bez napinki. Wasz poziom na krajowym podworku jest znany, proponujecie i ogolnie nie odmawiacie.Progresywny68 pisze: 01.07.2019, 10:38 Ja oceniam i wstyd jak h** ze takie pedaly jak wy i jastrzębie dostają w pizde od jakiś Niemców i Ukraińców. Idźcie w c*** pajace ośmieszacie tylko polska scenę
moze jakies miedzynarodowe spalanie kalorii?
czy byly proby ustawienia sie z kims z zagranicy?
takie o ktorych mozesz napisac?
Na Wiśle kilku takich było, a wracając do tematu festow...rozumiem, ze to,że twój guru z Krakowa za zdjecie z ktorym dalbys sobie spenetrowac kiche, byl podnoszony dopiero w Tarnowie juz ci ruro nie przeszkadza?Progresywny68 pisze: 01.07.2019, 18:10Wymień jedna ksywę niepogonionego konfidenta z Ruchu Widzewa albo Wisły a jak tego nie zrobisz to zdychaj w męczarniach k**** z hujem w gardle
-
szobiszowicefanatic
Ja oceniam, że jesteś półgłówkiem i jeśli jakimś cudem rzeczywiście cokolwiek znaczysz w Toruniu to tylko źle świadczy o Elanie, że toleruje takich spiętych śmieci jak ty.Progresywny68 pisze: 01.07.2019, 10:38 Ja oceniam i wstyd jak h** ze takie pedaly jak wy i jastrzębie dostają w pizde od jakiś Niemców i Ukraińców. Idźcie w c*** pajace ośmieszacie tylko polska scenę
Co wy tu za bzdury wrzucacie? Fotka biegnącego typa ma byc dowodem na to że jesteście lepsi od Ruchu??
Czekam na potyczki wzrokowe.
-
iamcriminal
a co oni innego mogą, proszę Cię. szczewocwele z Rudy trzeba brać z dystansem ;)Ratek pisze: 04.07.2019, 12:10 Co wy tu za bzdury wrzucacie? Fotka biegnącego typa ma byc dowodem na to że jesteście lepsi od Ruchu??
https://www.facebook.com/13864182848453 ... &__tn__=-R
do tego jedno z ich mocniejszych osiedli uznaje i dalej lata z oficjalnym konfidentem.
O, wasza słynna Niebieska młodzież? Co nagrywa filmiki jak kogoś gonią autem w 3 a w aucie 4 osoby? :) Czy może banda farmazonów co puściła w eter farmazony jak z tym atakiem na ultrasów?iamcriminal pisze: 04.07.2019, 16:46a co oni innego mogą, proszę Cię. szczewocwele z Rudy trzeba brać z dystansem ;)Ratek pisze: 04.07.2019, 12:10 Co wy tu za bzdury wrzucacie? Fotka biegnącego typa ma byc dowodem na to że jesteście lepsi od Ruchu??
https://www.facebook.com/13864182848453 ... &__tn__=-R
do tego jedno z ich mocniejszych osiedli uznaje i dalej lata z oficjalnym konfidentem.
-
Noga z Familoka
Jak jest z tym Slovanem i Ruchem bo niedawno został zerwany układ i Ruch miał tam jakieś pretensje do Slovana o awanturę a teraz znowu wspólne vlepki, fotki, wspieranie sie itp.

-
Emigrujacy
kwestia czasu jak zostanie układ przybity...pozdroNoga z Familoka pisze: 05.07.2019, 12:33 Jak jest z tym Slovanem i Ruchem bo niedawno został zerwany układ i Ruch miał tam jakieś pretensje do Slovana o awanturę a teraz znowu wspólne vlepki, fotki, wspieranie sie itp.
![]()
cała żyleta ciągnie policji fleta
-
polskipodróżnik
anty Polskie Brno było pare razy na Jastrzębiu to nie wiem czy takie anty
Przecież wg was Ruch jest antypolski więc o h** ci łazi ciulu!kaniolxx pisze: 05.07.2019, 13:46 Niemiecki chorzow nie tylko z tymi cipami ze Slovana się masuja po d****, ale tez z antypolski Brnem bija piatki.
A tak na serio prywatne kontakty nic więcej
-
bez-napinki
auuuu!kaniolxx pisze: 05.07.2019, 13:46 Niemiecki chorzow nie tylko z tymi cipami ze Slovana się masuja po d****, ale tez z antypolski Brnem bija piatki.
Ruch Slovan Brno! :)
-
don alfonso
PyskatySK czy to ty?bez-napinki pisze: 05.07.2019, 19:58auuuu!kaniolxx pisze: 05.07.2019, 13:46 Niemiecki chorzow nie tylko z tymi cipami ze Slovana się masuja po d****, ale tez z antypolski Brnem bija piatki.
Ruch Slovan Brno! :)
-
bez-napinki
warczcie dalej pieski! :)
-
Stary Kibol
Jak narazie to Twoii warczą na psach z d*** ciulu
-
bez-napinki
jest i następna gwiazda forum, warczcie! :)
Nie, chodzi o Bielawianke.przypalowiec z forum pisze: 07.07.2019, 12:53 Ruch - BKS, ktoś potwierdzi ze obie ekipy się spotkały?