KOMENTARZE 4 - 6 Maja

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

football.fan

Re: KOMENTARZE 4 - 6 Maja

Post autor: football.fan »

Jak będzie wyglądała nasza sytuacja po Euro wydaje się trudna do przewidzenia. Z jednej strony będzie już po Mistrzostwach i władza może odpuścić, ale z drugiej strony Donek może iść dalej tą drogą i karać, zakazywać i wsadzać jeszcze bardziej niż robił to dotychczas- w końcu POlicja jest pod jego panowaniem a lud po "igrzyskach" może się obudzi (podwyżka cen, wieku emerytalnego itd.) i może być nieciekawie a z nas zrobi się kozła ofiarnego i nagonkę jak było przed ostatnimi wyborami ...
iparts.pl
abo

Post autor: abo »

Po meczu Jagi 2 zatrzymania kibiców, jeden opalił race ZA stadionem! i zawinęli go, do tego gniazdowy, zarzuty niestosowne do rzeczywistości do jego czynów...ojro w głowach zrobiło im kompletny młyn...
baxi_plock

Post autor: baxi_plock »

Barnet pisze:
baxi_plock pisze:
maniek2010 pisze: 2) Jak to jest z nazywaniem klubu z Płocka ? Kiedyś czytałem tu gdzieś na forum że starszyzna używa określenia Petrochemia młodzi natomiast Wisła czy może na odwrót nie pamiętam, ale jak to jest gościu pisze relacja z Płocka i pisze Wisła, a parę postów niżej pisze gościu z Olsztyna że wspomagali Petre w ... liczbie ? U zgodowiczów też jest tak że jak kto woli tak określa klub z Płocka czy jakoś to narzucone jest odgórnie ?
Petrochemia jest kojarzona ze starszyzną i sportowcami, Wisła natomiast z młodymi i ultras, jednakże obie nazwy są u nas w użyciu na pamiątkach,flagach czy dopingu i nikt nie ma z tym problemu żeby krzyknąć jedną czy drugą nazwę. Jeśli chodzi o zgody/układy to zazwyczaj są zawierane na płaszczyźnie (h) stąd w użyciu zazwyczaj jest Petrochemia. To tak ogółem, najwyżej Michał_Płock rozwinie myśl (po raz kolejny z resztą). Pozdro
po drodze byl chyba jeszcze Orlen jak dobrze pamietam
Orlen był przez rok, zmienona nazwa i barwy, nigdy nie został zaakceptowany...wrzuty na zarząd, na Orlen, zabieranie szali w tych barwach...
19(R)20

Post autor: 19(R)20 »

a nie było jeszcze przez chwile Petro Płock?
abra

Post autor: abra »

Ja mam pytanie, czy na mecz Ruchu z Lechią anulowano ich zakaz za mecz z Górnikiem ?
'08

Post autor: '08 »

abra pisze:Ja mam pytanie, czy na mecz Ruchu z Lechią anulowano ich zakaz za mecz z Górnikiem ?
Zawieszono. Lecz zakaz wpuszczania gości obowiązywał.
_kaRol_

Post autor: _kaRol_ »

abra pisze:Ja mam pytanie, czy na mecz Ruchu z Lechią anulowano ich zakaz za mecz z Górnikiem ?
Zakaz został zawieszony na rok,a pojemność stadionu ograniczono do 7600 widzów,bo wyłączone są sektory 2,4(bufory) 3 (sektor gości) a także sektor 5.
Szkoda bo chętnych na mecz z Lechią było w c*** wiecej niz te 7600
Z wiadomych przyczyn nie mogliśmy sobie pozwolić w tym meczu na jakieś piro,za to juz po meczu to nawet piłkarze śmigali z racami wśród kibiców...
x.x

Post autor: x.x »

Kolejka dobra. Myślę że po euro mogą odpuścić albo mogą cisnąć dalej (kary , zakazy wyjazdowe) potem zrobią zakazy sektorówek i kij wie czego jeszcze. Bądźmy dobrej myśli. Oczywiście sezon się skończył ale tylko w ekstraklasie.
Abrakadabra1947

Post autor: Abrakadabra1947 »

Około 30 tysięcy osób swiętowało dziś mistrzostwo Polski na wrocławskim rynku.
WP1947

Post autor: WP1947 »

19(R)20 pisze:a nie było jeszcze przez chwile Petro Płock?
bylo sobie ale to tak samo jak z orlenem. krotko mowiac Wisla Plock to nasza historyczna nazwa kilkdziesiat lat,udalo sie do niej wrocic,chcemy jeszcze wrocic do starego herbu http://i27.tinypic.com/sex2eq.jpg

Amen
GóralŻywiec

Post autor: GóralŻywiec »

Wygląda na to, że media wszędzie widzą kiboli, kolejny przykład z dzisiaj:

http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/ ... ,id,t.html
ODPOWIEDZ