MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2011 11 TYSIĘCY NA 11.11.11
-
Re: MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2011 11 TYSIĘCY NA 11.11.11
TVN wycenił swoje straty na 2 miliony. Policja na 250 tys.
W ogóle wydaje mi się, że jeśli my teraz odpuścimy to za kilka lat będziemy mieli takie sceny na ulicach
http://www.youtube.com/watch?v=YAX4xULd ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=V8HzZQIx ... re=related
WALKA TRWA!
W ogóle wydaje mi się, że jeśli my teraz odpuścimy to za kilka lat będziemy mieli takie sceny na ulicach
http://www.youtube.com/watch?v=YAX4xULd ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=V8HzZQIx ... re=related
WALKA TRWA!
Dla Nas Sprawa Jest Jasna - Śląsk Jest Polski i Basta
-
25:10 wiadoma telewizja..spedalony Palikot twierdzi ze....Staruch stał za zamieszkami na MN..:)
Dawno tak sie nie usmiałem:)
[link]
[link]
You'll Never Walk Alone !!
-
acidschranz pisze:25:10 wiadoma telewizja..spedalony Palikot twierdzi ze....Staruch stał za zamieszkami na MN..:)
[link]
widac ze jazda na dwa baty z biedroniem i grodzkim mu nie sluzy :)

-
Szwedcy patrioci protestowali pod polska ambasada w Sztokholmie
przeciw brutalnoci i prowokacji policji wobec Marszu Niepodleglosci
http://www.youtube.com/watch?v=e2U6HuduyhA
http://www.youtube.com/user/DavidDukePLTV#p/u
http://niszczsyjonizm.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/DavidDukePL2
http://www.polskawalczaca.com
http://niszczsyjonizm.blogspot.com/
http://www.youtube.com/user/DavidDukePL2
http://www.polskawalczaca.com
-
Corpse pisze:Dobra bajka tych radykalnych antyfaszystow. Ciekawe co oni za towar wpierdalaja? ;) Pojawia sie tez mysl, ze jakos malo bojowa ta radykalna antifa.
A juz pierdolenie, ze jeden filmik to kontynuacja 2giego to niezla komedia. Grupa ktora zaatakowala antife po pierwsze uciekla w boczna uliczke co na filmi widac no i nie wygladali oni na jakos monco hiphopowe towarzystwo ;) (a ten ktorego antifa dorwala byl typowym "skejcikiem").
żałosne co ci pancipiarze piszą , przeciez wyraźnie widać że żaden z nich nie odważył sie podjesc do nas walczyc na pięści do czego zachecalismy ich (podnoszenie rąk , klaskanie), skrecać w uliczke zaczelismy z dwóch powodów : 1 policja , 2 kamienie i farba,
Poprostu stanie w tym mijscu nie mialo sensu jak 3-4razy wiecej bydła napierdala w ciebie kamieniami wielkosci połowy cegły i farbą . wbieglismy w tą uliczke i czekamy na nich co widać na innym filmiku , nikt z naszej ekipy nie ucierpiał od lewactwa (prócz kamieni i farby).
-
Obóz Narodowo-Radykalny, jako współorganizator Marszu Niepodległości 2011, będącego największą patriotyczną manifestacją po 1989, liczącą ok. 25 tys. uczestników, dziękuje wszystkim obecnym. Szczególne wyrazy uznania kierujemy w stronę kibiców, którzy tłumnie zjechali w ten dzień do Warszawy ze wszystkich części Polski. Oświadczamy, że winę za incydenty, które zaszły przed Marszem, w trakcie jego trwania, oraz po rozwiązaniu zgromadzenia ponoszą środowiska skrajnej lewicy, które od kilku miesięcy zabiegały o przyjazd niemieckich bojówek anarcho-komunistycznych celem atakowania uczestników Marszu Niepodległości, a co za tym idzie zakłócenia i uniemożliwienia godnego świętowania rocznicy odzyskania przez Polskę wolności. Dziękujemy tym kibicom, którzy swoją obecnością uniemożliwili planowane przez lewackich bojówkarzy frontalne atakowanie maszerujących osób. Jednocześnie wyrażamy swoje oburzenie wobec skandalicznej postawy policjantów, którzy tego dnia zamiast prowadzić czynności zabezpieczające legalną demonstrację patriotyczną, wielokrotnie nadużywali swoich uprawnień, często zachowując się agresywnie względem kobiet, dzieci, osób starszych i niepełnosprawnych, które akurat znalazły się w strefie operowania policyjnych jednostek. Domagamy się również wyciągnięcia konsekwencji względem funkcjonariusza, przeciwko któremu istnieje dowód w postaci materiału filmowego utrwalający jego skandaliczne zachowanie przypominające bardziej kryminalistę w czasie rozboju, niż stróża prawa. Obóz Narodowo-Radykalny sprzeciwia się zakłamywaniu faktów związanych z winą za stosowanie przemocy w Dniu Święta Niepodległości , ciążącą na kręgach lewackiej ekstremy i próbą zrzucania jej na uczestników Marszu Niepodległości. Oświadczamy również, że gwarantujemy za rok pokojowy marsz, jeśli Urząd Miasta Warszawy postawi organizatorom skrajnie lewicowej kontrmanifestacji, aby organizowali swoje antypatriotyczne zaczepki nazywane „Kolorowa Niepodległa” minimum kilometr od miejsca z którego ma ruszyć Marsz Niepodległości. Jeśli wolą osób decyzyjnych z Urzędu Miasta jest faktyczne przeciwdziałanie zamieszkom, a nie dostarczanie TVN-owi i Gazecie Wyborczej materiałów na prymitywne sensacyjne reportaże, to liczymy na poważne potraktowanie naszego apelu.
źródło: [link]
źródło: [link]
-
[link]Pod auspicjami prezydenta i z jego udziałem z Placu Trzech Krzyży mógłby w przyszłym roku wyruszyć w kierunku Belwederu wspólny Marsz Niepodległości - powiedział w TVN24 prof. Tomasz Nałęcz, doradca prezydenta Bronisława Komorowskiego.
Marsz mógłby być alternatywą dla podzielonych pomiędzy różne opcje polityczne obchodów Święta Niepodległości, które - jak to się okazało w tym roku - mogą prowadzić do eskalacji agresji.
Zdaniem Nałęcza, marsz powinien ruszyć z Placu Trzech Krzyży w kierunku Belwederu. - Najpierw - hołd Witosowi, pod pomnikiem na Placu Trzech Krzyży, potem po kilkuset metrach hołd Paderewskiemu, którego pomnik stoi w Parku Ujazdowskim, naprzeciw można oddać hołd żołnierzom niepodległości pod pobliskim pomnikiem Stefana Grota-Roweckiego, potem hołd dla tego, co Dmowski zrobił dla polskiej niepodległości pod jego pomnikiem na Placu na Rozdrożu, a na koniec - pomnik Piłsudskiego pod Belwederem. Można by się w ten sposób pokłonić większości ojców niepodległości - mówił prof. Nałęcz.
- Z tego co wiem to i prezydentowi Komorowskiemu podoba się ten pomysł - powiedział Nałęcz dodając, że prezydent nie chciałby nikomu niczego narzucać, i nie chce, aby idea Marszu Niepodległości dzieliła.
- Prezydent pragnąłby, aby w takim marszu znalazło się miejsce dla całego spektrum postaw - od profesora Jana Żaryna po Sławomira Sierakowskiego - zaznaczył Nałęcz.
Az tak sie boja?
-
no szacun, szacun...GóWno i TVN nadal będa nam wytykać szowinizm, ksenofobię i rasizm?na Marszu obecni przedstawiciel kilkunastu innych narodowości, poparcie także od tych którzy nie mogli przyjechać i (legierski to do ciebie więc czytaj uważnie) czarnoskóry chłopak z Krakowa!kiedy oni zdejmą te klapki z oczu?a może trzeba im w bardziej radykalny sposób pomóc z tym?DrDukeNaJewtubiePL pisze:Szwedcy patrioci protestowali pod polska ambasada w Sztokholmie
HUTNIK&MAZOVIA
-
Naszym największym sukcesem jest to, ze nie tylko zjednoczyliśmy się miedzy sobą ale zjednoczyliśmy się ze społeczeństwem . Szliśmy ramie w ramie, walczyliśmy ramie w ramie i teraz mówimy prawdę ramie w ramie.
Najbardziej napawa mnie duma i radością, ze wszyscy Ci, którzy byli na marszu (nie kibice) mówią głośno i z duma o wydarzeniach z 11.11.11.
Spotkałem się z wieloma opowieściami w metrze, w pracy o Marszu i nikt nie chował wzroku. Ludzie zaczynają czuć opór i to, ze pismaki robią wodę z mózgu
Za rok będzie nas o wiele więcej!
Najbardziej napawa mnie duma i radością, ze wszyscy Ci, którzy byli na marszu (nie kibice) mówią głośno i z duma o wydarzeniach z 11.11.11.
Spotkałem się z wieloma opowieściami w metrze, w pracy o Marszu i nikt nie chował wzroku. Ludzie zaczynają czuć opór i to, ze pismaki robią wodę z mózgu
Za rok będzie nas o wiele więcej!
-
[link]Szwedzka nacjonalistyczna organizacja Młodzież Nordycka złożyła w ambasadzie RP w Sztokholmie protest przeciwko brutalności polskiej policji. Członkowie ruchu zostali na kilka godzin zatrzymani 11 listopada w Warszawie w związku z zamieszkami na ulicach.
Galeria
Około 20 członków organizacji Młodzież Nordycka demonstrowało w poniedziałek wieczorem przed budynkiem ambasady RP w Sztokholmie. Przez mikrofon opowiadali o niesprawiedliwych ich zdaniem zatrzymaniach w Warszawie i wyjątkowej brutalności polskiej policji. Zapowiedzieli, że przyjadą do Polski większą grupą na manifestację z okazji Święta Niepodległości w 2012 roku.
-
relacja anhivy jakże inna od wcześniejszych- wystarczy przejrzeć starsze wpisy na ichże stronce- pewnie dostali przykaz z góry, aby nie pisać radykalnie by siebie nie wykluczyć czy nie zostać wykluczonym w następnych blokadach, a ponoć z nikim nie współpracują;) żałośni degeneraci
Tuskostan - mityczny stan na zielonej wyspie, gdzie 28-latek, milioner z 6 wyrokami zakłada linie lotniczą oraz parabank...aby żyło się lepiej!
-
Płomienie
Marsz Niepodległości miał właściwe jeszcze jeden punkt istotny dla swojej polityczności. Mam na myśli płomienie w jakich stanął wóz TVN. Urosło to do rangi symbolu bardziej niż jakiekolwiek sztampowe przemówienie. Mało ideologicznie wyrobieni kibice zrozumieli jednak, że ich największym wrogiem jest telewizja sącząca co dzień w umysły Polaków szkodliwą symulakrę, zakłamującą rzeczywistość w polu rozrywki i informacji. Tu akurat nie ma co obrażać się na Polaków. To nie uczestnicy Marszu Niepodległości "wytyczyli drogę" do palenia własności należącej do dominujących mediów. Tak jak niegdyś w Berlinie płonęły furgonetki należące do Axel Springer, tak 11 listopada br. zapłonął wielkim jasnym ogniem znienawidzony symbol zła. Skoro Joschka Fischer mógł palić - to tym bardziej Jaś Kowalski.
całość tutaj
[link]
Marsz Niepodległości miał właściwe jeszcze jeden punkt istotny dla swojej polityczności. Mam na myśli płomienie w jakich stanął wóz TVN. Urosło to do rangi symbolu bardziej niż jakiekolwiek sztampowe przemówienie. Mało ideologicznie wyrobieni kibice zrozumieli jednak, że ich największym wrogiem jest telewizja sącząca co dzień w umysły Polaków szkodliwą symulakrę, zakłamującą rzeczywistość w polu rozrywki i informacji. Tu akurat nie ma co obrażać się na Polaków. To nie uczestnicy Marszu Niepodległości "wytyczyli drogę" do palenia własności należącej do dominujących mediów. Tak jak niegdyś w Berlinie płonęły furgonetki należące do Axel Springer, tak 11 listopada br. zapłonął wielkim jasnym ogniem znienawidzony symbol zła. Skoro Joschka Fischer mógł palić - to tym bardziej Jaś Kowalski.
całość tutaj
[link]
-
Dzisiaj w autobusie w Poznaniu opowiadałem kumplowi o Marszu. Chłopak dotychczas relacje słyszał tylko z TVN, więc patrzył na mnie z lekkim przymrużeniem oka, tym bardziej, że dobrze zna moje poglądy. Kiedy opowiadałem o prowokacjach i o samochodach TVN nagle przysiadła się kobieta na oko 45-50 lat i potwierdziła moje słowa o prowokacjach. Zaczęła mówić, że była w Warszawie na jakimś koncercie patriotycznym 10.11.11 i zdziwiła się, że jest tam tyle osób młodych. Mówiła, że na samym Marszu było dużo prowokacji, że to wszystko było sprokurowane. O kibicach, też o zadymiarzach, wypowiadała się bardzo pozytywnie, m.in. jako o osobach walczących o swoje prawa. Powiedziała, że dopiero w piątek poczuła, że duch w Narodzie jest jeszcze żywy i że młode pokolenie jednak nie myśli tylko o pieniądzach i zabawie. Na końcu dodała, że teraz zrozumiała, dlaczego jest taka nagonka w polskojęzycznych (dokładnie takiego określenia użyła) mediach na kiboli i dlaczego rządzący chcą nas zdyskredytować.
Szalenie miłe spotkanie, nie spodziewałem się, że ludzie mają takie dobre zdanie o nas i że mimo zakłamanych przekazów telewizyjnych, dostrzegają, co się święci.
Szalenie miłe spotkanie, nie spodziewałem się, że ludzie mają takie dobre zdanie o nas i że mimo zakłamanych przekazów telewizyjnych, dostrzegają, co się święci.
-
Dlatego radziłbym zastanowić się ludziom, którzy dotychczas określali starszych ludzi mianem moherów, bo niejednokrotnie wyznają oni więcej wartości niż nie jeden z Nas (jak w każdym środowisku znajdą się oczywiście wyjątki :) )

-
Zaczął się ten program na tvn24, na szczęście bez komentarza - nic nowego, ale chyba warto spojrzeć
-
- ostatnie ostrzeżenie
Niewątpliwie największym pozytywnym zaskoczeniem MN była wspólna akcja prawie wszystkich polskich ekip. Nawet z takich derbowych miast jak Kraków, w co nadal trudno mi uwierzyć. I co bardzo cieszy, że dla nas kibiców Polska jest ważniejsza niż waśnie międzyklubowe.
Zawsze są elementy które można poprawić, żeby w przyszłym roku na MN było jeszcze lepiej. Przede wszystkim organizacja. Jesteśmy w stanie obczaić granicę i dzięki temu wiedzieć ilu Niemców jedzie, którędy jadą i przekazać to info innym ekipom (łącznie z numerami blach). Dzięki czemu będzie można przygotować się na staropolskie powitanie na stacjach benzynowych itp. Można ich podpuszczać małą grupą stojącą na parkingu plus odpowiednia flaga, a jak się zatrzymają i wysypią z autobusu, to pokazać że pomylili się w obliczeniach.
Władcy hiva stosują sprzęt, więc trzeba się przygotować, to nie ludzie honoru żeby traktować ich z honorem.
Na blokadę można wysłać kilku naszych. Wystarczy się zamaskować po czubek głowy. Jak jakaś większa grupa brudów wybierze się na polowanie na patriotów, to 1 czy paru naszych może się wybrać z nimi i dać info gdzie są i ilu. Najlepiej wpuścić w jakąś ulicę, i w odpowiednim momencie uderzyć z 2 stron, żeby nie mogli bić rekordów w sprincie, tylko wykazali się odwagą;) I tak dalej;) Do 11.11.2012 jeszcze daleko, ale można już zacząć wyciągać wnioski z tegorocznego MN.
Zawsze są elementy które można poprawić, żeby w przyszłym roku na MN było jeszcze lepiej. Przede wszystkim organizacja. Jesteśmy w stanie obczaić granicę i dzięki temu wiedzieć ilu Niemców jedzie, którędy jadą i przekazać to info innym ekipom (łącznie z numerami blach). Dzięki czemu będzie można przygotować się na staropolskie powitanie na stacjach benzynowych itp. Można ich podpuszczać małą grupą stojącą na parkingu plus odpowiednia flaga, a jak się zatrzymają i wysypią z autobusu, to pokazać że pomylili się w obliczeniach.
Władcy hiva stosują sprzęt, więc trzeba się przygotować, to nie ludzie honoru żeby traktować ich z honorem.
Na blokadę można wysłać kilku naszych. Wystarczy się zamaskować po czubek głowy. Jak jakaś większa grupa brudów wybierze się na polowanie na patriotów, to 1 czy paru naszych może się wybrać z nimi i dać info gdzie są i ilu. Najlepiej wpuścić w jakąś ulicę, i w odpowiednim momencie uderzyć z 2 stron, żeby nie mogli bić rekordów w sprincie, tylko wykazali się odwagą;) I tak dalej;) Do 11.11.2012 jeszcze daleko, ale można już zacząć wyciągać wnioski z tegorocznego MN.
Dzieci wesoło wybiegły ze szkoły. Zapaliły papierosy, wyciągnęły flaszki. Chodnik zapluły, ludzi przepędziły. Siedzą na ławeczkach i ryczą do siebie. Wszyscy mamy źle w głowach, że żyjemy...
-
[link]
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
-
Kurwica mnie bierze jak to ogladam. Moze i bez komentarza ale nie jest to "surowka". Jest tak zmontowany, ze to sie w glowie nie mysli. Raz pokazuja jak kordon policji podchodzi juz do samych kolumn na placu a za chwile jest przebitka z kordonem pod KFC. I tak w kolko. Raz Korwin jest pod kolumnami, a teraz nagle Korwin chce isc w strone Kolorowej.Marek Mostowiak pisze:Zaczął się ten program na tvn24, na szczęście bez komentarza - nic nowego, ale chyba warto spojrzeć
Co za ku*** manipulacja faktami. A oczywiscie jest podane, ze to wydarzenia z 15:30...
-
Najlepsze bylo przed chwila czyli okolo 1:20. Pokazali poczatek dymow a na gorze napis "Plac Konstytucji ok. 15:30". Zostalo im teraz jeszcze jakies 1,5 godziny materialu. Zaloze sie, ze przez jakies 40 minut beda pokazywali pl. Konstytucji a przez ostatnia godzine plonace samochody na Rozdrozu.
-
Nie ogladaj - zdrowszy bedziesz !
Nie wiem jak Was ale mnie najbardziej podnosi na duchu to co mowili o Nas Kombatanci.
Starsza pani ktora stala na Placu Konstytucji pod kolumnami, w momencie interwencji zomowcow wypowiedziala slowa "Z taka mlodzieza Polska nie zginie , po chwili dodajac .... Walcza jak My kiedys, tylko sa modniej ubrani :))"
Nie wiem jak Was ale mnie najbardziej podnosi na duchu to co mowili o Nas Kombatanci.
Starsza pani ktora stala na Placu Konstytucji pod kolumnami, w momencie interwencji zomowcow wypowiedziala slowa "Z taka mlodzieza Polska nie zginie , po chwili dodajac .... Walcza jak My kiedys, tylko sa modniej ubrani :))"

-
Corpse pisze:[link]Pod auspicjami prezydenta i z jego udziałem z Placu Trzech Krzyży mógłby w przyszłym roku wyruszyć w kierunku Belwederu wspólny Marsz Niepodległości - powiedział w TVN24 prof. Tomasz Nałęcz, doradca prezydenta Bronisława Komorowskiego.
Marsz mógłby być alternatywą dla podzielonych pomiędzy różne opcje polityczne obchodów Święta Niepodległości, które - jak to się okazało w tym roku - mogą prowadzić do eskalacji agresji.
Zdaniem Nałęcza, marsz powinien ruszyć z Placu Trzech Krzyży w kierunku Belwederu. - Najpierw - hołd Witosowi, pod pomnikiem na Placu Trzech Krzyży, potem po kilkuset metrach hołd Paderewskiemu, którego pomnik stoi w Parku Ujazdowskim, naprzeciw można oddać hołd żołnierzom niepodległości pod pobliskim pomnikiem Stefana Grota-Roweckiego, potem hołd dla tego, co Dmowski zrobił dla polskiej niepodległości pod jego pomnikiem na Placu na Rozdrożu, a na koniec - pomnik Piłsudskiego pod Belwederem. Można by się w ten sposób pokłonić większości ojców niepodległości - mówił prof. Nałęcz.
- Z tego co wiem to i prezydentowi Komorowskiemu podoba się ten pomysł - powiedział Nałęcz dodając, że prezydent nie chciałby nikomu niczego narzucać, i nie chce, aby idea Marszu Niepodległości dzieliła.
- Prezydent pragnąłby, aby w takim marszu znalazło się miejsce dla całego spektrum postaw - od profesora Jana Żaryna po Sławomira Sierakowskiego - zaznaczył Nałęcz.
Az tak sie boja?
boja sie czy nie, ale pomysł nie jest zły bo byłby to szach mat dla lewaków (o ile trasa obejmowałaby Dmowskiego jak wspomniano).
Nie trawie obecnego prezydenta, ale gdyby marsz oficjalnie był organizowany przez niego to nikt nie moglby zarzucic, ze jest to marsz faszystow. Czyli odpada jeden argument.
Blokowac go nie bedzie mozna z oczywistych względów. Kolejny pstryczek w nos ludzi niertrawiacych polskich barw.
Dodatkowo odpowiedzialnosc za ew zamieszki z antifa ponioslaby kancelaria.
Antifa ociapialby z cisnienia bo nie mieliby ani jednego argumentu przeciwko temu marszowi (ani co do organizatorow, ani co do uczestnikow itd) a jednoczesnie na marszu mogloby sie ponownie zjawic kilkanaście tysiecy osób w polskich barwach, patriotów.
Problem jest oczywiście z Komorowskim, ktorego mało kto lubi, ale z drugiej strony jednak nie jest to kumuch (chociaz sympatie srodowiskowe ma rozne) i jakby nie bylo jest prezydentem. Gdybysmy zdecydowali sie na udział w czyms takim argumentami od razu przewazalibysmy nad antifa, a gul skakałbym im maksymalnie.
WISŁA KRAKÓW
-
tylko pytanie czy podczas takiego marszu nie padłoby przyzwolenie na to żeby inni manifestowali swoją odmienność (czyt. pedały, komuchy)...jeśli taki marsz odbywał by się przy konkretnym zaangażowaniu pozarządowych organizacji o charakterze narodowym to wtedy nie widzę problemu, ale jeśli miałby się odbyc pod hasłem "kolorowa niepodległa Polska dla murzyna idla bylego komucha też się miejsce znajdzie, a narodowcy moga iść tylko na końcu pochodu" to ja dziękuję...
i już widzę jak w sytuacji kiedy my wypinamy się na takie przedwsięzięcie, a wtedy podpinają się pod ten marsz (jakby nie było organizowany przez władze) lewackie organizacje i na drugi dzień ogłaszają, że w 100 tys ludzi zablokowali faszyzm...
hasło Marszu na przyszły rok: 11 LISTOPADA-PŁONIE RUSKA AMBASADA!
:)
i już widzę jak w sytuacji kiedy my wypinamy się na takie przedwsięzięcie, a wtedy podpinają się pod ten marsz (jakby nie było organizowany przez władze) lewackie organizacje i na drugi dzień ogłaszają, że w 100 tys ludzi zablokowali faszyzm...
hasło Marszu na przyszły rok: 11 LISTOPADA-PŁONIE RUSKA AMBASADA!
:)
Ostatnio zmieniony 16.11.2011, 02:43 przez HC, łącznie zmieniany 1 raz.
HUTNIK&MAZOVIA
-
j***** manipulują- dwa razy pokazali dziennikarza jak przy wozie skręcił kostkę. Najpierw ok 1:30 i później 2:40. Wiedziałem, że wtopią i wyjdzie manipulacja.
-
Ale w tym materiale nie można było się spodziewać niczego innego. Tefauen zrobił ten materiał pod siebie, pod lewaków, przeciwko nam. Swoją drogą nieźle musieli się napocić, by takie coś stworzyć, jeśli te same zdarzenia pokazuje się w różnych momentach reportażu...
-
Panowie na c*** Wy to oglądacie? Dobrze, że dali to o tej porze, bo kto normalny będzie siadał przed telewizorem, żeby obejrzeć jakieś zamieszki?
A poza tym wiadome było, że przez 3 godziny będą pokazywać 15 minutowy fragment z różnych ujęć, co zresztą zrobili 11.11. Nic nie zmienicie, a tylko sobie podnosicie ciśnienie, a im oglądalność.
A poza tym wiadome było, że przez 3 godziny będą pokazywać 15 minutowy fragment z różnych ujęć, co zresztą zrobili 11.11. Nic nie zmienicie, a tylko sobie podnosicie ciśnienie, a im oglądalność.
-
Na Litwie byliśmy też i my:ABW pisze:[link]
[link]
Lechiści w Wilnie podczas obchodów Święta Niepodległości.
http://kibole.wiaralecha.pl/czytelnia/3 ... lakow.html
Chwała Wielkiej Polsce!
Kolejowi Patrioci
-
Niby te 20 tysiecy to dużo, ale ku*** sama Warszawa liczy 2 miliony mieszkanców! Wiekszosc ludzi była spoza stolicy, fakt że w Warszawie jest sporo lemingów i innej GWnianej ciemnoty, ale to i tak mało jak na prawice.
Artykul jak zmienić wizerunek Marszu: [link]
Artykul jak zmienić wizerunek Marszu: [link]
-
Ciekawi mnie jedno, zarówno my jak i lewacka chołota narzekamy na tefałen, mało tego, psy z kolei twierdzą, że tefałen ich nie lubi i manipuluje relacjami. Kto to do c**** ogląda w takim razie?
Podobne zdanie o wyborczej i politykach i co dziwne, o stanie państwa...
Podobne zdanie o wyborczej i politykach i co dziwne, o stanie państwa...
Jeżeli jesteś idiotą który nie potrafi zmienić języka klawiatury, to nie pisz, że jesteś za granicą.O emigracji i tak już krążą chujowe opinie.
Wrocław - stolica Śląska

Wrocław - stolica Śląska

-
Ten Nałęcz jest chyba P*********** przecież Sierakowski to komunista, jego towarzysze nie chcieli wolnej Polski w 1918, nie chcieli jej po IIwś i nie chcą jej dzisiaj. Już to widzę jakby ten marsz wyglądał, za pewne w komitecie poparcia znaleźli by się tak "zacni i honorowi" ludzie jak Jaruzelski, Kiszczak, a i Adaś Sz też by nie odmówił.
-
byłby mix części MN i kolorowej...
najgorsze, że chcieli by to robic pod nazwą MN i tym samym zabrać za sobą część ludzi, którzy pomyślą, że uczestniczą w tak samo patriotycznej manifestacji jak w tym roku...
dopiero na miejscu by zauważyli syf, gdyby szli obok pedałów z tęczową flagą...
najgorsze, że chcieli by to robic pod nazwą MN i tym samym zabrać za sobą część ludzi, którzy pomyślą, że uczestniczą w tak samo patriotycznej manifestacji jak w tym roku...
dopiero na miejscu by zauważyli syf, gdyby szli obok pedałów z tęczową flagą...
Lecz nie zapomnisz tego co dał Ci ten kraj - honor na wieki, dziedzictwo tysięcy lat
-
Spora część postów w tym temacie dotyczyła tego, co aktualnie pokazują, bądź pokazywali w tvnie. Wszyscy piszący oczywiście wkurwieni, ale kanału nie zmienią. Stąd się biorą zawały i wysokie słupki oglądalności.Boig Noi pisze:Ciekawi mnie jedno, zarówno my jak i lewacka chołota narzekamy na tefałen, mało tego, psy z kolei twierdzą, że tefałen ich nie lubi i manipuluje relacjami. Kto to do c**** ogląda w takim razie?
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
Relacja ze strony autonom.pl (portal tworzony przez polskich Autonomicznych Nacjonalistów):
[link]
[link]
-
jeśli jest tu może jakiś dziennikarz, bądź ktoś kto ma łatwiejszy dostęp do informacji z UM Warszawa to warto by zapytać już po fakcie w jakich miejscach miały być zorganizowane zgromadzenia 11.11. Ciekawi mnie czy te kolorowe chujki miały prawo zająć całą szerokość Marszałkowskiej, bo z tego co gdzieś wyczytałem chyba nie do końca...
na mój mail nikt nie odpisuje
my na pedałach 2 lata temu mimo legalności zostaliśmy zepchnięci na bok i otoczeni ciasnym kordonem by te jebakowozy mogły przejechać
na mój mail nikt nie odpisuje
my na pedałach 2 lata temu mimo legalności zostaliśmy zepchnięci na bok i otoczeni ciasnym kordonem by te jebakowozy mogły przejechać
Lecz nie zapomnisz tego co dał Ci ten kraj - honor na wieki, dziedzictwo tysięcy lat
-
W przyszłym roku milicja zastanowi sie 10 razy zanim ruszy znowu w naszym kierunku
Mimo to ze nasz los był okrutny,głos historii smutny to jest POLSKA moja Ojczyzna!
-
Dokładnie. Ile matołów śmiało się z tego typa co krzyczał "Gdzie jest krzyż?" Ilu z nich miałoby odwagę stanąć przed kordonem policji i krzyknąć im w twarz, że to oni są policyjnymi k******? Szanuję ludzi ze słusznymi przekonaniami którzy nie są chorągiewkami i zawsze bronią swoich racji. Ilu tych co się z niego śmiali albo z "moherów" pod krzyżem w ich sytuacji zostałoby przy swoim zdaniu będąc atakowanym przez dziesiątki imbecylów spod Warszawy?kropek pisze:Dlatego radziłbym zastanowić się ludziom, którzy dotychczas określali starszych ludzi mianem moherów, bo niejednokrotnie wyznają oni więcej wartości niż nie jeden z Nas (jak w każdym środowisku znajdą się oczywiście wyjątki :) )
Np. podzielenie się na grupy z przewodnikami z Warszawy, dozbrojenie się w gaz w razie razie ataku bandytów (nie sprecyzuje jakich, ale bandytów ;) )Zawsze są elementy które można poprawić, żeby w przyszłym roku na MN było jeszcze lepiej
JA się wkurwiłem strasznie, że w tym roku nie mogłem być, ale są sprawy których się nie przeskoczy aczkolwiek mam relację osób które były ti podział na większe grupy pierwszy się rzuca na myśl. Bo bez sensu iść jedną grupą w 2000 kiedy można np 20 po 100 osób z przewodnikami.
-
Może to nieodpowiedni temat , ale muszę się dowiedzieć , jak poznać że ktoś jest z tej całej zasranej antify ? Wkurwili mnie jako obywatela Rzeczpospolitej .
-
Dokładnie, na następny rok trzeba poprawić organizację. Zakładając, że będzie 4500 kibiców z Polski i 500 osób z Legii, to można się przegrupować nawet w 125 zespołów, w każdy będzie 4 miejscowych przewodników i 36 kibiców z innych miast, niekoniecznie znających dobrze teren. I takimi 40 osobowymi grupkami można "patrolować" dany rewir, a w razie czego pozostają one w polu widzenia. To tylko taka luźna propozycja, ale warto pokombinować w takim kierunku.
Warto też ustalić jakiś sposób rozpoznawiania się. Może jakaś jednakowa część ubioru u wszystkich? Może jakieś zawołanie, gest? Cokolwiek, byle tylko nie wiedziała o tym Anfita i nie mogła się podszyć, a także żeby psiaki nie mogły nas łatwo rozpoznać.
Myślę, że dobrą inwestycją będą także stopery albo nawet słuchawki ochronne, w razie gdyby psiarnia chciała użyć swoich nowinek technicznych. Koniecznie trzeba przeczytać i przeanalizować te fora policyjne, które tu wrzucaliście. Źródło cennych informacji podane wprost na tacy:)
Warto też ustalić jakiś sposób rozpoznawiania się. Może jakaś jednakowa część ubioru u wszystkich? Może jakieś zawołanie, gest? Cokolwiek, byle tylko nie wiedziała o tym Anfita i nie mogła się podszyć, a także żeby psiaki nie mogły nas łatwo rozpoznać.
Myślę, że dobrą inwestycją będą także stopery albo nawet słuchawki ochronne, w razie gdyby psiarnia chciała użyć swoich nowinek technicznych. Koniecznie trzeba przeczytać i przeanalizować te fora policyjne, które tu wrzucaliście. Źródło cennych informacji podane wprost na tacy:)
-
Jeśli ktoś szuka antify to dobrze byłoby też łapać ludzi z takimi naszywkami:
[link]
[link]
-
Może zwyczajnie rozkminić gdzie się zbierają te brudasy, np tak jak w tym roku o 12 i stanąć tam godzine czy 30min wcześniej w 500 twarzy i co wtedy?? :)
-
W tym roku był taki element wprowadzonyInvisible17 pisze: Warto też ustalić jakiś sposób rozpoznawiania się. Może jakaś jednakowa część ubioru u wszystkich?
Na przyszły rok proponuje kilka tysięcy osób ubrać w zielone, odblaskowe kamizelki z napisem "policja" hyhy
za kim jestes?