Fanatyzm w damskim wydaniu
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Fanatyzm w damskim wydaniu
Do założenia tematu skłoniła mnie dyskusja rozpoczęta w innym temacie dotycząca K. z Lechii (która niegdyś sporo udzielała się, natomiast od jakiegoś czasu już nieaktywna)
Ich fanatyzm również nie zna granic, często aktywnie w życiu kibicowskim na swoim podwórku. Dziś praktycznie ekipy które zabraniają wyjazdów płci pięknej stanowią mniejszość. Faktem, tez jest że niejedna z takich wyjazdowiczek z pewnością zawstydziłaby swoim stażem niejedną gimsrakę napinająca na k.net.
Pamiętam kilka nieformalnych grup założonych przez niewiasty:
UltraGirls (Wisła) Powstała w 2002r, dorobiły się swojej flagi (ultragirls i UG) Dziś już chyba grupa nieaktywna(?), jedynie niektóre osoby z ówczesnej grupy, dziś czynnie działają w SK.
Fanatica Chicas (Zagłebie S) Grupa założona w 2004 roku, stosunkowo niedługo istniała. Zadebiutowały na meczu z Polonią Bytom, odpaliły wtedy 10 rac i jakieś 40 stroboskopów.
Chicas (Cracovia) ciężko mi cokolwiek o nich napisać
Ultraski (Motor) również dorobiły się flagi, tez juz chyba nie działają?
Power Girl (Sandecja) Powstały w 2008 roku, na chwilę obecną wciąż aktywne, również posiadają swoja flagę.
Posiada ktoś jeszcze wiedzę o innych grupach juz nieistniejących lub aktywnych do chwili obecnej?.
W latach świetlności dziewczyny ostro działały dziś większość z nich pewnie pcha wózek lub miłość do klubu przegrała z miłością do jakiegoś gejsa.:) Kilka osób realizuje się działając w stowarzyszeniach...
Na zakończenie kilka klubowych dziarek na kobiecej skórze :)
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 257&type=1
Ich fanatyzm również nie zna granic, często aktywnie w życiu kibicowskim na swoim podwórku. Dziś praktycznie ekipy które zabraniają wyjazdów płci pięknej stanowią mniejszość. Faktem, tez jest że niejedna z takich wyjazdowiczek z pewnością zawstydziłaby swoim stażem niejedną gimsrakę napinająca na k.net.
Pamiętam kilka nieformalnych grup założonych przez niewiasty:
UltraGirls (Wisła) Powstała w 2002r, dorobiły się swojej flagi (ultragirls i UG) Dziś już chyba grupa nieaktywna(?), jedynie niektóre osoby z ówczesnej grupy, dziś czynnie działają w SK.
Fanatica Chicas (Zagłebie S) Grupa założona w 2004 roku, stosunkowo niedługo istniała. Zadebiutowały na meczu z Polonią Bytom, odpaliły wtedy 10 rac i jakieś 40 stroboskopów.
Chicas (Cracovia) ciężko mi cokolwiek o nich napisać
Ultraski (Motor) również dorobiły się flagi, tez juz chyba nie działają?
Power Girl (Sandecja) Powstały w 2008 roku, na chwilę obecną wciąż aktywne, również posiadają swoja flagę.
Posiada ktoś jeszcze wiedzę o innych grupach juz nieistniejących lub aktywnych do chwili obecnej?.
W latach świetlności dziewczyny ostro działały dziś większość z nich pewnie pcha wózek lub miłość do klubu przegrała z miłością do jakiegoś gejsa.:) Kilka osób realizuje się działając w stowarzyszeniach...
Na zakończenie kilka klubowych dziarek na kobiecej skórze :)
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 257&type=1
[link]
-
Re: Fanatyzm w damskim wydaniu
Słyszałem kiedyś o Ultraskach z Jagiellonii Białystok, mógłby ktoś więcej coś więcej napisać ?
-
Kod: Zaznacz cały
Napewno sa wyjatki ktorych nie chce obrazic ale generalnie tak to wyglada.
-
Mógłbyś napisać z jakiej prasy pochodzi ten [link] ( numer, rok)
Przypomniało mi się, że jeszcze w skład grupy CyberF@ni (Legia) wchodziła jedna dziewczyna :)
Przypomniało mi się, że jeszcze w skład grupy CyberF@ni (Legia) wchodziła jedna dziewczyna :)
-
Czyli założone najwcześniej przetrwały najdłużej. Wywiadu z TMK nie przypominam sobie, chyba że masz na myśli druk opisu/listu napisanego przez E.? [chyba 2004r(?)]
[link]
-
Możliwe, że zostało coś jeszcze opublikowane a po prostu ja nie kojarzę.
Po ilości wpisów można wnioskować, że liczba takich grup jest znikoma lub wiedza obecnie udzielających się użytkowników zerowa...
Po ilości wpisów można wnioskować, że liczba takich grup jest znikoma lub wiedza obecnie udzielających się użytkowników zerowa...
[link]
-
STOMIL GIRLS
-
Założona w 2007r, a na obecna chwilę nadal aktywna?1920POLONIA pisze:STOMIL GIRLS
[link]
-