Kibiców jakiego klubu lubisz bądź szanujesz.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibiców jakiego klubu lubisz bądź szanujesz.
Kibic Legii
Darze sympatią
ŁKS Łódź
BKS Stal Bielsko
Cracovia
już poza kwestią kibicowską to szacunek dla Ruchu Chorzów za akcje "Chorzowskie psy"
Darze sympatią
ŁKS Łódź
BKS Stal Bielsko
Cracovia
już poza kwestią kibicowską to szacunek dla Ruchu Chorzów za akcje "Chorzowskie psy"
Ave Legia !
-
Ruch Chorzów, Jaga, Stal Rzeszów.
-
Low kick na kolano pisze:...i już wszystkim wiadomo, skąd jest siódma Lejdi :) Z najbardziej zniewieściałej ekipy w kraju. Pozdro i szacun dla dziewczyn!Lady7 pisze:Ruch Chorzów, Jaga, Stal Rzeszów.
Bardziej dyskretnie się nie dało tego napisać :( choć liczyłam, że za szybko się nie domyślicie ;)
-
Low kick na kolano pisze:Jak wyglądash? Dasz focie na priw? Durzo wyjazduw Widzewka zalitschyłaś?
Dla mnie każdy mecz Widzewa jest wyjazdem, także ten teges. A foci nie dam. To nie portal randkowy!
-
Widzew ,Wigry ,KKS Kalisz ,Zetka ,Granica Ketrzyn , Rakow Czestochowa ,Chemik ,Karkonosze ,Goral ,Torcida ,Stal Sanok ,Gornik Konin ,Falubaz
Co ma wisieć nie utonie...
-
Oprucz zgud lubiem także Lecha poznań.
FC KONSTANTYNÓW HULIGANS.
-
Ja szanuje ultras Real i Anwil basketball mam babcia Włocławek
-
Masz cos do mnie frajeże? Powiec mi to w tważ na Galerze!!Low kick na kolano pisze:Prowokacja nieudana z prostej przyczyny - bo z daleka cuchniesz oborą pierdzewiaku :)
Hyba że sam jesteś pierdzewskim prowokatorem jak tu niekturzy o tobe uważajom!!!
FC KONSTANTYNÓW HULIGANS.
-
Panowie umowcie sie w "na zywca" i wytlumaczcie sobie animozje a nie sie przekrzykujecie postami i zasmiecacie temat. Madrzejszy powinien odpuscic i zaproponowac takie rozwiazanie ;) albo wrzucajcie sobie na priv. pozdro bez odbioru
Co ma wisieć nie utonie...
-
Niebieski :
Jaga - swego czasu poznałem kilka fajnych osób z Białego
Śląsk, Lechia, Wisła - dzisiaj Wisła to Nasz układ, ale miałem sympatie zawsze do tych trzech zespołów ( może z racji tego, że kiedyś wspólnie mieliśmy sztamę). I tak zapewne zostanie, choć dzisiaj relację z dwoma pierwszymi są takie jakie są.
Polonia Warszawa - sól w oku , mimo, że terroryzowani od lat ,to cały czas są. W przeciwieństwie do innych warszawskich satelitów Legiuni tj. Hutnik i spółka , potrafią w miarę możliwości pograć na nosie hegemonowi.
Zagłębie Lubin - jak w przypadku Jagi, też poznałem od nich kilka spoko osób
+ sympatie dla takich klubów jak : Igloopol, Stal Rzeszów, Hetman Zamość, KSZO czy FC : Lechia Dzierżonów czy Pogoń Staszów
Jaga - swego czasu poznałem kilka fajnych osób z Białego
Śląsk, Lechia, Wisła - dzisiaj Wisła to Nasz układ, ale miałem sympatie zawsze do tych trzech zespołów ( może z racji tego, że kiedyś wspólnie mieliśmy sztamę). I tak zapewne zostanie, choć dzisiaj relację z dwoma pierwszymi są takie jakie są.
Polonia Warszawa - sól w oku , mimo, że terroryzowani od lat ,to cały czas są. W przeciwieństwie do innych warszawskich satelitów Legiuni tj. Hutnik i spółka , potrafią w miarę możliwości pograć na nosie hegemonowi.
Zagłębie Lubin - jak w przypadku Jagi, też poznałem od nich kilka spoko osób
+ sympatie dla takich klubów jak : Igloopol, Stal Rzeszów, Hetman Zamość, KSZO czy FC : Lechia Dzierżonów czy Pogoń Staszów
-
Wisła Kraków
Polonia Przemyśl
Raków Cz-wa
Polonia Przemyśl
Raków Cz-wa
-
Biorąc pod uwagę kogo szanuje jako Wiślak bez ogólnych animozji klubowych to zdecydowanie Hetmana, Resovie, Iglopol, Wisłoka i Stalówka.
ABG
-
Jako Widzewiak:
KKS Kalisz, Stal Rzeszów i Karpaty Krosno.
KKS Kalisz, Stal Rzeszów i Karpaty Krosno.
-
- Wisła Kraków
- Ruch Chorzów
- Lech Poznań
- Stal Rzeszów
- Motor Lublin
- Polonia Warszawa
- Ruch Chorzów
- Lech Poznań
- Stal Rzeszów
- Motor Lublin
- Polonia Warszawa
-
Rodowity Lodzianin pisze:Oprucz zgud lubiem także Lecha poznań.
Nie wiem co trzeba mieć w bani żeby pisać w taki sposób czyli z premedytacją kaleczyć język polski. Dwa wytłumaczenia: albo twój mózg zatrzymał się kiedyś w jakiejś jaskini i o nim zapomniałeś albo jesteś ruskim, czerwonym pomiotem chcącym wkurwić Polaków na tym forum.Rodowity Lodzianin pisze: Masz cos do mnie frajeże? Powiec mi to w tważ na Galerze!!
Hyba że sam jesteś pierdzewskim prowokatorem jak tu niekturzy o tobe uważajom!!!
-
W jakimś stopniu Wisłę Kraków, oczywiście nie za sprzęt ale za całkowicie odwrócenie do góry nogami calej naszej sceny i nie tylko (via mecz osławionego w Polsce Partizana Belgrad i robienie czego im się żywnie podoba na ich sektorze, łącznie z pozdrowieniami dla układu :)).
Większość ekip nie miała nigdy styczności z ekipą Wisły (pomijam dawne zgody, czy regionalne spięcia) a obecnie to chyba najbardziej znienawidzona ekipa w całej Polsce ;).
Większość ekip nie miała nigdy styczności z ekipą Wisły (pomijam dawne zgody, czy regionalne spięcia) a obecnie to chyba najbardziej znienawidzona ekipa w całej Polsce ;).
-
tak. mógł to napisać każdy, tylko nikt poważny nie zrobiłby gównoburzy z takich pierdół. Romek zrobił.Wasteland pisze:Tyle za mógł to napisać każdy,każdy...ale napisał to RomekAndersen.I dlatego dla 99% czytających prawda będzie po drugiej stronie.Nie istotne Legii,Ruchu czy Lecha.Istotne ze dla niemal wszystkich (w tym wielu kibiców Śląska) Romuś odpłyną już dawno i żyje w swoim świecie.
-
Wydaje mi się, że lubienie kogoś spoza zgód jest możliwe tylko w przypadku nie spotkania się z tymi lubianymi na szlaku chuligańskim. Inaczej lubienie się chyba kończy.
-
Czasami jednak (chyba jak trafienie 5 w Lotto) spotkanie wrogiej ekipy może stać się początkiem sympatii czy też szacunku.
Lata temu jechałem pociągiem razem z 5/6 ziomkami z ŁKS-u kiedy to okazało się że jedzie nim także kilkudziesięciu (?) kiboli Pogoni Szczecin. Mogli nas wtedy zajebać aż miło, a skończyło się na NORMALNEJ rozmowie. Nawet o nasze barwy nie poprosili.
O mojej sympatii do Pogoni chyba nie muszę już pisać.
Po[Z]drawiam
Lata temu jechałem pociągiem razem z 5/6 ziomkami z ŁKS-u kiedy to okazało się że jedzie nim także kilkudziesięciu (?) kiboli Pogoni Szczecin. Mogli nas wtedy zajebać aż miło, a skończyło się na NORMALNEJ rozmowie. Nawet o nasze barwy nie poprosili.
O mojej sympatii do Pogoni chyba nie muszę już pisać.
Po[Z]drawiam
-
STOMIL
+ zgody i układy
Ruch HKS
+ zgody i układy
Ruch HKS
-
Rodowity Lodzianin pisze:Masz cos do mnie frajeże? Powiec mi to w tważ na Galerze!!Low kick na kolano pisze:Prowokacja nieudana z prostej przyczyny - bo z daleka cuchniesz oborą pierdzewiaku :)
jakim to trzeba być dojebusem, żeby podszywać się pod innych, jeszcze tak bezczelnie i specjalnie kalecząc polszczyznę.
już niedługo frajerze zlikwidują ci gimnazja, łopata czeka.
ŚMIERĆ WROGOM OJCZYZNY ! ! !
-
Jako kibic Wisy Kraków szanuję Jagiellonię Białystok za stare lata zgody, oraz za znajomości które trwają po dziś dzień. Pozdro.
Gwiazda Biała, Orzeł Biały to są nasze Ideały
-
Nie rozumiem jak ktoś może lubić i szanować Cracovię ?? Czym się kierujecie ??
-
Tym, że napierdalają takich frajerów jak ty.
-
Kibicuję Pogoni Szczecin
Śląsk Wrocław - klub który dażę olbrzymią sympatią od wielu lat, prywatne znajomości itp
Zawisza Bydgoszcz - j.w.
Śląsk Wrocław - klub który dażę olbrzymią sympatią od wielu lat, prywatne znajomości itp
Zawisza Bydgoszcz - j.w.
-
frajera to sobie poszukaj w lusterku śledziukeszkewmeszke pisze:Tym, że napierdalają takich frajerów jak ty.
-
Wisla Krakow: potrafili sie podniesc pomimo tego, ze duzo osiedli ktore im kiedys kibicowalo przerzucilo sie na Cracovie i przez dekade mieli ciezko. To nie oni wprowadzili sprzet w miescie i warto o tym pamietac. Niestety bardzo szkoda ,ze kilka razy uzywaja sprzetu poza Krakowem.
Legia Warszawa - za Kijow!
LKS Lodz - przez wiele lat bardzo wysoki poziom w tematyce h. Zawsze walcza.
-
Typowy Wislak hehehe zarejestrowal sie I napisal info dnia.Czerwiec_76 pisze:Wisla Krakow: potrafili sie podniesc pomimo tego, ze duzo osiedli ktore im kiedys kibicowalo przerzucilo sie na Cracovie i przez dekade mieli ciezko. To nie oni wprowadzili sprzet w miescie i warto o tym pamietac. Niestety bardzo szkoda ,ze kilka razy uzywaja sprzetu poza Krakowem.
-
Gdybys mial troche oleju w glowie to po nicku bys sie mogl domyslic, ze nie Wislak...Sebastian75 pisze:Typowy Wislak hehehe zarejestrowal sie I napisal info dnia.Czerwiec_76 pisze:Wisla Krakow: potrafili sie podniesc pomimo tego, ze duzo osiedli ktore im kiedys kibicowalo przerzucilo sie na Cracovie i przez dekade mieli ciezko. To nie oni wprowadzili sprzet w miescie i warto o tym pamietac. Niestety bardzo szkoda ,ze kilka razy uzywaja sprzetu poza Krakowem.
Ludzie maja to do tego, ze nie potrafia czegos uszanowac co nie po nich mysli....bez odbioru.
-
Kibicuję Wiśle Kraków.
Drużyna którą lubię oprócz układów to Stal Stalowa Wola. Jeszcze mam szacunek dla Hetmana Zamość(mają ciężkiego rywala w regionie w postaci Wschodniej Hordy mimo tego się trzymają) oraz Pogoni Szczecin(za kosę z naszym derbowym rywalem+poznałem od nich kilka osób).
Drużyna którą lubię oprócz układów to Stal Stalowa Wola. Jeszcze mam szacunek dla Hetmana Zamość(mają ciężkiego rywala w regionie w postaci Wschodniej Hordy mimo tego się trzymają) oraz Pogoni Szczecin(za kosę z naszym derbowym rywalem+poznałem od nich kilka osób).
-
Widzew Łódź-prywatne kontakty
Ruch Chorzów-konkretna ekipa
Góral Żywiec- prywatne kontakty dobra ekipa
Raków Częstochowa-zawsze lubiłem tą ekipę
Lechia Gdańsk-charakterna Banda
GKS Jastrzębie-zawsze lubiani przeze mnie
Śląsk Wrocław-Najlepsi na dolnym śląsku honorowa ekipa
Ruch Chorzów-konkretna ekipa
Góral Żywiec- prywatne kontakty dobra ekipa
Raków Częstochowa-zawsze lubiłem tą ekipę
Lechia Gdańsk-charakterna Banda
GKS Jastrzębie-zawsze lubiani przeze mnie
Śląsk Wrocław-Najlepsi na dolnym śląsku honorowa ekipa
CHROBRY GŁOGÓW!
-
Raków, Śląsk,Lechia,Motor, kibicuje PS
-
lubię/szanuję poza zgodami
ŁKS Łódź, Resovia Rzeszów (pozdrawiam znajomych LL), Motor Lublin, Zagłębie Lubin
ŁKS Łódź, Resovia Rzeszów (pozdrawiam znajomych LL), Motor Lublin, Zagłębie Lubin
Gia Ta Panta Mazi Sas - Pisti Mehri Tanato
[link]" target="_blank
[link]" target="_blank
-
Górnik Zabrze, Raków Częstochowa, Polonia Bytom, Odra Opole, Zagłębie Lubin.
Września 100% Lech Poznań!
-
Kibic Stilonu
Szanuje
Legia- oprawy, mistrzostwo świata
Zagłębie S- charakterna ekipa
Łks- grafy
Rts- doping, według mnie najlepszy obecnie w pl
Górnik Z- Także doping
Lubie
-Śląsk sporo prywatnych kontaktów
- Motor to samo
Szanuje
Legia- oprawy, mistrzostwo świata
Zagłębie S- charakterna ekipa
Łks- grafy
Rts- doping, według mnie najlepszy obecnie w pl
Górnik Z- Także doping
Lubie
-Śląsk sporo prywatnych kontaktów
- Motor to samo
-
Kibic Rozwoju Katowice - Podlesianka Katowice, Grunwald Halemba, Slavia Ruda Śląska, Śląsk Świętochłowice, ŁTS Łabędy
-
Kibic Legii
Śląsk Wrocław
Wigry Suwałki
Śląsk Wrocław
Wigry Suwałki
-
Kibic Korony Kielce:
Zawisza Bydgoszcz
ŁKS Łódź
Odra Opole
Zagłębie Lubin
Górnik Zabrze
Raków Częstochowa
Zawisza Bydgoszcz
ŁKS Łódź
Odra Opole
Zagłębie Lubin
Górnik Zabrze
Raków Częstochowa
-
Jako kibic Bałtyku Gdynia
ŁKS,Olimpia Grudziądz,Lechia Gdansk,Ruch Chorzów,Pogoń Lębork,Hutnik,Kotwica Kołobrzeg
ŁKS,Olimpia Grudziądz,Lechia Gdansk,Ruch Chorzów,Pogoń Lębork,Hutnik,Kotwica Kołobrzeg
-
Kibic Zawiszy:
Lechia Gdańsk
Zagłębie Sosnowiec
Raków Częstochowa
Korona Kielce
Polonia Bytom
Lechia Gdańsk
Zagłębie Sosnowiec
Raków Częstochowa
Korona Kielce
Polonia Bytom