Dobra gięta z chlebem i ogórkiem i chyba bigos był z tego co pamietam. Picie cola, woda. Ogólem catering na plus. Cen nie pamietam. Plusem jest to że żarcie podaje Kula daje fula :) pzdrArczij pisze:Można wiedzieć jak na Elanie?:)
Katering na wyjazdach :)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Katering na wyjazdach :)
w Poznaniu coś się zmieniło, bo jak ostatnio tam byłem to padaka straszna?
-
Edward1488
Hehe że co? :)legioner pisze:Plusem jest to że żarcie podaje Kula daje fula :) pzdrArczij pisze:Można wiedzieć jak na Elanie?:)
-
rts1910adw
Jak w Krakowie na Wiśle wygląda sprawa ?
-
Edward1488
Drogie i małe porcje, ale tylko widziałem, nie próbowałem. Wolałem swoje zagazowane kanapki.
Jak gięta na Flocie i reszta szamy ?
Katering w Tarnowie tragedia
http://tinypic.com/view.php?pic=w7zwv8&s=4
za 5 zł takie coś, pepsi za 5zł 0,5l oraz mineralna za 3zł.
Kiełbaski chyba z żużla zostały.
del orno pisze:Katering w Tarnowie tragedia
O kur..Mam nadzieję że tego nie zjadłeś hehe.
Na szczęście zrobiłem tylko zdj i podziękowałem :)
-
Blood&Honor
mogłeś jeszcze w nich tam tym pierdolnąć, albo kazać zjeść na Twój kosztdel orno pisze:Na szczęście zrobiłem tylko zdj i podziękowałem :)
Z całej ich oferty wybrałem tylko wodę mineralną :) aż tak głodny nie byłem.
-
z_krainy_marzen
w Ząbkach gieta 10zł dosyć sporych rozmiarów z bułka.
z napoi tylko cola cena 5zł o ile pamiętam ;)
z napoi tylko cola cena 5zł o ile pamiętam ;)
Sprzedaje starszy Pan z młodym chłopakiem który wygląda identycznie jak Kula daje fula. także trochę humoru jest :) pzdrEdward1488 pisze:Hehe że co? :)legioner pisze:Plusem jest to że żarcie podaje Kula daje fula :) pzdrArczij pisze:Można wiedzieć jak na Elanie?:)
-
Michał_Płock
W Elblągu na Olimpii szamka kozak :) Niby trochę drogo (karkówka 12zł, gięta 10zł, ogórek kiszony 1zł), ale jak to ktoś stwierdził - lepiej zjeść dobrą, półmetrową kiełbe za 10zł, niż flak z wodą za 6zł... I coś w tym jest.
Kibole, jak tam sytuacja we Wrocławiu ? Da się zjeść czy lepiej unikać?
-
rts1910adw
Dać da ale porcje pozostawiają wiele do życzenia. Zdarza się zimna herbata więc zanim odejdziesz spróbuj.Nie Wiem pisze:Kibole, jak tam sytuacja we Wrocławiu ? Da się zjeść czy lepiej unikać?
Ogólnie nie powala brakuje klasycznej gietej, ale za to polecam żurek naprawde dobryrts1910adw pisze:Dać da ale porcje pozostawiają wiele do życzenia. Zdarza się zimna herbata więc zanim odejdziesz spróbuj.Nie Wiem pisze:Kibole, jak tam sytuacja we Wrocławiu ? Da się zjeść czy lepiej unikać?
Jak sprawy się mają na Arce?
da się godnie zjeść?
da się godnie zjeść?
-
z_krainy_marzen
w Brzesku Całkiem sympatycznie
Karkówka 8zł
Kiełbasa 8zł ( 2 szt) do tego buła
napoje w plastiku 5zł
Karkówka 8zł
Kiełbasa 8zł ( 2 szt) do tego buła
napoje w plastiku 5zł
-
Myslowicka GieKSa
całkiem dobrze wygląda to na Cracovii, ceny przystępny, spory wybór (zapiekanki,hamburgery, kiełbaski itp) + napoje gorące (herbata, kawa) oraz piwo(!) - cen nie pamiętam ale dość duża zapiekanka to chyba 8zł
Nie polecam zapiekanek w Tomaszowie Lubelskim. Bułka z keczupem;)
W Płocku zmiany na gorsze, gięta całkiem duża przygrzewana w wodzie za 8pln, do tego kajzerka, ketchup, musztarda. Z powodzeniem można się targować, a w drugiej połowie meczu cena kiełby spada magicznie na 5pln, do picia można kupić wodę, colę itp
a jak wyglada sytucja w Lublinie?
Jak byliśmy tydzień temu to w Lublinie tylko paluszki i jakieś napoje, nic na ciepło
We Wrocławiu też piwo, ale nie sprawdzałem, ponoć da się pić, jeśli chodzi o smak, ale procentowo, wiadomo, te 3,5% bodaj. Na pierwszych kilku meczach na nowym stadionie była konkretna karkówka za 12zł w bułce i dało się nią nawet zapchać, lecz już z niej zrezygnowali i do wyboru jest zapiekanka za 7zł, jakaś plastikowa kiełbaska (długości może na 2 palce) i jakieś śmieszne hotdogi. Ogólnie chyba najbardziej opłaca się zapchać tą zapiekanką, jeśli już nas ssie. Picie to wspomniane piwo i jakieś cole, standard.
-
Forever Oldskool!
Ostatnio sprawdzane:
Niepołomice - kiełbasa i kaszanka bardzo dobre. Kiełbasa chyba po 5-6, kaszanka 4 zł. Po pewnym czasie do kiełbasy dorzucana gratis.
Concordia Elbląg - bardzo dobra kiełbaska, ale średniej wielkości. Cena 6 zł. W mniejszej wersji po 4 zł. Do tego grillowana bułka, bardzo chrupiąca. Można zamówić też karkówkę. Do wyboru napoje i inne przekąski i słodycze. Polecam.
Tarnów - katering donoszony, kiełbasa zimna i spalona. Nie polecam. Cen nie znam bo nie jadłem. Woda po 3 zł, cola po 5.
Łowicz - duża kiełbaska. Donoszona jest w przerwie więc ostatnie sztuki zimne. Niezbyt smaczna. Cena 8 zł. Nie polecam.
Płock - gięta po 8 zł z wody. Spora i zjadliwa.
Niepołomice - kiełbasa i kaszanka bardzo dobre. Kiełbasa chyba po 5-6, kaszanka 4 zł. Po pewnym czasie do kiełbasy dorzucana gratis.
Concordia Elbląg - bardzo dobra kiełbaska, ale średniej wielkości. Cena 6 zł. W mniejszej wersji po 4 zł. Do tego grillowana bułka, bardzo chrupiąca. Można zamówić też karkówkę. Do wyboru napoje i inne przekąski i słodycze. Polecam.
Tarnów - katering donoszony, kiełbasa zimna i spalona. Nie polecam. Cen nie znam bo nie jadłem. Woda po 3 zł, cola po 5.
Łowicz - duża kiełbaska. Donoszona jest w przerwie więc ostatnie sztuki zimne. Niezbyt smaczna. Cena 8 zł. Nie polecam.
Płock - gięta po 8 zł z wody. Spora i zjadliwa.
najlepsze żarełko jest chyba w łęcznej , potwierdza ktoś?
Z ostatnich wyjazdów
Garbarnia (stadion Hutnika) całkiem nieźle. Za 8 złotych 2 kiełbasy, do tego kilka kromek chleba. W smaku dobra. Na koniec meczu można było zakupić za pół ceny. Do kupienia także napoje (cola, woda itp) za 5 zł.
W Łowiczu średnio. Cena 8 złotych. Kiełbasa spora i przyzwoita w smaku, ale chłodna.
Zdecydowanie na minus Chorzów. Mała i niedobra. ceny nie pamiętam.
Garbarnia (stadion Hutnika) całkiem nieźle. Za 8 złotych 2 kiełbasy, do tego kilka kromek chleba. W smaku dobra. Na koniec meczu można było zakupić za pół ceny. Do kupienia także napoje (cola, woda itp) za 5 zł.
W Łowiczu średnio. Cena 8 złotych. Kiełbasa spora i przyzwoita w smaku, ale chłodna.
Zdecydowanie na minus Chorzów. Mała i niedobra. ceny nie pamiętam.
-
Klonazepam
Wrocław na wiosnę trochę się ogarnął, czy piach?
Jakby się jeszcze jakaś osoba wpisała, z góry dzięki.
-
rts1910adw
Piach nadal. Mizerne porcje, jakość słaba.Klonazepam pisze:Wrocław na wiosnę trochę się ogarnął, czy piach?
dokładnie, dramat, hot dog za 7 zł strasznie mały; bułka z kiełbasą za 12 zł (kumpel mówił, mi że to nie była kiełbasa a parówka jakaś); jedynie to do zapiekanka znośna za 7 zł
I cola za 8 zł.
Dokładnie jest tak, jak koledzy wyżej piszą. Dlaczego na połowie polskich stadionów w ekstraklasie zwykła parówka jest nazywana kiełbasą?? Już nie raz się z tym spotkałem. Paradoksalnie cząsto-gęsto można zjeść smaczniej w Dziurze Wielkiej niż na tych stadionach po euro, na których serwowane przysmaki powinny być w iście wysokiej, europejskiej jakości;-)
-
zandka1948
No dokładnie w Lubinie bardzo duża i bardzo dobra :)750ml pisze:Chorzów ohydna, tłusta, zimna i mała jedynie Andżelika OK ;)
z tych wszystkich nowych stadionów to Kiełbasa w Lubinie duża smaczna wypieczona
A jak wygląda sytuacja w Szczecinie?
-
rts1910adw
Kiełba spoko za dyszkę + colawka za piątaka też spoko.zandka1948 pisze: A jak wygląda sytuacja w Szczecinie?
Jak ktoś lubi kręcić i kołować to da rade u Erniego (chlopaszek z 15 lat) wynegocjować gratisy.
A wygląda to tak:
http://oi39.tinypic.com/33kekvs.jpg
Potwierdzam, że w Chorzowie nic specjalnego, jednak jeżeli dane było komuś jeść kiełbe tam, to niech podzieli przez 2 i będzie miał Wrocław. Dla nas, kibiców gospodarzy jest ten sam katering. Kiełbaska plastikowa przypominająca bardziej większą parówkę niż giętą, hot dog przykry, jedynie zapiekanka zjadliwa. Od pewnego czasu, nie wiedzieć czemu, brak karkówek w grillowanych bułkach.
-
NRSL_BKW88
Jak na Wiśle ?
Zapiekanka, kiełbasa w bułce, hamburger- wszystko w granicach 10zł, napoje po 5zł.NRSL_BKW88 pisze:Jak na Wiśle ?
-
Forever Oldskool!
Uzupełniając to w Elblągu na Olimpii kiełbasa duża i po 10 zł, w Tarnobrzegu same chipsy i paluszki, a w Lublinie totalna lipa. Nie ma nic, ktoś rozdawał tylko coca-colę z torby.
-
Śląska_Duma
jak wygląda z kateringiem na Lechii?