Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
AntekBezMajtek
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Jak zjedzą to pewnie wejdą na sektor.
Zabole byście se dychli z ta flaga WGŚ
Hipokryci z Zabrza. Zostaw ich władcy Internetu
Karma wróciła!
Wy byście się dychli z tą flaga niebieskie Katowice
Tak ja z flagą psycho fans.
Co ma Wspólnego PF ktore nadal działa czy NK stowarzyszenie plus dużo kibiców z Katowic na meczach Ruchu do WGŚ którymi nigdy nie byliście i nie bedziecie
To, że w Katowicach was już nie ma. Ale propaganda to wasze drugie imię. Władcy górnego Śląska może przez to, że Górnik ma najlepszą frekwencję?Natiste pisze: 06.01.2026, 17:52 Co ma Wspólnego PF ktore nadal działa czy NK stowarzyszenie plus dużo kibiców z Katowic na meczach Ruchu do WGŚ którymi nigdy nie byliście i nie bedziecie
Dobra lepiej zamilcz ,Katowice pod względem frekwencji 3 miejsce na Ruchu a że kibiców niebieskich niema w Katowicach słyszę już 44 lata 
-
ultravandals
Wyjątkowo słaby turniej w Spodku.
-
Sebastian75
Nie było tak źle ale porownujac pierwszy turniej po reaktywacji to nie ma porownania .
Same ceny biletow jak na taki piknik to za duzo 150zł .
150zł?!?!?! Chyba, że w tej cenie była kiełba plus.4 browary?Sebastian75 pisze: 06.01.2026, 18:58Nie było tak źle ale porownujac pierwszy turniej po reaktywacji to nie ma porownania .
A finał? To najbardziej antykibicowski, jaki można sobie wymarzyć
Może słaby turniej bo Lech nie przyjechał i nie było komu w dupkę wchodzić ,nie antekbezmajtek ty pewnie lubisz hahaha
-
AntekBezMajtek
Turniej słaby bo nie było Ruchu i wielu myślało, że Górnik będzie się rzucał krzesełkami ze GieKSą i Rybnikiem a Wisłoka będzie donosić i patrzeć z boku.
-
Kuzyn Burmistrza
Naoglądał się jeden z drugim na yt odgrzewanych filmów ze Spodka 98 licząc po cichu na powtórke, to nie dziwie się że rozczarowanie sięgnęło zenitu hehe
A tak na poważnie to w porównaniu z zeszłym rokiem brakło dwóch ekip (Banik, Spartak), które się fajnie zaprezentowały, a w ich miejsce wsadzono jakichś dziwolągów, wiec nie ma się co czarować że turniej bez historii.
A tak na poważnie to w porównaniu z zeszłym rokiem brakło dwóch ekip (Banik, Spartak), które się fajnie zaprezentowały, a w ich miejsce wsadzono jakichś dziwolągów, wiec nie ma się co czarować że turniej bez historii.
3 plac przy średniej 10k, jeszcze trocha i Śląski bydzie za mały.Natiste pisze: 06.01.2026, 18:23 Dobra lepiej zamilcz ,Katowice pod względem frekwencji 3 miejsce na Ruchu a że kibiców niebieskich niema w Katowicach słyszę już 44 lata![]()
Przy średniej 11 tys 2 tys z Katowic to mało?Przecież Ruchu już tam nie ma🤭
A teraz poproszę średnia Gieksy gdy grała w 1 lidze i ilu z tego z Katowic a ilu z innych fc
A teraz poproszę średnia Gieksy gdy grała w 1 lidze i ilu z tego z Katowic a ilu z innych fc
-
Prawo i pięść
150 zł to była cena biletu i przejazdu autokarem z Rybnika, młodzież do 16 roku życia 110 zł(taka informacja jest w internecie, wystarczy wygooglować). Nawiasem mówiąc jesteś mocno oderwany od rzeczywistości. Co to jest na dzisiejsze czasy 150 zł?? Całe 35 euro.lobik pisze: 06.01.2026, 19:07150zł?!?!?! Chyba, że w tej cenie była kiełba plus.4 browary?Sebastian75 pisze: 06.01.2026, 18:58Nie było tak źle ale porownujac pierwszy turniej po reaktywacji to nie ma porownania .
A finał? To najbardziej antykibicowski, jaki można sobie wymarzyć![]()
Jak już ciulu się opierasz o oficjalny fp Ruch to patrz na wszystkie wyliczenia i wszystkie średnie podsumowujące cały sezon na Śląskim gląbie.
-
Kalafior11
Ale żenująca postawa Torcidy z Gliwic co do Kopernika. Jakieś fotki z balkonu i tłumaczenia że Piast był za wcześnie hahaha. Akcja na plus dla Piasta
Przecież sam piast pisze że byli o 11:30 ( godzinę przed zbiórka) a źle przeczytali plakat. Torcida od zawsze na plakacie umieszcza godzinę rozpoczęcia wydarzenia a nie zbiórki.Kalafior11 pisze: 06.01.2026, 21:01 Ale żenująca postawa Torcidy z Gliwic co do Kopernika. Jakieś fotki z balkonu i tłumaczenia że Piast był za wcześnie hahaha. Akcja na plus dla Piasta
Po co Górnik pucuje się do Gieksy i zarzuca "kto nie skacze ten z Chorzowa"?
Rozumiem próbę przypodobania się gospodarzom i przypomnienia, że zgoda powstała nie z wzajemnej miłości do siebie, tylko z nienawiści do Ruchu, ale taka wazelina kilka dni po decyzji jest zabawna.
Zapomnieli chyba o Legii :)
Rozumiem próbę przypodobania się gospodarzom i przypomnienia, że zgoda powstała nie z wzajemnej miłości do siebie, tylko z nienawiści do Ruchu, ale taka wazelina kilka dni po decyzji jest zabawna.
Zapomnieli chyba o Legii :)
-
1964RUDA SLASKA
a ja slysze 60 latNatiste pisze: 06.01.2026, 18:23 Dobra lepiej zamilcz ,Katowice pod względem frekwencji 3 miejsce na Ruchu a że kibiców niebieskich niema w Katowicach słyszę już 44 lata![]()
Tyle samo ile bylo na Ruchu jak był w dołku i spadł do starej II ligi poczytaj sobie ile bylo od lat 2012-2017 na Ruchu mlyn nawet 100 osob i 1500 na meczu tak byly takie mecze na Ruchu .Natiste pisze: 06.01.2026, 20:32
Ciekawe czy wtedy tak sie śmialiście z Widzewem z siebie jak was tak mało było.
Tak na poważnie to po jakiego c**** poruszacie temat liczby na stadionie ? Kiedys bylo na derbach 4000 ludzi i lepsza atmosfera niz na tych wszystkich derbach co teraz sa razem wzietych.
Na zdjęciach ze Spodka widziałem trans ROWu PDW. Naliczyłem 18 ksywek, nie wiem na ile wynika to z zeznań Mary, ale jeżeli tylu chopów ma problemy przez niego to niezła lipa, dla stosunkowo niewielkiej ekipy...
A nie czasem Górnika ?der86 pisze: 07.01.2026, 21:08 Na zdjęciach ze Spodka widziałem trans ROWu PDW. Naliczyłem 18 ksywek, nie wiem na ile wynika to z zeznań Mary, ale jeżeli tylu chopów ma problemy przez niego to niezła lipa, dla stosunkowo niewielkiej ekipy...
O kurde, jeśli tak to sorki, widać źle rozpoznałem zdjęcia...
-
Prawo i pięść
Mamy kolejnego gangusa na forum. Tak prawdomównyziom, o tobie mowa.
Niczego nie pokazujesz. No, może poza własną prowienencją, co zdradza dobór słów. Serio chcesz nas resocjalizować na forum kibice.net? :)))
https://www.facebook.com/share/p/1JrkVCV28j/
W opisie macie Ogólnopolska. To jak to jest z Wami jesteście Polakami czy nie?? Chyba nie bo barw, szalików, flag Polski na zdjęciu brak.
W opisie macie Ogólnopolska. To jak to jest z Wami jesteście Polakami czy nie?? Chyba nie bo barw, szalików, flag Polski na zdjęciu brak.
Nie jestem z Ruchu , wręcz przeciwnie. Ale ty jesteś ślepy? Czapka Polski ,szalik Polski . Kilka szali z barwami Polski.s80 pisze: 11.01.2026, 09:32 https://www.facebook.com/share/p/1JrkVCV28j/
Jedna dziewczyna w barwach Polski, pewnie koleżanka reportera Ruchu, który stoi obok niej, może przypadkiem przechodziła i załapała sie na fotkę.
To popatrz dokładniej , bo ja tam widzę nawet szal Ruchu z barwami Polski. No ,ale widać że się nawet do czegoś takiego trzeba przyczepić.s80 pisze: 11.01.2026, 10:07 Jedna dziewczyna w barwach Polski, pewnie koleżanka reportera Ruchu, który stoi obok niej, może przypadkiem przechodziła i załapała sie na fotkę.
Na serio jak zobaczyłem te relacje na fejsgównie Górnika i Piastunek, że się zbierali itd... To łzy stanęły mi w gardle, przez to jak stoczyło się to całe nasze środowisko. Ktoś się zebrał, drugi też, wszystko na przypale. Nawet widziałem fotę z bilingu połączeń. Dzieciaki na serio tak nisko upadliście? Nic się nie wydarzyło, a fotek, klipów, filmików i oświadczeń nasrane jakby to było jakies osiągnięcie. Przykro mi to twierdzić, ale wstyd jest być dzisiaj kibicem...
Kto się zebrał ?.... W dniu treningu bokserskiego Piasta, Radomska i Jastrzębia pojawia się w najbardziej piastowskiej dzielnicy Gliwic Górnik informując o tym bokserów 3 ekip. Czekali na mrozie ok 2 godzin i się rozjechali. Pod wieczór zadzwonili bokserzy że są w Górniczej dzielnicy... Zebrałbyś jeden z drugim na szybko ekipę 2 raz w ciągu dnia ?490 pisze: 12.01.2026, 21:49 Na serio jak zobaczyłem te relacje na fejsgównie Górnika i Piastunek, że się zbierali itd... To łzy stanęły mi w gardle, przez to jak stoczyło się to całe nasze środowisko. Ktoś się zebrał, drugi też, wszystko na przypale. Nawet widziałem fotę z bilingu połączeń. Dzieciaki na serio tak nisko upadliście? Nic się nie wydarzyło, a fotek, klipów, filmików i oświadczeń nasrane jakby to było jakies osiągnięcie. Przykro mi to twierdzić, ale wstyd jest być dzisiaj kibicem...
Oświadczenia zbędne... znak czasów
-
Porto.Tekila
490 Piast był bez psów. Górnik tradycyjnie w obstawie.
Źródło: oświadczenia na FB wraz z bilingami.
A to te niebieskie świecidełka w asyście Piasta to ozdoby świąteczne były ? Przecież sami taki filmik wstawili że widać kilka radiolek z nimi.
Na Koperniku raczej nie był to problem... Kto cie pytał ?19seba20 pisze: 13.01.2026, 12:07No i co,że się żabole pojawili? Co miał Piast zrobić ? Wjebac w nich w biały dzień? Chłopie dorośnij w dzisiejszych czasach to narażanie się na mega przypał. Z resztą już raz Piastole pojawili się na treningu waszych wojowników. Od razu wyciągnęły szczewa łapy po sprzęt, no ale u was to zawsze w modzieGoral74 pisze: 13.01.2026, 09:01Kto się zebrał ?.... W dniu treningu bokserskiego Piasta, Radomska i Jastrzębia pojawia się w najbardziej piastowskiej dzielnicy Gliwic Górnik informując o tym bokserów 3 ekip. Czekali na mrozie ok 2 godzin i się rozjechali. Pod wieczór zadzwonili bokserzy że są w Górniczej dzielnicy... Zebrałbyś jeden z drugim na szybko ekipę 2 raz w ciągu dnia ?490 pisze: 12.01.2026, 21:49 Na serio jak zobaczyłem te relacje na fejsgównie Górnika i Piastunek, że się zbierali itd... To łzy stanęły mi w gardle, przez to jak stoczyło się to całe nasze środowisko. Ktoś się zebrał, drugi też, wszystko na przypale. Nawet widziałem fotę z bilingu połączeń. Dzieciaki na serio tak nisko upadliście? Nic się nie wydarzyło, a fotek, klipów, filmików i oświadczeń nasrane jakby to było jakies osiągnięcie. Przykro mi to twierdzić, ale wstyd jest być dzisiaj kibicem...
Oświadczenia zbędne... znak czasów
To właśnie ty jednostrzałowcu pokazujesz,że boli cię Piast,który niby nic nie znaczy według was