Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
Leszek Piesek pisze:panowie trapi mnie jedna sprawa, patrzac na dziary zgodowe np. R&W, wiadomo teraz te dwie ekipy mocno sie trzymaja, razem wojuja, i na dzien dzisiejszy sa nierozerwalna zgoda, ale w zyciu roznie bywa, nie takie zgody padaly czy to po roku czy po 10 latach, a wiadomo od zgody do kosy droga bliska, i tak np. wiele osob posiada dziary zgodowe, a co jak zgoda padnie, co wtedy z tatuazem? zastanawial sie ktos?
p.s. R&W to tylko taki przyklad, bo akurat tu wyzej jest dziara, ale chodzi mi ogolnie o wszystkie zgodowe tatuaze
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
nieznajomy_89 pisze: co do Rakowa to z moich zródeł informacji na tym wyjeżdzie było 1/2 bądz 2/4 malolatów
Dokładnie.TYLKO DYSKOBOLIA pisze:Tribal wszystko zakryje![]()
Żaba pisze:Tak byli, grali w makao z Niemcami.Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
Nie bylbym taki pewiendmn pisze:Ktoś kto sobie dziara klubowe emblematy na pewno nie robi tego pod wpływem impulsu, a raczej przemyśla wszystko dokładnie.
TYLKO DYSKOBOLIA pisze:Cos w tym jest...wystarczy chociazby wziasc pod uwage byle i obecne relacje na linii Polonia W.-Arka.
Jednak nie wydaje mi sie,aby byly podstawy do zerwania zgody pomiedzy Ruchem a Widzewem.Nie mam pojecia jak to wyglada "od kuchni",ale wystarczy spojrzec na liczby w jakich obie ekipy sie wspieraja no i przede wszystkim na "aspekty sportowe" tego sojuszu
Możliwe że miał inna dziarę związaną ze swoim klubem, a chciał też taką którą zaznaczyłby nienawiść do wroga. Dostał na tym forum chłopak zjebke ogólnie za tą dziarkę ale według mnie jest ostry. Widać że czemuś się poświęcił. Z taką dziarą pewne rzeczy już mu w życiu nie przejdąlewiatan pisze:nie wiem czy mówimy o tej samej, ja akurat widziałem zdjęcie koleś miał "Śmierć Widzewskiej Kurwie", swoją drogą to już serio musi być ciśnienie, wydziarać sobie 'coś' anty na znienawidzony klub, gdzie można by w to miejsce zrobić sobie 'coś' sławiącego swoją ukochaną drużynę, no ale wiadomo to już podchodzi pod rozwagę każdego kto na taką dziarkę się decyduje
To wtedy ma powód, żeby się jej pozbyć. Jak ktoś napisał wcześniej tribal zakryje wszystko, choć jeśli dziara jest jak ta R&W to mi byłoby aż szkoda ją zakrywać choć nie herby klubu nie łączy jakiś szczególny motyw, są to po prostu dwa emblematy jeden pod drugim ale jednak fajnie to wygląda i mi byłoby szkoda to usuwać/zakrywać. Ale nie mam dziar zgodowych (choć chciałem i ciągle nad tym myślę) i nie wiem tak na prawdę co bym zrobił, gdyby zgoda upadła.Leszek Piesek pisze:gorzej jak by dostal za dziare zgodowa, ktora zostala mu po dawnoooo niesistniejacej juz zgodzie
zgody trzeba pielęgnować a nie zakładać, że prędzej czy później się rozpadną...Leszek Piesek pisze:panowie trapi mnie jedna sprawa, patrzac na dziary zgodowe np. R&W, wiadomo teraz te dwie ekipy mocno sie trzymaja, razem wojuja, i na dzien dzisiejszy sa nierozerwalna zgoda, ale w zyciu roznie bywa, nie takie zgody padaly czy to po roku czy po 10 latach, a wiadomo od zgody do kosy droga bliska, i tak np. wiele osob posiada dziary zgodowe, a co jak zgoda padnie, co wtedy z tatuazem? zastanawial sie ktos?
Nie od dziś wiadomo że w Opolu jest jedne z lepszych w Polsce studi z robienie tatuaży19Konrad10 pisze:tatuaż Odry mistrzostwo świata
Ateik1964 pisze:Mój osobisty ... [link] ROW RYBNIK
Widzę, że w Rybniku zapanowała moda na taki motyw.sfidrygajlo pisze:ROW Rybnik
[link]
Czy ktoś biegły w angielskim może potwierdzić że jest to gramatycznie poprawne ? Rozumiem że autorowi chodziło o tłumaczenie "Bez bólu nie ma chwały".twójSTARY pisze:
Użytkownicy przeglądający to forum: MDT0000 i 78 gości