skrewyou pisze:200 miejsc w klatce w Tarnobrzegu to lipa, zwłaszcza że niedaleko mają pewne ekipy z o wiele wiele większym potencjalem więc moga wogóle nie przyjechać
Każda poważna ekipa powinna mieć w chuju liczbę przyznanych wejściówek i jechać w tyle osób ile się zbierze.
Wiadomo, że o liczbie wejściówek na dany stadion duży wpływ mają miejscowe kundle, które chcą jak najmniejszych liczb gości. Jakby tak przyszło im pilnowanie sektora i dodatkowo ekipy pod nim to może by się czegoś nauczyły.
"(...)Jak podają źródła, w 1914 roku na 3600 osób, było 2600 Żydów. Stalowa Wola była dla nich zamknięta. Likwidowane były wszelkie próby handlu na terenie miasta. Do dziś dniem handlowym jest sobota. Zostało to ustanowione przed wojną, aby wykluczyć Żydów z targu, gdyż ci mają wtedy święto i nie wolno im handlować(...)"
MÓJ POST JEST TYLKO I WYŁĄCZNIE MOIM OSOBISTYM ZDANIEM
establishment pisze:można poprosić o zestawienie cen cateringów i ewentualnie kogo polecacie żeby zamówić dobre gastro z dowozem do sektorów gości w lidze.
Tak na marginesie to w historii mojego kibicowania , a jest tego 25 wiosen z hakiem to nie pamiętam, żeby np Siarka grała z Olimpią Elbląg nawet w Pucharze Polski....
Wiele solidnych marek, jeszcze więcej ciekawych meczów. Stalowa Wola, Tarnobrzeg, Rzeszów, Lublin, Radom - ten sezon może pokazać na długie lata miejsce w szeregu wymienionych ekip w końcu mogą się sprawdzić na wielu płaszczyznach w tej samej lidze.
No i czystko sportowe emocje pewnie będą nam towarzyszyć do końca, brak zdecydowanego faworyta do awansu a i o utrzymanie pewnie będzie ciekawa walka do końca.
bibsztrem pisze:jaka pojemnośc klatki w Tarnowie??
bedize zamontowane 400krzesełek , wiec raczej 400.
na "chama" wejdzie 1000.
hehe na chama to by weszło i 2000 : D szkoda ze tak mało ale dobre i to! najbardziej szkoda sektora gości na Stalówce. Ogółem cała 2 liga wschodnia bedzie zaj@biscie ciekawa!
establishment pisze:można poprosić o zestawienie cen cateringów i ewentualnie kogo polecacie żeby zamówić dobre gastro z dowozem do sektorów gości w lidze.
Jeziorak ma pokaźne długi i obecnie nie posiada licencji na grę w III lidze. Szanse, że dostali by na II są więc iluzoryczne, poza tym wątpie aby działacze z Iławy w obecnej sytuacji chcieli by grać w II lidze.
mojenowekonto pisze:puchar polski ma swoj oddzielny temat... post do wyjebania
Mózg sobie wyjeb, lepiej będzie. Cieszy mnie postawa Stali, daleki bardzo dobry wyjazd, "Hooltras_" napisał w temacie "PUCHARÓW", że liczba dobra. Moim zdaniem liczba bardzo dobra z czego im najbardziej gratuluję. Mieli pod górkę tyle, a teraz ... . Powodzenia !!!
croppekkk pisze:U Nas również nie za wesoło. Wczoraj rezygnujemy z PP i jednocześnie zawieszone zostały treningi piłkarzyków do piątku.
szczerze powiedziawszy gdyby Unia miała już zagwarantowany taki budżet to byłaby w siódmym niebie :) Sytuacja w Tarnowie boli, bo prawda jest taka, że zakład jakby chciał to by go było stać nawet na ekstraklasę.