Zobacz co napisał michałek pało ruda.Nie poszło ci coś?Typowy pleps bez jakiejkolwiek wiedzy ba dureń z ohapu ;)R.E. Bells pisze: ↑10.09.2018, 08:21Nie zadawaj mu takich trudnych pytań, co biedak ma wymyśleć ? :). Valo ogarniaj już rewanż, przy okazji mógł ogarnąć walkę Gryfa z Gwardią, zawsze byłem ciekawy tej konfrontacji, z góry dziękówa.

Relacje / Komentarze/ Foto-Video - 8-9 września
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Relacje / Komentarze/ Foto-Video - 8-9 września
Hej hej.
-
Ziomuś mordo, po co te nerwy? :) Nie pierwszy i nie ostatni raz rozjebałeś sam siebie, nie rozładowuj napięcia seksualnego na niewinnych :). To jak z tą walką, ile Arka wytrzymała?
-
https://www.youtube.com/watch?v=1M4hc_x ... ture=share
Valo z ziomkami z Milwall dwa tygodnie temu. Wyluzujcie panowie, bo śmiech na sali, jak się czyta to huliganienie w necie.
Valo z ziomkami z Milwall dwa tygodnie temu. Wyluzujcie panowie, bo śmiech na sali, jak się czyta to huliganienie w necie.
-
-
Ciekawe czy to ich pierwszy garniturzgredzik pisze: ↑11.09.2018, 13:58https://www.youtube.com/watch?v=1M4hc_x ... ture=share
-
coz to ku*** jest cyrk monthy pythona?
-
Podobna walke widzialem kiedys w lidlu jak dali karpia na promocji.
Podtrzymam tu na duchu kazdego ktory zbladzil
-
Pewnie, lepiej się nabijać, a połowa z tego forum by na takie coś nie wyszła, liczcie się z tym że jak psy cie przyłapią to nie będą się pytać czy ciosy były mocne/celne czy nie. Nauczą się chłopaki nie dygajcie, to było U22.
ukrainiec nie byl nie jest i nie bedzie moim bratem.
-
h*** się naucza . Prawda jest taka ze angielska młodzież to gorzej nic cioty . Kupia sobie dresiki dołożą kurteczkę z north face wsadza ręce w jaja i tak chodzą całe dnie . Na meczach to dno dna . Starzy jeszcze trzymią poziom ale młodzi to jest masakra . Nasza młodzież by się po nich przebiegła nie brudząc rąk . Smiejią się z naszych ze musza trenować żeby się bić a sami pija bo myślą ze są nie wiadomo kim a potem wypad do Francji ich podsumował . Naoglądali się Green Street Hooligans i dalej zyja starymi czasami .
-
walki zuli na youtubie podobny poziom.przykre ze to Millwall ale nie dziwne ze Anglia kona z taka mlodzierza
-
Sorry że w tym temacie ale już dawno nie widziałem tak nudnej reprezentacji. Żenada
-
Zapytam cie co maja psy do tego ze ci goscie bija sie jak cipy?jak sie juz nienauczyli w tym wieku to juz sie nia naucza.tym wystepem przyniesli wstyd starym huliganom Milwall i ogolnie calej starej Brytyjskiej huligance.
Jak to widzialem to mi sie przypomnieli ci przecpani malolaci z filmu footbal factory Zeberdee i ten jego ziomus w ktorych synowie Billiego rzucali za kare lotkami.
-
Ty Hmiel to jeszcze małolat jesteś jak nie rozumiesz co ZIWPJB napisał i do tego debil zeby mowić że ktoś przed 22 rokiem życia aż do jego końca , nie jest w stanie nauczyc sie bić. Wyszli cos tam sie pobili i gitara . Nastepny raz trafi się KO, moze spodoba się choć kilku bycie kibolem? Oby ! Hmiel - Nic dziwnego ze nie chcesz sie przypucować z jakiej jesteś " bandy" "stary" huliganie
SĄDECKA DUMA
-
Mam nadzieję ze te (c)Huligany z 2.poprzednich postów to z premedytacją pisane....?
-
Czy to jest istotne jak pisane?
Timador popatrz jak wygladaja takie walki w Europie sr-wsch a potem zacznij mi zwracac uwage czy cos rozumie czy nie.ci angole sie niczego nie naucza chyba ze rzucania butelkami napinki i machania lapskami,w sumie to umieja.ty jestes zdania ze sie naucza ciekawi mnie jekie zdanei maja ich starsi koledzy tacy juz 40+ bo mysle ze troche inne niz twoje.kazdy kto byl na wyspach a ja bylem wie ze mlodziez tam to sa cipy i napinacze.
bycie kibolem wymaga charakteru kolego.
Timador popatrz jak wygladaja takie walki w Europie sr-wsch a potem zacznij mi zwracac uwage czy cos rozumie czy nie.ci angole sie niczego nie naucza chyba ze rzucania butelkami napinki i machania lapskami,w sumie to umieja.ty jestes zdania ze sie naucza ciekawi mnie jekie zdanei maja ich starsi koledzy tacy juz 40+ bo mysle ze troche inne niz twoje.kazdy kto byl na wyspach a ja bylem wie ze mlodziez tam to sa cipy i napinacze.
-
Hmiel , mam do ciebie pytanie bo widzę że się orientujesz i wiele miejsc na świecie zwiedziłeś ...w zasadzie wszędzie byłeś. Szacun!
a więc chciałem cię spytać jak wygląda sytuacja kibicowsko na Wyspach Bergamutach ? Czy jest jeszcze w ekipie Kot w Butach ? oraz czy widziano ostatnio Osła , bo podobno psiarnia go skutego niosła?
tak że mordeczko KMWT oraz PDW .
a więc chciałem cię spytać jak wygląda sytuacja kibicowsko na Wyspach Bergamutach ? Czy jest jeszcze w ekipie Kot w Butach ? oraz czy widziano ostatnio Osła , bo podobno psiarnia go skutego niosła?
-
Ura Bura nasza mowa będzie krótka W********** do swego podwóra.Hmiel pisze: ↑11.09.2018, 21:51Zapytam cie co maja psy do tego ze ci goscie bija sie jak cipy?jak sie juz nienauczyli w tym wieku to juz sie nia naucza.tym wystepem przyniesli wstyd starym huliganom Milwall i ogolnie calej starej Brytyjskiej huligance.
Jak to widzialem to mi sie przypomnieli ci przecpani malolaci z filmu footbal factory Zeberdee i ten jego ziomus w ktorych synowie Billiego rzucali za kare lotkami.
-
Mordo jeszcze nie dawno opisywales swoj wyjazd na wyspy do kiboli Milwall a teraz im tak dupe opierdalasz?Hmiel pisze: ↑12.09.2018, 07:20Czy to jest istotne jak pisane?
-
Jeden ch.j jak się biją. Może to sami kibice a nie jak w Polsce koledzy z klubu sportowego co na meczu nie byli .Emigrancik spoRtowy pisze: ↑11.09.2018, 20:34h*** się naucza . Prawda jest taka ze angielska młodzież to gorzej nic cioty . Kupia sobie dresiki dołożą kurteczkę z north face wsadza ręce w jaja i tak chodzą całe dnie . Na meczach to dno dna . Starzy jeszcze trzymią poziom ale młodzi to jest masakra . Nasza młodzież by się po nich przebiegła nie brudząc rąk . Smiejią się z naszych ze musza trenować żeby się bić a sami pija bo myślą ze są nie wiadomo kim a potem wypad do Francji ich podsumował . Naoglądali się Green Street Hooligans i dalej zyja starymi czasami .
-
Wrzuciłem to dla beki, nie róbcie już wywodów ku*** nie wiadomo jakich. Mieszkam tu prawie 15 lat i od kilku regularnie chodzę na mecze jednej z drużyn Premier League. Prawda jest taka, że bitki mają wybite z głowy. Kończy się mecz, gospodarze i goście wychodzą jednocześnie ze stadionu, na parkingu mijają się koło aut/autobusów i „nikt nikogo nie widzi”. A co do bitek i młodzieży, to wam powiem, że patola okropna. Noże w ruch idą na pożądku dziennym. Niestety towarzycho przejawia brak jakichkolwiek zasad, w naszym tego zdania rozumowaniu. Z drugiej strony tych, co na siłce widzę, to ku*** rurki, grzywki nażelowane i pizdusie jak Ken od Barbie. My na japie mamy szramy, oni krem nawilżający. Takie czasy.
-
Potwierdzam słowa zgredzika, patologia u młodzieży większa niż w Polsce.
Boli mnie, gdy wyrzucam dodatki z gAZETY, widząc oczami myśli padające lasy. „Dom” wyrzucam – dąb pada. „Turystykę” – lipa. „Komunikaty” – świerki jak zimowe kwiaty. „Auto-moto” – jak maszty upadają sosny. „Supermarket” – to modrzew, klon – „Nieruchomości”. „Mój Komputer” – i buk się korzeniem nakrywa. A z każdym precz dodatkiem ich żywicą krwawię.
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
"NOCNA ZMIANA", "OSZOŁOM"
-
haha jeden h** jak sie bija?W Polsce to kolegow z bramek i 'miasta' to zabierali na bitki banda na bande tak jak miedzyinnymi zrobil Ruch i to wiem z pewnego zrodla i pewnie tak samo Lech(tutaj nie wiem na 100% ale mozna sie domyslac ze bylo tez troche chlopow z miasta).Ale na takie male liczby chcesz mi wmuwic ze ktos w Polsce zabiera kolegow co na meczu nie byli?nie siej propagandy.Majkel8311 pisze: ↑12.09.2018, 13:04Jeden ch.j jak się biją. Może to sami kibice a nie jak w Polsce koledzy z klubu sportowego co na meczu nie byli .
...jest i Huligan stary co wpierdala tatary.Ukochane Miasto pisze: ↑12.09.2018, 09:02Hmiel , mam do ciebie pytanie bo widzę że się orientujesz i wiele miejsc na świecie zwiedziłeś ...w zasadzie wszędzie byłeś. Szacun!
ps. ukochane miasto dzieki mordko za poprawienie humoru tym wpisem.
-
Każdy średnio ogarnięty użytkownik forum widzi, że to urabura w nowym wcieleniu i dziwię się, że ktoś mu odpisuje. Chyba, że z taką chujową ironią :) jak Oden2 i Grokas, ale co z tego jak typ żyje w swoim wymyślonym świecie.
-
Hmiel pisze: ↑12.09.2018, 22:53haha jeden h** jak sie bija?W Polsce to kolegow z bramek i 'miasta' to zabierali na bitki banda na bande tak jak miedzyinnymi zrobil Ruch i to wiem z pewnego zrodla i pewnie tak samo Lech(tutaj nie wiem na 100% ale mozna sie domyslac ze bylo tez troche chlopow z miasta).Ale na takie male liczby chcesz mi wmuwic ze ktos w Polsce zabiera kolegow co na meczu nie byli?nie siej propagandy.Majkel8311 pisze: ↑12.09.2018, 13:04Jeden ch.j jak się biją. Może to sami kibice a nie jak w Polsce koledzy z klubu sportowego co na meczu nie byli .
c**** wiesz zamknij pysk, W********** i powieś się.
-
halodrol mnie tez dziwi ze pisza o mnie.
bez napinki napinaczu skoro twierdzisz ze h*** wiem to pewnie niemasz pojecia kto jechal na bitke z Lechem.a jechali nawet mieszkancy miasta na litere Z. co jak jorgneli sie o co chodzi to zawrocili.czesc takich ludzi kompletnie nie zwiazanych z Ruchem na miejsce dotarlo takze jak o czyms niemasz pojecia to siedz cicho internetowcu.
bez napinki napinaczu skoro twierdzisz ze h*** wiem to pewnie niemasz pojecia kto jechal na bitke z Lechem.a jechali nawet mieszkancy miasta na litere Z. co jak jorgneli sie o co chodzi to zawrocili.czesc takich ludzi kompletnie nie zwiazanych z Ruchem na miejsce dotarlo takze jak o czyms niemasz pojecia to siedz cicho internetowcu.
-
Tak bo starzy z Milwall wszyscy to byli jak Connor McGregor albo Lennox Lewis. Biją się tak potrafią i na ile mają chęci. Tak samo było w Polsce póki kibicowanie nie przerodziło się w gale amatorskich zawodników mma. Ale co ty o tym możesz wiedzieć jak wiedzę o angielskich kibicach czerpiesz z hollywodzkich filmów. To tak jakbyś wojnę Amerykanów w Wietnamie opisał oglądając Rambo.Hmiel pisze: ↑11.09.2018, 21:51Zapytam cie co maja psy do tego ze ci goscie bija sie jak cipy?jak sie juz nienauczyli w tym wieku to juz sie nia naucza.tym wystepem przyniesli wstyd starym huliganom Milwall i ogolnie calej starej Brytyjskiej huligance.
-
W czym bralem udzial to moja sprawa a ze wypowiadam sie o pewnych rzeczach o ktorych doskonale wiem i to nie z neta to w czym masz jeden z drugim problem?Kumatyinaczej pisze: ↑13.09.2018, 10:15To że jesteś chory psychiczna to wie każdy. Powiedz co Ty ku*** chcesz tutaj osiągnąć? Jaki jest sensu twoich powrotów tutaj? Nikogo niereprezentujesz, nikt Cie nie lubi, wszyscy z Tobą jadą, a Ty dalej przepisujesz historie z neta jakbyś brał w nich udział. Nawet nie pytam za kim jesteś, bo pewnie to nie ważne gamoniu co?
czekam co tez ciekawego bedzie mial do powiedzenia bez napinki na moj post wczesniejszy ale znajac zycie pewnie sie spruje ze mam spierdalac bo h*** wiem.takie wlassnie osobniki opanowali to forum.
-
Uraburazwykłarura, te gdybanki i domysły na temat Lecha zostaw dla siebie, śmieciu! I zanim nazwiesz kogoś internetowcem ty k****, to wiedz psie j*****, że nie każdy jest tak spierdolony jak ty, żeby tworzyć sobie wyimaginowane postrzeganie świata! Jesteś zwykłym frajerem wstydzącym się własnego klubu (o ile komuś kibicujesz,...)! A za te farmazony, które wypisujesz powinieneś być rozjebany jak worek ziemniaków!
Września 100% Lech Poznań!
-
I co ulzylo gowniarzu?jak nie to wytrzyj monitor i ublizaj dalej.aha i pokaz przyklad farmazonu ktory napisalem.
-
Łysy z Huty sie wkurwi że mu lipe robisz w internetach
Hej Hej Cracovia!
-
-
Nie akurat ja nie jechal.to nie znaczy ze niewiem kto jechal w sensie skad miedzy innymi byli ludzie.
co to jest za ekipa uwe,honza,lysy z huty,ura i h** wie kto tam jeszcze?bo pierdolicie jeden z drugim o nich a ja niewiem za bardzo o co biega.
co to jest za ekipa uwe,honza,lysy z huty,ura i h** wie kto tam jeszcze?bo pierdolicie jeden z drugim o nich a ja niewiem za bardzo o co biega.
-
Za dużo bimbru wychlałeś na wyspach jak ogarniałeś casual style, to nie pamiętasz za bardzo o co biega głupku
-
Dziwnym zbiegiem okoliczności macie identyczne IP logowania ( minimum 2 takie same IP logowania z różnych miejsc ) jak by sprawdzić każdy post to pewnie pozostałe też by się pokryły z IP urybury )
-
-
To ze mamy takie samo IP nie oznacza ze musze znac tego calego ure.
-
Ja go nawet trochę loubię. W którymś temacie nazwał introwertyka deklem. To jest już wyższy stopień samooceny haha
za kim jestes?
-
Przynajmniej już nie jest z Wisłą... uffff...
-
Przynajmniej jest wesoło gdy się czyta tego introcwela/kurza waginę/urabura itd. Historie coraz lepsze a reszta netholsow i psów z komendy się tu spina haha Ps. Chop pisze prawdę że smieRdziele brali na ustawki ludzi z miasta
-
A jak już nas wzięła ta melancholia wspomnień to DozoL(wiedza i jego szpile w punkt ale forum go nie rozumiało szczególnie RTS) no i oldZ(wiedza i klasa ale został zakrzyczany przez gówniarzy z Torunia)pozdrawiam was panowie i to nie jest ironia