Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

swrs1982

Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

Post autor: swrs1982 »

Soczek01 pisze: 15.07.2025, 23:52 Po co jeszcze Arce i Lechowi zgoda z KSZO?
Bo czasami zgoda to coś więcej niż interes. Życze powodzenia w budowaniu relacji z najbliższymi.
iparts.pl
Ok203040

Post autor: Ok203040 »

przecież Arka nie jeździ na kszo nawet więc
tak tylko pytam

Post autor: tak tylko pytam »

Dobre pytanie.Poruszałem już temat na forum jakiś czas temu, ale zainteresowane strony się nie wypowiedziały.

Po co Arce i Lechowi, to KSZO ? Ale można też zapytać KSZOków, po co im ta Arka i Lech ? KSZO trochę lat do tyłu pozrywało z Hetmanem Włoszczowa, Stalą Sanok i Slovanem Liberec, a zostawiło papierową zgodę z Arką.
protektormalopolska

Post autor: protektormalopolska »

Słuchaj nie każdy układ zgoda musi być budowana wokół interesów czy grup przestępczych. Chłopaki się przyjaźnią i dążą szacunkiem więc czego nie rozumiesz ? Kiedyś przyjaźń coś znaczyła i Oni to rozumieją a Tobie trzeba to tłumaczyć jak dziecku.
ABG
Proof

Post autor: Proof »

Jak ktoś tutaj próbuje zerwać zgode Lecha z KSZO, to tylko pokazuje jak mało wiecie o relacjach pomiędzy tymi ekipami. Pewnie nie jeden sie usmiecha jak to czyta ;)
Taksepatrze

Post autor: Taksepatrze »

protektormalopolska pisze: 16.07.2025, 20:26 Słuchaj nie każdy układ zgoda musi być budowana wokół interesów czy grup przestępczych. Chłopaki się przyjaźnią i dążą szacunkiem więc czego nie rozumiesz ? Kiedyś przyjaźń coś znaczyła i Oni to rozumieją a Tobie trzeba to tłumaczyć jak dziecku.
Tak jak przyjaźń Lechia Gdańsk - Wisła Kraków. Nigdy nie zapomnę. Rodzina.
tak tylko pytam

Każdy wie o relacjach Lecha i KSZO.Ale tutaj chodzi głównie o wspieranie się na meczach, czy wspólne akcję.
bez-napinki

Post autor: bez-napinki »

No wspierają się na meczach i co? Nie każdą zgodę w Polsce łączą chuligańskie akcje co tydzień, ale jak ktoś jest taboretem to na c*** ma to rozumieć.
Pitfas

Post autor: Pitfas »

A czemu mają zrywać?
dee facto

Post autor: dee facto »

Po co to się nogi nocą:-)Lech ma zawsze wsparcie 50/100 osób z KSZO na meczu z Koroną,do ekstraklasy weszła Arka to i ona dostanie wsparcie.
..B4..

Post autor: ..B4.. »

Co to za rozkminy, po co? Jakby nie było po co, to nie byłoby zgody lub po prostu padłaby, i tyle
S.J.

Post autor: S.J. »

Bo teraz ku*** taka moda jest ,że zgoda musi być "po coś " i przez to porobiły się te wszystkie kulawe koalicje ,przez co polska scena kibicowska tylko straciła :/
tak tylko pytam

Nie chcę drążyć tematu, więc ostatni post.Zgody są głównie po to, aby wspierać się na meczach, w działaniu itd.Nikt tu nie pisze, że zgody KSZO z Lechem i Arką mają się opierać na interesach.Tylko to właśnie o to wspieranie chodzi.Arka od lat KSZO w zasadzie nie wspiera w ogóle.Wsparcie Lecha KSZOków też jest dosyć skromne, poza kilkoma przypadkami.

dee facto pisze: 17.07.2025, 16:51 Po co to się nogi nocą:-)Lech ma zawsze wsparcie 50/100 osób z KSZO na meczu z Koroną,do ekstraklasy weszła Arka to i ona dostanie wsparcie.
Zgadza się.Pytanie kiedy KSZO dostanie jakiekolwiek wsparcie od Arki:).
dee facto

KSZO od wielu,wielu lat kiśnie w 3,4 lidze,chociaż po awansach Wieczystej i Sandecji spokojnie teraz powalczą o awans a wtedy na meczach z Chojniczanką,Olimpią Grudziądz a może Świtem Szczecin mogliby liczyć na wsparcie Areczki.
Darrecki

Post autor: Darrecki »

Patrząc na mapę Polski to między Ostrowem a Gdynią jest ponad 500km. KSZO swoje mecze rozgrywa w grupie 4 małopolsko-swietokrzyskiej to jeszcze większą odległość. Trudno żeby Arka grająca dodatkowo swoje mecze wspierała w dobrych liczbach KSZO patrząc na odległość. Jeśli KSZO awansuje to centralnej ligii i będzie jeździło na mecze po całej Polsce, to myślę że w północnej Polsce będą mogli liczyć na wsparcie.
Nie szukajcie dziury w całym, jedna ze starszych zgód z Lechem i niech trwa jak najdłużej. Lepsza taka zgoda i kontakty od lat niż te nowe wynalazki...
kub1

Post autor: kub1 »

Oficjalnie został zakończony układ pomiędzy JKS Jarosław a Siarką Tarnobrzeg.
Nowohucianie1950

Post autor: Nowohucianie1950 »

tak tylko pytam pisze: 18.07.2025, 20:18 Nie chcę drążyć tematu, więc ostatni post.Zgody są głównie po to, aby wspierać się na meczach, w działaniu itd.Nikt tu nie pisze, że zgody KSZO z Lechem i Arką mają się opierać na interesach.Tylko to właśnie o to wspieranie chodzi.Arka od lat KSZO w zasadzie nie wspiera w ogóle.Wsparcie Lecha KSZOków też jest dosyć skromne, poza kilkoma przypadkami.

dee facto pisze: 17.07.2025, 16:51 Po co to się nogi nocą:-)Lech ma zawsze wsparcie 50/100 osób z KSZO na meczu z Koroną,do ekstraklasy weszła Arka to i ona dostanie wsparcie.
Zgadza się.Pytanie kiedy KSZO dostanie jakiekolwiek wsparcie od Arki:).
Z kategorii ciekawostki.Kiedys na meczu z nami KSZO wspierala jedna osoba z Arki.Patrzac a mape to sie chlopak troche poswiecil wiec zakladam, ze jakies tam kontakty maja.
Hutnik Nowa Huta
obserwator17

Post autor: obserwator17 »

Taksepatrze pisze: 16.07.2025, 20:34
protektormalopolska pisze: 16.07.2025, 20:26 Słuchaj nie każdy układ zgoda musi być budowana wokół interesów czy grup przestępczych. Chłopaki się przyjaźnią i dążą szacunkiem więc czego nie rozumiesz ? Kiedyś przyjaźń coś znaczyła i Oni to rozumieją a Tobie trzeba to tłumaczyć jak dziecku.
Nigdy nie zapomnę wyjazdu do Gdańska w 2009 roku. Chłopy już czekały na nas na dworcu, od samego wyjścia z pociągu od razu ugoszczeni zimnym piwkiem, później wspólny rejs żeglugą gdańską, przemarsz na stadion i kapitalna atmosfera, pomimo że to mecz zgodowy to chyba mój najlepszy wyjazd w życiu. Po meczu melanż w hali centrum stoczni Gdańsk, dosłownie palety browarów, jedzenie pod korek, takiego ugoszczenia się nie zapomina. Przykre że na ostatnim meczu widoczne były koszulki 'anty Lechia'.
tak tylko pytam

Koniec układu Polonii Przemyśl z Wisłą Kraków.
obserwator17

Post autor: obserwator17 »

tak tylko pytam pisze: 30.07.2025, 10:17 Koniec układu Polonii Przemyśl z Wisłą Kraków.
A jak napisałem to na forum w Maju to napinali się do mnie że sieję ferment... :D
habziu

Post autor: habziu »

obserwator17 pisze: 30.07.2025, 10:20
tak tylko pytam pisze: 30.07.2025, 10:17 Koniec układu Polonii Przemyśl z Wisłą Kraków.
A jak napisałem to na forum w Maju to napinali się do mnie że sieję ferment... :D
Polonia określała tą relacje bardziej jako zgoda niż układ. Takie można przynajmniej odnieść wrażenie z tego co napisali.
Taksepatrze

Post autor: Taksepatrze »

Obserwator,

Przykre, przykre. Również mam wiele wspomnień. Tak czy siak nasz czas juz przeminął, teraz inne pokolenie przejęło stery i rozdaje karty. Dla nas (wielu z nas) starych przyjaźń Lechia & Wisła dalej jest w sercu. Zawsze będzie. Kontakty również pozostaną.
DiegoT

Post autor: DiegoT »

obserwator17 pisze: 30.07.2025, 10:05
Taksepatrze pisze: 16.07.2025, 20:34
Przykre że na ostatnim meczu widoczne były koszulki 'anty Lechia'.
A na Lechii to takich koszulek nie ma? Od dawna można spotkać z Anty WRWE i innymi.
obserwator17 pisze: 30.07.2025, 10:20
W maju to wszystko było w zawieszeniu. Nie do końca było wiadomo w którą stronę to pójdzie. A teraz to jeszcze czekać na oficjalne info w sprawie Elana-Stal :)
swiatkibicow

Post autor: swiatkibicow »

Przetasowania były są i bedą, czas pokaże czy obóz A był lepszy niż obóz B. Z perspektywy teraz, może i tak, ale czy tak będzie za 3 lata?
dee facto

Kolego z Nowej Huty a pamiętasz zgodę Hutnika z Bronią Radom?Broniarze obecnie grają w 3 lidze i już w piątek o godz 19.26(data powstania klubu)podejmują Olimpie Elbląg zgodę Legii WarszawaOstra mobilizacja na ich dzielnicy Planty.Będzie ich100?
Nowohucianie1950

Post autor: Nowohucianie1950 »

dee facto pisze: 31.07.2025, 00:41 Kolego z Nowej Huty a pamiętasz zgodę Hutnika z Bronią Radom?Broniarze obecnie grają w 3 lidze i już w piątek o godz 19.26(data powstania klubu)podejmują Olimpie Elbląg zgodę Legii WarszawaOstra mobilizacja na ich dzielnicy Planty.Będzie ich100?
Zgode pamietam, ale przynzam szczerze ze gdy zaczalem chodzic na mecze to ona doslownie za rok czy dwa padla z wiadomych powodow.

Nie mam pojecia ile ich bedzie, nie mam tam z nikim kontaktu.Zycze im aby dobrze sie zaprezentowali bo zawsze to fajnie jakby w Radomiu byla jakas konkurencja.
Hutnik Nowa Huta
Graczyk_1

Post autor: Graczyk_1 »

Nowohucianie1950 pisze: 04.08.2025, 11:27
dee facto pisze: 31.07.2025, 00:41 Kolego z Nowej Huty a pamiętasz zgodę Hutnika z Bronią Radom?Broniarze obecnie grają w 3 lidze i już w piątek o godz 19.26(data powstania klubu)podejmują Olimpie Elbląg zgodę Legii WarszawaOstra mobilizacja na ich dzielnicy Planty.Będzie ich100?
Zgode pamietam, ale przynzam szczerze ze gdy zaczalem chodzic na mecze to ona doslownie za rok czy dwa padla z wiadomych powodow.

Nie mam pojecia ile ich bedzie, nie mam tam z nikim kontaktu.Zycze im aby dobrze sie zaprezentowali bo zawsze to fajnie jakby w Radomiu byla jakas konkurencja.
Co ciekawe ostatnio byliście na turnieju Stilonu, gdzie był Radomiak.
Kibicfan1987

Post autor: Kibicfan1987 »

srututu pisze: 13.07.2025, 23:46
GlobiAZR pisze: 13.07.2025, 23:44 Z dniem dzisiejszym kończy się układ na lini Stal Rzeszów - Elana. Zainteresowani pewnie wkrótce to ogłoszą publicznie.
Zero zdziwienia. Stal po prostu ma daleko w poważaniu mizianie sie z WRWE, mają silna koalicję na własnym podwórku i na tym sie skupiają - zwłaszcza biorąc pod uwagę to, ze jeszcze jakis czas temu Wisla latała z Resovia.
Ale układ z Widzewem nadal ma ?
DZnr1

Re: Zgody/Kosy/Układy rts-u - reaktywacja.

Post autor: DZnr1 »

KibicFan1987 pisze: 15.08.2025, 18:58
Srutu.Tu pisze: 13.07.2025, 23:46
GlobiAZR pisze: 13.07.2025, 23:44 Z dniem dzisiejszym kończy się układ na lini Stal Rzeszów - Elana Toruń. Zainteresowani pewnie wkrótce to ogłoszą publicznie.
Zero zdziwienia. Stal po prostu ma podobno głęboko w ... poważaniu mizianie sie z bandą "wpÎerw", mają silną koalicję na własnym podwórku i na tym sie skupiają - zwłaszcza, biorąc pod uwagę to, że jeszcze jakiś czas temu wiślaki latały z Resovią w składzie psycho-szarAks2016 ... po podtarnowskich lasach, uciekając przed fami(L)ią ZSH (+RCh).
Ale układ z widzewiakami nadal mają?
To zależy, czy jest przed jakimś meczem RePry, czy już ... np. po ... euro'24 (w ... IV rzeszy). Na pochwałę zasługuje jednak sytuacja, że rzeszowskim stalowcom coraz mniej odpowiada rola widzewskiego fanklubu i litery "q" [od ... (widzewskich) 'q-REW'] w skrócie poprzedniego sojuszu oraz głównych ... frajerskich towarzystw tj. "w(q)rwe". ;)
Laguna

Post autor: Laguna »

Znowu kłamiesz idioto pisząc że ktoś uciekał przed waszą koalicją.Wyszli się bić mimo waszej przewagi.
j**** cie i twoje insynuacje.
DZnr1

la7uña pisze: 16.08.2025, 08:57
DZnr1 pisze: 15.08.2025, 19:40
KibicFan1987 pisze: 15.08.2025, 18:58
[...]

Ale układ z widzewiakami nadal mają?
To zależy, czy jest przed jakimś meczem RePry, czy ... już np. po ... euro'24 (w ... IV rzeszy). Na pochwałę zasługuje jednak sytuacja, że rzeszowskim stalowcom coraz mniej odpowiada rola widzewskiego fanklubu ... i litery "q" [od ... (widzewskich) 'q-REW'] w skrócie poprzedniego składu sojuszu oraz głównych ... frajerskich towarzystw tj. "w(q)rwe". ;)
Znowu skłamię idiotom, pisząc, że ktoś z dhw2000 nie ... uciekał przed waszą koalicją w Skopje, poprowadzoną przez ... kanapowe ekipki np. Bełchatowa. Bo widzewiaki pojechały oficjalnie wyżebrać zawiesznie broni, ale jednak przyszły się bić, mimo waszej technicznej przewagi.
Już przepraszam cię za moje insynuacje.
Byłaś w ogóle na tamtym wyjeździe, gdy po poWszechnej, staroŻakonnej mobilizacji dESTROYEDSów itp. pojawiła się was taM wyselekcjonowana, ponad stuosobowa banda (z ... małymi posiłkami od tzw "młodej eleni" i wiślaków, bo ... hitleRowcy z niebieskich pSYCHOfAJ1996 wspierają raczej naDal inną reprezeNtację - 'vide' wczorajszy "mecz przyjazni" ... na k6), gdzie musiałyście się wycofać przed m.in. częścią "paprykarzy", "kotwy" ..., rzeszowian itd., pomimo tego, że to wy chyba miałyście przewagę -/i z .... górki, czy znasz przebieg elementu waszej kompromitacji tylko z przekazów ustnych metodą ... usta - penis (tym razem - nie młoda załęcka), la7uniu? ;)
Laguna

Przecież ciebie pajacu nawet w tej Macedonii nie było a tu szczekasz na ten temat.
A ogólnie to ja odnosilem się do twoich kłamstw że Ruch i Wisła spierdalali przed wami pod Tarnowem a w rzeczywistości wyszli się z wami bić mimo waszej liczebnej przewagi.
Szybciutko idioto zmieniłeś temat na Macedonię bo jesteś zwykłym manipulantem i kłamcą mającym dodatkowo chorobę psychiczną.
Na zylecie ci powinni transparent wywiesić dozo PDP(pozdrowienia do psychiatryka).
OldTimeGoodTime

Post autor: OldTimeGoodTime »

Ciebie też nie było.
DZnr1

Re: Zgodo-układy i KOSY rts-u - reaktywacja.

newTimesBadTimes pisze: 17.08.2025, 17:27
la7uña pisze: 17.08.2025, 17:24
DZnr1 pisze: 16.08.2025, 13:00
[...]

Byłaś w ogóle na tamtym wyjeździe, gdy po poWszechnej, staroŻakonnej mobilizacji dESTROYEDSów itp. pojawiła się was taM wyselekcjonowana, ponad stuosobowa banda (z ... małymi posiłkami od tzw "młodej eleni" i wiślaków, bo ... hitleRowcy z niebieskich pSYCHOfAJ1996 wspierają raczej naDal inną reprezeNtację - 'vide' wczorajszy "mecz przyjazni" ... na k6), gdzie musiałyście się wycofać przed m.in. częścią "paprykarzy", "kotwy" ..., rzeszowian itd., pomimo tego, że to wy chyba miałyście przewagę -/i z .... górki, czy znasz przebieg elementu waszej kompromitacji tylko z przekazów ustnych metodą ... usta - penis (tym razem - nie młoda załęcka), la7uniu? ;)
Przecież ciebie wśród tych pięciu z (L) nawet w Skopje nie było, a ja tu szczekam na ten temat.
A ogólnie, to odnosiłam się do swoich kłamstw, że Ruch i Wisła nie spierdalały przed wami pod Tarnowem, a w rzeczywistości dopiero, gdy mieli już odcietą drogę ucieczki, wyszli się z wami bić, mimo waszej liczebnej przewagi (+/- 135 x ~150?).
Szybciutko jak idiotka zmieniłam temat na Macedonię, bo jestem zwykłą manipulatorką i kłamczuchą, mającą dodatkowo chorobę psychiczną.
Na "Żylecie" mi powinni transparent nowy wywiesić od DoZo: "PnP (czyt. pozdroWienia na poroDówkę)".
Ciebie też nie było.
Znasz ją, czy macie moralniaka, że nie ... uciekłyście w las z większością bandy 'psycho-shaRRaks'? Jeśli to pierwsze, to rozumiem, że zgodnie z waszymi wewnetrzymi, widzewskimi ustaleniami, połamiesz tę żydowską prujdupę, która ośmiesza tu siebie i resztę widzewiaków. ;)
Laguna

Jesteś największą prujdupą na tym forum i masz czelność wyzywać innych od prujdup.
Masz rozdwojenie jaźni debilu i tego nie zauważasz.Ile ci już moderatorzy tu kont wyjebali?Jak myślisz na czyją prośbę?Podpowiem, na prośbę chłopaków z Legii którym tu lipę przynosiłeś i dalej przynosisz choć teraz częstotliwość z jaką tu napierdalasz swoje chore wypociny znacznie spadła.Kiedyś siedziałeś tu od rana do późnych godzin nocnych.
Jesteś zakałą tego forum,zwykłą prowokatorką i manipulatorką która w każdym poście spierdala się do RTS.
Jadą ci tu ludzie praktycznie ze wszystkich ekip od Lecha,Łks po Górnik,Arkę,Lechię,Jagę.Nawet twoi kumple po szalu stąd się wstydzą i do ciebie nie przyznają.

Ja tu piszę we własnym imieniu a nie w imieniu kibiców Widzewa.Od pisania w imieniu Widzewa to są tu inne osoby.
DZnr1

Re: Zgodo-układy i KOSY rts-u - reaktywacja.

la7uña pisze: 17.08.2025, 21:25
DZnr1 pisze: 17.08.2025, 19:44
newTimesBadTimes pisze: 17.08.2025, 17:27
[...]

Ciebie też nie było.
Znasz ją, czy macie moralniaka, że nie ... uciekałyście w las z większością bandy 'psycho-shaRRaks'? Jeśli to pierwsze, to rozumiem, że zgodnie z waszymi ... wewnetrzymi, widzewskimi ustaleniami, połamiesz tę "żyDoWską" 'prujdupę', która ośmiesza tu siebie i ... resztę widzewiaków. ;)
Jestem największą, żydowską 'spierdo7iną' na tym forum, a ty masz czelność wyzywać celnie takie od 'prujdup'.
Mam rozdwojenie jaźni jak debilka i tego nie zauważałam. Ile ci już moderatorzy po naszych donosach tu kont 'wyjebali'? Jak myślisz, na czyją osobistą prośbę? Podpowiem, na prośbę chłopków z PGR-ów, którym tu lipę przynosisz i dalej przestać przynosić nie zamierzasz, choć teraz częstotliwość, z jaką tu w nas 'napierdalasz' swoje ciche wymiociny, znacznie spadła po przeoraniu jakichś widzewskich frajerów przez rozgarniętych z "mSz". Kiedyś siedziałam tu od rana do późnych godzin porannych, żeby pozostać anonimową pipką.
Jestem zakałą tego forum, zwykłą prowokatorką i manipulatorką, która w każdym "poście" 'spierdala' się jako RTS.
Jadą mi tu ludzie praktycznie ze wszystkich ekip, od Lecha i ŁKS po Górnik, Arkę, Lechię, babę jagę itp. itd. Nawet moje kumpele po szalu stąd się mnie wstydzą, ale nie przyznają, jak dobrze się bunkuję w chlewie.

PS Ja tu piszę we własnym imieniu, formalnie - bezklubowej pizdy, a nie w imieniu wszystkich kibiców widzewU. Od pisania w imieniu widzewiaków to są tu inne osoby postronne.
Skoro mamy już jasność, że próbując mnie obrazić to, jakbyś sama srała sobie do ryja, napisz pod swoim "wabikiem", z ... jakimi fanklubami eRTeeS-u obecnie widzewiaki mają układo-zgody, bo skonfliktowane jesteście rzekomo z "Połową Polski", ryzykantko. :)
RaryTaS

Post autor: RaryTaS »

Panowie!Mowa tu o wszystkich.Przestańcie się wdawać z tym patafianem dozo w dyskusję,nie ma najmniejszego sensu gadka z nim.Niech sobie pisze te swoje dyrdymały a wy po prostu nie reagujcie i nie karmcie troLa.
Ja już od pewnego czasu przestałem reagować na wpisy tego przyjeba i wy także idźcie po rozum do głowy.
Jego nawet nie ma sensu obrażać bo jest chory.Należy po chrześcijańsku współczuć jego rodzinie.
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

dozlol przyznaj się ...stacjonujesz w Tworkach czy Choroszczy ?
zamiast pisać te pseudo kumate wypociny napisz jak wygląda twój dzień , jakie tabletki bierzesz ?
jakieś śmieszne może historie nam opisz np jak uciekasz przed sanitariuszami czy podglądasz pielęgniarki ?

pozdrawiam Cię serdecznie i życzę dużo zdrowia .
ślusarz

Post autor: ślusarz »

https://m.youtube.com/watch?v=Q5CbK70hrkc

Rozmowa ze Śledziem z Lechii, pojawia się m.in wątek ocieplenia relacji na linii Lechia-Motor Lublin a także temat spalonej/kupionej flagi Arki.
Czarny1946

Post autor: Czarny1946 »

ślusarz pisze: 30.08.2025, 15:25 https://m.youtube.com/watch?v=Q5CbK70hrkc

Rozmowa ze Śledziem z Lechii, pojawia się m.in wątek ocieplenia relacji na linii Lechia-Motor Lublin a także temat spalonej/kupionej flagi Arki.
Że mu przez usta przeszło ze to nic złego....
ODPOWIEDZ