Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Jak sobie wyobrażasz przejęcie klubu?
Podobno głównie szermierkę.
Ja pierdolę z Ruczaju był a nie z Bieżanowa znawcy z c**** wzięci.
A ksywy na ścianach to ksywy również przeróżnych pionków zebrane z wielu lat.
Swoją drogą Kraków to takie miasto że konfy i małe 60 chodzą po ulicach i nikt do nich nie podbija. Jeden nawet ekipę miał i z maczetą wjechał w tej knajpie na chłopa.
A ksywy na ścianach to ksywy również przeróżnych pionków zebrane z wielu lat.
Swoją drogą Kraków to takie miasto że konfy i małe 60 chodzą po ulicach i nikt do nich nie podbija. Jeden nawet ekipę miał i z maczetą wjechał w tej knajpie na chłopa.
-
UrzadSkarbowy
Na wolności jest mącicielu j*****. Co on tak cię interesuje, że co pół roku o niego pytasz? Podobają ci się wysokie chłopaki czy co?
Zamknji juz pizdo obsrancu2DZ pisze: 22.11.2020, 12:00Po prostu nie wyparzyłem na nowych zdjęciach tego "schowanego" i "podniesionego" przez konfidentóW dryblasa, konusie.haloTroll pisze: 22.11.2020, 11:51 Na wolności jest mąciciel. j*****. Co on tak cię interesuje, że co pół roku o niego pytasz? Podobają ci się wysokie chłopaki czy co?
a co z Zielakiem? nie ma go wypisanego.
Patrząc kto stoi na zdjęciu i jakie ksywy są napisane to niezły jest tam rozgardiasz.
Każdy kto odpisuje temu debilowi na jego zaczepki, jest takim samym kondonem jak on
1947
-
UrzadSkarbowy
tak Hanior, wkręcaj sobie dalej że każdy cwe(L)u wymięka przed tobą ;) zaraz będziesz pisał że Widzew, Lech, ŁKS i cała reszta obsrała się ustawki z tobą hahahaha ku*** co za kretyn

-
Königshütte
Żeby się nie okazało, że glwtrcd przyjedzie do Warszawy z nogą i tokarzem...
Bandycki Batory
To domnie p********* o jakims wislaku? c*** mnie obchodzi debilu wislak jakis.2DZ pisze: 23.11.2020, 06:30Jeśli nie potrafisz wyjaśnić wcześniejszego powrotu na wolność wiślaka, to przynajmniej wytłumacz, dlaczego nie odzywałaś się do mnie w czwartek itd.? :)gilewiczZtorcidy pisze: 22.11.2020, 12:04Zamknac już moja pizde obsraną2DZ pisze: 22.11.2020, 12:00
Po prostu nie wyparzyłem na nowych zdjęciach tego "schowanego", a potem "podniesionego" przez późniejszych konfidentóW dryblasa, konusie.
Ze w czwartek ci pizdo nienapisalem na internecine to nieznaczy ze mnie niebylo domnie. Zreszta ja niemam czasu siedziec na necie .24 na h jak ty.
Masz moj numer na prv bylo trzeba zadzwonic lub napisac swoj bym zadzwonil ale jestes o****** ciota.
Coty downie p*********? Jakie ku*** ustalenia ja ci dalem numer niezadzwoniles ani raz ani kontakt niedales. Jestes o****** p****2DZ pisze: 23.11.2020, 19:20Wystarczy, że "przybijesz się" na pokazanie naszych ustaleń z 'PriWów', żeby inni sami wyrobili sobie opinię, który z nas chciał się spotkać, a kto o swojej biegunce tylko porozmawiać przez telefon. Zgoda? :Dgilwicka-torcida pisze: 23.11.2020, 18:18To domnie p********* o jakims wislaku? c*** mnie obchodzi d..ilu wislak jakis.2DZ pisze: 23.11.2020, 06:30
Jeśli nie potrafisz wyjaśnić wcześniejszego powrotu na wolność wiślaka, to przynajmniej wytłumacz, dlaczego nie odzywałaś się do mnie w czwartek itd.? :)
Ze w czwartek ci ...do nienapisalem na internecine to nieznaczy ze mnie niebylo domnie. Zreszta ja niemam czasu siedziec na necie .24 na h jak ty.
Masz moj numer na prv bylo trzeba zadzwonic lub napisac swoj bym zadzwonil ale jestem o****** ciota.
-
Kostakurta
Ty a może weź podbij do Żuroma Ruroma.On ostatecznie rozstrzygnie kto ma rację.2DZ pisze: 23.11.2020, 19:20Wystarczy, że "przybijesz się" na pokazanie naszych ustaleń z 'PriWów', żeby inni sami wyrobili sobie opinię, który z nas chciał się spotkać, a kto o swojej biegunce tylko porozmawiać przez telefon. Zgoda? :D
Ps Nie dziękuj.
Wez ty ujawniji te niby ustalenia. I te zasadzki co mi obiecales ku*** debilu2DZ pisze: 24.11.2020, 05:15Boisz się już nawet ujawnienia treści naszej umowy, bo "koszerkutek" może cię zgłosić do Żuromskiego?glwtrcd pisze: 23.11.2020, 20:07Coty domnie p*********? Jakie ku*** ustalenia ja ci dalem numer niezadzwoniles ani raz ani kontakt niedales. Jestem o****** p****2DZ pisze: 23.11.2020, 19:20
Wystarczy, że "przybijesz się" na pokazanie naszych ustaleń z 'PriWów', żeby inni sami wyrobili sobie opinię, który z nas chciał się spotkać, a kto o swojej biegunce tylko porozmawiać przez telefon. Zgoda? :D
;) :) :D
-
Kostakurta
dozia przestań już śmieszkować bo każdy normalny widzi że się obsrałeś.Wysłał ci numer tel?Wysłał a ty p********* o jakichś privach jak gimbus zamiast zadzwonić i się ustawić.dozia pisze: 24.11.2020, 05:15Boisz się już nawet ujawnienia treści naszej umowy, bo "koszerkutek" może cię zgłosić do Żuromskiego?;) :) :D
Co za blazenada wezcie powolajcie komisje sledcza w sprawie glwtrcd- 2DZ . Przewodniczaca komisji proponuje Urzedniczke Skarbowa . Normalni maja dosyc tego gowna miedzy nimi ten z Gliwic sie podpala a DZ2 punktuje go jak gowniarza .
Ej idiotio gdzie tu masz ustalenia. Jak ci mialem dac paacu jak zadnego kontaktu niezostawiles zjebie2DZ pisze: 24.11.2020, 12:30gilwicka-torcida pisze: 24.11.2020, 10:10Wez ty ujawniji te niby ustalenia. I te zasadzki co mi obiecales ku*** d..ilu2DZ pisze: 24.11.2020, 05:15
Boisz się już nawet ujawnienia treści naszej umowy, bo "koszerkutek" może cię zgłosić do Żuromskiego?
;) :) :D
Szach ...
Mat!
PS. A że się nie wywiązałaś z moich warunków (których nie zakwestionowałaś ;), to teraz możesz się wymienić numerami z "koszerKuciapą", żebyście ... sobie obie posprawdzały "na bębnie", czy na pewno jesteście z tego samego resortu, który obstawia akcje "strajku kobiet" w W-wie, milicyjna/e 'spierdo7ino/y'. :)
![]()
Co za komedia brakuje tylko urzedniczki skarbowej i witalskiej.
co sie stalo z tym forum?
kur...ludzie ile wy macie lat
-
UrzadSkarbowy
pedofil i c*** wyjeżdża z grypsowaniem...2DZ pisze: 25.11.2020, 08:25Nazywam rzeczy po imieniu, bo twoja niegrypsująca "sta7ówka" trzyma stronę "psów" oraz "klawiszy" ..., więc wcale mi was nie żal, a tym bardziej - tOBY. ;) :) :Dpsita7ska pisze: 24.11.2020, 22:13 Dozo ubliża trollom z forum, z którymi jest mu nie po drodze, milicjantom i funkcjonariuszom służby więziennej, a jak pocisnął glwtrcd, to się ta żali, że ktoś jej ubliża. Hipokryzja? Tak sądzę.
Zacznijmy się z szacunkiem odnosić do frajerów, to i tobie nikt nie będzie cisnął. Rozjebałam się na forum doszczętnie.
I wracając do tematu: Co wykombinował(a) mAKA.K. ws. swojej przerwy w karze, bo nie było nic słychać, żeby w apelacji "coś zabrał(a) z szóstaka" z I instancji?

Wydostały się papiery ,z których wynika ze master daje...przypalowiec z forum pisze: 27.11.2020, 19:20 Co tam się w tym Krakowie dzieje? Ścigają się ekipy kto będzie miał więcej koronnych?
13.06.2013–23.09.2012-09.01.2008-12.03.2006-8.10.2004-28.11.2002
Pamiętaj,abyś dzień święty święcił

-
Maciejo_1906
Grubo.. Konfitury sie prują I probują przejąć władze, kto by pomyślał ze takie rzeczy będą sie dziac w Krakówie. Jeszcze master daje do pieca haha masakra miasto rozjebane. j**** 60!!
-
StatystykKalkulator
Oni przecież oficjalnie uważają, ze podważyli wiarygodność zeznań świni, że „dzięki nim” michalska dalej leży, że „przecież nie wyszli po złożeniu zeznań tylko po 2-letniej sankcji i kilkucyfrowych kaucjach”. Zażyłe kontakty z młoda Elana nie mogły pozostać bez śladów na psychice.
Inna sprawa ze w obecnej sytuacji np z takimi skopkiem to tam niebardzo kto ma zrobic porządek, jak chłop wozi bogatszy arsenał w samochodzie niż żandarmeria.
Inna sprawa ze w obecnej sytuacji np z takimi skopkiem to tam niebardzo kto ma zrobic porządek, jak chłop wozi bogatszy arsenał w samochodzie niż żandarmeria.
No bo jeśli piszesz o filmiku, gdzie tylko w miniaturce jest Skoda a we właściwym materiale inne auto to rzecz działa się w wakacje ubiegłego roku.
-
mateusznow
Z tego co słyszałem, to koło wzajemnej adoracji nic złego nie widzi w ich papierach, ale jakoś nie bardzo chcą je pokazać aby wyjaśnić sprawy. Na Wiśle już pieniędzy nie zarobią więc nie mam pojęcia dlaczego się pchają dalej na świecznik.StatystykKalkulator pisze: 28.11.2020, 17:38 Oni przecież oficjalnie uważają, ze podważyli wiarygodność zeznań świni, że „dzięki nim” michalska dalej leży, że „przecież nie wyszli po złożeniu zeznań tylko po 2-letniej sankcji i kilkucyfrowych kaucjach”.
Żeby sie za chwile nie okazało, że Ci co mają byc gonieni, pogonią ... reszte :)
i to nei tylko o Kraków sie rozchodzi.
i to nei tylko o Kraków sie rozchodzi.
-
Mareczek86
https://scontent.fktw5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5FE7C6CF
Ciekawe co na to Ruch widzac tę blazenade.
Ciekawe co na to Ruch widzac tę blazenade.
km szopka ze nie ma komu tych festow wyjebac u lajkonikow i oni niby przejmuja ulice
Chłopie, Ty masz zepsutą klawiaturę czy o co jest z tobą nie tak?
Jak dorastałem to cracovia przejmowała hurtowo przezutow, ostry sprzet i inne chujowe akcje to myslalem ze nie da sie bardziej skurwic. No ale Wisle sie udało! I to z nawiązką a to chyba jeszcze nie ich ostatnie słowo bo zaskakuja coraz bardziej :D
Generalnie fajnie byc za Hutnikiem
Generalnie fajnie byc za Hutnikiem
mordo jakiś papier że master wali czy farmazon?MosadKSC pisze: 27.11.2020, 21:50Wydostały się papiery ,z których wynika ze master daje...przypalowiec z forum pisze: 27.11.2020, 19:20 Co tam się w tym Krakowie dzieje? Ścigają się ekipy kto będzie miał więcej koronnych?
-
Kostakurta
To nie klawiatura,on ma zepsutą głowę ;)
podbijamR1908 pisze: 29.11.2020, 09:59mordo jakiś papier że master wali czy farmazon?MosadKSC pisze: 27.11.2020, 21:50Wydostały się papiery ,z których wynika ze master daje...przypalowiec z forum pisze: 27.11.2020, 19:20 Co tam się w tym Krakowie dzieje? Ścigają się ekipy kto będzie miał więcej koronnych?
A dobra, niepotrzebnie się odzywałem. U Andrzeja wczoraj byłem i mnie poniosło.
Niestety moze to byc prawda na dniach pewnie wyjdzie info czy papie,r znaczy zrzut z zeznan jest prawdziwy, osoby zainteresowane pewnie juz go widzialyR1908 pisze: 29.11.2020, 09:59mordo jakiś papier że master wali czy farmazon?MosadKSC pisze: 27.11.2020, 21:50Wydostały się papiery ,z których wynika ze master daje...przypalowiec z forum pisze: 27.11.2020, 19:20 Co tam się w tym Krakowie dzieje? Ścigają się ekipy kto będzie miał więcej koronnych?
Niebieskie ImpeRium ! peRsona non gRata !!!44!!
Tak prawda. Papiery już latają po Polsce ( nie są to zeznania a materiał dowodowy).R1908 pisze: 29.11.2020, 09:59mordo jakiś papier że master wali czy farmazon?MosadKSC pisze: 27.11.2020, 21:50Wydostały się papiery ,z których wynika ze master daje...przypalowiec z forum pisze: 27.11.2020, 19:20 Co tam się w tym Krakowie dzieje? Ścigają się ekipy kto będzie miał więcej koronnych?
Niby nie podaje nowych zdarzeń , ale się przyznał i potwierdza szafę. Czesc osób na to wyraziła zgodę czesc nie , ogólnie młyn jak skurwysyn.
To postępowanie stricte nie dotyczy JG ,tylko różnych osób z Polski oraz eu. Oby tak zostało i nikt nie dostał rykoszetem.
13.06.2013–23.09.2012-09.01.2008-12.03.2006-8.10.2004-28.11.2002

Pozostań sobą :)Hanior Teddy Boys pisze: 29.11.2020, 10:40Jeżeli dla was normalność to mICHA7INA z 'wsh' itp., mETA7ika z 'jg' itd. lub cIASNA z 'dhw', to woLę ... pozostać sobą hAnnĄ z tb. :)