Żużel 2012
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Żużel 2012
bez komentarza :D

Spierdalaj88 pisze:Ja jak byłem mały, to myślałem, że w kiblu siedzi krokodyl i nie chodziłem tam wieczorami bo myślałem, że mnie wpierdoli...
-
Połamiesz mu kredki w jak się miniecie w gimnazjum? Do czego to doszłoKazjioo pisze:hahha ja nie musze wam się tłumaczyć, ja już wiem kto był na moim koncie i jeśli teraz to czytasz żółta k**** to dobrze Ci radze nie przychodź w poniedziałek do szkoły bo już wszyscy wiedzą co k**** wypisujesz na moich kontach na różnych forach, twój koleżka już wyłapał w pizde za to że Cię krył, teraz twoja kolej. Pamiętaj Bóg wybacza Stilon nigdy !
-
Kazjioo zamilcz.
-
-
przecież ten kazijoo to jakaś podpucha
-
Trochę spóźniona relacja z meczu GKM Grudziądz - SKS START Gniezno:
W drodze do Grudziądza wąsy wypisują kilka mandatów, na samym stadionie meldujemy się w 600 osób i jedziemy z konkretnym dopingiem przez cały mecz na płocie wieszamy 2 fany i kilka małych barwórek nie mal wszyscy na czerwono podczas spotkania odpalamy też trochę piro po meczu płonie szal GKM-u droga w obie strony mija spokojnie. Co do gospodarzy wystawiają ok. 80 osoby młyn na płocie wisi jedna fana( GKM Grudziądz) którą ściągają, gdy wynik meczu wynosi 9:20 . Doping z ich strony słaby, jedynie jak cały stadion po wygranym biegu krzyczał GKM! GKM! nic po za tym. Poniżej Foto:
Start:
[link]
[link]
[link]
Gkm:
[link]
W drodze do Grudziądza wąsy wypisują kilka mandatów, na samym stadionie meldujemy się w 600 osób i jedziemy z konkretnym dopingiem przez cały mecz na płocie wieszamy 2 fany i kilka małych barwórek nie mal wszyscy na czerwono podczas spotkania odpalamy też trochę piro po meczu płonie szal GKM-u droga w obie strony mija spokojnie. Co do gospodarzy wystawiają ok. 80 osoby młyn na płocie wisi jedna fana( GKM Grudziądz) którą ściągają, gdy wynik meczu wynosi 9:20 . Doping z ich strony słaby, jedynie jak cały stadion po wygranym biegu krzyczał GKM! GKM! nic po za tym. Poniżej Foto:
Start:
[link]
[link]
[link]
Gkm:
[link]
-
Na postawie tego zdjecia oceniasz nasz mlyn? :)
Myslisz ze flage sciagnelismy z powodu wyniku? Ja p*******, co za czasy.
Myslisz ze flage sciagnelismy z powodu wyniku? Ja p*******, co za czasy.
-
To pokaż inne zdjęcie waszego młynku na tym meczu, a niby z jakiego powodu ściągnęliście fane??? nie ośmieszaj się!
-
Zapewne GKM sie bał Hools Startu i dlatego ściagneli fane ehhh faktycznie co za czasy
-
Gniezno awansowało dzisiaj do ekstraligi, także zobaczymy jak im w niej pójdzie kibicowsko.
W barażu Grudziądz jedzie z Spartą Wrocław.
Do I ligi zleciało Wybrzeże.
-
Nie jestem z Gkmu ale do typa z Gniezna nie wszytsko napisałeś w relacjach tylko to co jest dla was wygodne.A 2 mam pytanie do was niby jesteście ekipą ultrasową a palicie szalik to jak jest w końcu z wami jest to taka zasłona w czasie np. próby konfrontacji z wami?
-
Po długich 13 latach wracamy! Czas pokaże jak to będzie. W pierwszej lidze poza GKM ni było z kim się mierzyć. W rankingu wyazdowym na 12 zawodniku zajęliśmy wysokie 2 miejsce za Falubazem co nas na pewno cieszy. :) W przyszłym roku najdalej będzie do Rzeszowa i Tarnowa i to będzie sprawdzian dla nas. Wcześniej w pierwszej lidze tam zjawialiśmy się w śladowych ilościach.Teraz w nowej rzeczywistości zobaczymy jak to będzie. :) Życzę GKM-owi awansu do ekstraligi w barażach ze Spartą. Może awans nasz i ich wniesie trochę świeżości w tej najwyższej klasie rozgrywkowej. :)Piston pisze:Gniezno awansowało dzisiaj do ekstraligi, także zobaczymy jak im w niej pójdzie kibicowsko.
-
Prędzej wystraszyli się hools fc barcelony :):):):) na prawdę jesteś kozak, ale nie ma to jak napinka! Już było tutaj pisane chyba z trzy razy na Stracie nie ma "oficjalnej" ekipy "h"
-
Lata wstecz były różne. Po spadku z ekstraklasy zaczęła się ekipa rozjeżdżać na boki i krach nastąpił po 2002 roku gdzie po bardzo dobrym sezonie nie udało nam się wejść do e-ligo z powrotem. Odeszła stara ekipa nie zostawiając w miarę ukształtowanej młodzieży. Tułaliśmy się po 30-50 osób aż do zer wyjazdowych w pewnym momencie. U siebie cały czas staraliśmy się to wszystko jakoś odbudować. Nastąpił spadek do 2 ligi i po roku awans. Po powrocie na zaplecze e-ligi wszystko znów ruszyło ale nadal szału nie było. Najliczniejsze wyjazdy to jak zawsze Grudziądz i mecze w Poznaniu gdzie większość stanowili Janusze. Z roku na rok wraz ze wzrostem poziomu sportowego to i wyjazdy stały się liczniejsze. Szczerze mówiąc to na Starcie z ogarniętej wiary dużą część stanowi młoda wiara która dobrze rokuje na przyszłość. Od nowego sezonu przyjdzie nam się mierzyć z kibicami sukcesu. Nie będzie to łatwe zadanie. Ale chyba każdy chciałby mieć tylko takie problemy w świecie kibicowskim.
-
-
Ile dostaliście biletów?
-
-
-
-
Wiecznie nie zadowoleni,wiecznie zle,wiecznie pokrzywdzeni,to nie pasuje tamto nie pasuje...
zauważcie że cały czas się mażecie,na waszym terenie za to jest zajebiście,nie będę opisywał tego co dzieje się u was czy na innych stadionach,bo wsiadając do auta jadącego na wyjazd do ZG czy innego miasta wiem co mnie może tam czekać,obecnie gdy trwa na nas nagonka.
Ale jak to Falubaz musi popłakać i ponarzekać żeby aspekt sportowy i wynik derbów poszedł w zapomnienie...
zauważcie że cały czas się mażecie,na waszym terenie za to jest zajebiście,nie będę opisywał tego co dzieje się u was czy na innych stadionach,bo wsiadając do auta jadącego na wyjazd do ZG czy innego miasta wiem co mnie może tam czekać,obecnie gdy trwa na nas nagonka.
Ale jak to Falubaz musi popłakać i ponarzekać żeby aspekt sportowy i wynik derbów poszedł w zapomnienie...
-> ...:::SZCZECIN:::... <-
-
A teraz się wyloguj bo do szkoły się spóźnisz.zachod pisze:Wiecznie nie zadowoleni,wiecznie zle,wiecznie pokrzywdzeni,to nie pasuje tamto nie pasuje...
IHG 09
-
A w czym na stadionie przeszkadzają flagi w Gorzowie że Falubaz nie mógł w nieść ?A Stal coś zrobiła w ogóle w tym kierunku < ale torebki >u was po stronie gosp. rozumie kobiety też nie mogą wnosić torebek ha?
-
Flagi w niczym nie przeszkadzają, tłumaczenia są takie, że we flagach mozna przemnycać pirotechnike. Jak widac tylko Falubaz to praktykuje, więc tylko on dostał zakaz:D
i tak powinnismy sie cieszyć, ze tym razem ploty nie były obsmarowane jakims chujostwem (coroczna konserwajca stadionu, akurat na meczu z nami i w naszym sektorze:D
i tak powinnismy sie cieszyć, ze tym razem ploty nie były obsmarowane jakims chujostwem (coroczna konserwajca stadionu, akurat na meczu z nami i w naszym sektorze:D
-
któraś z rzędu gra, kiedy ktoś zablokuje rejestracje???nergal1986 pisze:[link]
..Na szczytach kominy dym spowijo ta ziymia
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..
brudne familoki miejsce mego pochodzynia ..
-
http://www.youtube.com/watch?v=8d-pfdhh ... ature=plcp znalazłem przypadkiem w necie to wklejam bo nie było
GOOD NIGHT left SIDE!
-
Witam.
Czytam forum od dość bardzo dawna. Nigdy się nie udzielałem, ba nawet nie rejestrowałem. Ale dziś po przeczytaniu relacji kibicowskiej Falubazu Zielona Góra, w końcu pękłem i muszę napisać parę swoich zdań.
Mianowicie drodzy kibice Falubazu!
Jadem jakim plujecie w stronę kibiców Stali Gorzów, zarządu, działaczy, kamienic nadwarciańskich, zwykłych mieszkańców po polityków. Wasza ślepa magia w '' przenajświętszym Falubazie'' wyżarła wam ostatnie szare komórki i logiczne myślenie. Często zapominając o swoim własnym kurniku S(łupo)parArenie, pseudo radnym i wiecznie żywym koperniku. Mianowicie:
Przypuśćmy, że kibice gorzowscy przygotowaliby oprawę, transparent cokolwiek nawiązujęcego do samobójczej śmierci Kurmanka, przez presję min. kibiców magicznych? Jaka reakcja by była zarządu Roberta D? Odpowiedź jest jasna: po 10 wniosków do PZM-otu, FIM-u, SpeedwayEkstraligi, Wojewody Lubuskiego i inne instancje rządowe.
Pisanie podań do policji o zamknięcie sektora gości w Zielonej Górze, gdyż nie spełnia on wymogów sanepidu, staży, policji, SOKistów, po zwolenników radia Maryja.
Kończąc na nagonce policyjnej.
'' Obskurne kamienice na Zawarciu '' są 100 x ładniejsze niż sam wasz stadion z pomnikami zmarłych w pobliżu. Dodatkowo Gorzów jest dużo ładniejszy jeżeli chodzi o centrum miasta ( opinie ludzi z całej Polski publikowane na internecie). U was centrum wygląda jak najstarsza dzielnica w Gorzowie.
Po drugie:
Czy to tylko kibicje Falubazu jadący na derby do Gorzowa mają wahadło i szczegółową kontrolę policyjną? Kibcie wszystkich klubów od Legii Unię Tarnów są szykanowani przez policję i rząd tUSKA, ale Wy tego nie widzicie bo przecież szlachta jedzie do Gorzowa i jak policja ma prawo ich eskortować, tuż to napewno kibice Stali przebrani za policjantów.
O kibicach FZG rzucającymi własnymi barwami w kibiców Stali, wybitej szybie w autokarze, pijackich mordach przy stadionie nie będę pisał, bo teraz jest moda AntyStal.
Tekst pisałem na szybkiego, mogą się pojawiać błędy ( dla napinaczy, mam 23 lata obecnie studiuję, pracuję, mieszkam sam oraz sam się utrzymuję wiec żadnym gimbusem nie jestem i nie muszę iść rano do szkoły)
Pozdrawiam wszystkich kibiców czarnego sportu oraz apeluję do kibiców ZG, aby najpierw zajżeli na swoje podwórku a później pisali relacje kibicowskie.
Czytam forum od dość bardzo dawna. Nigdy się nie udzielałem, ba nawet nie rejestrowałem. Ale dziś po przeczytaniu relacji kibicowskiej Falubazu Zielona Góra, w końcu pękłem i muszę napisać parę swoich zdań.
Mianowicie drodzy kibice Falubazu!
Jadem jakim plujecie w stronę kibiców Stali Gorzów, zarządu, działaczy, kamienic nadwarciańskich, zwykłych mieszkańców po polityków. Wasza ślepa magia w '' przenajświętszym Falubazie'' wyżarła wam ostatnie szare komórki i logiczne myślenie. Często zapominając o swoim własnym kurniku S(łupo)parArenie, pseudo radnym i wiecznie żywym koperniku. Mianowicie:
Każdy zdrowo myślący człowiek, podjąłby taką a nie inną decyzję. Po zajsciach po majowych derbach, gdzie sięgneliście kibicowskiego dna, porpagując zabójczynie legendy nie tylko gorzowskiego, ale także światowego speedway-a Katarzynę J.Klub z północy województwa lubuskiego zastanawiał się łaskawie czy mimo naszego 'skandalicznego' zachowania w rundzie zasadniczej nie wpuścić nas na mecz. Oczywiście klubie z Zawarcia nie miał najmniejszej ochoty wpuścić kibiców z Zielonej Gór y na swoje sektory. Najpierw tłumaczono się regulaminami, potem obawiano „wytatuowanych osiłków”. Finał tej sprawy skończył się w środę gdy komisja ekstraligi karę wyjazdową zawiesiła a Stalerna przyznała nam 375 biletów.
Przypuśćmy, że kibice gorzowscy przygotowaliby oprawę, transparent cokolwiek nawiązujęcego do samobójczej śmierci Kurmanka, przez presję min. kibiców magicznych? Jaka reakcja by była zarządu Roberta D? Odpowiedź jest jasna: po 10 wniosków do PZM-otu, FIM-u, SpeedwayEkstraligi, Wojewody Lubuskiego i inne instancje rządowe.
Pisanie podań do policji o zamknięcie sektora gości w Zielonej Górze, gdyż nie spełnia on wymogów sanepidu, staży, policji, SOKistów, po zwolenników radia Maryja.
Kończąc na nagonce policyjnej.
Stal Gorzów w tym roku też nie mogła wnieść żadnej oprawy, baterii do aparatów itp.Na dokładkę prezes Zmora wysłał jeszcze pismo w którym można było przeczytać, że nie wolno nam wnosić bębnów, flag, nagłośnienia, oprawy, damskich torebek, plecaków, a ponadto każdy zostanie poddany osobistej kontroli w namiocie przed stadionem.
Mieszkacie od Gorzowa ponad 100km a wiecie lepiej co się dzieje na mieście niż sami gorzowianie. Gratuluję pobijacie CSI Kryminalne Zagadki Nowego Jorku w duecie z Ukrytą Prawdą.Pomijam już fakt, że nikt z kibiców Stali jak to bywa w kibicowskim świecie tematem się nie zainteresował. Nie ma się jednak co im dziwić. W tygodniu poprzedzającym nasz mecz wydają oświadczenie o tym jak bardzo źle im w mieście konkurować z piłkarskim Stilonem, po czym stwierdzają, że to „hakerzy” wydali powyższą treść oświadczenia. Podsumowując krótko i zwięźle: Zgodnie z tradycją, Stal Gorzów zawsze z policją.
Po pierwsze:Jednak to nie byłby wyjazd do Gorzowa gdybyśmy tak sielankowo sobie dojechali pod te obskurne kamienice na Zawarciu. Już przed Międzyrzeczem łapią nas wiadome służby. To też całkiem normalne jak na kibicowski światek - standardowe spisywanie każdego z dowodem oraz kontrola autobusu czy przypadkiem w nadkolach nie ukryliśmy rakietnic, maczet, kastetów, pałek, i koktajli mołotowa. Od tego momentu mundurowi prowadzą nas już do samego celu.
'' Obskurne kamienice na Zawarciu '' są 100 x ładniejsze niż sam wasz stadion z pomnikami zmarłych w pobliżu. Dodatkowo Gorzów jest dużo ładniejszy jeżeli chodzi o centrum miasta ( opinie ludzi z całej Polski publikowane na internecie). U was centrum wygląda jak najstarsza dzielnica w Gorzowie.
Po drugie:
Czy to tylko kibicje Falubazu jadący na derby do Gorzowa mają wahadło i szczegółową kontrolę policyjną? Kibcie wszystkich klubów od Legii Unię Tarnów są szykanowani przez policję i rząd tUSKA, ale Wy tego nie widzicie bo przecież szlachta jedzie do Gorzowa i jak policja ma prawo ich eskortować, tuż to napewno kibice Stali przebrani za policjantów.
Jadąc do Was już na obwodnicy można oglądać napinające się pośladki magicznych. Kibic Stali wysiadający na cmentarnej widzi wiecęj policjantów niż samych kibiców. Którzy tak samo się glupio uśmiechają i spinają za tarczą. W półfinale chłopak który idać spokojnie, bez prowokacji przekroczył linie na ulicy podczas eskorty na stadion. Został spałowany w busie oraz dostał 500 zł mandatu.Mijając napinając się grupy Stalowców zastanawiamy się jakie to kontrole zastaniemy przed wejściem na stadion. Najpierw zatrzymuje nas kordon milicji. Jeden z nich jest bardzo zdenerwowany i coś mamrocze, że jak będziemy ich obrażać to nas nie wpuszczą. Na twarzach uśmiechy, a poza kordon przepuszczają małe grupki kibiców w celu dalszej rewizji.
Wchodząc do was na stadion jesteśmy nagrywani już od samego wyjazdu z Gorzowa. Będąc na półfinale musiałem otworzyć portfel, paczkę papierosów oraz wyciągnąć każdą fajkę by szanowny pan ochroniarz nie pomylił z petardą. Oraz sprawdzanie szalików czy nie są zaszyte race. Lub popularne bomby w puszkach po farbie 1L.Minęliśmy milicje ... a tutaj dalsza bariera tym razem stworzona z ochrony. Obok stoi specjalnie przygotowany namiot gdzie przeprowadzana jest rewizja. Wielu starszych stażem kibiców mówiło, że nigdy w historii nie byli tak szczegółowo kontrolowani. I nie ma co się dziwić skoro kazali nam ściągnąć buty, sprawdzać skarpetki czy zaglądać do portfeli i majtek. Oczywiście każdego z nas śledzi niezliczona ilość kamer. Orwellowski świat ? Niedługo będzie to zbyt łagodne określenie. Mało nas sprawdzili ? To jeszcze zdjęcie do dowodu - którego niestety nie mogliśmy nigdzie nabyć, kolejna kamera przed schodami i wreszcie docieramy do bramki wejściowej na sektor. A za nią ... kolejne przeszukiwanie przez ochronę. Na szczęście ostatnie - chociaż nie wiem czy wtedy ktoś czuł się już swobodnie, skoro Wielki Brat patrzył na nas z każdej strony - od frontu, z prawej, z lewej, z góry oraz toru.
Też miałem niezłą polewkę jak Karolak wraz z Rudym z serialu 39 i pół, pokazywali fucki po zakończonym meczu. Jak się nie mylę owe osobniki to elitarne VIP-y Roberta D.W międzyczasie śmiejemy się z tej wysokiej „kultury” osób zasiadających na loży vip. Po spotkaniu jesteśmy długo trzymani na sektorze, a potem na parkingu (niezwykle 'wysokich' standardów - jak wszystko w Gorzowie)
W pole ''między ruinami, a działkami leśnymi'' wstawcie '' na ulicy cmentarnej w ZG '' punkt widzenia Stalowca na wyjeździe w ZG.między ruinami, a działkami leśnymi. Służby mundurowe z całym sprzętem pilnują żebyśmy ich znowu przypadkiem nie obrazili. I w takiej atmosferze ruszamy do Zielonej Góry, cały czas z milicyjną obstawą.
Jeszcze gorzej to może być tylko i wyłącznie u Was. Płaczecie na płot wysmarowany gdzie siada tylko Junior od Was, a co miała powiedzieć grupa 700 kibiców która musiała się przeciskać do jednej bramki wejściowej przez slalom idiotycznych barierek które zostały wysmarowane smarem aż pod TOI- TOIE, u Was ucierpiała jedna osoba, od nas parędziesiąt a płaczu nie było, oficjalnych relacji kibicowskich, i mazania się co roku jak to w Gorzowie jest źle. Porównując nasz stadion do waszego do Zachód- Ukraina i tyle w temacie.Wyjazd na pewno godny zapamiętania ale niestety w tym negatywnym sensie. I to nie dzięki porażce zawodników. Drobiazgowa rewizja, kamery, ilość służb milicyjnych i ochrony - zapewne wszystko aby 'dbać' o nasze bezpieczeństwo. Tylko gdzie jest kres absurdu i czy na kolejnym meczu w Gorzowie będzie jeszcze gorzej ?
O kibicach FZG rzucającymi własnymi barwami w kibiców Stali, wybitej szybie w autokarze, pijackich mordach przy stadionie nie będę pisał, bo teraz jest moda AntyStal.
Tekst pisałem na szybkiego, mogą się pojawiać błędy ( dla napinaczy, mam 23 lata obecnie studiuję, pracuję, mieszkam sam oraz sam się utrzymuję wiec żadnym gimbusem nie jestem i nie muszę iść rano do szkoły)
Pozdrawiam wszystkich kibiców czarnego sportu oraz apeluję do kibiców ZG, aby najpierw zajżeli na swoje podwórku a później pisali relacje kibicowskie.
-
Boże jaki "janusz" ... Piro powinno być wszędzie, a Ty się napinasz ... "Proszę Pani, bo oni mają we flagach pirotechnike" dłubać słonecznik janku ; pbombi dombi pisze:Flagi w niczym nie przeszkadzają, tłumaczenia są takie, że we flagach mozna przemnycać pirotechnike. Jak widac tylko Falubaz to praktykuje, więc tylko on dostał zakaz:D
-
Sebastitan, zapytam najdelikatniej jak potrafie; jeblo cię?
Czytaj chłopie ze zrozumieniem, staraj sie łapac ironie.
Lubuszanin,
[link]
Ja tu widzę oflagowany serwer gości, pokaż mi podobne zdjęcie z Gorzowa.
Nie wrzucaj mi prosze tez jakoby kibice falubaz to teraz antyStal, proszę! To nie u nas jedyną przyspiewka, ktora rusza cały stadion jest Zdechł pies Falubaz, tak żałosny, że aż smieszny, to nie my pierdolimy cos o mrugajacych gwiazdkach. Także nie mydl oczu, bo na w69 podniesie sie stadion spiewająć profalubazowo, a na Jancarzu antyFalubazowo.
Co do waszych warunków na naszym stadionie pelna zgoda, u nas zanim magistrat dogada sie z klubem minie pewnie jeszcze wiele lat, więc ciężko jest ogarnąć cos ze stadionem (niby ruszyl przetarg, ale oddanie planowane jest na połowe lipca, czyli pół sezonu jeździmy nie wiadomo gdzie)
Teraz wisienka na torcie:
"Dodatkowo Gorzów jest dużo ładniejszy jeżeli chodzi o centrum miasta ( opinie ludzi z całej Polski publikowane na internecie). U was centrum wygląda jak najstarsza dzielnica w Gorzowie."
no rozpierdoliłes mnie. Ja znam nawet mieszkańców Gorzowa ktorzy przyznają, że ZG>Gorzow jeśli chodzi o urokliwość miasta. Nie będę pierdolił jednak tego typu bzdety i odsyłam do [link] tam poczytaj o estetyce waszego miasta, choćby o tej ślicznej makabryle 2011 w centrum i porownaj z Zieloną Górą.
ps. Pozostałych, którzy muszą czytać przeszczekiwania kto ma ładniejszy ogon przepraszam ale musiałem:D
Czytaj chłopie ze zrozumieniem, staraj sie łapac ironie.
Lubuszanin,
[link]
Ja tu widzę oflagowany serwer gości, pokaż mi podobne zdjęcie z Gorzowa.
Nie wrzucaj mi prosze tez jakoby kibice falubaz to teraz antyStal, proszę! To nie u nas jedyną przyspiewka, ktora rusza cały stadion jest Zdechł pies Falubaz, tak żałosny, że aż smieszny, to nie my pierdolimy cos o mrugajacych gwiazdkach. Także nie mydl oczu, bo na w69 podniesie sie stadion spiewająć profalubazowo, a na Jancarzu antyFalubazowo.
Co do waszych warunków na naszym stadionie pelna zgoda, u nas zanim magistrat dogada sie z klubem minie pewnie jeszcze wiele lat, więc ciężko jest ogarnąć cos ze stadionem (niby ruszyl przetarg, ale oddanie planowane jest na połowe lipca, czyli pół sezonu jeździmy nie wiadomo gdzie)
Teraz wisienka na torcie:
"Dodatkowo Gorzów jest dużo ładniejszy jeżeli chodzi o centrum miasta ( opinie ludzi z całej Polski publikowane na internecie). U was centrum wygląda jak najstarsza dzielnica w Gorzowie."
no rozpierdoliłes mnie. Ja znam nawet mieszkańców Gorzowa ktorzy przyznają, że ZG>Gorzow jeśli chodzi o urokliwość miasta. Nie będę pierdolił jednak tego typu bzdety i odsyłam do [link] tam poczytaj o estetyce waszego miasta, choćby o tej ślicznej makabryle 2011 w centrum i porownaj z Zieloną Górą.
ps. Pozostałych, którzy muszą czytać przeszczekiwania kto ma ładniejszy ogon przepraszam ale musiałem:D
-
d***, cymbal Sebastitan podniósl mi cisnienie, a ja z wrażenia dwa razy Falubaz z małej, eh gdzie jest edycja...
-
Jeszcze sie licytujcie, ktore miasto ladniejsze, pogratulowac. I tu i tam sa patologiczne okolice.
-
TAZZ_STILON, ale tylko u was w Gorzowie są prawdziwi kibice:
[link]
to tak na rozluźnienie:D
[link]
-
Przestań się już spinać powiatowy ćwierćgłówku, bo chyba nie taka jest tematyka tego forum.bombi dombi pisze:TAZZ_STILON, ale tylko u was w Gorzowie są prawdziwi kibice:
[link]
W Zielonej Górze pewnie i pszczoły są większe... I kibicki najpiękniejsze (co widać na fotce):
[link]
-
Spinać? Przeciez ja mam to kompletnie w pompie. Jednego, który przeniósł klubowa rozmowę na tereny, które miasto ładniejsze odesłałem do odpowiedniego Forum (link we wpisie na samej gorze). Chyba potrafisz czytać ze zrozumiemien i wpis dłuższy niz 5 zdań jesteś w stanie ogarnąć, wiec zbadaj ic chronologie.
Drugi wpis był do TAZZ'a i moim zdaniem jak najbardziej nadaje sie do tego forum, bo gdzie indziej jak nie tu mozna pietnować takie wykolejenia? Podpowiem, że na jednym Januszowym forum to zdjęcie robi ogólny szol i wzbudza podziw...
Ostatnia sprawa:
Śmiesznie wyglada, gdy jakiemuś krasnalowi z gimnazjum skoczyło ciśnienie i zarejestrował sie tutaj tylko po to by odpowiedzieć na linka, a jednocześnie zarzuca innym spinę. Zapytam wprost, to znajomy/ktoś z rodziny jest na tym zdjęciu, że aż tak sie przejąłeś?
ps. "powiatowy ćwierćgłówku" to tak gimnazjalna odzywka, że cieżko poważnie traktować kogos kto z nią wyjeżdża, taka rada na przyszłość...
pozostałych uczestników forum pozostaje przeprosić za [link], a panu z Gorzowa więcej luzu życzę.
Drugi wpis był do TAZZ'a i moim zdaniem jak najbardziej nadaje sie do tego forum, bo gdzie indziej jak nie tu mozna pietnować takie wykolejenia? Podpowiem, że na jednym Januszowym forum to zdjęcie robi ogólny szol i wzbudza podziw...
Ostatnia sprawa:
Śmiesznie wyglada, gdy jakiemuś krasnalowi z gimnazjum skoczyło ciśnienie i zarejestrował sie tutaj tylko po to by odpowiedzieć na linka, a jednocześnie zarzuca innym spinę. Zapytam wprost, to znajomy/ktoś z rodziny jest na tym zdjęciu, że aż tak sie przejąłeś?
ps. "powiatowy ćwierćgłówku" to tak gimnazjalna odzywka, że cieżko poważnie traktować kogos kto z nią wyjeżdża, taka rada na przyszłość...
pozostałych uczestników forum pozostaje przeprosić za [link], a panu z Gorzowa więcej luzu życzę.
-
Paranoja.... licytując się które miasto jest ładniejsze...
Jeżeli chodzi o flagi , bęben itp to jest tak jak w relacji.
My potrafilismy sie dogadać z naszym klubem abyy wasze flagi itp weszły u Was w temacie była cisza więc nie ma co komentować....
Dalej kumaci niech piszą że Falubaz słusznie został potraktowany bo odpalił piro w maju....
My potrafilismy sie dogadać z naszym klubem abyy wasze flagi itp weszły u Was w temacie była cisza więc nie ma co komentować....
Dalej kumaci niech piszą że Falubaz słusznie został potraktowany bo odpalił piro w maju....
Jedno z dwóch oficjalnych kont kibiców Falubazu
-
FALUBAZ ULTRAS pisze:Paranoja.... licytując się które miasto jest ładniejsze...
Widzę że najbardziej kumaty Ty jestes....
Tu nie o piro chodzi a o transparent " Katarzyna...." który wywiesiliście w maju....
-
Falubaz Zielona Góra - Stal Gorzów 09.09.2012
Do Zielonej Góry na półfinał przybywa ok. 600 kibiców z Gorzowa. Wieszamy fany: EDWARD JANCARZ, DELEGACJA i KS STAL GORZÓW. Od początku prowadzimy dobry doping, który z biegiem czasu staje się coraz bardziej zawzięty dzięki świetnej postawie naszych żużlowców. Falubaz z początku bardzo głośny, jednak z biegu na bieg ich zapał słabnie i po kilku wyścigach na zielonogórskim stadionie bawią się tylko goście z północy województwa. Gospodarze w pewnym momencie siedzą cicho jak - nomen omen - mysz pod miotłą. Odżywają gdy po 9 biegu ich zawodnicy nadrabiają wynik. My cały czas na pełnej mocy wysławiamy nasz klub. Spotkanie ostatecznie kończy się remisem. Tradycyjnie po meczu musieliśmy odczekać swoje by wyjść ze stadionu. Naładowani pozytywnymi myślami wracamy do Gorzowa i czekamy na rewanż.
Stal Gorzów - Falubaz Zielona Góra 16.09.2012
Na ten dzień czekaliśmy od bardzo dawna. W niedzielę Stal po 15 latach miała wywalczyć kolejny finał Drużynowych Mistrzostw Polski. Na stadionie ponad 14 tysięcy widzów, w młynie melduje się ok. 850 osób. Wieszamy pięć fan: ULTRAS STAL, W MOIM SERCU DUMY DWIE, S, EDWARD JANCARZ i KS STAL GORZÓW. Przeważająca większość ubrana w żółte koszulki. Już przed wyścigami jedziemy z konkretnym dopingiem. Do przyśpiewek intonowanych przez młyn włączał się z zaangażowaniem cały stadion. Nie zapominamy dodać otuchy naszym najmłodszym zawodnikom, w tym kontuzjowanemu Bartkowi Zmarzlikowi. Przed pierwszym biegiem prezentujemy oprawę. Pod dach podwieszamy sektorówkę przedstawiającą kucharza z tacą i napisem "ŚNIADANIE MISTRZÓW". Uzupełniają ją sreberka w barwach. Po chwili taca zostaje "zdjęta" i oczom stadionu okazuje się zakneblowana Myszka Miki leżąca wokół warzyw. Publiczność przyjmuje naszą oprawę owacją. Gorąca atmosfera na "Jancarzu" trwa jeszcze po 15 biegu, kiedy zawodnicy, trener i kierownik drużyny wychodzą nam podziękować za wsparcie.
Słówko o gościach... Cały sektor Falubazu ubrany na czarno w ramach protestu przeciwko narzuconym obostrzeniom. Z perspektywy młyna przez cały mecz niesłyszalni. Wbrew ich propagandzie, gdyby nie starania fanatyków Stali do Gorzowa na półfinał w ogóle by nie przyjechali, bo nie zezwoliłby na to zarząd. Dopiero mediacje fanów KSSG z działaczami umożliwiły przybycie kibiców z Zielonej Góry i osoby ze stowarzyszenia "Tylko Falubaz" doskonale zdają sobie z tego sprawę.
[link]
[link]
[link]
Do Zielonej Góry na półfinał przybywa ok. 600 kibiców z Gorzowa. Wieszamy fany: EDWARD JANCARZ, DELEGACJA i KS STAL GORZÓW. Od początku prowadzimy dobry doping, który z biegiem czasu staje się coraz bardziej zawzięty dzięki świetnej postawie naszych żużlowców. Falubaz z początku bardzo głośny, jednak z biegu na bieg ich zapał słabnie i po kilku wyścigach na zielonogórskim stadionie bawią się tylko goście z północy województwa. Gospodarze w pewnym momencie siedzą cicho jak - nomen omen - mysz pod miotłą. Odżywają gdy po 9 biegu ich zawodnicy nadrabiają wynik. My cały czas na pełnej mocy wysławiamy nasz klub. Spotkanie ostatecznie kończy się remisem. Tradycyjnie po meczu musieliśmy odczekać swoje by wyjść ze stadionu. Naładowani pozytywnymi myślami wracamy do Gorzowa i czekamy na rewanż.
Stal Gorzów - Falubaz Zielona Góra 16.09.2012
Na ten dzień czekaliśmy od bardzo dawna. W niedzielę Stal po 15 latach miała wywalczyć kolejny finał Drużynowych Mistrzostw Polski. Na stadionie ponad 14 tysięcy widzów, w młynie melduje się ok. 850 osób. Wieszamy pięć fan: ULTRAS STAL, W MOIM SERCU DUMY DWIE, S, EDWARD JANCARZ i KS STAL GORZÓW. Przeważająca większość ubrana w żółte koszulki. Już przed wyścigami jedziemy z konkretnym dopingiem. Do przyśpiewek intonowanych przez młyn włączał się z zaangażowaniem cały stadion. Nie zapominamy dodać otuchy naszym najmłodszym zawodnikom, w tym kontuzjowanemu Bartkowi Zmarzlikowi. Przed pierwszym biegiem prezentujemy oprawę. Pod dach podwieszamy sektorówkę przedstawiającą kucharza z tacą i napisem "ŚNIADANIE MISTRZÓW". Uzupełniają ją sreberka w barwach. Po chwili taca zostaje "zdjęta" i oczom stadionu okazuje się zakneblowana Myszka Miki leżąca wokół warzyw. Publiczność przyjmuje naszą oprawę owacją. Gorąca atmosfera na "Jancarzu" trwa jeszcze po 15 biegu, kiedy zawodnicy, trener i kierownik drużyny wychodzą nam podziękować za wsparcie.
Słówko o gościach... Cały sektor Falubazu ubrany na czarno w ramach protestu przeciwko narzuconym obostrzeniom. Z perspektywy młyna przez cały mecz niesłyszalni. Wbrew ich propagandzie, gdyby nie starania fanatyków Stali do Gorzowa na półfinał w ogóle by nie przyjechali, bo nie zezwoliłby na to zarząd. Dopiero mediacje fanów KSSG z działaczami umożliwiły przybycie kibiców z Zielonej Góry i osoby ze stowarzyszenia "Tylko Falubaz" doskonale zdają sobie z tego sprawę.
[link]
[link]
[link]
www.stalowcy.pl
-
No i jak zwykle po zielonogórsku: moja racja jest najmojsza, bo jest moja..., ale niczego innego się nie spodziewałem. A śmiesznie to wygląda jak ktoś o nicku bombi dombi udziela rad z zakresu "o ludziach i o życiu" - wielkie dzięki, naprawdę się ubawiłem. Nie śmiem prosić o jeszcze :-Dbombi dombi pisze:Spinać? Przeciez ja mam to kompletnie w pompie. Jednego, który przeniósł klubowa rozmowę na tereny, które miasto ładniejsze odesłałem do odpowiedniego Forum (link we wpisie na samej gorze). Chyba potrafisz czytać ze zrozumiemien i wpis dłuższy niz 5 zdań jesteś w stanie ogarnąć, wiec zbadaj ic chronologie.
Ostatnia sprawa:
pozostałych uczestników forum pozostaje przeprosić za spam, a panu z Gorzowa więcej luzu życzę.
-
login_unknown.
Wybacz, ale piszesz dla samego pisania, a ja nie mam zamiaru robić szoł przed całym forum z jakims dzieciakiem. z mojej strony koniec.
Wybacz, ale piszesz dla samego pisania, a ja nie mam zamiaru robić szoł przed całym forum z jakims dzieciakiem. z mojej strony koniec.